Cerita-cerita erotik - Kesusasteraan erotik

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Cerita terkini

Rayuan seorang ayah mertua

Raut wajahnya membeku, aku tidak bisa percaya, dia menyukainya! Lalu ia mengedipkan mata padaku, hatiku berhenti berdetak, dia memutar-mutar sekitar dan berjalan ke pintu, berhenti, meraih pantatnya dan kemudian berjalan keluar ke ruang tamu. Oh my god, putri mertua saya menikmati saya menggosok pantatnya dan saya pikir dia tidak akan keberatan...

» Baca kesudahan cerita ini

» Tulis cerita anda dan mendapat keahlian percuma




Sabtu: Rayuan seorang ayah mertua
Sabtu: Aku izinkan istriku dihamil...
Jumaat: Miss Chin
Rabu: Amoi Mick
Rabu: Kak Ina di Opis
Selasa: Siti Tergadai
Selasa: Suamiku sporting
Sabtu: Suzzy amoi
Sabtu: Kenangan manis
Jumaat: Butuh Kenikmatan
  28.477 cerita-cerita online
63 Pelawat online
Kata kunci popular: selingkuh  sedarah  keluarga  curang  isteri  sekolah  ibu  jilbab  pembantu  kakak 

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Cerita-cerita audio

Tambahkan audi kepada cerita nakal memberi dimensi baru dan unsur seksi dalam pengalaman cerita bertulis. Sila dengar cerita pilihan rambang. Tekan "play" untuk mula.
» Untuk lebih banyak cerita audio, klik sini

Karang cerita seks anda tersendiri!

Tulis cerita seks anda sekarangTulis cerita seks anda hari ini untuk mendaptkan keahlian percuma!

Dapatkan akses penuh kepada semua cerita eorik kami dan menjadi sebahgian daripada kumpulan pengarang cerita erotik kami.
» Klik di sini untuk bermula!

Arkib video besar

Video Arkiv Akses penuh ke arkib video kami

Sebagai ahli aktif Cerita Seks, anda mempunyai akses tidak terhad kepada semua video kami. Video baru akan ditambah setiap minggu, dan semua video adalah berkualiti tinggi!
» Klik sini untuk masuk ke arkib video

Wayang terkini daripada arkib

Cerita-cerita terkini dalam erotikcerita.com

Rayuan seorang ayah mertua

Kategori: Kecurangan
Dihantar oleh: Christa Sari

Raut wajahnya membeku, aku tidak bisa percaya, dia menyukainya! Lalu ia mengedipkan mata padaku, hatiku berhenti berdetak, dia memutar-mutar sekitar dan berjalan ke pintu, berhenti, meraih pantatnya dan kemudian berjalan keluar ke ruang tamu. Oh my god, putri mertua saya menikmati saya menggosok...

Kata kunci:
Baca kesudahan cerita ini  

Aku izinkan istriku dihamili orang lain

Kategori: Kecurangan
Dihantar oleh: ureadhead

“Itulah sebabnya aku ingin meminta tolong kepada Darius agar mau membantu menghamili istriku.” Kata-kata itu, sebagaimana yang diucapkan oleh sahabat kami, Dimas Seto, menggantung di udara selama beberapa detik. Kupikir aku baru menyadari artinya tak lama sebelum Donna, karena aku bisa melihat p...

Kata kunci: donna, hamil, selingkuh
Baca kesudahan cerita ini  

Miss Chin

Kategori: Kecurangan
Dihantar oleh: hitsugaya_toushiro

Aku dan Miss Chin You kena bertanggung jawab, Man.” Petang itu Liza datang kepadaku sambil menangis. Aku kebingungan, tidak faham apa yang dituturkan oleh Liza. Melihat air matanya yang mengalir di pipi aku menjadi cemas. “Tanggungjawab apa tu, I tak faham.” “You yang enak, I yang susah.” ...

Kata kunci: curang
Baca kesudahan cerita ini  

Amoi Mick

Kategori: Biasa
Dihantar oleh: Jack O'Lantern

Aku masa tu memang minat sangat dengan awek amoi kerana awek aku ynag pertama dulu memang ada separuh darah amoi. Ina namanya. Tapi dia dump aku kerana berkahwin dengan orang kaya.... Frust giler aku rasakan... Jadi untuk menhilangkan rasa bosan aku pun turun ke satu disko yang amat popular masa itu...

Kata kunci:
Baca kesudahan cerita ini  

Kak Ina di Opis

Kategori: Kecurangan
Dihantar oleh: harublue76

Malam minggu hari tu, Wa memang plan nak fuck akak di opis wa ni. Namanya Ina. Janda dan dah 40 tahun umurnya Tapi bodynya pergh! Lentik mantap!! Macam anak dara!! atau ratu porno wa cakap sama lu!! Kay opis wa memang dah dapat ringan ringan dengan dia ni. Masa tu, hari orang ramai tak datang ...

Kata kunci:
Baca kesudahan cerita ini  

Siti Tergadai

Kategori: Kecurangan
Dihantar oleh: susumanis

Siti berdiri sambil merenung ke lantai. Corak karpet di kakinya yang bertumit tinggi direnung dengan fikiran yang berkecamuk. “Macam mana Siti? You terima tawaran yang I beri?” bosnya Chong memandang Siti yang berdiri di hadapannya. “Siti… just accept sajalah. Cuma kita bertiga saja tau mah… U...

Kata kunci: tudung, curang, siti
Baca kesudahan cerita ini  

Laman cerita erotik yang paling besar di Malaysia!

Sexnoveller.dkMaklumat-Siapakah atau apakah dalam Erotik Cerita?

Erotikcerita.com adalah tempat paling baik untuk anda yang sedang mencari inspirasi untuk kehidupan seks anda dalam media penulisan di mana hanya imaginasi anda yang menghadkan anda. Semua cerita dalam laman kami disumbangkan oleh ahli-ahli kami yang merupakan orang biasa dengan fantasi atau pengalaman tersendiri yang ingin mengkongsi pengalaman mereka.

Untuk mendapat akses kepada ribuan cerita dalam laman kami, anda perlu menjadi ahli penuh kepada laman kami. Keahlian penuh dapat dibeli melalui laman kami, atau anda boleh menyumbangkan cerita anda untuk menjadi penulis cerita erotik bersama penulis cerita erotik lain dalam internet. Bersama dengan setiap cerita anda sumbangkan, anda akan mendapat keahlian percuma selama 24 jam.

Lebih banyak maklumat
Klik sini untuk menjadi ahli

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Pengarang terbaru

erotikcerita.com mengalu-alukan kedatangan  prince_casanova
prince_casanova
Jantina: Lelaki
Umur: 23

Yang paling popular

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)