Cerita-cerita erotik - Kesusasteraan erotik

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Cerita terkini

1st time akhirnya

Sekadar nak share my 1st time experience, yg mana aku agak terkejut juga bila kenang-kenangkan balik, sebab aku konon-kononnya nak simpan teruna aku ni sampai wedding day la konon. Heh. Nafsu bila dah ligan, xyah nak menyesal la.. Anyways, I'm a 181cm tall, badan average and maintained, pernah couple beberapa kali. awek aku kali ni, yang ke enam. ...

» Baca kesudahan cerita ini

» Tulis cerita anda dan mendapat keahlian percuma




Khamis: 1st time akhirnya
Selasa: Hadiah suami kepada isteri ...
Isnin: Penderitaan jilbaber
Isnin: Artis popular
Isnin: Sahabat Lama
Isnin: Biniku Suhana
Isnin: Anita dan Veily
Isnin: Lereng Bukit
Ahad: Isteriku termakan godaan
Ahad: Siti wanita bandar
  28.736 cerita-cerita online
576 Pelawat online
Kata kunci popular: selingkuh  sedarah  keluarga  curang  ibu  isteri  sekolah  jilbab  pembantu  kakak 

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Cerita-cerita audio

Tambahkan audi kepada cerita nakal memberi dimensi baru dan unsur seksi dalam pengalaman cerita bertulis. Sila dengar cerita pilihan rambang. Tekan "play" untuk mula.
» Untuk lebih banyak cerita audio, klik sini

Karang cerita seks anda tersendiri!

Tulis cerita seks anda sekarangTulis cerita seks anda hari ini untuk mendaptkan keahlian percuma!

Dapatkan akses penuh kepada semua cerita eorik kami dan menjadi sebahgian daripada kumpulan pengarang cerita erotik kami.
» Klik di sini untuk bermula!

Arkib video besar

Video Arkiv Akses penuh ke arkib video kami

Sebagai ahli aktif Cerita Seks, anda mempunyai akses tidak terhad kepada semua video kami. Video baru akan ditambah setiap minggu, dan semua video adalah berkualiti tinggi!
» Klik sini untuk masuk ke arkib video

Wayang terkini daripada arkib

Cerita-cerita terkini dalam erotikcerita.com

1st time akhirnya

Kategori: Buat kali pertama
Dihantar oleh: anonymous25

Sekadar nak share my 1st time experience, yg mana aku agak terkejut juga bila kenang-kenangkan balik, sebab aku konon-kononnya nak simpan teruna aku ni sampai wedding day la konon. Heh. Nafsu bila dah ligan, xyah nak menyesal la.. Anyways, I'm a 181cm tall, badan average and maintained, pernah coup...

Kata kunci:
Baca kesudahan cerita ini  

Hadiah suami kepada isteri curang (no sex)

Kategori: Biasa
Dihantar oleh: Amin Salman

Heboh di laman so-sial pasai ceghita soghang lelaki memberi kejutan kepada isterinya pasai curang kepadanya. Berikut merupakan ceghita hat sama dok habaq tadi. Aku dapat ghasa isteriku menipu dan curang dibelakangku. Setiap kali dia memegang handphone, dia akan ghenyih soghang diri dan bila ditanya ...

Kata kunci: curang, isteri, suami
Baca kesudahan cerita ini  

Penderitaan jilbaber

Kategori: Seks aniayaan
Dihantar oleh: nazigirl

Aida namaku, mahasiswi 20 tahun di salah satu universitas di Surabaya. Aku berjilbab, tapi bukan jilbab biasa, aku adalah seorang akhwat yang juga menjadi pengurus di masjid kampusku. Namun aku cenderung supel, senang tersenyum, periang dan aktif. Seperti akhwat-akhwat lainnya, aku sangat menjaga pa...

Kata kunci:
Baca kesudahan cerita ini  

Artis popular

Kategori: Biasa
Dihantar oleh: norashiken bi awang

Sebagai artis muda yang sedang meningkat naik, Lisa amat sibuk dengan aktiviti hariannya. Populariti menjadikannya makin sibuk. Penggambaran dibuat siang dan malam. Habis penggambaran babak filem di siang hari dia berkejar pula ke tempat penggambaran drama tv. Lisa terpaksa bergegas dari satu tempat...

Kata kunci:
Baca kesudahan cerita ini  

Sahabat Lama

Kategori: Bilik sembang
Dihantar oleh: norashiken bi awang

Masa aku jalan2 di KL…. aku ternampak seorang lady ni yg aku perasan macam aku kenal…. aku pun rapat ke dia dan aku pun sapa dia, aku bagi greeting lah… Bagi salamlah, “Err… cik, saya tanya boleh… maaf ye, sekejap saja..” aku kata. Dia memandang pada aku, dia senyum… “Hey.. Hadi… Hadi kan?” dia y...

Kata kunci:
Baca kesudahan cerita ini  

Biniku Suhana

Kategori: Kecurangan
Dihantar oleh: norashiken bi awang

Perkahwinan aku dengan Suhana (28) sangat bahagia. Aku merasa amat bertuah kerana dapat memperisterikan wanita secantik dia. Suhana wanita bertudung yang putih mulus, buah dada dia ber size 38G. Ukuran badan Suhana 38-27-38. Semenjak dia mengandung ni, buah dada dia menjadi bertambah besar, dulu nya...

Kata kunci:
Baca kesudahan cerita ini  

Laman cerita erotik yang paling besar di Malaysia!

Sexnoveller.dkMaklumat-Siapakah atau apakah dalam Erotik Cerita?

Erotikcerita.com adalah tempat paling baik untuk anda yang sedang mencari inspirasi untuk kehidupan seks anda dalam media penulisan di mana hanya imaginasi anda yang menghadkan anda. Semua cerita dalam laman kami disumbangkan oleh ahli-ahli kami yang merupakan orang biasa dengan fantasi atau pengalaman tersendiri yang ingin mengkongsi pengalaman mereka.

Untuk mendapat akses kepada ribuan cerita dalam laman kami, anda perlu menjadi ahli penuh kepada laman kami. Keahlian penuh dapat dibeli melalui laman kami, atau anda boleh menyumbangkan cerita anda untuk menjadi penulis cerita erotik bersama penulis cerita erotik lain dalam internet. Bersama dengan setiap cerita anda sumbangkan, anda akan mendapat keahlian percuma selama 24 jam.

Lebih banyak maklumat
Klik sini untuk menjadi ahli

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Pengarang terbaru

erotikcerita.com mengalu-alukan kedatangan  anonymous25
anonymous25
Jantina: Lelaki
Umur: 25

Yang paling popular

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)