Cerita-cerita erotik - Kesusasteraan erotik

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Cerita terkini

Passionate Moments at Genting Highland

Kisah ni bermula semasa kami bermalam di Genting Highland, nak di pendekkan cerita awek tudung (girl with head scarves) ni customer aku… oh ye aku ni jual kereta…aweks tudung ni memang cun giler nama dia sue ( bukan nama sebenar la ) kalau taruk nama betui pun bukan korang kenal pun heheheheheheh …. Bermula awek (Girl) tudung ni just customer le...

» Baca kesudahan cerita ini

» Tulis cerita anda dan mendapat keahlian percuma




Jumaat: Passionate Moments at Genti...
Khamis: Perawat manis
Khamis: Kak Tie Kegersangan
Rabu: Bu Munah (2)
Rabu: Rok pendek di bus yang penu...
Rabu: Tetangga (3)
Rabu: Tetangga (2)
Rabu: Tetangga (1)
Rabu: Shattered Kepolosan
Selasa: Kenangan Lalu (2)
  27.551 cerita-cerita online
109 Pelawat online
Kata kunci popular: selingkuh  sedarah  keluarga  curang  sekolah  pembantu  isteri  kakak  tante  daun muda 

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Cerita-cerita audio

Tambahkan audi kepada cerita nakal memberi dimensi baru dan unsur seksi dalam pengalaman cerita bertulis. Sila dengar cerita pilihan rambang. Tekan "play" untuk mula.
» Untuk lebih banyak cerita audio, klik sini

Karang cerita seks anda tersendiri!

Tulis cerita seks anda sekarangTulis cerita seks anda hari ini untuk mendaptkan keahlian percuma!

Dapatkan akses penuh kepada semua cerita eorik kami dan menjadi sebahgian daripada kumpulan pengarang cerita erotik kami.
» Klik di sini untuk bermula!

Arkib video besar

Video Arkiv Akses penuh ke arkib video kami

Sebagai ahli aktif Cerita Seks, anda mempunyai akses tidak terhad kepada semua video kami. Video baru akan ditambah setiap minggu, dan semua video adalah berkualiti tinggi!
» Klik sini untuk masuk ke arkib video

Wayang terkini daripada arkib

Cerita-cerita terkini dalam erotikcerita.com

Passionate Moments at Genting Highland

Kategori: Biasa
Dihantar oleh: morea

Kisah ni bermula semasa kami bermalam di Genting Highland, nak di pendekkan cerita awek tudung (girl with head scarves) ni customer aku… oh ye aku ni jual kereta…aweks tudung ni memang cun giler nama dia sue ( bukan nama sebenar la ) kalau taruk nama betui pun bukan korang kenal pun heheheheheheh …....

Kata kunci:
Baca kesudahan cerita ini  

Perawat manis

Kategori: Biasa
Dihantar oleh: heniss

saya sedang dirawat di rumah sakit untuk beberapa hari. Saya masih duduk di kelas 2 SMA pada saat itu. Dan dalam urusan asmara, khususnya “bercinta” saya sama sekali belum memiliki pengalaman berarti. Saya tidak tahu bagaimana memulai cerita ini, karena semuanya terjadi begitu saja. Tanpa kusada...

Kata kunci: manis, suster, perawat
Baca kesudahan cerita ini  

Kak Tie Kegersangan

Kategori: Lesbian
Dihantar oleh: rahayusweet

Kak Tie Kegersangan Melampau Satu hari Kak Tie duduk berdua dengan anaknya Isya yang tengah nyenyak tidur tiba2 dia stim sangat2.Dah lama dia tak rasa nikmat sex sebab suaminya jarang di rumah.Mata Kak Tie tertumpu kat Isya.Dengan serta merta datang idea gila di kepalanya.Kak Tie tengok jam,baru ja...

Kata kunci:
Baca kesudahan cerita ini  

Bu Munah (2)

Kategori: Perbezaan umur
Dihantar oleh: LegolasPieyan

Selama seminggu kemudian gak banyak kejadian penting selain kehadiran rutin buk munah di bengkel. Dia ngerjain tugas dengan baik, anak2 seneng soalnya masakannya enak2, mereka gak perlu repot2 nyari keliling buat makan siang. Mereka pasti gak nyangka ada apa2 antara gue sama buk munah. Lagian min...

Kata kunci:
Baca kesudahan cerita ini  

Rok pendek di bus yang penuh sesak

Kategori: Bilik sembang
Dihantar oleh: Christa Sari

Aku berada di terburu-buru nyata pagi itu. Sudah terlambat untuk kantor dan saya mengutuk mobil malang yang telah meninggalkan saya di tengah-tengah pusat kota, mesin tidak dapat dimulai lagi untuk hari itu. Jadi, saya harus menunggu bis yang penuh sesak, di mana ada tempat untuk duduk. Aku tidak ...

Kata kunci:
Baca kesudahan cerita ini  

Tetangga (3)

Kategori: Perbezaan umur
Dihantar oleh: Christa Sari

Aku harus terintimidasi dia meskipun, karena dia belum menyentuhku setelah teguran saya. Aku membuka mata dan menatap lagi. Mata kami bertemu dan aku terus munculnya figur otoritas. "Yah?" itu yang saya katakan. Dia melompat ke dalam tindakan dan pindah di sampingku. Aku bisa melihat jus nya m...

Kata kunci:
Baca kesudahan cerita ini  

Laman cerita erotik yang paling besar di Malaysia!

Sexnoveller.dkMaklumat-Siapakah atau apakah dalam Erotik Cerita?

Erotikcerita.com adalah tempat paling baik untuk anda yang sedang mencari inspirasi untuk kehidupan seks anda dalam media penulisan di mana hanya imaginasi anda yang menghadkan anda. Semua cerita dalam laman kami disumbangkan oleh ahli-ahli kami yang merupakan orang biasa dengan fantasi atau pengalaman tersendiri yang ingin mengkongsi pengalaman mereka.

Untuk mendapat akses kepada ribuan cerita dalam laman kami, anda perlu menjadi ahli penuh kepada laman kami. Keahlian penuh dapat dibeli melalui laman kami, atau anda boleh menyumbangkan cerita anda untuk menjadi penulis cerita erotik bersama penulis cerita erotik lain dalam internet. Bersama dengan setiap cerita anda sumbangkan, anda akan mendapat keahlian percuma selama 24 jam.

Lebih banyak maklumat
Klik sini untuk menjadi ahli

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Pengarang terbaru

erotikcerita.com mengalu-alukan kedatangan  heniss
heniss
Jantina: Lelaki
Umur: 31

Yang paling popular

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)