Cerita-cerita erotik - Kesusasteraan erotik

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Cerita terkini

Katak Afrodit

KATAK aneh terus membesarkan badannya. Sama besarnya dengan raga rotan di sisinya. Suaranya garang dan menakutkan sesekali suaranya kedengaran seperti suara budak yang berumur enam bulan menangis. Melihat keadaan yang tidak pernah saya lihat itu membuat saya ketakutan dan terus meninggalkan guru silat sendirian. Saya terus memeluk tubuh datuk ya...

» Baca kesudahan cerita ini

» Tulis cerita anda dan mendapat keahlian percuma




Selasa: Katak Afrodit
Isnin: Maafkan aku suamiku
Isnin: Kloroform
Isnin: Lesbian warden
Ahad: Cintaku Untuk Bu Lina
Ahad: Buah Dari Keangkuhan
Ahad: Bonus Mengikuti Kursus
Ahad: Mbak Sus, Oh Mbak Sus
Khamis: kakak mail
Khamis: Seks lolita di tempat kerja
  28.738 cerita-cerita online
205 Pelawat online
Kata kunci popular: selingkuh  sedarah  keluarga  curang  ibu  isteri  sekolah  jilbab  pembantu  kakak 

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Cerita-cerita audio

Tambahkan audi kepada cerita nakal memberi dimensi baru dan unsur seksi dalam pengalaman cerita bertulis. Sila dengar cerita pilihan rambang. Tekan "play" untuk mula.
» Untuk lebih banyak cerita audio, klik sini

Karang cerita seks anda tersendiri!

Tulis cerita seks anda sekarangTulis cerita seks anda hari ini untuk mendaptkan keahlian percuma!

Dapatkan akses penuh kepada semua cerita eorik kami dan menjadi sebahgian daripada kumpulan pengarang cerita erotik kami.
» Klik di sini untuk bermula!

Arkib video besar

Video Arkiv Akses penuh ke arkib video kami

Sebagai ahli aktif Cerita Seks, anda mempunyai akses tidak terhad kepada semua video kami. Video baru akan ditambah setiap minggu, dan semua video adalah berkualiti tinggi!
» Klik sini untuk masuk ke arkib video

Wayang terkini daripada arkib

Cerita-cerita terkini dalam erotikcerita.com

Katak Afrodit

Kategori: Transekstual
Dihantar oleh: ramizah69

KATAK aneh terus membesarkan badannya. Sama besarnya dengan raga rotan di sisinya. Suaranya garang dan menakutkan sesekali suaranya kedengaran seperti suara budak yang berumur enam bulan menangis. Melihat keadaan yang tidak pernah saya lihat itu membuat saya ketakutan dan terus meninggalkan guru sil...

Kata kunci: batin, rawatan, bomoh
Baca kesudahan cerita ini  

Maafkan aku suamiku

Kategori: Kecurangan
Dihantar oleh: Chal7747

Dalam bilik sebuah hotel mewah di ibu kota, seorang wanita, terlentang atas katil, bertelanjang bulat dengan kedua dua kakinya terkangkang luas. Antara kedua-dua kakinya itu, terdapat seorang lelaki yangjuga bertelanjang bulat sedang menjilat kemaluannya. Tangan wanita itu berada diatas kepala lelak...

Kata kunci:
Baca kesudahan cerita ini  

Kloroform

Kategori: Biasa
Dihantar oleh: pawang saka berok

Tempat kerja aku ni sebuah hospital, lapan tingkat. Ada lah seorang Sekretari yang rajin kerja sampai lewat malam bila nak siapkan “board paper”. Nama dia Deera. Comel je, setinggi 5′ 2″…. dah beranak dua pun tapi macam awek pertengahan dua pulohan. Seorang senior ni namanya Rahman selalu saja menje...

Kata kunci: test, kloroform, deera
Baca kesudahan cerita ini  

Lesbian warden

Kategori: Biasa
Dihantar oleh: pawang saka berok

Semasa aku sekolah kat asrama dulu aku ni ramai kakak angkat. Aku tinggal di asrama lelaki. Pada satu hari salah sorang kakak angkat aku, kak hasni, ajak aku gi ke asrama pompuan tapi aku takut. For sure aku ni lelaki, dia kata takpa . Aku pun ikut lah. Aku tak tahu apasal dia pangil aku time tuh. D...

Kata kunci: aku, minah , masni
Baca kesudahan cerita ini  

Cintaku Untuk Bu Lina

Kategori: Perbezaan umur
Dihantar oleh: tiaraanita

Aku memutuskan untuk keluar sebentar mencari rokok, mumpung kedua orang tuaku sedang tidak dirumah, dan aku bisa bebas merokok. Dan aku pun keluar dengan sepeda motorku. Dasar sial warung rokok dekat rumahku tutup semua, dan langit mulai tertutup mendung. Aku ragu sejenak, bingung apakah terus menc...

Kata kunci: janda nakal, stw, ibu nakal
Baca kesudahan cerita ini  

Buah Dari Keangkuhan

Kategori: Perbezaan umur
Dihantar oleh: tiaraanita

Lisa adalah seorang ibu rumah tangga yang berumur 28 tahun, ia amat memperhatikan perawatan dan kecantikan tubuhnya, sesuai anjuran dari ibunya sejak ia remaja. Selain memiliki wajah yang cantik dan ditunjang dengan bentuk tubuh yang ramping dan kulit yang putih, Lisa amat memperhatikan penampil...

Kata kunci: tante hot, ibu seksi, janda
Baca kesudahan cerita ini  

Laman cerita erotik yang paling besar di Malaysia!

Sexnoveller.dkMaklumat-Siapakah atau apakah dalam Erotik Cerita?

Erotikcerita.com adalah tempat paling baik untuk anda yang sedang mencari inspirasi untuk kehidupan seks anda dalam media penulisan di mana hanya imaginasi anda yang menghadkan anda. Semua cerita dalam laman kami disumbangkan oleh ahli-ahli kami yang merupakan orang biasa dengan fantasi atau pengalaman tersendiri yang ingin mengkongsi pengalaman mereka.

Untuk mendapat akses kepada ribuan cerita dalam laman kami, anda perlu menjadi ahli penuh kepada laman kami. Keahlian penuh dapat dibeli melalui laman kami, atau anda boleh menyumbangkan cerita anda untuk menjadi penulis cerita erotik bersama penulis cerita erotik lain dalam internet. Bersama dengan setiap cerita anda sumbangkan, anda akan mendapat keahlian percuma selama 24 jam.

Lebih banyak maklumat
Klik sini untuk menjadi ahli

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Pengarang terbaru

erotikcerita.com mengalu-alukan kedatangan  Chal7747
Chal7747
Jantina: Lelaki
Umur: 32

Yang paling popular

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)