Aku gila sex - Anggota polis cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Aku gila sex

Telah dihantar: 08/01/2010 Dihantar oleh: limbok 0 pandangan  

Aku gila sex
ini kerana aku juga bukanlah katogeri pompuan yang lawa jugakh.. sejak umur 22 tahun aku dah menikah dan orang yang meragut dara aku tak lain laki aku jugak. Kisah yang aku nak paparkan disini kisah sex gila aku dengan lelaki simpanan aku le Kpl Halim nama dia, orangnya tinggi..gagah dan yang paling syok.. konek dia
mak datuk besar dan padat... dia ni sebenarnya seorang anggota Polis Trafik sebuah bandar P. aku ni kira okey jugak kerja di USM . mula-mula aku tak berapa syok tapi tah macamana mungkin naluri pompuan aku menyatakan baik dan syok bila berkenalan dengan dia, yang lebih aku berkenan bila aku tengok dia memakai uniform putih tu…fuuuuuu la mak terpikat aku. Kami saling bermesj n e mail n cll saja tapi lama kelamaan kami jadi mesra dan aku kalau tak boleh cakap atau mesj ngan dia rasa nak tidor pun tak leh dia ni lebih tua dari aku selang 10thn aku baru menjengkau 28 thn aje tapi dia ni berpengalaman pandai dia ayat aku boleh lentok bila cakap kat phone hingga berjam-jam tak...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Aku gila sex" juga telah membaca

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)