WAN si kadet baru - Anggota polis cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
WAN si kadet baru

Telah dihantar: 13/07/2009 Dihantar oleh: johnmidie 0 pandangan  

WAN si kadet baru
Lepas habis mengaji, aku masuk satu kolej di Lembah Kelang. Ramai la sttudent disitu yang kebanyakannya student yang tengah prepare nak masuk universiti, termasuk le aku. Selama ni aku tak de lah layan awek, tapi masa tu sebab dah jadi mahasiswa kolej kononnya dan dah tamat SPM, aku pun cuba-cuba la keehidupan sebagai mahasiswa yang tengah belajar dan nak cuba-cuba bercinta.
Biasa la kan, ada orang suka pada kita, kita rasa biasa dengan diorang. Ada pulak yang kita suka tapi diorang layan kita sama macam kawan yang lain. Dalam banyak-banyak tu, ada seorang awek ni. Muka sweet, hitam manis. Aku ni taste memang dengan awek yang kecil molek. Tak suka awek yang tetek besar macam tetek gajah, maklum lah kan, lain orang lain selera. So awek ni memang perfect dengan citarasa aku. Orang nya lincah, body athletic, rambut panjang lurus.
Kalau di kampus, aku paling suka bila tengok dia pakai baju kurung yang warna cerah sebab selalunya aku boleh nampak lining bra dia. Ada hari dia pakai bra a...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "WAN si kadet baru" juga telah membaca

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Biasa Kak Maria
Perbezaan umur Aliza
Buat kali pertama Zie gadis pingitan
Buat kali pertama Anak Bosss
Kecurangan Guru India Hebat

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)