Dengan izin isteri - Antara keluarga cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Dengan izin isteri

Telah dihantar: 18/02/2011 Dihantar oleh: abangbiru 1 pandangan  

Dengan izin isteri
Aku beruntung sbb dapat isteri yang sporting sebab setiap kali aku bersama dengan dia, dia akan benarkan aku untuk membayangkan sesiapa sahaja ketika tu. Maknanya aku boleh bayangkan sape-sape jela macam artis ke, kawan pejabat atau adik beradik wife aku sendiri. Wife aku xkisah, malah dia pun turut berlakon jadi siapa yang aku nak. Bila aku tanya sama ada dia marah atau tidak, dia kata tak.. Dia buat tu semua untuk kepuasan aku dan asalkan dengan syarat aku ni tak buat betul-betul dengan orang lain. Kalau aku buat dengan orang lain, dia kata dia akan tinggalkan aku. Gila korang, aku sayang sangat dengan wife aku tu. Dia dah sporting macam tu pun boleh dikatakan aku dah cukup bertuah.

Untuk pengatahuan korang wife aku ni ada 4 adik beradik. Keempat2 perempuan. Dia ni anak ketiga. Diorang ni anak orang berada la juga. Keluarga business. Boleh dikatakan biras-biras aku pun semuanya ada business walaupun kecil-kecilan. Kakak wife aku yang pertama yang juga merupakan kakak ipar aku ora...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

#1 kakak ipar

Ditulis oleh sullau  20 Februari 2011
ramai yang ghairah pada kakak ipar sendiri. . sememangnya kakak ipar lebih merangsangkan tambahan pula ketika berkain batik.

Pembaca "Dengan izin isteri" juga telah membaca

» Antara keluarga Cermin antik » Kecurangan Semalam dengan atasan
» Secara kumpulan Sex party » Biasa Merengkuhkenikmatan Ausie girls
» Kelab seks Sensation of My Campus 05 » Buat kali pertama Elvina
» Perkosaan Perkosaan ustazah hanim » Secara kumpulan Dewi dan tante Anis
» Secara kumpulan Kisah Rima (1) » Pasangan Suhaila
» Secara kumpulan Desahan santi DKK » Secara kumpulan Dua campur satu
» Kelab seks Sensation of My Campus 01 » Antara keluarga Liza, adik iparku
» Antara keluarga Wati anak saudaraku » Perkosaan Hilang kehormatan
» Secara kumpulan Awalnya Chatting » Secara kumpulan School lovers
» Biasa Indah gue di warnet » Secara kumpulan Tiga cewek cantik

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Kecurangan Nak Merasa
Perbezaan umur Jiranku Tina
Biasa Pertemuan
Secara kumpulan Isteri Mandur
Anggota polis Tiqa buat hal
Kecurangan Aku dan Julie
Lebih banyak cerita

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)