Semasa mengikat tali pertunangan dengan kekasih ku aku sering berkunjung ke rumahnya untuk berborak-borak dan sebagainya. Tunang aku ada tiga orang kakak yang dah bersuami. Antara tiga orang tu yang paling cun ialah yang nombor 3. Namanya Gee. Dia nie tinggal berdekatan ngan rumah bakal bapak mertua aku. Walaupun dah bersuami tapi dia kelihatan masih solid kerana belum ada cahaya mata. Selain kecantikan dia juga ada kelebihan lain iaitu GATAL dan PENGGODA. (utk pengetahuan dia ni gatal dan goda kat aku sorang je) Tentu korang yang kaki stim nak tahu bagaimana aku mendapat pagar ayunya (istilah indon)
Kisah bermula apabila aku melawat tunangku. Kami makan beramai-ramai di meja makan. Kebetulan aku duduk bersebelahan dengan dia. Masa makan dia gesel kaki aku dengan kakinya. Aku terkedu. Lepas tu dia raba peha aku pulak. Aku tiba-tiba jadi kenyang.
Selepas peristiwa tu, aku semakin rajin melawat tunangku dan peluangku pun semakin b...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!
Beli keahlian
Akses dengan SMS
Tulis cerita
Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!
Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Pandangan ahli
Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda