Main dengan anak saudara sendiri - Antara keluarga cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Main dengan anak saudara sendiri

Telah dihantar: 04/03/2007 Dihantar oleh: concake 0 pandangan  

Main dengan anak saudara sendiri
Aku memang suka pantat.Kau orang bayangkanlah kecik-kecik lagi aku dah main pantat.Masa tu umur aku dalam 19 tahun.Emak aku ni umurnya dalam 36 tahun. Sebab benda tu dah lama berlaku, aku kurang ingat macam mana mula-mula terjadi. Apa yang aku tahu memang best.Kami main pantat lebih kurang selama 3 tahun.Masa aku dalam tingkatan satu, Emak aku surirumah. Dia dah tak bagi aku tutuh buritnya lagi.Macam-macam aku buat nak goda dia. Tapi tak dapat. Sepanjang tiga tahun tu memang best. Mula-mula dia menangis masa aku tutuh burit dia. Aku punyalah takut sebab dia sakit sampai seminggu. Lepas tu kami main lagi. Rumah aku dengan rumah abang aku ni dekat saja. Jadi kami tak ada masalah nak tutuh burit.Emak aku aku panggil Nida.Aku masih ingat lagi burit dia yang merah menyala tu. Kami tutuh tak kira masa. Kadang-kadang malam. Adakalnya masa maghrib. Kadang-kadang waktu pagi semasa emak-bapa kami pergi ke sawah atau kebun getah. Kadangkala sebela...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Main dengan anak saudara sendiri" juga telah membaca

» Anggota polis Ditangkap Polis » Buat kali pertama Hilangnya keperjayakaanku
» Perbezaan umur Aku dan kak ina » Buat kali pertama Tuition (part 1)
» Buat kali pertama Tuition (part 2) » Buat kali pertama Kehebatanmu Ayu (2)
» Antara keluarga Mak Su » Perbezaan umur Senior
» Buat kali pertama Minah Lepak » Antara keluarga Menjelang lebaran 10 tahun yang lalu
» Buat kali pertama Aku dan Ani » Buat kali pertama Kehebatanmu Ayu (1)
» Antara keluarga Cermin antik » Biasa Terbuai
» Buat kali pertama Radzy » Antara keluarga Aduh ayah
» Perbezaan umur Nafsu serakah » Buat kali pertama Satu Malam
» Buat kali pertama Kisahku Yang Pertama » Biasa Terlanjur Basah Ya Sudah 02

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)