Lepas kejadian aku main dengan kakak iparku Salmah, aku sering mengambil kesempatan untuk pulang ke kampung dengan isteriku. Isteriku tidak tahu yang suaminya sering suka pulang kekampung kerana giankan pantat kakak iparnya sendiri.
Masuk hari kedua aku di kampung, hati ku mula resah kerana belum lagi dapat peluang untuk main dengan Salmah. Suaminya sibuk aje. Dia selalu ada kat rumah. Begitu juga dengan isteriku yang selalu ada kat situ. Nak cari peluang pun susah. Sekali sekala bila aku nampak Salmah sorang kat dapur, aku pun peluklah dia. Untuk lepaskan gian, aku squeeze punggungnya yang montok dan sesekali mencium cium bibirnya.
Hari itu Salmah kerja syif malam dan aku pula tengah boring macam nak gila. Hujan turun renyai-renyai. Maklumlah rumah beratapkan zinc, jadi bising pula. Mak buat hal lagi, tv pula rosak. Memanglah aku jadi boring gila. Bini aku tu pula asyik bersembang sembang aje dengan ahli keluarga yang lain.
Aku pula konek tengah stim tapi nak ajak bini masu...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!
Beli keahlian
Akses dengan SMS
Tulis cerita
Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!
Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Pandangan ahli
Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda