Antara keluarga Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Antara keluarga Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Antara keluarga

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
1
2
3
4
5
»

Dayana anakku sayang

 
Terserah: 17/08/2014 Dikarang oleh: lan'lan 0 Ulasan

HARI ini usia Dayana genap lima belas tahun. Anak sulung ku ini memang cantik. Ia mewarisi kecantikan ibunya. Bentuk badannya juga menarik. Walau pun baru berusia lima belas tahun, Dayana mem-punyai bentuk badan seperti gadis tujuh belas tahun. Badannya berisi tetapi bukan gemuk. Buah dadanya sederhana. Sesuai dengan saiz badannya. Ponggongn...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Perselingkuhan Ibuku (1)

 
Terserah: 16/08/2014 Dikarang oleh: Boonbeen 0 Ulasan

Sudah lebih satu tahun aku kuliah di Yogya sejak tahun 2001 lalu dan liburan semester kemarin aku berkesempatan pulang ke daerah asalku di sebuah kota kecil di Sumatra. Di rumah hanya tinggal aku, kedua orang tua dan adikku yang masih sekolah si SMU. setiap hari ayahku sibuk usaha. kadang-kadang pergi seminggu dan cuma beberapa hari dirumah, itupu...

Tag: ibu, keluarga, anak Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Keluarga Bahagia (1)

 
Terserah: 14/08/2014 Dikarang oleh: zeite 0 Ulasan

Namaku Rozie.Umur aku 40 tahun dan suamiku namanya Hamid. Sepanjang 15 tahun perkahwinan, kami di kurniakan 3 orang anak. Anak sulung namanya Jefri, berumur 14 tahun. Anak kedua perempuan, Anita, 11 tahun, bersekolah tahun 5. Dan yang yang akhir Suhana, 9 tahun, sekolah tahun 3. Setelah 15 tahun berkahwin, aku merasa agak bosan dengan a...

Tag: ayah dan anak Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Kebangkitan Bibi Claire (3)

 
Terserah: 13/08/2014 Dikarang oleh: Christa Sari 0 Ulasan

Aku diam saja. Dia menaruh tangannya di antara kedua kakinya dan menyentuh glans saya; ia menjauh dariku. "Mike sayang, bangun." "Hah, apa waktu itu?" "Its 06:30 dan aku harus berpakaian dan membuat sarapan." Saat ia turun dari tempat tidur, aku bisa melihat dia melihat keras saya melalui setengah menutup mata. "Ok Aku akan turu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Kebangkitan Bibi Claire (2)

 
Terserah: 13/08/2014 Dikarang oleh: Christa Sari 0 Ulasan

Malam itu aku wanked diriku bodoh visi Bibi Claire. Perkiraan cuaca untuk gelombang panas lain. Sabtu pagi Bibi Claire disiapkan orak-arik telur untuk sarapan. "Saya pikir saya akan membantu Anda di kebun hari ini, saya bisa memangkas pagar dan gulma tempat tidur sementara Anda berkonsentrasi pada patch sayuran." "Itu akan sangat me...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Kebangkitan Bibi Claire (1)

 
Terserah: 13/08/2014 Dikarang oleh: Christa Sari 0 Ulasan

Itu adalah musim panas yang panjang '76 ketika saya melakukan perjalanan dari rumah saya di Jersey, Channel Islands ke Inggris untuk belajar teknik di University of Exeter. Pengaturan telah dibuat bagi saya untuk tinggal bersama Bibi Claire yang dimiliki rumah di jalan Barat. Satu-satunya kenangan Bibi Claire adalah seorang wanita pemalu kecil,...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Ibu akan dekat dengan Jack dan Irene cemburu (2)

 
Terserah: 13/08/2014 Dikarang oleh: Christa Sari 0 Ulasan

Dia tampak kembali cermin dan meletakkan tangannya di belakang kepalanya lagi. Jack berubah topik. Dia pasti di salah satu suasana hati terangsang MILF nya. "Bagaimana pertemuannya?" Dia mendesah. "Oh, bahkan tidak bertanya. Total buang waktu. Mereka crapped keluar pada saya. Bahkan tidak ditampilkan. Aku tidak akan pernah berurusan dengan mere...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Ibu akan dekat dengan Jack dan Irene cemburu (1)

 
Terserah: 13/08/2014 Dikarang oleh: Christa Sari 0 Ulasan

Ayam jack berdenyut sebagai matanya mengembara menaksir Alice, manajer toko. Dia berdiri di rak majalah, edisi terbaru Slutworld di tangannya, satu hanya keluar dengan bonus DVD yang menunjukkan Micki Malam semakin ganda bekerja sama. Alice berada di dekat bagian belakang toko, memuat paket baru dikirim dari handuk kertas di rak. Dia melakukan bany...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Aku dan Daddy

 
Terserah: 13/08/2014 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Masa tu I cuma tinggal berdua di rumah dengan daddy I , namanye Rosli . Mother I, Diana kat oversea for her buss. schedule. Macam biasa petang-petang I dan daddy biasanya enjoy swimming kat pool dalam rumah . That day pun macam tu, I dan daddy mandi dekat pools. Hari tu, I pakai my new swimming suit yang boleh kata seksi gila. Buah dada I yan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Adikku Nor

 
Terserah: 13/08/2014 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Aku ada seorang adik angkat yang cantik mukanya macam ida nerina aku cukup suka lihat matanya..walau pun hubungan aku dan dia just adik angkat tetapi dalam banyak hal aku suka merenung dia..berfantasy tentang dia..kerana tak tahu kenapa dia punya tarikan seksual yang tinggi bagi aku.. Adik angkat aku ni aku panggilkan nor saja..dia rendah orangnye...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Aku Dan Makcik

 
Terserah: 13/08/2014 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Sebenarnya aku dari Malaysia dan aku sangat tertarik dengan cerita yang kalian paparkan dalam ruangan ini, lalu aku juga ingin berkongsi dengan kalian tentang pengalamanku dengan Auntieku sendiri, harap kalian dapat berikan komen mengenai pengalamanku ini melalui email aku. Kalau ada perkataan yang kalian tak faham, bolehlah kalian tanyakan kepada ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Mahani

 
Terserah: 11/08/2014 Dikarang oleh: wa knal mak lue 0 Ulasan

Namaku Mahani. Berusia 29 tahun. Berkulit cerah, berkaca mata dan memakai tudung kepala, itupun bila keluar bandar atau masa mengajar, bila di rumah aku lebih selesa membukanya sahaja. Berambut panjang pangkal bahu dan bentuk tubuh badanku cantik. Pakaian yang diminati, Baju Kurung, Kebaya, Kebarung dan Jubah dan inilah jenis pakaian yang se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Pengalaman masa muda adryian

 
Terserah: 10/08/2014 Dikarang oleh: Panji LW 0 Ulasan

saya mau berbagi pengalaman dengan kalian sumua waktu saya muda 18tahun . waktu itu saya baru lulus sekolah . karena saya anak pertama saya diharapkan untuk jadi orangcdukses yang dapat membahagiakan orangbtuaku .dan saya lamar lamar pekerjaan merantau . pertamanya saya tinggal bersama paman (om) sama bibi (tante) tadinya saya mau kost sen...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Helper tukang ledeng (3)

 
Terserah: 09/08/2014 Dikarang oleh: Christa Sari 0 Ulasan

"Aku harus pergi," aku tergagap, kepalaku terhuyung-huyung dari semua yang saya baru saja menyaksikan. Tuan Rogers sedang menyeka dirinya pergi dengan celana Becky. Becky menyentuh dirinya sendiri, mendesis pelan, memperbaiki saya dengan "fuck aku" melihat yang melanggar kehendak saya. "Bos saya akan bertanya-tanya ..." "Persetan atasan Anda," ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Helper tukang ledeng (2)

 
Terserah: 09/08/2014 Dikarang oleh: Christa Sari 0 Ulasan

"Ooh, Ayah, yang begitu panas. Thingy Anda, seperti, semua lengket dengan cairan. Apakah itu pre-cum? Apakah Anda diam-diam jatuh cinta dengan saya, Ayah?" Ayahnya berlutut di sampingnya dengan hal berbulu di tangannya. "Kau tahu aku, gula," katanya. "Apa yang ayah lain akan kuku putri butt-telanjang ke tempat tidurnya, kemudian menyelesaikan l...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita

Helper tukang ledeng (1)

 
Terserah: 09/08/2014 Dikarang oleh: Christa Sari 0 Ulasan

Aku mengatur kotak peralatan saya di atas kamar mandi lantai Rogers '. "Sebelum Anda unclog yang jahat pembuangan kamar mandi," kata Stella Rogers, "mengapa kau tidak datang memenuhi putriku Becky? Kami sangat bangga padanya-dia hanya membuat final cut untuk tim cheerleader tahun depan di San Jose State! " Setelah Nyonya Rogers menyusuri pa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.109 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Cerita erotik tentang seks dengan beberapa ahli sekeluarga. Kategori ini mengandungi pelbagai topik tentang seks bersama emak mertua, dan anak dara mengadakan seks dengan ayah mereka. Satu lagi topik popular ialah anak lelaki mengadakan seks dengan ibu mereka. Jika anda pernah melakukan seks dengan ahli keluarga anda atau pernah menghisap zakar bapa saudara anda, atau anda pernah mengoda anak buah anda yang bawah umur, sila hantarkan cerita keluarga anda!
Karangkan "antara keluarga" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)