Antara keluarga Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Antara keluarga Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Antara keluarga

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
88
89
90
91
92
»

Ibuku seorang jalang (1)

 
Terserah: 03/09/2013 Dikarang oleh: michael mahmood miang 1 Ulasan

Itu adalah pagi yang cerah, matahari sudah keluar dan burung-burung bernyanyi. Alex bangun dan pergi untuk mandi dan bersiap-siap untuk sekolah. Setelah mandi dia bersiap-siap dan turun untuk sarapan nya. Alex ibu Nikita sudah mendapat sarapan dan sedang menunggu di bawah untuk dia. Alex turun dan berharap ibunya suatu pagi yang baik dan ia mencium...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.994 cerita

Konek ayah dan abg

 
Terserah: 03/09/2013 Dikarang oleh: michael mahmood miang 0 Ulasan

Namaku Salmiah, seorang guru berumur 30 tahun, sudah berkahwin dan mempunyai seorang anak lelaki berumur 15 tahun. Anakku tinggal bersama ibu dan bapa mertuaku di kampung. Apabila cuti penggal, anakku akan pulang ke rumahku. Sejak melahirkan anakku ini, aku tidak dapat mengandung lagi kerana rahimku tidak subur lagi. Aku ingin menceritakan satu pen...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.994 cerita

Usulan tidak senonoh anakku

 
Terserah: 02/09/2013 Dikarang oleh: alan ameng 0 Ulasan

Aku cukup hancur seperti anakku Ramesh . Kita tidak bisa hidup lagi di kota itu sehingga kami menjual rumah kami . Anakku punya transfer ke sebuah desa terpencil dan kami berdua pindah dan menetap di sana . Anak saya 21 itu dan dia sudah bekerja dan mendapatkan penghasilan dengan baik . Sejak Ramesh mulai bekerja ia memberi kami orangtua 2.000 rup...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.994 cerita

Adik sepupuku

 
Terserah: 02/09/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

kenalkan namaku doni (samaran). kejadiannya bermula waktu tahun 2009, aku saat itu masih menempuh kuliah semester akhir di salah satu PTN terkenal yang ada di bumi AREMA. sekitar bulan oktober aku pulang kampung ke tanah borneo kaltim tepatnya dikota bontang untuk menikmati liburan semester. disana aku tinggal dirumah tanteku karena 1 rumahku yang...

Tag: sepupu Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.994 cerita

Kesuburan Kak Nadia terbukti

 
Terserah: 02/09/2013 Dikarang oleh: kamal11275 0 Ulasan

Nadia baru saja melangsungkan perkahwinan dengan kekasihnya, Farid. Mereka berdua sudah lama bercinta, sejak dari sekolah menengah lagi. Nadia seorang setiausaha di sebuah syarikat swasta, mempunyai paras rupa yang amat jelita, dengan potongan badan yang amat memberahikankan, 36D-26-35. Manakala Farid pula seorang pegawai di sebuah bank di ibu nega...

Tag: kakak ipar Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.994 cerita

Inayah Adik Ipar Kelantan

 
Terserah: 02/09/2013 Dikarang oleh: kamal11275 0 Ulasan

Kena berpuasalah aku…..” jawab Salim. “Tak boleh bawa Inayah kerana kursus berkumpulan dan hanya asrama disediakan. Nak hantar balik kampung tak ada masa pulak, lagi pun Adnan tu kecil sangat lagi untuk naik bas. Inayah tak tahu lagi dan aku sengaja tak mahu beritahu dia, nanti dia paksa hantar dia balik kampung semula pulak” tambahnya lagi.”In...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.994 cerita

Ibu dan Bibiku Hot

 
Terserah: 01/09/2013 Dikarang oleh: alan ameng 0 Ulasan

Namaku Deni, usiaku saat ini 16 tahun, baru saja naik kelas 2 SMU. Aku adalah anak semata wayang orangtuaku. Ayahku, Gito, 40 tahun, seorang pegawai swasta, dengan posisi sudah mapan, ibuku, Santi, 36 tahun, juga bekerja sebagai karyawati di sebuah perusahaan swasta. Secara ekonomi keluarga boleh dibilang mapan menengah ke atas. Kami sekeluarga tin...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.994 cerita

Arya Memuaskan Birahiku

 
Terserah: 30/08/2013 Dikarang oleh: Zae Bam Cul 0 Ulasan

Mungkin saat itu gejolak birahiku sedang menggebu dan selama 5 tahun saya tidak mendapatkan jatah rohani dari suami disebabkan menderita diabetes dan jantung sampai akhirnya suami menghadap Sang Maha Pencipta. Awal tahun setelah kepergian suami saya tidak terlalu kesepian karena disamping punya kesibukan melanjutkan usaha kecil2an yang dirintis de...

Tag: ibu Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.994 cerita

Di Kapal Laut Bersama Menantu

 
Terserah: 30/08/2013 Dikarang oleh: Zae Bam Cul 0 Ulasan

Melihat berita di TV tentang pulangnya para TKI dari Malaysia dengan kapal-kapal besar, aku jadi teringat kisahku yang juga terjadi di kapal besar semacam itu. Sekitar lima tahun lalu aku mendapat telegram dari anak perempuanku y ang hendak melahirkan anak pertamanya sebulan lagi. Sudah hampir setahun ia ikut suaminya yang kerja di Irian Jaya dan i...

Tag: ibu mertua Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.994 cerita

Anak Mbarep

 
Terserah: 30/08/2013 Dikarang oleh: Sinar 0 Ulasan

Matanya asyik melirik anak bu Jay terus tuh,” kata Bu Tho tetanggaku itu. Kini aku jadi agak percaya, ketika aku melihat dengan jelas, Bu Tho mengedipkan matanya ke putra tunggalku Mrican. Rasanya aku mau marah, kenapa Bu Tho mau mengincar putraku yang masih berusia hampir 15 tahun berkisar 12 hari lagi. Sepulang dari arisan, aku sengaja mendat...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.994 cerita

Kakak ku

 
Terserah: 29/08/2013 Dikarang oleh: gelombang 0 Ulasan

Aku agak rapat dengan akakku. Aku baru 16 dan akakku, Shima, berusia 20 tahun. Memang ku akui bahawa Shima mempunyai tubuh yang solid. Dia pernah menjadi model part-time di KL. Dia memang selalu tukar balak tapi I memang tak pernah menyoal pasal hal dia. Tidak pernah pulak I terfikir nak konkek Shima. Tapi tanpa kuduga, kudapat rasa tubuh Shima...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.994 cerita

Cinta Pertamaku (2)

 
Terserah: 29/08/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Masa aku memasang ubat nyamuk, Ida sudah membuka tudung dan baju kurungnya, tidak mahu keronyok bila balik nanti. Aku juga secepat kilat membuka baju dan seluar aku. Batang aku juga secepat kilat menungkat seluar dalamku. Kami terus baring, berdakap dan berkucupan. Colinya sekejap saja sudah melayang, mengganggu kesedapan kami. Sambil kulum me...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.994 cerita

Cinta Pertamaku (1)

 
Terserah: 29/08/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Ni aku nak citer sikit kisah buah hati aku yg pertama, tapi yang tu pun yang aku ade. Mase tu aku tengah tunggu result STPM, tengah tanam anggur le tu. Aku nak kerja kat bandar tapi bapak aku tak kasi, kena tolong dia kat kebun sawit, 3 ekar aje. Mase skolah pun memang aku tolong dia pun, memang dah hidup kami macam tuu. Kat kampung aku ade...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.994 cerita

Aku dan sepupuku, Kak Fizah

 
Terserah: 29/08/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Ketika itu, aku baru lepas SPM,aku pegi ke KL utk cari keje Part_time. Di KL, aku tinggal bersama family Pakngah aku. Mereka merupakan keluarga yg agak kaya,berbanding dgn family aku yg hanya tinggal di kampung. Aku bercadang utk kerja Part-time bersama2 dgn sepupu aku,iaitu Amir,yg sebaya dgn aku. Amir cuma ade 2 adik beradik, seorang lagi ialah k...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.994 cerita

Dikocokin adek

 
Terserah: 28/08/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Keluarga gue berjumlah empat orang, tentunya nyokap bokap gue dan adek gue. Gue sekarang duduk di kelas tiga SMA dan adek gue duduk di kelas satu SMA. Bokap kerjanya diluar kota, tepatnya di banten. Nyokap Cuma dirumah tapi sering pulang kampong nengoking eyang di bandung. Singkat cerita, tentunya bokap lagi diluar kota dan nyokap masih di ruma...

Tag: adik Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.994 cerita

Bermain dengan Mom (7)

 
Terserah: 25/08/2013 Dikarang oleh: Christa Sari 0 Ulasan

Aku tidak tahu apa yang harus memikirkan pengakuannya. Aku mencintai ayah saya dan bagian dari diriku merasa bersalah karena berhubungan seks dengan ibuku, istrinya. Saya tidak ingin menjadi orang yang merusak kesempatan mereka untuk mendapatkan kembali bersama-sama. "Ibu ... Aku benar-benar berpikir Anda harus memberinya kesempatan lagi." ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.994 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Cerita erotik tentang seks dengan beberapa ahli sekeluarga. Kategori ini mengandungi pelbagai topik tentang seks bersama emak mertua, dan anak dara mengadakan seks dengan ayah mereka. Satu lagi topik popular ialah anak lelaki mengadakan seks dengan ibu mereka. Jika anda pernah melakukan seks dengan ahli keluarga anda atau pernah menghisap zakar bapa saudara anda, atau anda pernah mengoda anak buah anda yang bawah umur, sila hantarkan cerita keluarga anda!
Karangkan "antara keluarga" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)