Antara keluarga Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Antara keluarga Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Antara keluarga

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
95
96
97
98
99
»

Mertua Melayani Menantu

 
Terserah: 25/11/2013 Dikarang oleh: ontagurun 0 Ulasan

Johar sebenarnya sedang bermadu asmara bersama ibu mertua nya, Puan Normah . Walaupun sudah berusia 52, tapi potongan rambutnya seperti Zarina Zainuddin, mengerbang tapi kemas. Dia bertubuh kecil, sekecil Sheila Majid. Wajahnya ayu dengan make up yang sederhana tebal tetapi mampu memukau setiap lelaki yang memandang. Bibirnya sentiasa merah merkah ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Body Tubuh Sepupuku Sungguh Montok

 
Terserah: 23/11/2013 Dikarang oleh: ujiwuru 0 Ulasan

Body Tubuh Sepupuku Sungguh Montok, Namaku Andi, ketika aku SMP, aku tinggal dengan saudaraku di Jakarta, di rumah itu aku bersama tiga orang anak dari saudaraku itu yang usianya sebayaku kecuali Marlena si bungsu, gadis kecil yang masih kelas enam SD. Setahun sudah aku tinggal dengan mereka, di usia puber sepertiku, semakin hari tubuh Marle...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Dipaksa Tapi Mau (1)

 
Terserah: 22/11/2013 Dikarang oleh: alan ameng 0 Ulasan

Walaupun telah berumur hampir setengah Abad tapi dia terlihat masih sangat cantik dan sexy. Dia memiliki susu yang besar yang berukuran 36 C dengan body yang sangat sexy, terlihat seperti artis film panas tahun 1980-an Yurike Prastica yang terkenal itu. Terlebih lagi bila melihat bokongnya yang besar dan lebar, bergetar ketika dia berjalan. Walau...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Seks dengan papa

 
Terserah: 21/11/2013 Dikarang oleh: vinzzz 0 Ulasan

Namaku Lia. Saat ini aku kuliah di Sanatha Dharma Yogyakarta. Aku adalah anak pertama dari pasangan Guncoro dan Jenny. Kami bersaudara dua orang, Adikku namanya Caca dia masih SMA kelas 1. Ibu dan ayahku menikah masih sangat muda, sehingga seperti yang kamu lihat di foto ini, meskipun usiaku baru 19 tahun, aku ham...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Dosa Termanis

 
Terserah: 18/11/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Bukan kami tidak menyadari dan mencoba untuk berhenti namun mungkin inilah yang dinamakan Dosa Termanis. Sudah tahu salah tapi tetap di teruskan. Sebait intro lagu pun mengalun pelan dalam benakku. Kulupakan semua aturan Kuhilangkan suara yg berbisik Yang selalu menyuruhku Tuk tinggalkan kamu Hanya hati yg kuandalkan Dan kucoba melawa...

Tag: sepupu Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Happy Family with mBak Yani

 
Terserah: 18/11/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Seperti biasa setiap weekend aku pasti ke rumah calon kakak iparku, mBak Yani (kakak dari pacarku). Biasanya aku bertugas menjaga anaknya, seorang laki-laki yang masih berumur 1,5 tahun bernama Luky. Aku sangat dekat dengan Luky bahkan melebihi kedekatan Luky dengan bapaknya (Mas Hend). Ya setiap hari mereka berdua sibuk bekerja dan pada hari Sabtu...

Tag: kakak ipar Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Gara-Gara SMS

 
Terserah: 16/11/2013 Dikarang oleh: alan ameng 0 Ulasan

Ternyata sms masuk dari salah satu peg ibu ku yaitu mas adi. Karena aku berfikir itu hanya sms biasa aku membukanya biar nanti aku yg sampaikan langsung krn ibu lg mandi sepulang kerja..tp sungguh aku kaget karena isi smsnya “bu..masih terasa loh jepitan memek ibu di kontol adi..”Aku sungguh kaget bukan kepalang..di balik ibuku yg selalu memakai j...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Gara-Gara Rampok

 
Terserah: 16/11/2013 Dikarang oleh: alan ameng 0 Ulasan

Aku adalah anak tunggal dalam keluargaku, aku berumur 18 tahun dan namaku Hamid. Ibuku berumur 38 tahun dan bapaku berumur 45 tahun, seoang yang sibuk dengan urusan perniagaannya. Selepas melahirkan aku, ibu tidak dapan mengandung lagi kerana mengalami masalah di rahimnya. Aku terlalu sukar untuk mempercayai bahawa aku terlalu berahi kepada ibuku. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Irwan n ibunya

 
Terserah: 16/11/2013 Dikarang oleh: famagusta 0 Ulasan

Aku sudah lulus SMA, baru saja masuk kuliah pada jurusan Ekonomi di salah satu Universitas Swasta ternama di Jakarta. Walau untuk melanjutkan kuliah di luar negeri, papaku akan membiayai dan juga mama memaksa, namun aku tidak mau. Di Indonesia juga bagus, semua tergantung dari kita sendiri, luar negeri tidak menjamin, lagipula mana mau aku m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Aku gigolo mamaku

 
Terserah: 15/11/2013 Dikarang oleh: demond_007 0 Ulasan

Berawal dari chating di facebook bersama teman semasa SMA yang kini menjadi Dosen di sebuah Perguruan Tinggi di Jogja, tempat dimana anak lelakiku kuliah. Dia menceritakan bagaimana prestasi Randy menurun dan jarang kuliah. Khawatir jika anakku masuk ke dalam pergaulan yang salah atau malah menjadi pecandu narkoba, maka aku berencana mengunjungi Ra...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Ibuku wanita impianku

 
Terserah: 12/11/2013 Dikarang oleh: Daunsingkong 0 Ulasan

Ross nama ibuku, umurnya sekarang sudah 47 tahun, tapi dia kelihatan cantik, sexy dan bahenol di pandanganku. jika kalian sudah pernah melihat artis sinetron Lidia Kandau, seperti itulah postur ibuku, cantik dan montok. aku seorang pengangguran yang punya hasrat sex yang tinggi< tapi cuma dengan ibuku. aku sudah lama memendam rasa inggin bercinta d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Jangan rogol ibu!!! Aaahhh!!!

 
Terserah: 12/11/2013 Dikarang oleh: kamal11275 0 Ulasan

Tidak mengetahui sebab sebenar Zamri ingin menetap bersama ibunya. Apayang dia tahu adalah anak tunggalnya itu ingin menjaga bekas isterinya selain memberi laluan yang cukup luas untuk membawa pulang kekasihnya yang bakal menjadi isteri barunya nanti. Sepanjang tinggal bersama ibunya,Zamri sedar nafsunya sungguh tercabar. Ibunya yang terpaksa berhe...

Tag: ibu, emak Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Oh mama

 
Terserah: 09/11/2013 Dikarang oleh: Daunsingkong 0 Ulasan

Namaku Irwan, usiaku kini 21 tahun, tinggi sekitar 175 cm, badanku cukup athletis, karena aku rajin berolahraga. Untuk wajah menurut teman – temanku sih cukup oke. Aku baru saja masuk di salah satu universitas swasta terkenal di kota Jakarta. Aku akan membagi kisah – kisah panasku kepada para pembaca sekalian. Semua pengalaman Seksku yang kulakukan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

2 hari kongkek 2 kakak cun

 
Terserah: 09/11/2013 Dikarang oleh: kamal11275 0 Ulasan

burit kakak rasa gatai....miang sangat-sangat, jomlah kongkek...." Perlahan-lahan aku membuka mata. Seorang wanita cantik berusia 25 tahun, iaitu 9 tahun lebih tua dariku, sedang asyik mencium bibirku. Aku turut tercium haruman wangi dari tubuhnya. Mungkin baru lepas mandi. "Mama dengan abah dah pergi Ipoh, 2 hari 1 malam kat sana. Kita...

Tag: kakak Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Rancangan Maziah (6)

 
Terserah: 06/11/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Apa punya majal nasib aku ni..baru aku nak merasa nyonyot tetek cikgu nurul kunci umah pulak takde kat aku..mak aku ni pulak tak tau menyinggah ke mana, takkan kat pasar lagi kot.. dah dapat peluang baik jadi macam ni pulak.. ” Ello Mak..kat mana ? … laaa…cepat sikit, syam takde kunci nak masuk rumah..ermm ok..cepat tau. ” hisyam mendengus bosan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Rancangan Maziah (5)

 
Terserah: 06/11/2013 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Maziah menghirup udara pagi di luar laman rumahnya, dia yang hanya mengenakan singlet putih itu terasa sejuk bila kulit tangannya di tampar angin pagi, pokok-pokok bunga yang cantik tersusun di laman itu menyejukkan matanya, fikirannya mengimbas perkara sumbang yang berlaku antara dia dan anak tungalnya malam tadi. Timbul rasa berdosa di hatinya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Cerita erotik tentang seks dengan beberapa ahli sekeluarga. Kategori ini mengandungi pelbagai topik tentang seks bersama emak mertua, dan anak dara mengadakan seks dengan ayah mereka. Satu lagi topik popular ialah anak lelaki mengadakan seks dengan ibu mereka. Jika anda pernah melakukan seks dengan ahli keluarga anda atau pernah menghisap zakar bapa saudara anda, atau anda pernah mengoda anak buah anda yang bawah umur, sila hantarkan cerita keluarga anda!
Karangkan "antara keluarga" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)