Awek Ku - Biasa cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Awek Ku

Telah dihantar: 06/02/2007 Dihantar oleh: risbmd 0 pandangan  

Awek Ku
masa tu aku baru aje abis ambik SPM, jadik masa awal2 cuti tu aku takde le plan nak buat ape2 lagi jadi hari2 aku lepak kat rumah aje layan TV ngan VCD. mak bapak aku ni selalu sibuk memanjang, jarang lekat kat rumah. adik aku pulak masih sekolah lagi. jadik, selalu le aku lepak sorang2, nak ajak member pegi mana2 pun aku dah malas dah. member2 aku ramai dah keje, so diorang pun kira sibuk lah jugak! kadang2 aku rasa boring duduk kat rumah so sejak masa tulah hobi mengum...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Awek Ku" juga telah membaca

» Perkosaan Dianiaya Boss » Secara geng Rintihan Ustazah Hayati
» Buat kali pertama Elvina » Perbezaan umur Cikgu Mariati
» Perkosaan Projek Merogol Faridah (1) » Dubur Akibat Seksi
» Perkosaan Merogol Sasha, Agen Insuran Jelita » Kecurangan Curang sebab tak puas
» X Files Aku isteri adikku » X Files Pengalaman pertamaku
» Perkosaan Ustazah Sariah » Penipuan Terjebak Hadiah
» Perbezaan umur Nafsu serakah » Biasa Ngendap dan rogol
» Buat kali pertama Aku dan Ani » Kecurangan Kecurangan Azizah
» Seks aniayaan Merogol Ustazah Azira » Pasangan Nani rakan sekelas ku
» Antara keluarga Liza, adik iparku » Antara keluarga Mak Su

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Kecurangan Cikgu Tadika (2)
Kecurangan Cikgu Tadika (1)
Seks aniayaan Cikgu kena belasah
Perbezaan umur Yuran Tuition Ayu
Perkosaan Dianiaya Boss
Perkosaan Auntie Anie

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)