Bini org yg gersang - Biasa cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Bini org yg gersang

Telah dihantar: 07/08/2011 Dihantar oleh: genesis amstrong 0 pandangan  

Bini org yg gersang
Kisah ini kisah benar yang berlaku pada diri ku....kisah ni yg buat aku terjerumus dalam kancah sex..hahaha...ok la taknak panjang-panjang cite... ok kisah bermula ketika aku main futsal di bandar "A" biasa la,aku org bujang dtg la dgn kengkawan.Ramai juga kawan-kawan aku yg dah berkawin..mereka datang dgn wife masing-masing...aku mcm biasa la...sembang dgn semua org...kita org main futsal tiap-tiap malam minggu... Setiap kali aku dtg dan main futsal...aku mula terperasaan yg tingkah laku ku diperhatikan org....rupa-rupanya wife member aku yg bernama Natasha selalu memerhatikan ku dari jauh..sambil senyum nakal....aku pun senyum kembali...tapi dia pandai cover dari husband dia.... Nak jadi kan cerita husband dia nih ader kes polis..jadi pada hari husband dia naik mahkamah dia di jatuh hukum penjara 1 tahun kerana kesalahan dia...so bermula dari situ hubungan kita makin mesra...bukan sebab apa..husband dia suruh aku tengok-tengokkan wife dia...dlm hati aku berkata..takkan tengok jer...h...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Bini org yg gersang" juga telah membaca

» Biasa Terbuai » Biasa Sue gadis manis
» Biasa Pengalamanku dengan Mbak Ina (episod 2) » Kecurangan Curang
» Kecurangan Selimut » Kecurangan Klien langganan
» Kecurangan Tante Nina » Kecurangan Kak Imah.. (bukan nama sebenar leyy!)
» Kecurangan Tetanggaku » Biasa Pengalamanku dengan Mbak Ina (episod 1)
» Kecurangan Main Dgn Jantan India » Biasa Ika anak kos
» Biasa Terjebak dalam suasana romantis » Kecurangan Mulusnya pancar kakak
» Buat kali pertama Aku dan Ani » Biasa Akibat sering di tinggal suami
» Biasa Vonnay kekasihku » Perbezaan umur Mat Salleh Berbulu katanya..
» Perbezaan umur Anak Tatangga yang menggairahkan » Perbezaan umur Tante Pang

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)