Main Dengan Isteri Cikgu - Biasa cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Main Dengan Isteri Cikgu

Telah dihantar: 21/02/2010 Dihantar oleh: mr_taurus76 1 pandangan  

Main Dengan Isteri Cikgu
Aku memang dendam dengan guru kelasku, Cikgu Razak. Semuanya berpunca daripada kelemahanku menguasai subjek sains dan matematik yang diajarnya di dalam kelas. Aku selalu didenda berdiri di atas kerusi, di atas meja, malahan di luar kelas. Memang aku malu diperlakukan begitu.
Aku tahu, isteri Cikgu Razak memang cantik orangnya. Kak Sal, itulah panggilan orang padanya. Kak Sal ni, walaupun dah berumur tetapi masih cantik orangnya. Potongan badannya pun OK lagi pada pandangan mataku. Dadanya besar, pinggangnya ramping, punggungnya bulat. Badannya jenis yang padat berisi. Memang taste aku la katakan…. Akal jahatku spontan mencadangkan agar aku menggoda dan berasmara dengan isteri Cikgu Razak untuk membalas dendamku padanya. Yess!!! Kalau Berjaya, memang aku puas hati. Bukan itu saja, batang butuhku juga akan merasa kepuasannya. Hehehe….
Untuk menjayakan rancangan jahat aku tu, aku terpaksa la berbaik-baik dengan Cikgu Razak. Aku terpaksa memujuknya untuk mengajar tuisyen kepadaku. Puas...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

#1 best bro

Ditulis oleh sullau  22 Februari 2010
best bro cerita lu,, ni yg ori kan,,
inspirasi,, isteri orang, dah berumur,, yang tak puas seks,, tapi lagi best kalau ada paksaan beb,, lagi ganaz,, kira mula2 terpaksa,, akhirnye rela,, best bro,, syabas

Pembaca "Main Dengan Isteri Cikgu" juga telah membaca

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)