Meki Pembokat Emang Nikmat - Biasa cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Meki Pembokat Emang Nikmat

Telah dihantar: 05/05/2013 Dihantar oleh: LegolasPieyan 0 pandangan  

Meki Pembokat Emang Nikmat
emang pengen ngewe sama aku mas?" tanya dia terus terang. Dhuerrrrrrr ... ini yang aku nantikan, to the point. "Mbak ... kok tiba-tiba ngomong gitu?" tanyaku sambil menahan konak. "Lha mas tadi kan maunya ngewe to" jawabnya sambil bergegas menuju dapur.

Ku ikuti dia sampai di dapur, ketika ku perhatikan dengan seksama dan dalam tempo yang sesingkat-singkatnya, bodynya wuih bro ... Memel kata orang Jawa. Jadi gak perlu lama, langsung ku peluk dia dari belakang sambil meremas teteknya yang berukuran 34 itu. "Aaaahhhh ... ntar kalo Mas Rendi pulang gimana" bisiknya manja. "Biarin, rendi udah pergi sama pacarnya" sahutku sambil terus meremas-remas teteknya. Iseng aku raba selangkangnya, ternyata sudah basah, dia ngompol tapi nggak ngomong sama aku. "Kamu ngompol ya mbak?" tanyaku, "Habis mas sih yang bikin aku basah" sahutnya. "Terusin di kamar yuuuk?" pintaku.

Kami berdua segera bergegas menuju kamar, maklum rumah boss sepi sekali, yang ada cuma dia sama tukang kebun yang ada di ha...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Meki Pembokat Emang Nikmat" juga telah membaca

» Kecurangan Temanku, Aku dan Istriku » Antara keluarga Menjelang lebaran 10 tahun yang lalu
» Kecurangan Mira isteri orang » Kecurangan Teramuk Gelombang
» Antara keluarga Tamat » Homosektual Pak Mat (1)
» Biasa Akibat sering di tinggal suami » Perkosaan Demi Nama Baik Ayah
» Antara keluarga Aduh ayah » Kecurangan Janda kota kembang
» Pasangan Duda dan janda part 1 » Antara keluarga Cermin antik
» Kecurangan Main Dgn Jantan India » Pasangan Duh suamiku hanya baik kepada orang lain
» Pasangan Roziah » Kecurangan Selimut
» Kecurangan Suamiku diadili di kontor lurah » Kecurangan Nikmat Istri Shukri
» Kecurangan Kain Dijemuran » Pasangan Duda dan janda part 2

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)