Nikmat Pucuk Muda: Kawan Sekolah Anak Ku (1) - Biasa cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Nikmat Pucuk Muda: Kawan Sekolah Anak Ku (1)

Telah dihantar: 15/01/2012 Dihantar oleh: tendude 0 pandangan  

Nikmat Pucuk Muda: Kawan Sekolah Anak Ku (1)
Nikmat Pucuk Muda: Kawan Sekolah Anak Ku (Cerita Seks)

Akhirnya sampai jugak aku ke Kuantan, penat betul driving kerana kursus aku ni diadakan di Kuantan, aku sanggup la nak attend sebab kampung halaman aku, boleh jugak jenguk mak dan mertua aku, tapi aku tak bagi tau mereka lagi aku kursus kat sini. Aku parking kereta aku kat depan panggung Rex lama yang dah tutup dan sekarang dah jadi tempat jual perabut. Aku nak ke Esplanada nak makan kejap, lapar pulak rasanya.Jam waktu tu kira-kira pukul 6 petang. Sebelum kena melintas stesen bas lama sekarang digunakan oleh syarikat bas Sihat dan Bee Huat sahaja bagi perjalanan ke Kemaman dan Pekan.

Sewaktu melalui kaki lima kedai makan Cina, sebelah stesen bas tu, aku terpandang seorang budak perempuan yang rasa macam aku kenal dan sedang diganggu oleh beberapa orang pemuda dan terus aku merapatinya. Rupanya gadis tu adalah kawan anak aku semasa bersekolah menengah di Terengganu beberapa tahun dahulu dan namanya Ain. gadis bertudung kurus ...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Nikmat Pucuk Muda: Kawan Sekolah Anak Ku (1)" juga telah membaca

» Secara kumpulan Sex party » Secara kumpulan School lovers
» Antara keluarga Liza, adik iparku » Kelab seks Sensation of My Campus 05
» Secara kumpulan Dewi dan tante Anis » Antara keluarga Wati anak saudaraku
» Perkosaan Hilang kehormatan » Pasangan Suhaila
» Secara kumpulan Dua campur satu » Secara kumpulan Kisah Rima (1)
» Perkosaan Perkosaan ustazah hanim » Secara kumpulan Tiga cewek cantik
» Buat kali pertama Elvina » Kelab seks Sensation of My Campus 01
» Antara keluarga Cermin antik » Kecurangan Semalam dengan atasan
» Biasa Merengkuhkenikmatan Ausie girls » Secara kumpulan Desahan santi DKK
» Biasa Indah gue di warnet » Secara kumpulan Awalnya Chatting

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

  Panjang
Antara keluarga Fuck me ayah!
Lebih banyak cerita

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)