Rani - Kenangan bersama gadis India - Biasa cerita

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

0
Rani - Kenangan bersama gadis India

Telah dihantar: 21/01/2008 Dihantar oleh: dada2dada69 0 pandangan  

Rani - Kenangan bersama gadis India
Kisah ni dah lama berlaku....lebih 15 tahun yang lalu. Masa tu aku dah bekerja di KL sebagai seorang senior executive. Setingkat dengan pejabatku ada sebuah syarikat lain yang menyewa di situ. Jadi aku selalu terserempak dengan kakitangan syarikat tu semasa menaiki lif. Dalam ramai-ramai staff company tu, aku entah macamana boleh berminat dengan seorang gadis India yang bekerja sebagai kerani di situ. Aku selalu terserempak dengannya semasa menunggu lif semasa nak pergi lunch atau masa datang kerja. Orangnya tinggi lampai, bermuka manis dan boleh dikatakan berkulit cerah walaupun tidak seputih amoi. Aku selama ni tak pernah berminat dengan gadis India. Taste aku amoi atau pun gadis Melayu yang putih melepak aja.

Satu hari aku beranikan diri menegurnya semasa kami hanya berdua sahaja di dalam lif. Orangnya pemalu...sepatah aku tanya, sepatah dijawabnya. Akhirnya kami berkenalan...naman...
Baca cerita selanjutnya, dapatkan akses sekarang juga!

Beli keahlian

Akses dengan SMS

Tulis cerita

Dapatkan akses sepenuh dalam laman kami dari $15 sebulan! Akses sepenuh kepada semua cerita dan wayang gambar di arkib wayang kami yang besar!
Anda mempunyai kod promosi? Gunalah di sini!

Taip kod promo pada kotak di bawah.
Tuliskan cerita anda dan mendapat keahlian percuma untuk 24 jam
Beli keahlian
Kod promo
ok
Tulis cerita

Pandangan ahli

Anda perlu login untuk memaparkan pandangan anda

Masih tiada pandangan. Paparkan pandangan anda sekarang juga!

Pembaca "Rani - Kenangan bersama gadis India " juga telah membaca

» Secara kumpulan Kisah Rima (1) » Pasangan Suhaila
» Secara kumpulan Desahan santi DKK » Antara keluarga Cermin antik
» Buat kali pertama Elvina » Secara kumpulan Dewi dan tante Anis
» Kelab seks Sensation of My Campus 01 » Antara keluarga Liza, adik iparku
» Biasa Indah gue di warnet » Biasa Merengkuhkenikmatan Ausie girls
» Secara kumpulan Tiga cewek cantik » Kelab seks Sensation of My Campus 05
» Secara kumpulan Sex party » Secara kumpulan School lovers
» Kecurangan Semalam dengan atasan » Perkosaan Hilang kehormatan
» Perkosaan Perkosaan ustazah hanim » Antara keluarga Wati anak saudaraku
» Secara kumpulan Dua campur satu » Secara kumpulan Awalnya Chatting

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Daripada pengarang

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)