Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
100
101
102
103
104
»

Aku dan dia

 
Terserah: 04/09/2012 Dikarang oleh: suzana69 0 Ulasan

Pada penghujung november 2009 aku telah mencapai umur yang dianggap matang iaitu 20 tahun..aku menyambut birthday dan juga hari perkahwinan ku di hotel bersama suamiku yang tesayang yang bernama joe dan teman2 ku.. sangat meriah..tepat jam 12 malam..aku masuk ke bilik ditemani suamiku..setelah mandi untuk menyegarkan badan yang agak letih ini..suam...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Bik narsih

 
Terserah: 03/09/2012 Dikarang oleh: putra_kempis 0 Ulasan

Suatu hari pada saat liburan semester, aku tinggal di tempat kost sendiri karena memang aku tidak pulang maklum aku aktif di kegiatan kampus. Waktu itu sedang musim kemarau sehingga banyak sumur penduduk yang kering, hanya sumur di tempat k ost ku itulah yang masih cukup banyak airnya sehingga banyak tetangga yang ikut minta air dan bahkan ikut ma...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Bantu suami tokey

 
Terserah: 03/09/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Aku bekerja sebagai jurujual di sebuah kedai kosmetik. Kedai tersebut dimiliki oleh seorang cina bernama Puan Wong. Puan Wong menyewa satu lot kedai dua tingkat. Di bahagian bawah di jadikan kedai sementara bahagian atas dijadikan stor menyimpan barang-barang kosmetik. Salah satu bilik di bahagian atas dijadikan bilik rehat Puan Wong. Bilik tersebu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Wati Dahaga

 
Terserah: 02/09/2012 Dikarang oleh: deathninja 0 Ulasan

Hmmm ..dalam hati kata why not I try to kiss her So Aku cium bibir dia…lidah menghisap setiap titisan air liur dari bibir wati…menerjah kedalam mulut dan menjilat setiap inci lelangit …… Hug..hummm…..ahhhhhhhhhhh….keluhan keluar dari mulut wati……nafsu terlalu tinggi ku kira waktu tu…..baju yang basah sebab hujan pun dah jadi kering oleh bahang naf...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Projek Dusun Durian

 
Terserah: 02/09/2012 Dikarang oleh: deathninja 0 Ulasan

Ceritanya begini..... sesudah baru tamat mengambil peperiksaan SPM aku pun mulalah carik kerja kat kilang. Dapatlah aku kerja sebagai operator. Kena pulak aku dtempatkan kat Assembly, pergh... ramai awek.... Masa tu rapatlah ngan sorang awek nama Zarina. Hari hari la aku dok melakukan pengusyaran.. Cute giler cakap lu hehe... kulit putih, body pun ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Kisah kelab malam

 
Terserah: 02/09/2012 Dikarang oleh: nokiadaun30 0 Ulasan

OK, ia semua bermula di sini ..... Saya berada di bar tarian topless tempatan dengan rakan saya. Saya adalah jenis tetap di sana, datang dalam kira-kira sekali sebulan atau lebih. Salah satu sebab saya biasa duduk di atas riba saya pada masa ini. Namanya ialah Julie, dan dia bekerja kebanyakan Sabtu malam, iaitu apabila saya biasanya datang masu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Puan Wahidah

 
Terserah: 01/09/2012 Dikarang oleh: eeichigo 0 Ulasan

Setelah keputusan SPM diumumkan, aku bersyukur kerana lulus dengan agak cemerlang jugak.Aku meneruskan pengajian aku di Universiti Teknologi MARA (UiTM) Shah Alam,Selangor Darul Ehsan kerana institusi pengajian tersebut yang paling murah dan termampu oleh aku.Sebelum mendaftar sebagai pelajar di UiTM Shah Alam,aku menemui Abang Yahya dan keluargany...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Habuan Raya

 
Terserah: 28/08/2012 Dikarang oleh: Mat Nusantara 0 Ulasan

MEK SOM menyuruh aku minum air kopi yg dibancuhnya sambil berkata" D kau kan baru sampai,minum dulu,sini,nanti Mek nak siapkan bilik dulu ya...".Aku pun makin yakin untuk menikmati tubuh Mek Som di raya kali ini.Aku meleraikan dakapan pada Mek Som sambil meramas punggngnya yang masih pejal itu.Mek Som sempat mencubit tanganku sambil bergegas mening...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Muda dan Berbahaya

 
Terserah: 27/08/2012 Dikarang oleh: diditya 0 Ulasan

Kami membawa Nevo ke dalam kamarnya dan merebahkannya di tempat tidur, selanjutnya secepat kilat mbok Surti mengambil alih tugas kami, membersihkan luka tusuk di perutnya, lalu mengamati luka itu lebih seksama. "Yang ini sih ndak terlalu dalam Mas...!" sahut mbok Surti, tampaknya ia telah biasa mengurus majikannya itu, "Malahan ndak nembus ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Balik Beraya

 
Terserah: 27/08/2012 Dikarang oleh: chaos521 0 Ulasan

Aku labuhkan tudung utk melindungi sepasang puting tetekku yg berdiri megah tanpa bra di balik baju ketatku. Dua lengan baju sejuk aku yg aku ikatkan di pinggang aku adjust agar menutup belahan pantatku yg terbentuk akibat keketatan seluar aku dan tiadanya g-string utk melindunginya. Mlm ini tetek dan pantatku hanya utk disentuh Yus shj yg berjaya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Seks Orang Mengandung

 
Terserah: 27/08/2012 Dikarang oleh: leeiskandar 0 Ulasan

Dari hari ke hari perut Amira makin membesar, kini sudah hampir enam bulan usia kandungan Amira. Amira pula semakin seksi dan menghairahkan di mataku. Kepalaku dipenuhi oleh bayangan Amira dan illusi seks aku dengan Amira. Suatu petang ketika balik kerja ketika sampai di tempat letak kereta kelihatan agak ramai yang menunggu lif, maklumlah masa ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Jururawat Desa

 
Terserah: 27/08/2012 Dikarang oleh: asuramaru 0 Ulasan

Di kampungku ada sebuah klinik desa yang berfungsi memberi rawatan kesihatan peringkat asas kepada penduduk kampung. Fokus utama klinik desa tersebut ialah memberi rawatan kepada ibu-ibu mengandung, ibu lepas bersalin dan anak kecil. Di klinik tersebut ditugaskan seorang jururawat masyarakat. Beliau akan melawat rumah-rumah orang kampung dengan men...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Kelebihan tetek besr

 
Terserah: 27/08/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

aku sorang pompuan yg biase2..x cantik mane..tp ramai yg minat aku..baru aku realise..kecantikan aku terletak pada tubuh aku..especially tetek aku..dulu aku gemok..kecik2 ske mkn burger..bile duk asrama,badan aku susut..body aku jadi mantap..since form3..tp form 4 lbih menyerlah..nk dijadikan cite..tym form 4 aku kapel ngn senior aku..die agak peme...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Diari Berahi

 
Terserah: 24/08/2012 Dikarang oleh: Akurinawi 0 Ulasan

semalam mak aku dtg bwk Laura. lame jugak aku tak jumpe Laura dekat sebulan jugak la. selepas menggomol Laura sampai dia penat dan tertidur, aku bergomol dgn Zamri pulak :p kebetulan pulak aku memang gersang tak tertahan. malam tu lepas borak2 dgn mak, aku bwk Laura masuk bilik aku. bergurau senda bergelak ketawa sampai Laura tertidur. Aku pun h...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Mira dan Zack

 
Terserah: 24/08/2012 Dikarang oleh: kamalok85 0 Ulasan

Aku lebih dikenali oleh rakan-rakan dengan panggilan Zack. Usiaku kini mencecah 28 tahun, dengan ketinggian 170 cm dan berbadan tegap membuat ramai gadis-gadis di tempat kerja cuba untuk mendekatiku. Namun aku yang sering sibuk dengan tugasan di pejabat membuatkan aku kekurangan masa untuk melayan karenah mereka yang kadang-kadang sering ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita

Kenikmatan Kuliah

 
Terserah: 24/08/2012 Dikarang oleh: Are_day 0 Ulasan

Pada saat itu, aku masih jomblo karena memang sejak dari SMP aku ga pernah berani mengungkapkan rasa cinta atau sayang kepada cewek, entah kenapa ya?? Padahal kata teman-teman aku lumayan tampan. Nah, pada saat di bangku kuliah lah kemampuanku untuk melihat cewek dan berani mengungkapkan perasaan kepada cewek mulai terasah. Semua itu berkat ek...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.164 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)