Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
100
101
102
103
104
»

Rayuan Lisa (4)

 
Terserah: 23/09/2012 Dikarang oleh: valkyrie dodol 0 Ulasan

Lisa melepaskan kepalanya dari selangkanganku dan bergerak naik ke tubuhku. Bibirnya menyambar bibirku. Kubalas dengan ganas dan kusapukan lidahku pada bibir dan masuk dalam rongga mulutnya. Lidah kami kemudian saling memilin dan mengisap. Tanganku mengembara ke selangkangannya dan kemudian jari tengahku masuk menerobos liang kenikmatannya sampai m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Rayuan Lisa (3)

 
Terserah: 23/09/2012 Dikarang oleh: valkyrie dodol 0 Ulasan

Tangan Lisa membelai rambutku sambil sesekali mendekap kepalaku ke payudaranya. Aku menggunakan jariku untuk membelai daerah selangkangannya, dan jariku juga mulai menekan terutama di belahan vaginanya. Tangan Lisa menggesek penisku yang semakin mengeras. "Aah.. To.. Sss.. Enak.. Teruss.. Anto.. Ahh" Mendengar erangan Lisa nafsuku sudah t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Rayuan Lisa (2)

 
Terserah: 23/09/2012 Dikarang oleh: valkyrie dodol 0 Ulasan

Tidak ada maksud tertentu. "Malam, ini siapa ya?" tanyaku penasaran. "Penasaran ya? Ini Lisa," ia menjawab. "Kalau boleh tahu Lisa posisi di mana?" "Seputaran Camp..". Ia menyebutkan camp tempatku berada. Aku semakin penasaran, tetapi ia tetap tidak mau menyebutkan lokasi persisnya di deretan camp yang sebelah mana. Beberapa karyawan camp m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Rayuan Lisa (1)

 
Terserah: 23/09/2012 Dikarang oleh: valkyrie dodol 0 Ulasan

Tidak ada maksud tertentu. "Malam, ini siapa ya?" tanyaku penasaran. "Penasaran ya? Ini Lisa," ia menjawab. "Kalau boleh tahu Lisa posisi di mana?" "Seputaran Camp..". Ia menyebutkan camp tempatku berada. Aku semakin penasaran, tetapi ia tetap tidak mau menyebutkan lokasi persisnya di deretan camp yang sebelah mana. Beberapa karyawan camp m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Kak Bibah

 
Terserah: 23/09/2012 Dikarang oleh: enbesi 0 Ulasan

Bersama sebatang mop di tangan, Kak Kak Bibah menanti di balik pintu tangga belakang. Tingkap cermin kecil di pintu kalis api itu memudahkan beliau melihat keadaan pintu masuk ke tandas lelaki yang hanya beberapa meter dari situ. Kak Bibah membetulkan tudung di kepalanya. Seketika kemudian dia terlihat kelibat orang yang ditunggu-tunggu. Hasrul ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Ayu gersang nikmat

 
Terserah: 22/09/2012 Dikarang oleh: maya sari 0 Ulasan

Kisah ini berlaku kira kira 2 bulan yang lepas, Ayu adalah kawan chat Yahoo! dan aku temui dia beberapa minggu sebelum itu di dalam room selangor. Dipendekkan kata, selepas puas mengayat Ayu, dia telah bersetuju mengikut aku ke dalam sebuah bilik di hotel summit subang dan berasmara denganku. Setelah, check in, mandi dan berbual dan bermesra al...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Awek Curang

 
Terserah: 21/09/2012 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Aku dan gf ku sedang berjauhan sekarang. semasa dekat, kami akan melakukan sex dlm 2-3 kali sebulan. aku akan pastikan gf ku puas sebelum aku pancut. tetapi bila berjauhan begini, rasa bersalah pula tidak dapat memberi nafkah batin seperti dahulu. lalu, aku cadangkan kepada gf ku supaya mencari seseorang yang dapat menggantikan aku untuk sementara ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Forbidden Desire

 
Terserah: 20/09/2012 Dikarang oleh: cawan7 0 Ulasan

Saat itu, Dinda merasa sangat marah, malu dan terhina. “Ahh..” gadis itu mendesah pelan saat Jalu mencabut penisnya dan pergi meninggalkannya begitu saja. Dinda mencoba bangkit dan berdiri walaupun rasa sakit dan ngilu masih terasa di sekitar selangkangannya. Dinda melihat bercak putih bercampur merah darah perawan di sekitar kemaluannya. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Mengintai Cikgu Mandi

 
Terserah: 17/09/2012 Dikarang oleh: cawan7 0 Ulasan

Mereka ialah Cikgu Azizah, Cikgu Nadia dan Ustazah Maisarah. Masing-masing berusia 24 tahun. Diantara mereka Cikgu Nadia paling disukai pelajar kerana sikapnya yang peramah selain paras rupanya yang menarik berbanding Ustazah Maisarah yang lebih pendiam di balik jubah dan tudung labuhnya….Aku sering melancap denagn berkhayalkan mereka sehingga sua...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Clubbing

 
Terserah: 17/09/2012 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

"Hi! U ni student I ke?" Pensyarah encik Roslan menegur seorang gadis yang duduk di bar dengan seorang rakan lain. Gadis tu menunjukkan PEACE sign padanya. Dia mengagak yang gadis itu salah seorang dari students nya. Roslan adalah seorang pensyarah di sebuah kolej/Uni. "Bukan lah... " jawabnya. "Apa? Can't hear you..." "Sini lah... deka...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Alda diperkosa

 
Terserah: 16/09/2012 Dikarang oleh: danisha shah 0 Ulasan

Di daerah perumahan elite, ada sebuah mobil melintas. Waktu itu jam menunjukan pukul 9 malam, tapi daerah perumahan itu sudah sepi. Orang-orang kaya yang tinggal di situ lebih suka berdiam di rumah, daripada nongkrong-nongkrong di halaman atau berjalan-jalan di sekitar perumahan itu. Tetapi malam itu ada juga sebuah mobil yang melintas di seki...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Gita yang mugil

 
Terserah: 16/09/2012 Dikarang oleh: danisha shah 0 Ulasan

”kriing !!! kriing !!!”. “plek…”. “hooaahhmmm…”. Jam weker itu kembali berdetak seperti biasa setelah belnya di tekan. Seorang gadis manis baru saja bangun dari tidurnya. Masih dalam keadaan mengantuk, dia mengumpulkan kesadarannya. Begitu merasa sudah segar, dia langsung bangun dari tempat tidur. Merapikan tempat tidurnya dan menaruh bant...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Rahmah yang cantik

 
Terserah: 16/09/2012 Dikarang oleh: danisha shah 0 Ulasan

Rahma kembali ke tempat kos-kosan nya yang agak jauh dari kampus UNS tempat dia kuliah. Kejadian di KRL Jakarta – Bogor yang lalu membuat Rahma trauma, tapi dia juga memdapatkan pengalaman erotik yang mengesankan yang dia tidak dapat lupakan. Rahma sengaja kembali lebih cepat ke Solo, sebelum kuliah mulai sebab dia harus mengurus KTP dan kartu maha...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Si Tomboy

 
Terserah: 16/09/2012 Dikarang oleh: irmanakal 0 Ulasan

Masih jelas dalam ingatanku, waktu itu bulan Mac aku sedang cuti semester brake kolej matrikulasi. Aku ke pantai timur ke rumah pakcik aku bagi menghabiskan cuti. Memang kebiasaan keluarga kami, bila aku dan adik-adik bercuti kami akan ke rumah pakcik dan bila anak-anak pakcik bercuti mereka akan ke rumah kami. Memang seronok bila ramai-ramai berc...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Seks dengan kawan baik

 
Terserah: 15/09/2012 Dikarang oleh: steamz 0 Ulasan

kisah ini berlaku tidak lme dulu. Bertahun lamanya sex dalam rumahtangga menjadi pudar dan tak berseri lagi.Apa lah lagi yang boleh dibuat.VCD lucah lah menjadi tontonan untuk memberikan perangsang bagi menghidupkan kembali rasa ghairah dan membangkitkan nafsu sex. Oleh kerana terlalu banyak menonton VCD lucah,timbullah dan terbayanglah dalam f...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Menggomol awek supermarket yang montok

 
Terserah: 15/09/2012 Dikarang oleh: adeh_123 0 Ulasan

Aku bekerja sebagai sales assistant,di sebuah supermarket di KL.Di tempat kerja aku ada seorang awek memang cun gila! Nama dia Ila.Ila adalah awek yang paling rapat dengan aku .Segala masaalahnya dia akan beritahu pada aku.Ila memang cantik,kulit dia putih melepak,mata dia bulat,buah dada dia pun membulat,besarnya lebih kurang sekilo.Sesiapa yang...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)