Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
102
103
104
105
106
»

Awek kebaya yang gersang

 
Terserah: 07/10/2012 Dikarang oleh: zirus 0 Ulasan

Aku ni seorang pemalu. So tak de lah teman-teman perempuan ni, walaupun ketika di ipt dulu.So apa yang nak aku ceritakan ni adalah kisah aku naik bas mini.Mula kerja lepas graduate, tahulah mana ada duitkan untuk beli kenderaan sendiri. So bas minilah jawapannya. Pendekkan cerita ya, mungkin ramai yang tahu macamana hal bas mini kat kl yang sesak n...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.741 cerita

Penyambut Tetamu Noni

 
Terserah: 06/10/2012 Dikarang oleh: danisha shah 0 Ulasan

Aku begitu kecewa apabila keputusan S.T.P.M di umumkan kerana walaupun lulus tetapi tidak melayakkan aku untuk menyambung pelajaran ke menara gading. Keluarga ku memberi perangsang agar aku terus mencuba. Pada mulanya aku berhasrat untuk menurutkan kemahuan keluarga ku. Setelah berfikir panjang perasaan malas untuk mentelaah subjects yang sama. Kel...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.741 cerita

Adik ipar ku azura

 
Terserah: 06/10/2012 Dikarang oleh: danisha shah 0 Ulasan

Nama budak ni Azura. Umur baru 19 tahun pada masa tu. Tapi bodynya memang leleh beb. Pandai betul dia menjaga body nya, memang perfect. Paling aku tak tahan ialah punggungnya. Setiap kali bila dia berjalan, memang mata aku tak berkelip memerhati kan gelekan mautnya. Lebih2 lagi bila dia memakai seluar yang nipis sehingga menampakkan seluar dalamnya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.741 cerita

Pelangi Airways

 
Terserah: 04/10/2012 Dikarang oleh: hafidz najib 0 Ulasan

Cerita ini benar-benar berlaku kepada aku. Kejadian in baru sahaja berlaku pada bulan Januari 1999 yang lalu. Aku berkenalan dengan seorang pramugari Pelangi Airways. Namanya Zarina. Zarina bekerja dengan MAS sebelum ini tetapi terpaksa berhenti kerja kerana mengandung anaknya. Zarina ini memang cukup cantik orangnya. Ceritanya begini. Pada pen...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.741 cerita

Cikgu suraya

 
Terserah: 03/10/2012 Dikarang oleh: power75 0 Ulasan

Aku teringat akan kisah yang berlaku 10 tahun yang lalu, ketika aku masih lagi di alam persekolahan. Kisah yang bakal aku ceritakan ini mendatangkan kesan yang mendalam terhadap aku, terhadap kehidupanku. Semasa berada di tingkatan 5 di salah sebuah sekolah di Malaysia ini, aku terkenal dengan sifat seorang yang pemalu dan takut terhadap perempuan....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.741 cerita

Aku Puas Sepuasnya

 
Terserah: 03/10/2012 Dikarang oleh: zdane 0 Ulasan

Jam 8.30 malam aku dan tunang ku berada di bilik hotel dan pada waktu itu hujan turun dengan lebatnya. Sewaktu aku sedang menonton TV, tunang aku terus ke bilik air untuk mandi sementara aku duduk di hujung katil sambil menonton TV. Apabila tunang ku keluar mandi, dia menyuruh aku pergi mandi. Aku kata sejuk. Tangan tunang ku menghulurkan sehelai ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.741 cerita

Part time

 
Terserah: 03/10/2012 Dikarang oleh: notty_gurl 0 Ulasan

Ku belajar di Melbourne Australia. Aku ni rapat dengan budak-budak cina. Dia orang selain dari terra belajar selalu juga kerja part time sebab datang australia dengan duit sendiri. Oleh keran terikut dengan dia orang aku pun sering mencari kerja part time. Sepanjang 5 tahun aku disana macam-macam kerja aku buat. Aku pernah jadi tukang bersih office...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.741 cerita

Habuan Raya

 
Terserah: 02/10/2012 Dikarang oleh: Mat Nusantara 0 Ulasan

Aku segera menuju ke bilik tidur Mek Som seperti yang dipinta.Ku lihat katil telah siap dikemas dan terlihat selauar kecil Mek Som bewarna hitam engan berenda ad di atas katil.Wah meks on memang dah bersedia untuk melayan ku,mesti dia sedang mencucui cipapnya tu,kata hati kecil ku. Aku pun segera mengemabil seluar kecil itu lalu menciunya,masih wa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.741 cerita

Rakan tumpang kereta

 
Terserah: 01/10/2012 Dikarang oleh: eshare 0 Ulasan

Akukerap juga memerhati buah dadanya ketika dia menumpang kereta aku. Setiap kali ,diamemakai kemeja, aku sering mencuri pandang ke celahan butang bajunya. Saiz buahdadanya yang mantap membuatkan zakarku sentiasa keras bila berduaandengannya didalam kereta ditambah dengan perfume yang dipakai membuatkan akusentiasa teransang. Nak dijadikan cerita...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.741 cerita

Budak Cina

 
Terserah: 01/10/2012 Dikarang oleh: xperlutaw 0 Ulasan

Cerita berlaku pada tahun 1991, pada masa tu aku bekerja pengawal di sebuah pasaraya komtar johor bahru. Ceritanya begini; pada suatu hari sewaktu aku bertugas shift pagi, aku bertugas seperti biasalah, masa tu perniagaan belum bermula lagi,jadi aku buat rondaan sekitar bangunan tersebut, semasa aku buat rondaan di tangga kecemasan aku ternampak ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.741 cerita

ViRta Series (4)

 
Terserah: 01/10/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

jam 20.00 Wita di Kamar Kostku Di Daerah DenpasaR.. “Iyawh tantee..ichh percaya dwech “ “ich awasss kalo gak,,” “tapi janjiii yachhhh..” “janji apalagi sicH’cepett rossii ‘’ “janji kalo 2 bulan ini aku bebas uang kost. He he” “iyawwwwwhhh..cerewet ne bocaH’ cepett lahhh..Puasinnn tante pokoknya”huhh.. malam iTu seperti biasa sebanding de...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.741 cerita

ViRta Series (3)

 
Terserah: 01/10/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Prokk…prookk…prookk… Temen-temen gua ngasih gua tepuk tangan yang meriah setelah presentasi biologi gua sukses abis, Yahh… materi tentang reproduksi dan genetika mang dah lama gua kuasin.. menurut gua sih dari keseluruhan materi biologi yang paling asyik dan gampang buat dibahas tuh yah masalah reproduksi dan genetika,, apalagi prakteknya (jangan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.741 cerita

ViRta Series (2)

 
Terserah: 01/10/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Haaah… bener-bener pagi yang indah dengan sinar matahari yang terang dan begitu menghangatkan, gua awalin pagi hari ini dengan menyapu teras kost_an yang kotornya udah melebihi pasar kali ya… sambil ngawasin cie Ochi –kucing blasteran anggora-kampung peliharaan gua—yang lagi asyik mandi sinar matahari bersama kucing-kucing tetangga yang lain, hari ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.741 cerita

ViRta Series (1)

 
Terserah: 01/10/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

'Huwaaaa.... Kenapa mesti kesawaaaah sihhh... Haddehh.. Ga banget deeehhh.. Ini kan tempat rakyat jelataaa... Kamseupayy iuuuuuhh..' gua uring2an nerima hukuman dari bu Neni gara2 tadi ketauan tidut waktu jam pelajarannya, dan alhasil gni dweeeeh... Gua disuruh nyari tomcat buat pnelitian kadar asam dalem racunnya.. 'coooooTt akkh loo... Kalo ga...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.741 cerita

Kepanasan, Mau Massage Malah

 
Terserah: 01/10/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

kayaknya massage enak deh ni.. langsung ku angkat telp dan booking untuk jam 4 sore.. body massage 1.5 jam kali ya.. dapet untuk yang jam empat, langsung ku buru-buru panasin mobil secara udah jam tiga kurang seperapat, tau dong macet nya dunia sialan ini.. aku masih pake celana pendek ku yang super duper pendek dan tank top warna item.. langsung...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.741 cerita

Kakak Mantan Pacarku - Hubungan Baru (2)

 
Terserah: 01/10/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Setelah kotak itu dibuka olehnya, tampak mukanya menjadi berseri-seri bercampur malu-malu. Tanpa berpikir panjang, Karen berdiri dari tempat duduknya dan dengan segera memelukku sambil mencium pipi kiriku. "Thank you kak Ditto. It's cute. Karen suka banget", jawab Karen. Kubantu dirinya memasang kalung tersebut, dan benar juga menurutku, she loo...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.741 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)