Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
102
103
104
105
106
»

Cik Rosila

 
Terserah: 03/07/2012 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

dari situ la bermula hubungan jarak jauh aku dengan Cik Rosila. Sila berasal dari terengganu tapi bekerja di Johor Baru. Setiap hari Sila semakin kerap sms dan menelefonku. Bercerita tentang perasaan, kasih sayang dan berbagai lagi termasuk la cerita-cerita sex, Sila beritahu aku dia kesunyian, selalu melancap sorang-sorang kerana tiada teman lela...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.002 cerita

Syah dan awek waitress

 
Terserah: 03/07/2012 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Hari pertama aku check in, aku dah aim sorang awek ni.Dia waitress je tapi dia punya body punyalah bukan main solid lagi.Aku idam nak buat dengan dia macam dalam citer blue tapi aku relax dulu.Malam tu aku dinner kat restoran di dalam hotel tu. Sambil makan tu aku try usha nama dia.Nama dia Nxxxx(Kena Rahsia Beb).Aku tinggalkan name card aku kat c...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.002 cerita

Pertama Kali

 
Terserah: 03/07/2012 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

aku pun ada gak pengalaman pertama seks aku..umur aku masa tu 22 tahun...aku ada la sorg boyfren ni,aku sayang die sangat..kitaorg belom penah buat apa2 sebelom ni...dipendekkan cerita,satu hari ni aku kuar jalan2 ngn die...kitaorg g makan2,tgk wayang..then bila dah malam sangat dia nk anta aku balik,tp aku takot daddy aku mara..then dia pun bawak ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.002 cerita

Mas dan Sugar Daddy

 
Terserah: 03/07/2012 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

sugar daddy nama ku mas berumur 38thn.aku mula mengenali Datuk D pada 2006 dlm satu perlawanan bowling antara daerah. selepas mengenali dia beberapa lama dan selepas brhubungan seks berdua,dia ada menyuarakan keinginannya utk bermain 3some.aku pn berkeinginan yg sama.kami dua2 kuat seks.walaupun dia sdh berusia 55thn tp tenaganya masih ampuh.entah ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.002 cerita

Love you om....

 
Terserah: 01/07/2012 Dikarang oleh: peter mackain 0 Ulasan

Aku tinggal di Cirebon tapi tempat kerjaku di dekat Indramayu yang berjarak sekitar 45 km dan kutempuh dengan kendaraan kantor (nyupir sendiri) sekitar 1 jam. Bagi yang tahu daerah ini, pasti akan tahu jalan mana yang kutempuh. Setiap pagi kira-kira jam 06.30 aku sudah meninggalkan rumah melewati route jalan yang sama (cuma satu-satunya yang terdek...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.002 cerita

Dian Gadis Comel

 
Terserah: 29/06/2012 Dikarang oleh: idado001 0 Ulasan

Dan tentunya gadis-gadis seperti itu adalah gadis remaja seperti pelajar sekolah. Pada Farid, gadis yang paling memberahikan dan menyelerakan adalah mereka yang berusia antara 16 hingga 20 tahun. Pada usia sebegini selalunya seseorang gadis akan mula menjadi dewasa dan ranum. Pada usia sebegini juga seseorang gadis akan menjadi cukup subur dan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.002 cerita

When Nightmare Comes True

 
Terserah: 29/06/2012 Dikarang oleh: afnancho 0 Ulasan

"Duuh, akhir-akhir ini kenapa kepala gue suka pening dan perut sering mual yah? Mana pake muntah segala. Brengsek nih morning sick, ehh..Tapi, jangan.. jangaaan.." gumam Jennifer khawatir seraya bangun dari ranjang di kamar apartemennya. Tak berapa lama dari arah toilette terdengar suara Jennifer yang sedang muntah. "Hoek!.. Hoeek!.. Hoek!!" Waj...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.002 cerita

Nafsu adalah Raja...

 
Terserah: 28/06/2012 Dikarang oleh: oonsimatupang 0 Ulasan

Jakarta, 4 September 1999 Malam ini adalah malam minggu terakhir saya di Jakarta (Senin tanggal 6 September 1999 saya akan berangkat ke UK). Jam dinding sudah menunjukkan 21.20. Dengan tidak sabaran saya berjalan mondar-mandir di ruang tamu kost saya. Saya sudah janjian dengan ketujuh teman saya untuk pergi ke karaoke malam sebagai acara perpis...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.002 cerita

Temuduga Setiausaha

 
Terserah: 26/06/2012 Dikarang oleh: argentum_nitrat 0 Ulasan

Jawatan Kosong : Setiausaha Peribadi Eksekutif Untuk wanita muda sahaja Gaji: RM3,500 (tidak termasuk bonus+komisyen) Kelayakan: -Berusia 18 tahun dan tidak lebih 25 tahun semasa memohon. -Masih bujang dan tidak terikat dengan sebarang perhubungan. -Mempunyai penampilan dan susuk badan yang menarik. -Sanggup dan berani berdikari. -Beke...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.002 cerita

Aku dengan majikan ku

 
Terserah: 25/06/2012 Dikarang oleh: danisha shah 0 Ulasan

“Nor, masuk bilik saya sekejap.” Petang itu kira-kira pukul 6.00 petang waktu aku bersiap-siap untuk pulang Datuk Ong Tee Liat yang baru pulang dari menghadiri mesyuarat dengan pelanggannya mendekati mejaku dan mengarah agar aku masuk ke biliknya. Aku lihat muka Datuk Ong kemerehan dan langkahnya terkocoh-kocoh laju. Aku memikirkan sesuatu, m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.002 cerita

Pesta ngentot

 
Terserah: 25/06/2012 Dikarang oleh: danisha shah 0 Ulasan

Lalu Pak Candan memposisikan tubuhEdna menungging. Sesekali tangan Pak Candan mengelus-elus pantat Edna dansesekali meremas payudara Edna dari belakang. Melihat keadaan Edna seperti itu,pak Candan semakin bersemangat mengebor liang Memek Edna. Memek Edna masihsangat sempit. Kemudian Pak Tayen menampar payudara Edna yang kiri dan kananberkali-kali, ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.002 cerita

Aku dan awekku

 
Terserah: 25/06/2012 Dikarang oleh: zulbaik88 0 Ulasan

nama aku zul(bukan nama sebenar).aku seorang yang agak handsome..hehehe...aku bekerja sebagai polis dia sebuah negeri di selatan.aku berasal dari perak.tp bukan ini yang aku ingin ceritakan.aku ingin bercerita tengtang pengalaman aku bermesra dengan awek aku.awek aku ni bernama zila juga bersal dari perak.kami berkawan hampir 2tahun.pada awal perke...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.002 cerita

Seks di Ruang Guru

 
Terserah: 25/06/2012 Dikarang oleh: malaikatimuts 0 Ulasan

Kau pasti langsung menduga kalau aku akan menceritakan tentang kisah seks ibuku yang susunya menonjol itu (aku bisa membayangkan kontolmu menegang). Sayangnya kau salah, secara berurutan aku akan menuliskan tentang kisah tanteku yang menjadi pegawai negeri, menjadi guru di sebuah sekolah di Jawa Tengah. Setelah itu aku akan menceritakan kisah asma...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.002 cerita

Juliana

 
Terserah: 25/06/2012 Dikarang oleh: penditagila 0 Ulasan

Orang-orang kampung panas memperkatakan tentang perkahwinan Pak Itam dengan Juliana. Apa tak panasnya. Juliana yang berusia dalam lingkungan 17-18 tahun telah dikahwinkan dengan Pak Itam. Usia pengantin lelaki itu dah pun menjangkau 60 tahun. Sekali pandang, dia boleh dianggap sebagai datok kepada Juliana. Walaupun helaian rambut di kepala Pak Itam...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.002 cerita

Urutan seksi

 
Terserah: 24/06/2012 Dikarang oleh: waxcon 0 Ulasan

Hidupku dikategorikan sebagai senang, bahagia, punya isteri cantik, umurnya awal 30an, tinggi 5’5”, berkaki panjang dan memiliki sesusuk tubuh yang menggiurkan. Pendek kata tubuh isteriku adalah idaman setiap lelaki didunia ini, payu daranya menggiurkan, kulitnya berwarna tan cerah seperti J.Lo dan punggung nya lebih cantik dari J.Lo sendiri. Aku b...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.002 cerita

Bomoh

 
Terserah: 24/06/2012 Dikarang oleh: shujin 0 Ulasan

Seperti biasa Bomoh Ismail menunggu mangsanya datang berubat ke rumahnya. Jika pesakit yang datang berubat dengan Bomoh Ismail adalah lelaki atau orang yang sudah berumur maka Bomoh Ismail akan mengubatinya seperti biasa dan didapati begitu mujarab sekali, lantaran kemujaraban jampi serapah Bomoh Ismail itulah namanya mula masyhur dan terkenal hing...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.002 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)