Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
102
103
104
105
106
»

Muda dan Berbahaya

 
Terserah: 27/08/2012 Dikarang oleh: diditya 0 Ulasan

Kami membawa Nevo ke dalam kamarnya dan merebahkannya di tempat tidur, selanjutnya secepat kilat mbok Surti mengambil alih tugas kami, membersihkan luka tusuk di perutnya, lalu mengamati luka itu lebih seksama. "Yang ini sih ndak terlalu dalam Mas...!" sahut mbok Surti, tampaknya ia telah biasa mengurus majikannya itu, "Malahan ndak nembus ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Balik Beraya

 
Terserah: 27/08/2012 Dikarang oleh: chaos521 0 Ulasan

Aku labuhkan tudung utk melindungi sepasang puting tetekku yg berdiri megah tanpa bra di balik baju ketatku. Dua lengan baju sejuk aku yg aku ikatkan di pinggang aku adjust agar menutup belahan pantatku yg terbentuk akibat keketatan seluar aku dan tiadanya g-string utk melindunginya. Mlm ini tetek dan pantatku hanya utk disentuh Yus shj yg berjaya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Seks Orang Mengandung

 
Terserah: 27/08/2012 Dikarang oleh: leeiskandar 0 Ulasan

Dari hari ke hari perut Amira makin membesar, kini sudah hampir enam bulan usia kandungan Amira. Amira pula semakin seksi dan menghairahkan di mataku. Kepalaku dipenuhi oleh bayangan Amira dan illusi seks aku dengan Amira. Suatu petang ketika balik kerja ketika sampai di tempat letak kereta kelihatan agak ramai yang menunggu lif, maklumlah masa ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Jururawat Desa

 
Terserah: 27/08/2012 Dikarang oleh: asuramaru 0 Ulasan

Di kampungku ada sebuah klinik desa yang berfungsi memberi rawatan kesihatan peringkat asas kepada penduduk kampung. Fokus utama klinik desa tersebut ialah memberi rawatan kepada ibu-ibu mengandung, ibu lepas bersalin dan anak kecil. Di klinik tersebut ditugaskan seorang jururawat masyarakat. Beliau akan melawat rumah-rumah orang kampung dengan men...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Kelebihan tetek besr

 
Terserah: 27/08/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

aku sorang pompuan yg biase2..x cantik mane..tp ramai yg minat aku..baru aku realise..kecantikan aku terletak pada tubuh aku..especially tetek aku..dulu aku gemok..kecik2 ske mkn burger..bile duk asrama,badan aku susut..body aku jadi mantap..since form3..tp form 4 lbih menyerlah..nk dijadikan cite..tym form 4 aku kapel ngn senior aku..die agak peme...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Diari Berahi

 
Terserah: 24/08/2012 Dikarang oleh: Akurinawi 0 Ulasan

semalam mak aku dtg bwk Laura. lame jugak aku tak jumpe Laura dekat sebulan jugak la. selepas menggomol Laura sampai dia penat dan tertidur, aku bergomol dgn Zamri pulak :p kebetulan pulak aku memang gersang tak tertahan. malam tu lepas borak2 dgn mak, aku bwk Laura masuk bilik aku. bergurau senda bergelak ketawa sampai Laura tertidur. Aku pun h...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Mira dan Zack

 
Terserah: 24/08/2012 Dikarang oleh: kamalok85 0 Ulasan

Aku lebih dikenali oleh rakan-rakan dengan panggilan Zack. Usiaku kini mencecah 28 tahun, dengan ketinggian 170 cm dan berbadan tegap membuat ramai gadis-gadis di tempat kerja cuba untuk mendekatiku. Namun aku yang sering sibuk dengan tugasan di pejabat membuatkan aku kekurangan masa untuk melayan karenah mereka yang kadang-kadang sering ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Kenikmatan Kuliah

 
Terserah: 24/08/2012 Dikarang oleh: Are_day 0 Ulasan

Pada saat itu, aku masih jomblo karena memang sejak dari SMP aku ga pernah berani mengungkapkan rasa cinta atau sayang kepada cewek, entah kenapa ya?? Padahal kata teman-teman aku lumayan tampan. Nah, pada saat di bangku kuliah lah kemampuanku untuk melihat cewek dan berani mengungkapkan perasaan kepada cewek mulai terasah. Semua itu berkat ek...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Dr. Hamidah

 
Terserah: 23/08/2012 Dikarang oleh: Oligopoli 0 Ulasan

Hamidah, mempunyai klinik sendiri di sebuah kawasan perumahan mewah. Dia dibantu oleh tigaorang pekerja wanita, seorang sebagai penyambut tamu dan dua orang bekerja di bahagian ubat. Kliniknya agak maju dan sentiasa dikunjungi pesakit dengan berbagai penyakit yang dideritai. Suatu malam kira-kira pukul sembilan Dr.Hamidah dikunjungi oleh seorang ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Pensyarahku

 
Terserah: 23/08/2012 Dikarang oleh: john sylvester 0 Ulasan

kisah ni berlaku bulan 11 tahun lepas. masa tu umur aku 19 tahun. masa tu aku kene tahan ngan lecturer aku sebab aku x datang kelas die 2 bulan. masa tu da pukul 9 malam. aku kena tahan sampai pukul 12. die pensyarah baru, dan x tau yang kolej aku akan ditutup pkul 10. aku pon diam la..ingat die ade kunci. masa tu da pkul 11 dan esok nya ahad. aku ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Akibat tersalah telefon

 
Terserah: 23/08/2012 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Ceritanya bermula apabila aku pulang dari kerja, bosan duduk menonton tv, aku mencapai handphone dan mendail apa je nombor yang terlintas dalam fikiran. Hari itu aku berjaya mendail 1 nombor, tapi panggilan tidak dijawab. Pada waktu malam, ketika aku baru hendak terlena, nombor yang aku dail ptang tadi menelefon aku semula. Suaranya serak2 seksi be...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Kak Limah Janda

 
Terserah: 23/08/2012 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Kak Limah, pembantu rumah abanku pasti ada di belakang, fikir ku. Ternyata pintu tak berkunci. Aku masuk langsung aku ke belakang.Maksud ku mahu memperingatkan Kak Limah tentang kelalaiannya tak mengunci pintu.Sampai di belakang Kak Limah tak ada. Aku masuk melalui pintu belakang. Aku terus ke ruang tengah. Saat itulah Kak Limah muncul dari bilik ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Awek 14 tahun

 
Terserah: 23/08/2012 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

ellow kwn2 aku nak share pglaman aku ngn korang,ia itu pngalaman yg xleh aku lupakan seumur hidup..... aku ni dh kawin,tapi benda ni terjadi slepas lbh kurng 1thn pas aku kwin,so di pendekkn cita pas aku kawin aku dok kt umah kakak bini aku,anak kak ipar aku 4org smuanya pompuan,,so kadang2 bila time mlm tu aku slalu gi toilet nk kencing... biasany...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Awekku

 
Terserah: 23/08/2012 Dikarang oleh: raisyatim 0 Ulasan

Aku nak cerita pasal zaman sekolah dulu. Dulu aku ada sorang awek toksah cerita cutting badan peh 32-28-34. Aku kenal masa aku tingkatan empat. Orangnya rendah sikit dari aku tapi sama kelas ngan aku. Tibalah saatnya aku ambil spm.... Nie yang sedap nie. Kitorang ada ambil kertas kursus batik. Aku ngan die biasalah dok mai tu jer kepit dua-dua. Tap...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Gairah Penuh Nafsu

 
Terserah: 23/08/2012 Dikarang oleh: solaaoi 0 Ulasan

aku melotot waktu Lina berkata seperti itu. Dia pun mendekati aku, ”emang Leo ga mau susu Lina ya?”. Lina pacarku, seorang gadis SMA yang masih menggunakan seragamnya lengkap dengan nya segera rebah di sampingku. ”Leo, Lina sayang Leo”,dengan mata sayu dia mengatakan itu, ”Leo juga sayang Lina”. Seketika itu juga aku beranikan diri...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita

Warung tante ita

 
Terserah: 22/08/2012 Dikarang oleh: petrix212 0 Ulasan

Di sebelah kostku ada sebuah warung kecil tapi lengkap, lengkap dalam artian untuk kebutuhan sehari-hari, dari mulai sabun, sandal, gula, lombok, roti, permen, dsb itu ada semua. Aku sudah langganan dengan warung sebelah. Kadang kalau sedang tidak membawa uang atau saat belanja uangnya kurang aku sudah tidak sungkan-sungkan untuk hutang. Warung it...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.266 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)