Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
118
119
120
121
122
»

Oh Noriha

 
Terserah: 10/06/2012 Dikarang oleh: fereezz 0 Ulasan

Noriha baru berumur 23 tahun. Isteri pemandu van syarikat saya kerja. Noriha tak kerja dan suami syorkan supaya aku berikannya kerja part-time di rumah aku 3 kali seminggu. Aku bayar RM400 dan kunci rumah aku dibagi satu set supaya dia boleh datang pada bila-bila masa. Pada suatu petang, aku telah memandu balik ke rumah lebih awal dari biasa. Ma...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.486 cerita

Dr. Nadia

 
Terserah: 10/06/2012 Dikarang oleh: vivida 0 Ulasan

Ketika aku masih kuliah dulu di sebuah IPTA di ibu kota boleh dikatakan termasuk salah seorang mahasiswa yang banyak digilai oleh mahasiswi. Muka handsome dengan dagu kebiru-biruan kerana tunggul jambang yang tercukur rapi dan badan yang tegap menjadi asetku. Terus terang saja aku juga sering melakukan hubungan seks dengan beberapa teman yang meman...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.486 cerita

Nadya dan Dodi

 
Terserah: 09/06/2012 Dikarang oleh: Are_day 0 Ulasan

Dodi, seorang pribumi bertubuh kekar dengan wajah ramahnya menyambut seorang gadis cantik bermata sipit yang keluar dari pintu gerbang sekolah. dengan ramah Mang Dodi membukakan pintu mobil mempersilahkan gadis cantik itu duduk di dalam. Dengan hati-hati ia menutup pintu kembali, setelah itu ia duduk di belakang kemudi. “bagaimana sekolahnya non...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.486 cerita

Suara Kesunyian (4)

 
Terserah: 09/06/2012 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

"Apa, dong?" terdengar suara Randi agak keras. Indi tersentak dan tergagap, "Eh, sorry ... Apa?" "Kamu mau pesan apa?" sergah Randi sambil tertawa, "Dari tadi aku tanya, kamu bengong!" "Eh, ya ...," Indi tergagap sambil meraih menu dan memeriksa isinya. Gadis itu lalu mengatakan tidak terlalu lapar, dan ingin memesan dua potong risol sa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.486 cerita

Suara Kesunyian (3)

 
Terserah: 09/06/2012 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

"Ya, kami melihat Kak Kino berjalan mesra berduaan waktu itu," jawab Mutia. Kino melongo tambah lebar. Begitu lebarnya sehingga seorang ibu yang duduk di seberang mereka memandang was-was. Mungkin ibu itu berpikir, apakah pemuda itu akan berteriak nyaring atau memuntahkan isi perutnya. "Indi sangat tersinggung!" sambung Mutia tak memperdulika...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.486 cerita

Suara Kesunyian (2)

 
Terserah: 09/06/2012 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

"Kita masih bisa terus bertemu," sergah Rima sambil secara tak langsung memindahkan tangan Ridwan dari bahunya. "Ya, masih bisa terus bertemu," kata Ridwan seperti gema. Tigor mengangguk-angguk. Kino terdiam. Lalu semuanya diam. Bahkan angin pun ikut diam. Dalam hati tiba-tiba Kino berbisik ... nyaring sekali kesunyian ini! ***** Itu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.486 cerita

Suara Kesunyian (1)

 
Terserah: 09/06/2012 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

Kino pernah mendengar kata-kata itu, yakni "kesunyian terkadang nyaring bunyinya". Tetapi selama ini, ia tidak pernah secara serius mengartikannya. Ia pikir, itu cuma permainan kata para penulis puisi dan para cerdik cendekia. Ia pikir, itu cuma lagu karang-karangan Simon dan Garfunkel semata, The Sound of Silence. Tetapi kini, dengan rasa takju...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.486 cerita

Adik les ku

 
Terserah: 09/06/2012 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

Nama saya leo umur saya 18 tahun kira-kira sma 3 gitu lah.. kegiatan gue tiap pulang sekolah yah pigi les dari jam 3 mpe jam 6.. di tempat les gue gue di ajar sama kakak" yg cantik banget mulus dan putih, tpi msh kalah mulus ny sama teman gue yg ikut les di situ, sebut ja namanya ratna.gue dari dlu uda demen banget sama si ratna dari sma 1 gue merh...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.486 cerita

Ibu dan tiga putrinya

 
Terserah: 09/06/2012 Dikarang oleh: roso nyoto 0 Ulasan

Pada suatu malam minggu aku tersesat pulang dan tiba-tiba saja ada mobil sedan mewah menghampiriku. Terus dia berkata, “Hey.. kok.. melamun?” katanya. Aku sangat kaget sekali ternyata yang menyapaku itu adalah seorang wanita cantik dan aku sempat terdiam beberapa detik. “Eee.. Ditanya kko masih diam sih?” wanita itu bertanya lagi. Lalu aku ja...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.486 cerita

Tolong Teman dan Isterinya (4)

 
Terserah: 08/06/2012 Dikarang oleh: Mat Nusantara 0 Ulasan

ETON makin gelisah bila aku memainkan pyting dikedua dua payudaranya.Dia mula merengek sambil tangannya mengusap belakag badanku.Nafasnya makin bergelora,tanganya turut mengentil puting dada ku.Aku menarik Eton untuk berdiri dan tangan ku cuba melorotkan pakaiannya yang tersangkut dipanggang.Eton patuh dan memebantu melorotkan pakaian itu.Kini tub...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.486 cerita

Bercinta di sudut dapur

 
Terserah: 08/06/2012 Dikarang oleh: valkyrie dodol 0 Ulasan

Maya juga mengatakan di telepon, dengan suara manjanya, bahwa aku bukan hanya diundang makan malam. Aku juga diminta untuk menemani rasa sepinya dengan menginap di sana. Aku terbahak mendengar ucapan Maya yang terus terang itu. Permintaan Maya memang masuk akal. Akhir minggu itu memang hari-hari terakhir menjelang libur panjang akhir tahun, sehing...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.486 cerita

Pengalaman

 
Terserah: 06/06/2012 Dikarang oleh: edwar 0 Ulasan

Namaku Robby. 10 tahun yang lalu, aku punya kisah nyata yang sangat asyik dan sayang untuk tidak aku bagikan pada rekan netter 17Tahun. Pengalamanku memuaskan istri teman yang sedang birahi berat namun tidak mendapatkannya dari sang suami, sangat membekas dalam kehidupanku, sehingga karena pengalaman ini pula yang membuat aku sampai kini sering sul...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.486 cerita

Kisah Maklong nak makan maggi

 
Terserah: 05/06/2012 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Hari tu Mak Long lapar sangat nak masak maggi.... “ahhh…. Gas pulak habis….. belek-belek tong gas.. Mak Long nampak nombor telepon… Mak Long melangkah keruang tamu dan menelefon kedai untuk meminta penghantaran gas…. Mak long mencapai tuala lalu membalut tubuhnya yang gempal…. dia masuk bilik air untuk mandi menyegarkan badan… hari mulai panas...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.486 cerita

Bini Balik Kampung

 
Terserah: 05/06/2012 Dikarang oleh: razi6301 0 Ulasan

Bini aku balik kampong..biasanya dia dah balik kemari kalau dua hari kat kampong..tadi dia talipon bagitau ayahnya tenat..mungkin sehari dua lagi dia kat kampong..kami berjiran dg sepasang suami isteri yang tak dak anak walaupun hampir 5 thn kawin..sisuami kerja pemandu bas ekspres..kerja mcm tu tau sajalah..kekadang dua hari tak balik rumah.. tapi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.486 cerita

Baik dan Wangi

 
Terserah: 05/06/2012 Dikarang oleh: Lenny45 0 Ulasan

Aku panggilnya dengan nama Hui. Itulah gadis Cina rakan sekelas aku ketika disekolah menengah lima tahun dulu. Dia sangat baik dengan aku dan kami menjadi kawan karib. Bersesuaian dengan nama penuhnya iaitu Huifang yang bermaksud “Baik dan Wangi”. Dialah yang beritahu aku maana nama penuhnya itu. Keakraban kami berkawan itu telah berputik rasa cint...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.486 cerita

Siapakah dia?

 
Terserah: 04/06/2012 Dikarang oleh: hackerz12 0 Ulasan

Cerita yang akan aku paparkan ini adalah salah satu dari pengalaman- pengalaman aku bersama wanita. Aku rasa yang bersependapat denganku bahawa kita tidak boleh mengukur tahap keimanan seseorang itu dari segi luaran sahaja. Bagiku seks adalah perkara biasa kerana aku mula melakukjan hubungan seks semasa masih di sekolah menengah rendah lagi. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.486 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)