Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
11
12
13
14
15
»

Gara-Gara Operasi (2)

 
Terserah: 08/03/2014 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Setelah 'dimainkan' oleh suster Cindy, saya pun segera di bawa ke ruang operasi untuk menjalani operasi. Tidak ada hal atau kegiatan 'panas' disini, jadi saya akan skip saja. Setelah proses operasi selesai, saya di bawa ke ruang perawatan. Pada saat itu saya memilih ruangan VIP agar lebih sunyi dan tenang. Saya masih terkulai lemas karena obat bius...

Tag: suster Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.165 cerita

Masa kuliah Jun

 
Terserah: 08/03/2014 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Kisah ini berawal dari awal masuk dan berlangsung selama masa kuliah gw. Masa kuliah ini bukan pengalaman sex pertama tapi yg terbaik menurut gw karena pengalaman sex yang gw alami selama masa ini meyakinkan gw bahwa gw mungkin laki-laki paling beruntung di dunia ini. Jogja, september 2008, tanggal dan harinya gw lupa tapi peristiwa ini terjadi ...

Tag: kuliah Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.165 cerita

Gara-Gara Operasi (1)

 
Terserah: 07/03/2014 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Jadi kisah ini bermula ketika saya mengalami sakit di bagian pencernaan dan dokter mengharuskan saya untuk segera di operasi. Sebelumnya perkenalkan diri saya, saya adalah seorang laki-laki 17 tahun yang memiliki perawakan tinggi besar (tinggi 185cm, Berat 85Kg), berkulit putih dan berwajah cukup menarik (kata teman-teman saya sih). Awal kisah b...

Tag: suster Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.165 cerita

Herny Anak Pemilik Kost yg Menggairahkan

 
Terserah: 07/03/2014 Dikarang oleh: Jilbab Lover Writer 0 Ulasan

Yg pertama Andri, kuliah di Ubaya semester 3 dan yg ke 2 Herny kelas 2 SMAK “P”. anaknya alim, Tinggi, agak kurus, kulit putih mulus, selalu pake jilbab besar dan dadanya yang samar terlihat agak rata. (wajahnya manis, bahkan pernah masuk nominasi majalah remaja. Tapi tidak menang) dan yg ke 3 Windy kelas 3 SMP. Kecil, kurus, imut, sangat pemalu d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.165 cerita

Menggarap cewek dengan merica (4)

 
Terserah: 06/03/2014 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Sebetulnya sambil mengerjakan perekayasaan kepemilikan seluruh harta benda Deasy, aku juga melakukan pekerjaan yang hampir sama terhadap Febry, Nova dan Dika. Bisa dibayangkan repotnya aku setiap hari melakukan pekerjaan 2 kantor plus konsultan terhadap 4 tante piaraan. Febry sahabatnya Deasy yang piaraan Jenderal Polisi, orangnya agak pendiam. Ka...

Tag: cewek Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.165 cerita

Vivien

 
Terserah: 06/03/2014 Dikarang oleh: vickey anira 0 Ulasan

Tahun ini genaplah 7 tahun aku bermastautin di KL. Selama 7 tahun jugalah aku berkhidmat dengan penuh dedikasi sebagai seorang guru di salah sebuah sekolah di sebuah taman perumahan di KL ini. Kawasan tempat aku tinggal majoritinya masyarakat Cina, yang kebanyakannya loaded-loaded belaka. Hari ini, malam ini, 30 Oktober, aku akan mengalami suatu pe...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.165 cerita

Gadis Brunai

 
Terserah: 05/03/2014 Dikarang oleh: alan ameng 0 Ulasan

Kisah ini berlaku ketika aku menuntut di United Kingdom. Pada awal peringkat aku disini, semangat aku berkobar kobar utk belajar. Al maklum la, baru baru sampai.Selepas 2 atau 3 hari, nafsu aku mula memuncak muncak. Batang aku asyik meronta ronta. Aper taknya hari hari menyaksikan gelagat mat saleh melakukan maksiat didepan mata aku. Oleh kerana...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.165 cerita

Sahabat ku

 
Terserah: 04/03/2014 Dikarang oleh: danisha shah 0 Ulasan

Kata orang, sahabatan antara cewek dan cowok adalah sesuatu yang enggak mungkin. Hmm… mungkin ada benarnya kalo melihat persahabatan aku dengan Virda, seorang gadis imut teman sekelasku sewaktu kuliah. Aku mulai bersahabat dengan Virda sejak aku masuk kuliah. sampai lulus kuliahpun kami tetap bersahabat. Hmm… dalam hati kecilku sebenarnya aku ingi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.165 cerita

Gadisku yang binal

 
Terserah: 04/03/2014 Dikarang oleh: danisha shah 0 Ulasan

Namaku adalah Arif (samaran) adalah siswa salah satu SMA negeri ternama di kotaku di provinsi. Aku sudah lama naksir sama cewek SMA tetangga, yah sebut saja Ira (samaran men, untuk menjaga nama baik). Anaknya cantik, banyak yang naksir sama dia, cukup populer juga disekolahnya. Sebenarnya, aku belum berani ngungkapin perasaanku ke Ira, boro-boro ne...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.165 cerita

Liburan Birahi

 
Terserah: 04/03/2014 Dikarang oleh: danisha shah 0 Ulasan

“Gilaa,, dah miring otak ni orang,,,” Dalam hati Arga mengumpat mendengar usul yang ditawarkan oleh Dako, usul gila yang dengan cepat disetujui oleh atasannya Pak Prabu, dan kedua teman yang juga memegang jabatan manager. Hari itu, Kantor Arga menerima kunjungan pimpinan pusat yang menetapkan kantornya sebagai cabang perusahaan dengan kinerja ter...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.165 cerita

Jururawat Desa

 
Terserah: 04/03/2014 Dikarang oleh: asiaman45 0 Ulasan

Di kampungku ada sebuah klinik desa yang berfungsi memberi rawatan kesihatan peringkat asas kepada penduduk kampung. Fokus utama klinik desa tersebut ialah memberi rawatan kepada ibu-ibu mengandung, ibu lepas bersalin dan anak kecil. Di klinik tersebut ditugaskan seorang jururawat masyarakat. Beliau akan melawat rumah-rumah orang kampung dengan men...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.165 cerita

Skandal sama makcik ku bomoh gebu

 
Terserah: 04/03/2014 Dikarang oleh: asiaman45 0 Ulasan

Penat betul hari ni..tolong2 kat majlis perkahwinan makcik aku yang bongsu..mesti dia tgh 'sronok' dgn hubby dia skarang..hehe..but im sure setiap tujahan pakcik aku..setiap jilatan dan hisapan..mesti makcik aku terkenang malam itu... rasanya dah 4 tahun berlalu..masa tuh aku form 4..makcik aku 21..dia tinggal kat umah aku sbb dia bekerja kat KL...

Tag: qwer Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.165 cerita

Penjahat Kelamin

 
Terserah: 04/03/2014 Dikarang oleh: yudimeulaboh 0 Ulasan

Elizabeth terdiam memikirkan perkataan Robin. Robin baru saja mengomentari cara berpakaiannya hari itu. Elizabeth pikir baju yang dikenakannya cukup stylish. Ia seorang pemerhati mode dengan menyimak majalah-majalah terbitan dalam maupun luar negeri. Ia juga menonton acara-acara fashion di televisi. Ia tahu apa yang dikenakannya petang itu cukup pa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.165 cerita

Sang Pejantan

 
Terserah: 04/03/2014 Dikarang oleh: yudimeulaboh 0 Ulasan

Seperti nyala lilin, kehidupan adalah sebuah pengabdian. Sebuah proses memberi yang tak pernah berhenti. Filosofi ini tak lahir dari seorang idealis yang cendekia. Juga tak mencuat dari otak bernas seorang manusia teladan yang patut dibanggakan. Ia milik seorang wanita desa sederhana yang cuma sempat mengecap sekolah di bangku kelas 1 SLTA. Nama...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.165 cerita

Kakak Mail

 
Terserah: 03/03/2014 Dikarang oleh: alan ameng 0 Ulasan

aku dah lama minat dengan kakak kawan aku ni.. nama kawan aku ni, mail.. kalau korang nak tau, kakak mail ni cantik gile.. kulit putih gebu, kulit licin.. kulit muka dia tegang je.. xde pun bintik2 jerawat.. yang paling aku suke, potongan badan dia.. perggggghhhh.. slim n menghairahkan setiap lelaki yang memandang.. payudara dia, besar, tegang, ma...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.165 cerita

Mendaki Birahi mbak tati dan teteh ine

 
Terserah: 03/03/2014 Dikarang oleh: burhannuddin 0 Ulasan

Karena tugas kantorku, aku terpaksa tinggal di Bandung selama 5 hari dan weekend di Jakarta. Di kota kembang ini, aku menyewa kamar di rumah temanku. Menurutnya, rumah itu hanya ditinggali oleh Ayahnya yang sudah pikun, seorang perawat, dan seorang pembantu. “Rumah yang asri” gumamku dalam hati. Halaman yang hijau, penuh tanaman dan bunga yang seg...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.165 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)