Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
130
131
132
133
134
»

Obsessi wanita penakluk lelaki (3)

 
Terserah: 25/03/2012 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

LES PRIVAT MUSIK APA MUSSEX? Begitulah acara “les privat musik” itu berjalan sampai sebulan dan terus berkelanjutan malahan tidak hanya tiap Sabtu, bahkan hari lain pun aku datang, aku semakin akrab dengan Anita. “Interrogasi” diawali membicarakan music, sampai melebar ke masalah pribadi. Anita bicara blak-blakan, bahwa dia sebelumnya benci sekali...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.523 cerita

Obsessi wanita penakluk lelaki (2)

 
Terserah: 25/03/2012 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

KUNJUNGAN PERTAMA Tidak sulit menemukan rumahnya. Rumah kuno bercat hijau tua itu tidak terletak di jalan protokol. Tapi sedikit masuk gang. Rumahnya sepi. Aku mengetuk pintu meskipun ada bel pintu, karena setelah kupencet-pencet nggak ada jawaban. Hampir saja aku memutuskan untuk membatalkan kunjungan aneh itu. Eh… dia datang bersama anak laki-la...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.523 cerita

Obsessi wanita penakluk lelaki (1)

 
Terserah: 25/03/2012 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

Kisah nyata ini saya tulis berdasar penuturan teman. Temanku yang selama ini aku kagumi, berwibawa, ramah dan santun, ternyata punya sisi kehidupan yang sangat bertentangan. Seperti siang dan malam.. Kisah nyata ini benar-henar terjadi pertengahan bulan Juli tahun 2005. Sengaja nama disamarkan, demi menghargai privasi para tokoh. Tokoh yang terlib...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.523 cerita

Pengalaman ngocokin temen pas SMP

 
Terserah: 25/03/2012 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

jadi sorry kalo kata2nya kurang pas atau terlalu simple atau membingungkan. tapi cerita ini bener2 gw alami. semoga cerita ini dapat menghibur kalian semua. jadi, kejadian ini terjadi pas gw kelas 2 SMP. gw sekolah di sekolah swasta yg cukup bergengsi di jakarta. bisa dibilang, orangtua kami semua sangat memanjakan kami. sehingga kami bebas p...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.523 cerita

Jilbab

 
Terserah: 24/03/2012 Dikarang oleh: truejake 0 Ulasan

Aku mulai menjilati puting susu bagian sebelahnya. Munawarohyang merasa bergairah mulai membuka pakaian dan celanaku. Aku pun juga membuka celananya dan telanjang bulat di dalam mobil, adapun Munawarohtetap menggunakan jilbab. Pada saat itu tempt parkir sedang mendukung: tidak ada satu orang pun yang melihat.. Perkenalkan aku Ari (Nama Samaran) Se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.523 cerita

Kenikmatan Perampokan Bank

 
Terserah: 24/03/2012 Dikarang oleh: kotakpensilku 0 Ulasan

sebuah perampokan di bank membawa pengalaman baru bagi istri seorang pengusaha. Suaminya menganggap itu kejadian musibah biasa, tapi sang istri menyimpan itu sebagai suatu rahasia. Diikat menjadi satu dengan Satpam bank akhirnya membawa sensasi luar biasa. Chapter 1: Pandangan Suami Perampokan bersenjata di bank siang itu membawa pengalaman t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.523 cerita

Om Bayu Teman papaku

 
Terserah: 23/03/2012 Dikarang oleh: pudinasejati 0 Ulasan

Hubungan sex itu terjadi bersama teman papaku yang bernama Om Bayu. Karena hubungan yang sudah sangat dekat dengan Om Bayu, ia sudah dianggap seperti saudara sendiri di rumahku. Om Bayu wajahnya sangat tampan, wajahnya tampak jauh lebih muda dari ayahku, karena memang usianya berbeda agak jauh, usia Om Bayu ketika itu sekitar 28 tahun. Selain tam...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.523 cerita

Oh... Mbak Eva

 
Terserah: 23/03/2012 Dikarang oleh: Santosolukito 0 Ulasan

Nama saya Jeffry dan saya saat ini sedang kuliah di salah satu PTS di salah satu kota besar di Indonesia, dan hari ini adalah hari pertama saya datang ke kota ini karena besok perkuliahan saya sudah dimulai. Sesudah sampai dari kampung, maka saya segera menuju tempat kost saya karena saya sendiri sebenarnya belum mengenal kost baru itu. Sesampainya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.523 cerita

Juwita

 
Terserah: 23/03/2012 Dikarang oleh: kotakpensilku 0 Ulasan

Suasana pagi di sebuah rumah kost lantai dua yang berbentuk bangunan joglo dan berhalaman luas itu terasa sepi, nyaman dan sejuk. Banyak pohon rindang yang tumbuh seperti pohon mangga yang mulai berbuah, pohon talok, pohon kelapa muda yang nyiur melambai, beberapa pohon besar, dan sejumlah tanaman hias dengan bunga-bunga yang cantik mengelilingi ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.523 cerita

Isteriku Zaffa

 
Terserah: 23/03/2012 Dikarang oleh: khai79 0 Ulasan

Aku berkahwin dengan Zaffa atas pilihan keluarga. Aku mmg bertuah, Zaffa bukan sahaja baik, malah sempurna sifat keperibadian dan tubuh badannya. Apabila aku dan dia keluar ke shopping complex, mmg ada sahaja mata yang memandang kami. Mungkin kerana baru berkahwin, kami masih lagi 'menerokai' cara2 baru utk memenuhui kepuasan sex. Kalau aku ada ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.523 cerita

Janda

 
Terserah: 23/03/2012 Dikarang oleh: wan mohd safuan 0 Ulasan

Nurbainon atau biasanya orang kampung panggil Banon sudah 5 tahun hidup menjanda. Lakinya mati dalam kemalangan dengan basikal ketika berjalan kaki ke tempat kerja. Anaknya yang 3 orang tu masih bersekolah. Paling tua baru tingkatan 2, yang kedua pula baru darjah 5 dan yang bongsu pula darjah 4. Ketiga-tiga anaknya perempuan. Demi menampung perbela...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.523 cerita

Abg toket gede

 
Terserah: 22/03/2012 Dikarang oleh: kotakpensilku 0 Ulasan

Kejadian ini berlangsung beberapa minggu yang lalu. Saat itu, hari Jumat sore, aku sedang mengerjakan salah satu proyekku. Seperti biasa untuk refreshing, sambil menyeruput secangkir kopi, aku membaca email email yang masuk. Segera kubalas email permintaan proposal dari pelanggan, dan aku pun kadang tertawa geli membaca email-email joke dari teman-...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.523 cerita

Kejadian Itu

 
Terserah: 22/03/2012 Dikarang oleh: neslowice 0 Ulasan

Kejadian ini benar-benar berlaku kira-kira 12 tahun yang lalu dan tetap segar dalam ingatan dan kadang-kadang aku melancap sendirian bila terkenangkan peristiwa itu!! Sebenarnya perkenalan aku dengan Atie ini bermula masa aku menyewa sebuah rumah di Cheras Baru. Atie ini tinggal berdekatan dengan rumah sewa aku dan asyik memerhatikan aku. Pada mul...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.523 cerita

Hasil Kapas (2)

 
Terserah: 20/03/2012 Dikarang oleh: Incest Loverz 0 Ulasan

Pada pertemuan informal pengacara, pengacara perempuan ibu melotot dan disajikan bukti menghancurkan sisi lain. Pengacaranya, yang berteman dengan pengacara kami, menyarankan dia untuk 'memotong dan menjalankan' dan menerima apa pun yang kita ditawarkan. Kami menawarkan untuk menjaga semuanya tetapi efek nya, pickup-nya, dan 25% dari real umu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.523 cerita

Gara-gara pembantu dan pengemis muda(3)

 
Terserah: 20/03/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

“ya pak...tenang aja..siti cepat koq” sambil membawa bekas makanannya ke dapur. Kita berdua sambil nonton TV diruang tamu, dengan berpelukan dan aku pun sambil memaikan susunya yang mungkin ukurannya 36B dengan putingnya yang masih kecil dikarenakan belum pernah menyusui bayi. Dan tangan satunya memaikan memeknya siti dengan membenamkan dan mencar...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.523 cerita

Gara-gara pembantu dan pengemis muda (2)

 
Terserah: 20/03/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Sorenya kami berdua tetap dalam keadaaan bugil ditempat tidur dan siti kuliat masih tertidur pulas disampingku. “Sit...siti. bangun dong..udah sore nih..’ sambil aku memainkan pentil susunya dan kupuntir puntir ...Siti pun keenak dan bangun ...”mana kontolnya pak..siti mau pegang terus nihh...ngga mau siti jauh dari kontol bapak,” kata siti berk...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.523 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)