Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
130
131
132
133
134
»

Forestory (1) Malaikat Tanpa Sayap (3)

 
Terserah: 02/04/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Sayangnya semua tak pernah seindah yang kita bayangkan, aku tidak pernah menyesalinya, tidak sedikitpun,.. Hari ini adalah hari kelulusan-ku, dan lagi hari ini universitas yang kuinginkan meneleponku dan mengabulkan beasiswa penuhnya untuk-ku, jelas aku ingin sekali membagi kebahagiaan ini dengan Jenny, tapi.. Hari itu mendung sejak pagi, sud...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Forestory (1) Malaikat Tanpa Sayap (2)

 
Terserah: 02/04/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Dan Gadis cantik yang duduk didepan-ku sekarang ini sambil mengaduk-ngaduk Iced Caramel Macchiato itu bernama Jennifer Adrian, seorang gadis cantik yang berusia 2 tahun dibawahku, kelas 1 SMA, pindahan dari Surabaya, Manja, lucu dan energik dan bawelnya ga ketulungan.. Sejak dia kecopetan dan merepotkan ku selama beberapa jam kami mulai menjadi ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Forestory (1) Malaikat Tanpa Sayap (1)

 
Terserah: 02/04/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Seharusnya hari itu menjadi hari yang biasa, hari-hari seperti yang kulalui di hari-hari kemarin, Pergi sekolah di pagi hari, pulang di sore hari dan pergi ke tempat aku bekerja Part Time, Yups aku Part Time di Star Bucks di salah satu Mall di Jakarta, tidak terlalu jauh dari sekolahku. Terdengar aneh memang seorang anak kelas 3 SMA tapi bisa beker...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Unforgettable kisses in Europe

 
Terserah: 02/04/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

kami berkenalan kala sama sedang kursus bahasa selama satu semester sebagai persyaratan sebelum masuk universitas di salah satu negeri eropa. segalanya berjalan natural. kami mengobrol, nongkrong di kantin, jalan ke kafe, terkadang juga keluar kota bersama. tapi tak lebih dari sebagai teman. beberapa kali aku berkunjung ke apartemennya, belajar sed...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Permainan poker yang hot

 
Terserah: 02/04/2012 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

kring... kring... hp saya bunyi... hallo... lagi ngapain tom... duhh.. horny banget ra... lagi pake baju apa... hmmm... pake tank top putih ketat, nggak pake bh.. sama celana dalem warna shocking pink... kamu pake apa tom.. kaos abu-abu sama boxer.. Kamu ngangkang dong ra... saya mau jilatin pahanya... saya usap ya pahanya... uuhhh... gak boleh....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Enak sekali

 
Terserah: 02/04/2012 Dikarang oleh: lin jhr 0 Ulasan

Aku sangat mendambakan belaian laki karena sebagai seorang wanita yang sudah cukup umur sudah waktunya aku merasakan kehangatan laki-laki, kadang kalau aku melihat film-film porno di internet nafsuku timbul dan terangsang sekali kepingin sekali merasakan yang namanya kenikmatan seksual. Memang sering aku lihat film gituan untuk hiburan dan aku ter...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Akibat Gersang

 
Terserah: 02/04/2012 Dikarang oleh: extreme89 0 Ulasan

Namaku halimah, aku seorang janda berusia awal 40 an. Dan cerita yang ingin aku kongsikan adalah kisah hidupku. Setelah kematian suami 3 tahun lepas, aku tinggal sebatang kara dan tiada tempat bergantung. Selama berkahwin dengan arwah suamiku yang bekerja sebagai buruh am di satu syarikat papan di negeri pahang, aku tidak pernah bekerja. Aku seora...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Kegilaan Suami Isteri

 
Terserah: 01/04/2012 Dikarang oleh: imaz ismail 1 Ulasan

Perkenalkan dulu nama gw Hendro 29 tahun sedangkan istri gw Lisda 30 setahun lebih tua dari gw, gw ingin menceritakan kisah sex nyata dalam kehidupan rumah tangga kami yang sayang kalo kami simpan dan ketahui bertiga saja, gw dan istri gw pertama kali ketemu saat gw pindah tugas di kantor yang sama dengan istri gw, hubungan kami selalu hangat dike...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Universiti Malaya Hottest!

 
Terserah: 01/04/2012 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Cerita ni dah lama berlaku. Lebih kurang 12 tahun yang lepas, masa aku tengah study dekat IPT lagi. Aidah ni sepupu aku masa tu pun tengah belajar dekat UM. Dia ni tua setahun daripada aku. Orangnya cantik, iras-iras Ruhil penyanyi tu, kulitnya cerah, tinggi aku rasa lebih kurang 5 kaki, badannya sederhana aja (masa itu lah). Orangnya pakai tu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

SMSex

 
Terserah: 01/04/2012 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Perkenalan aku dengan seorang gadis yang bernama Seri bermula di dalam dunia internet. Sejak itu aku dan Seri sentiasa berSMS. Kami tidak pernah berjumpa kerana dia di utara dan aku pula di Kuala Lumpur. Selain dari bertanya khabar, aku sering mengusik Seri dengan mesej-mesej berbaur sex. Kadangkala, aku sering beronani sambil membaca SMS yan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Bini Pertama Gersang

 
Terserah: 01/04/2012 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Sejak kali pertama aku berbelanja di kedai itu, aku mula tertarik pada wanita itu. Apa tidaknya…Ina memiliki potongan badan yang cukup menggiurkan dan wajah yang manis. Tingginya hanya sebatas hidung ku. Tubuhnya berisi tetapi tidak gemuk. Punggungnya lebar dan kelihatan padat sekali. Dadanya montok sekali. Aku sering memerhatikan Ina setiap kali ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Agggrhh...!

 
Terserah: 01/04/2012 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Rini yang berumur dua puluhan itu masih terbayang desakan ayahnya agar berkahwin dengan penghulu pencen beranak tiga yang kematian isteri dua tahun lalu. Ayahnya banyak berhutang degan penghulu Adam. Bagi menebus segala hutangnya maka Rini diserahkan ayahnya sebagai isteri Adam. Dalam terpaksa Rini menerima lamaran Adam sungguhpun diatelah mem...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Zakarku Diayun Di Panti Massage

 
Terserah: 01/04/2012 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Elya budak Sarawak yang kerja dan dikerjakan di massage parlour. Seperti biasa waktu rehat dan oleh kerana kerja luar, orang gomen selalu buat macam ni, kadang-kadang sebab orang entertain. Akupun memandu menyusuri bandaraya dan singgah di sebuah hotel 4 Star. Terasa lenguh-lenguh badan, akupun singgah ke massage parlour (rumah urut – high class). ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Melayu tomboy tudung lucah

 
Terserah: 01/04/2012 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Masih jelas dalam ingatanku, waktu itu bulan Mac aku sedang cuti semester brake kolej matrikulasi. Aku ke pantai timur ke rumah pakcik aku bagi menghabiskan cuti. Memang kebiasaan keluarga kami, bila aku dan adik-adik bercuti kami akan ke rumah pakcik dan bila anak-anak pakcik bercuti mereka akan ke rumah kami. Memang seronok bila ramai-ramai bercu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Perempuan Melayu Vs Cina

 
Terserah: 01/04/2012 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Pastu ada seorang lelaki cina datang dan dari pakaiannya aku tahu dia kerja promoter kat situ. Masa tu aku tengah tengok-tengok bikini yang biasa aku nampak orang putih pakai kat tv. Saja je nak tengok macam mana rupa sebenarnya. “Adik mau pakai ka?” tanya lelaki promoter tu. “Tak ada lah saja tengok-tengok” jawab aku acuh tak acuh. Aku t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

MIRA yg gersang

 
Terserah: 01/04/2012 Dikarang oleh: scoreA 0 Ulasan

Mira ni isteri orang dan sekarang ni kerja sebagai pembantu peribadi (PA) kepada ceo tempat aku kerja.Dah kahwin dan anak dua.Badan OK kira solidla. Aku memang dah lama geram dengan dia ni dan memang aku nak sangat fuck dia ni. Satu hari tu, dia balik lewat sebab nak kemaskan bilik ceo yang baru lepas ubahsuai. Aku saja tinjau dah tu nampak dia sor...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)