Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
136
137
138
139
140
»

Razli Dan Janda Ayu (3)

 
Terserah: 14/03/2012 Dikarang oleh: Syed Mokhsen 0 Ulasan

“Sayang… sedap sayang…”. Aku yang sedang bersemangat ketika itu mengangkat sedikit badan aku dan jari tengahku sudah ditarik keluar dari lubang nikmat Kak Ros. Aku mengambil seluar dalam Kak Ros yang aku tanggalkan sebentar tadi dan perlahan-lahan mengelap lembah nikmatnya yang dibasahi dengan air nikmat yang dipancutkannya sebentar tadi. Kem...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Razli Dan Janda Ayu (2)

 
Terserah: 14/03/2012 Dikarang oleh: Syed Mokhsen 0 Ulasan

Erangan dan desahan Kak Ros kini semakin kuat apabila kulit tangan aku sudah bersentuhan dengan kulit teteknya. Kekenyalan dan kemengkalan teteknya membuatkan aku tidak jemu-jemu meramas-ramas akannya. Kedua-dua tangan Kak Ros sudah mengejang kuat dengan jari-jemarinya meramas-ramas peha aku. Dalam meramas-ramas itu aku gunakan ibu jari dan jari te...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Razli Dan Janda Ayu (1)

 
Terserah: 14/03/2012 Dikarang oleh: Syed Mokhsen 0 Ulasan

Tinggi aku lebih kurang 175cm dan berat badan aku lebih kurang 74kg.. Kira aku ni tinggi la juga orangnya, tapi kulit aku sawo matang, ala-Arab sikit kerana aku memang ada keturunan Arab. ‘Batang nikmat’ aku boleh tahan juga saiznya, panjangnya ada la hampir-hampir 8 inci dan ukurlilitnya ada la lebih kurang 8 inci juga. Bila tegang kepalanya sepe...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Penyanyi

 
Terserah: 13/03/2012 Dikarang oleh: keladi tua 0 Ulasan

Sekitar 90-an dulu, masa tu aku tengah jadi wartawan sebuah akhbar harian. Aku bertugas di meja jenayah, jadi kerja aku kebanyakannya berkisar mengenai sosial, jenayah dan apa-apa saya yang sewaktu dan seangkatan dengannya. Jadinya bolehlah dikatakan kerja aku ni mencabar juga, jumpa dengan pelbagai jenis manusia dan perangainya, laki dan perempuan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Aku istri pemuas nafsu

 
Terserah: 13/03/2012 Dikarang oleh: akakmaniz 0 Ulasan

murku 30 tahun, suamiku berumur 55 tahun. Jarak umur kami memang besar tapi aku rasa bertuah kerana suamiku seorang yang kuat seks. Seminggu tiga kali dia akan memenuhi kehendak nafsuku. Aku menjerit puas dan terkapai hingga pagi tiap kali bersamanya. Malangnya sejak akhir-akhir ini ghairahnya menurun. Aku tidak tahu apa sebabnya tapi kehendaknya s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Kak Rose (5)

 
Terserah: 12/03/2012 Dikarang oleh: Jayjay59 0 Ulasan

AKU tidur dalam kelethan ,maklumlah sudah seminggu tidak bertempur dan kali ini pulak dengan mak janda yang hampir lima tahun tidak disetubuhi (itu katanya).Aku hanya sedar bila Kak Rose mengejutkan aku pada jam 8 pagi."Amboi,lepak benar ya kamu di D,,,,,"usik KaK Rose sambil duduk ditepi katil ku.Aku hanya mampu tersenyum, mengeliat dan bangkit se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Kak Rose (4)

 
Terserah: 12/03/2012 Dikarang oleh: Jayjay59 0 Ulasan

Aku terus mengusap dan mengentel puting buah dada sementara menanti Kak Rose melegakan diri dan melayan klimaksnya."Adoi,hebatlah kamu ni D...baru seminggu tak dapat habis kak Rose kau tujah....tiga kali dah klimak ni,,,kau punya masih mengeras kat dalam ni..."suara Kak Ros bagaikan mengeluh. Sebab dah lama tak kena kemut lah dia mengganas,lagi pun...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Kak Rose (3)

 
Terserah: 12/03/2012 Dikarang oleh: Jayjay59 0 Ulasan

AKU lihat Kak Rose melipatkan kedua kaki dan membegok kan kedua lututnya seolah mendah untuk aku memasukinya.Kini ku pasti Kak Rose memang tak pernah kena jilat cipapnya oleh arwah suaminya dulu.Aku pun segera melekapkan mulut ki pintu faraj sambil mencium muka pintu yang sedang bergerak gerak bibirnya lalu dengan perlahan ku julurkan lidah ku berm...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Kak Rose (2)

 
Terserah: 12/03/2012 Dikarang oleh: Jayjay59 0 Ulasan

AKU lantas menaggalkan kain pelikat dan juga bajuT dan membiarkan nya ke lantai .dengan hanya memakai boxer aku pun segera merangkak menaiki katil lalu meniarap ke atas badan Kak Rose yang sedia menanti .KAk Rose terus mendakap ku dan kami berkucupan lagi sambil kedua tangan kakRose mengusap nguspa belakang badan ku.Tangan kiri u pulak mengusap ram...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Kak Rose (1)

 
Terserah: 12/03/2012 Dikarang oleh: Jayjay59 0 Ulasan

AKU masih tak pasti samada 'tawaran' yang dibuat oleh Kak Ros tu suatu yang benar atau hanya untuk menguji aku."kesian akak tengok kau D,tension aje sejak sehari dua ni...delisah semacam....akak faham air kau dah naik kepala kan" usikan Kak Rose masih terngiang di telinga ku.Paling aku teruja bila dia berkata sebelum meninggalkan ku dihadapanTV."ka...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Jilat Punya Istri Teman

 
Terserah: 11/03/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Suatu malam, aku bertugas membantu teman saya Mr. DS memasang sound system di 2 tempat berbeda, di tempat pertama, Family Park Alam Sutera, setelah memasang sound system kami harus segera bergegas ke tempat kedua, namun aku tidak bisa menemukan rekan saya Mr. P yg bertugas menyetir mobil. Aku telepon HPnya dan dia bilang segera siap, tapi 30 menit ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Nasib Wulan Si Gadis Desa

 
Terserah: 11/03/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Kini selain terdaftar di kota asalnya, ia juga resmi penduduk sebuah desa yang agak terpencil. Berikut adalah caranya mendapatkan kembang desa, meski sudah beristri tiga orang. Wulan terbangun dengan kepala yang pusing. Namun entah mengapa kedua tangannya tidak dapat digerakkan. Seluruh tubuhnya terasa hangat. Sambil mengerjapkan matanya, gadi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Kisah Suster Perawat Nakal

 
Terserah: 11/03/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Saya memliki kisah yang terjadi tahun 2002 lalu. Kisah ini bermula saat saya mengangkat seorang pegawai baru yang bernama Angelina, dia adalah orang yang supel, ceria dan memliki kesabaran mendengarkan orang lain terutama bagi konsumen. Perawakannya Tinggi, putih dan matanya “nakal”, “Biarin” pikir saya, selama dia mampu menjualkan alat-alat medis...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Cerita seks gadis perawan abg SMP dan SMA

 
Terserah: 11/03/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Cerita seks gadis perawan abg SMP dan SMA selalu bikin horny, apalagi cewek perawan abg SMP atau SMA yang hilang perawan. Tubuhnya yang baru memasuki usia kematangan seksual selalu membangkitkan birahi para laki-laki hidung belang. Seperti yang terjadi dalam cerita seks berikut ini.. Perkenalkan pembaca nama saya Andra. Umur 24 tahun dan sekaran...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Tragedi Perampokan Bank

 
Terserah: 11/03/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Sebuah perampokan di bank membawa pengalaman baru bagi istri seorang pengusaha. Suaminya menganggap itu kejadian musibah biasa, tapi sang istri menyimpan itu sebagai suatu rahasia. Diikat menjadi satu dengan Satpam bank akhirnya membawa sensasi luar biasa. Chapter 1: Pandangan Suami Perampokan bersenjata di bank siang itu membawa pengalam...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Saya tunggu di Toilet ya, Ka Serma

 
Terserah: 11/03/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Cerita ini baru terjadi 2 minggu yang lalu ketika gw menjahili supervisor gw yang cantik... Nama gw galan karyawan call center bank swasta terkemuka di di indonesia. Jabatan gw hanya sbgai agent biasa yg kerjanya dimaki-maki nasabah setiap harinya, tapi beruntungnya gw dapet supervisor yang cantik dan seksi bernama Serma. Cewek putih,langsing dan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)