Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
138
139
140
141
142
»

Panas...maafkan aku sayang (2)

 
Terserah: 26/02/2012 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

Segera saja dia mengeluarkan laptopnya dan mulai memilih-milih film dari HDD eksternalku. Ada sekitar 4-5 judul film yang dia copy. Dan biasalah, jika pacarku ini sedang memilih-milih film, aku malah asik memilin-milin putting nya dari belakang. Sedikit deskripsi pacarku, dia keturunan indo-cina dengan tinggi 169 cm dan bb 45kg. Kurus dan tinggi, m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Panas...maafkan aku sayang (1)

 
Terserah: 26/02/2012 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

**Cerita ini adalah cerita nyata, nama orang snegaja saya edit, dan beberapa tempat saya samarkan, untuk menjaga privasi saya dan tokoh lainnya. Jika cerita ini ada banyak kekurangan, mohon dimaafkan. Panas, itulah yang aku rasakan ketika pulang dari kampus. Jalan di kotaku yang dulunya nyaman, berubah menjadi panas karena kurang sigapnya peme...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Kurang Ajar

 
Terserah: 26/02/2012 Dikarang oleh: zaraki kenpaci 0 Ulasan

Pak Sudin, cepat. Kenapalah lembab sangat.” Tasha kakakku mengherdik pemandu kami Pak Sudin. Pak Sudin terkocoh-kocoh menghampiri Kak Tasha. Lelaki berusia 40 tahun itu membongkok menghormati Kak Tasha. “Ambil barang ni, masukkan ke dalam kereta. Orang tua pemalas.” Aku hanya memerhati. Pak Sudin berlari anak mengambil plastik barang dan dima...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Perempuan zaman sekarang

 
Terserah: 26/02/2012 Dikarang oleh: ravelt92 0 Ulasan

Ni aku nak citer sket pasal awek melayu zaman nih.. aku kenal minah nih dah hampir setengah tahun... kat ruangan chat (channel tak yah sebut la.. kang kena saman aku plak yg susah) nick name aku " spender biru", chat punya chat.. kenal punya kenal.. kitaorang jadi rapat (but still kat Online).. masa tuh aku dah feeling habis kat dia nih... kira dah...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Gairah hutang

 
Terserah: 26/02/2012 Dikarang oleh: bejocyber 0 Ulasan

Malam itu aku duduk disebuah restoran kecil di sudut utara kota P ini dimana aku sedang berada bersama motorku. Aku sedang mengetik kisah perjalananku ketika Hpku berbunyi. “hallo.mas wawan, sudah ditempat?” tanya suara pria diseberang sana. “sudah. Kamu segera kesini saja. Aku di meja no 3.” Jawabku. Tak seberapa lama, datanglah seorang pemuda ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Goyangan Diatas Laut

 
Terserah: 26/02/2012 Dikarang oleh: bejocyber 0 Ulasan

Perkenalan itu sangat indah dan romantis, disaat matahari tenggelam tertelan air laut di atas dek ferry kulihat seorang wanita berjilbab bersandar di tiang besi dengan jilbab yang ketat dimasukkan ke kemeja ketatnya, juga celana jeans ketat yang sangat menggiurkan. lekuk tubuh dan dadanya membusung ke depan, karena baju ketatnya tak dapat menyembu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (50)

 
Terserah: 26/02/2012 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

dalam kereta keadaan menjadi suram. aku bagitau zamri aku semak pasal bil hospital dan aku plak baru start keje dah tak pegi keje. zamri tak ambik serious dgn masalah aku. dia cume cakap kalo aku kawen dengan dia kan dah senang, boleh tumpukan perhatian kat laura. aku boring bincang topik tu. sekarang bukan masenye untuk aku cakap pasal kawen. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (49)

 
Terserah: 26/02/2012 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Laura sentiasa memeluk Ayie dalam dakapan. Dia kelihatan selesa bersandar dibahu Ayie. Mungkin Laura dapat rasakan itulah bapa kandungnya. Tanpa aku sedari, Tiara memerhatikan kami dari jauh. Namun takde adegan kemesraan antara kami cuma cara kami keluar bersama tu ade la gak mcm suami isteri sebab bawak anak kecik kan. Badan Laura cam panas...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (48)

 
Terserah: 26/02/2012 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

engan wajah hampa dia berkata 8220;ala ko ni8230; come on la8221; aku jelir lidah dan terus masuk bilik aku kunci pintu hahaha! aku tak tau ape yg terjadi kat dia malam tu tapi esok pagi dia sound aku sebelum dia kuar pegi keje. 8220;jahat ek? nanti ko8230;8221; aku sengih-sengih dan buat-buat tak paham. tah la. aku mcm nak, tapi tiba-tiba rase ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (47)

 
Terserah: 26/02/2012 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Sepatutnya aku yang cakap mcm tu. Memang aku nak padamkan semua ingatan pada sejarah hitam dalam hidup aku. Aku akan besarkan Laura sendiri. Selama ni pun aku sendiri yang besarkan Laura. Saiful tak pernah peduli. Mungkin sebab Laura bukan anak dia. Aku ok. Aku masih mampu harungi semua ni. Buat mase ni aku nak berehat kat kampung. Aku tak nak ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (46)

 
Terserah: 26/02/2012 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Kapten terus menghayun dan menyusun gerakan memacak Tiara. Tiara mengerang hebat. Lagi laju tujahan Kapten, lagi kuatlah Tiara mengerang. Aie kesedapan mendengar raungan nikmat Tiara dan dia nampaknya mula melajukan henjutan terhadap aku. Rasa sakit dan pedih disekitar lubang tadi lama kelamaan menjadi semakin sedap. Aku mula menikmatinya dengan t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (45)

 
Terserah: 26/02/2012 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Jemarinya terus menuju pada kelentit aku yg memang dah basah berair tu. Terasa jarinya menguis-nguis bibir kemaluan aku dan cuba menyentuh kelentit aku. Aku kesedapan dan kucupan aku dibibir Aie semakin rakus dan mengasyikkan. Aie juga semakin rakus meramas. Kami berkucupan penuh syahdu melepaskan kerinduan masing-masing. Digomolnya sekitar dad...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (44)

 
Terserah: 26/02/2012 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Dari belakang Kapt Pot terus menepuk sambil memegang lembut bontot Tiara, 8220;I tolong u dear.8221; 8220;Oh, teperanjat I, ingat sapa tadi. Kenapa u tak bebual² je dgn dorang kat luar tu?8221; Dengan manja Kapt Pot berkata. 8220;Alaahh8230; I nampak u masuk dapur ni sorang². Geram pulak I tengok u gelek sambil senyum kat luar tu tadi.8221; ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (43)

 
Terserah: 26/02/2012 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Kau nak aku terus terang ke kau nak jawapan yg sedapkan hati kau?8221; Tiara tersenggih. 8220;La kau ni.. terus terang sudahlah8221; Aku sengih. 8220;Best lah. Tapi kau jgn salah anggap. Aku malu dgn kau. Kau isteri yg baik bukan mcm aku. Laki aku tak de, sedap je aku kongkek merata². Kau berutung dapat suami mcm Saiful tu. Pandai kasi aku s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (42)

 
Terserah: 26/02/2012 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Spender Tiara dilurutkan turun hingga kebuku lali. Tiara mengangkang dalam keadaan duduk diatas sofa. Saiful melutut menghadap permukaan kemaluan Tiara. Bijik kelentit yg tersembul itu seakan memanggil-manggil Saiful untuk mengusapnya. Saiful menjilat dengan penuh nikmat. Tiara mengeliat kesedapan, merengek manja dan semakin luas kangkangann...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (41)

 
Terserah: 26/02/2012 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Dalam keadaan mcm ni, lagi best kalau mak sendiri yg jaga. Senang aku nak menonggeng ke, telentang ke, terlungkup ke8230; Semua pergerakkan aku terbatas. Buat tu tak boleh, buat ni tak boleh, makan tu tak boleh, makan ni tak boleh. Dan yang paling tak boleh sekali ialah kongkek hehehe8230; Bercakap pasal kongkek. Aku tak berpeluang nak berbo...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)