Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
147
148
149
150
151
»

Aku diperkosa

 
Terserah: 03/03/2012 Dikarang oleh: prince hakeem 0 Ulasan

Sebenarnya aku tidak istimewa, wajahku juga tidak terlalu tampan, tinggi dan bentuk tubuhku juga biasa-biasa saja. Tidak ada yang istimewa dalam diriku. Tapi entah kenapa aku banyak disukai wanita. Bahkan ada yang terang-terangan mengajakku berkencan. Tapi aku tidak pernah berpikir sampai ke sana. Aku belum mau pacaran. Waktu itu aku masih duduk di...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.006 cerita

Kerja kelompok yang menyenangkan

 
Terserah: 03/03/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

"Ryan,hari ini kita kerja kelompok di rumahku,ya?"Rena datang ke arahku "Oke,deh,jam berapa?"Tanyaku disertai anggukan "Hmmm,jam 1,deh,kira - kira sampai jam 5"Jawabnya disertai senyuman manis Akupun mengangguk dengan senyum,Rena memang gadis paling cantik di kelasku,wajahnya manis,imut,dan cantik,tapi tubuhnya sangatlah indah,dengan payudara ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.006 cerita

Pusat Rehabilitasi

 
Terserah: 03/03/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

pada awalnya ibunya nadine merasa keberatan , namun demi masa depan anakknya ia pun setuju. dan untuk menjaga nama baik keluarga diputuskan bahwa nadine akan dimasukkan ke pusat rehabilitasi alternatif di luar kota pimpinan ki guntur. nadine tentu saja kecewa dengan keputusan ini , namun ia tak bisa berbuat banyak. selama dua jam perjalanan t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.006 cerita

Cleaning Service

 
Terserah: 03/03/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Ini aku lakukan merupakan terapi air putih untuk kesehatan. Sering kali ketika aku akan kencing, wc sedang dibersihkan oleh petugas cleaning service. Biasanya aku tahan sebentar sambil menunggu wc rampung dibersihkan. Masalahnya yang membersihkan petugas cleaning servicenya adalah cewek, jadi aku agak segan juga. Suatu hari aku sudah sangat ter...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.006 cerita

Habis2an ML dengan flight attendant

 
Terserah: 03/03/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Waktu itu aku main friendster, sengaja cari dengan search "pramugari" atau F.A., nach ketemulah 1 orang yg respon dan cantik, singat crita setelah email2an kita ketemu di SENAYAN CITY, karena dia dulunya kerja di Air Paradice BALI yg udah tutup. sebuah penerbangan international. Nama anak itu Devi, anak sunda tinggi 168CM, berat 49Kg dengan BRA 36B...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.006 cerita

Farah vs Abg Lan

 
Terserah: 03/03/2012 Dikarang oleh: jepun67 0 Ulasan

Farah adalah gadis berusia 20 tahun. kawan-kawan mengatakan Farah cantik, tinggi 170, kulit putih dengan rambut lurus sebahu. Farah termasuk populer diantara kawan-kawan, pokoknya \'gaul abis\'. Namun demikian Farah masih mampu menjaga kesucianku sampai.. Suatu saat Farah bersama Yante (20) pembantu rumah Mak Sedaranya dengan ditemani Bang Lan nya ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.006 cerita

Main dengan Mak Esah Janda

 
Terserah: 03/03/2012 Dikarang oleh: jepun67 0 Ulasan

Membesar dalam keluarga yang mewah memang saat yang mengembirakan, apa sahaja yang diimpikan pasti menjadi kenyataan. Wang ringgit mengalir seperti air di teresan. Barang-barang yang berharga dari luar dan dalam negeri menjadi mainan di badanku, dari segi pakaian, kasut dan sebagainya sudah tidak daya untuk aku senaraikan namanya. Namun hanya satu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.006 cerita

Bersarapan di rumah Janda

 
Terserah: 02/03/2012 Dikarang oleh: keby7 0 Ulasan

Peristiwa yang ingin aku ceritakan ini berlaku pada diriku di bulan Mei 2008. Peristiwa berlaku ketika aku dalam perjalanan menuju kedai mamak kesukaanku untuk bersarapan pagi. Waktu itu kira-kira jam 8.45 pagi. Biasanya aku akan memandu keretaku untuk ke kedai mamak tersebut. Namun, ada kalanya aku akan berjalan kaki melalui apartmen rendah (walk-...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.006 cerita

Bersama Mama Izah

 
Terserah: 01/03/2012 Dikarang oleh: wanbaban 0 Ulasan

Emak Mertua aku masih lagi solid bentuk tubuh badannya,dengan kedua-dua tetek yang besar,dan bontotnya sedikit tonggek dan untuk makluman anda semua,Emak Mertua aku ni sememangnya berketurunan Punjabi Muslim.Namanya adalah FAIZAH FAZAL MUHAMMAD,umurnya adalah 45 tahun saja dan aku berumur dalam 26 tahun,dan aku memanggilnya dengan panggilan “Mama I...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.006 cerita

Tubuh montok adira

 
Terserah: 01/03/2012 Dikarang oleh: bellatasha 0 Ulasan

Selesai sudah pertandingan catur peringkat kebangsaan yang dianjurkan oleh Persatuan Catur Malaysia. Hampir semua peserta sudah beransur pulang. Adira bersama rakan-rakan sekerjanya pula sudah mula sibuk mengemas semua dokumen dan peralatan yang digunakan semasa pertandingan tadi. Majikan Adira, Encik Adam, mencuri-curi tatap kepada gadis berusia 2...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.006 cerita

Menggarap Ajeng Ditepi Pantai

 
Terserah: 28/02/2012 Dikarang oleh: bejocyber 0 Ulasan

Dari pengamatan kilatku, Ajeng adalah seorang yang manis, dengan kacamata dan wajah yang putih, tinggi semampai dan langsing sekitar 170an cm, dan berumur sekitar 23tahunan. Jilbab kaus cekak hitamnya yang ia kenakan tidak mampu menyembunyikan buah dadanya yang menggunung kecil tertutup blazer sederhana berwarna ungu muda. Wanita muda yang aku haf...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.006 cerita

Ustazah Nursyafikah Tertewas Akhirnya

 
Terserah: 28/02/2012 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Ustazah Nurul Syafikah baru sahaja di tugaskan untuk mengajar di Sekolah Menengah Agama Berasrama Penuh di sebuah pekan terpencil jauh dari ibukota. Beliau baru sahaja tamat pengajian peringkat ijazah dalam bidang pengajian Islam di sebuah universiti di Arab Saudi yang membawa gelaran ustazah kepadanya. Berumur 25 tahun, masih belum berumahtangga, ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.006 cerita

Cikguku

 
Terserah: 28/02/2012 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

hari ini hari guru,suma guru n bebas la di sekolah dan bergembira.ak bru teringat nk cte.namaku,amin...ni blaku mse ak fom4 slepas menyambut hari guru di sekolah pada jam 1.30, skola ku ade sorang ckgu,nama dy cikgu faty umo 27..lawa,montok,kecik je,tp tetek besar ko ak cakap,ak teringin nk cube kt dy.slepas pulang kt skolah 2,ak jalan2 r sekitar s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.006 cerita

Memori Terindah

 
Terserah: 28/02/2012 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Kisahnya bermula begini.. aku n awek aku declare waktu last day kami blaja bersama d satu institusi... slpas 2 bulan xjumpe kami pun rindu sgt la kat msg2... nk djdkan cerita kami dpt menyambungkan pengajian d ipta awam yg berbeza tp dekat2 jela... 1st jumpe tu secara spontan ak kiss pipi n terpegang buah dada dia... tp dia xmarah... slpas itu kami...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.006 cerita

Cerita Dewasa Malam Pertama

 
Terserah: 28/02/2012 Dikarang oleh: sodik89 0 Ulasan

Inilah sebuah kisah dewasa atau cerita seks sebuah malam pertama yang hot yang menarik untuk anda baca! Bila sebut sahaja malam pertama, pasti kalian semua akan membayangkan dua mempelai yang asyik merayakan diri sebagai "Raja Sehari". Setelah penat melayat sanak dan saudara di siang hari, maka saat yang ditunggu-tunggu untuk merasai kenikmatan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.006 cerita

Titin Gadis Kebumen (8)

 
Terserah: 26/02/2012 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

Dia pun tengkurap di kasur, lalu aku mulai memijitnya. Tidak berapa lama ada ketokan di pintu. ”Masuk aja mas!” teriaknya. Aku langsung gugup. ”Tenang aja Tin, dia udah biasa, udah maklum.” ”Ambil aja kembaliannya mas,” kata pak Iwan pada mas-mas yang menyiapkan pesanan kami di meja. ”Yuk makan dulu yuk” katanya menggandengku. Aku membayangkan ini ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.006 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)