Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
149
150
151
152
153
»

Bercinta dengan ibu guruku

 
Terserah: 30/12/2011 Dikarang oleh: mangidi dangga 0 Ulasan

Mungkin banyak juga yang memfavoritkan ibu guru, apalagi ibu guru cantik, dan suka berpenampilan seksi, jadi pengen ngentot ibu guru kan, dari awalnya menghayal sampailah pada onani , okelah ini adalah cerita dewasa tentang pengalaman murid yang bisa bercinta dengan ibu guru nya sendiri, cerita sex hot dan mungkin akan membuat anda senat senut. Mun...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.352 cerita

Kampung Kita

 
Terserah: 30/12/2011 Dikarang oleh: mangidi dangga 0 Ulasan

ini bermula dari waktu aku kerja menjadi bos di sebuah kantor. Nah gag usah panjang lebar lagi langsung saja saya ceritakan cerita sex untuk anda semua. Awal bulan sealu menyajikan pagi yang indah. masa laporan bertumpuk-tumpuk telah lewat, mana kantong juga masih tebal. dunia telah melayaniku dengan sangat memuaskan dan merubahku dari seorang lela...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.352 cerita

The Rambo's Original Story

 
Terserah: 30/12/2011 Dikarang oleh: garaz 0 Ulasan

Buat yg belom kenal ama gw, nama gw sebut saja Rambo, usia 26 taun udah merit n pny anak 1 umur br 1 taun. Yg mo gw certain ini pengalaman gw sejak menginjakkan kaki di Nanggroe Aceh Darussalam style_emoticons/yahoo/smile.gif Cerita ini bermula ketika aku br datang beserta 3 orang kawan dr Medan, perusahaan tempat aku bekerja sebelumnya, untuk p...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.352 cerita

Sekolah esex-esex

 
Terserah: 30/12/2011 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Suatu hari, aku berkenalan dengan seorang wanita, bernama Emilia yang sering dipanggil dengan nama Lia, satu angkatan tetapi lain jurusan. Lia juga dari Indonesia, karyawan sebuah bank yang berkantor pusat di Jakarta, menikah dan sudah punya anak satu. Di akhir bulan Mei 1999 usia Lia 33 tahun. Lia memiliki tubuh yang menurut ukuranku ideal. Dengan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.352 cerita

Abege di tempat kos

 
Terserah: 30/12/2011 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Cerita ini terjadi ketika aku kos dirumah sepasang suami istri yang sudah lanjut usia. Rumahnya besar, mereka tinggal dirumah utama model kuno, aku kos di paviliunnya. Cuma rumah model kuno yang ada paviliunnya. Bapak kos masi punya anak prempuan yang seragam sekolahnya biru. Anak2 laennya dah keluar rumah semuanya. anak bungsunya ini sepertinya di...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.352 cerita

Joki 3in1

 
Terserah: 30/12/2011 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Satu hari aku mengendarai mobilku memasuki daerah 3in1, seperti biasa aku mencari 2 joki supaya bisa melaju di restricted zone ala jakarta dengan aman. Pagi itu, mataku terpana karena ada satu joki prempuan yang laen dari yang laen. Pakeannya sih seperti yg laen, pake t shirt dan jeans, tapi toketnya itu lo, montok banget, wajahnya juga lumayan can...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.352 cerita

Tragedi Pemerkosaan Masal Di Sekolahku

 
Terserah: 30/12/2011 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Sudah dua jam lebih Upit menunggu lewatnya bus jalur 6A yang biasanya mengantarkannya pergi pulang sekolah. Ya, hanya bus rakyat itulah satu-satunya sarana transportasinya dari Godean ke SMP Negeri favorit di bilangan dekat perguruan tinggi negeri. Tapi sejauh ini, bus itu belum nongol-nongol juga. Padahal kakinya sudah semutan terus berdiri di dep...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.352 cerita

Umi gemuk yang seksi

 
Terserah: 30/12/2011 Dikarang oleh: vickey anira 0 Ulasan

Namaku Zali. Sebelum berkahwin, aku tidak pernah menjalinkan hubungan sulit dengan mana-mana perempuan. Apatah lagi melakukan persetubuhan. Sekiranya nafsu ku tidak tahan, aku hanya melancap sambil membayangkan beberapa orang wanita yang memberahikan ku. Namun hidup ku berubah selepas aku berpindah ke sebuah rumah sewa di sebuah taman di daerah X. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.352 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (28)

 
Terserah: 28/12/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Aku sendiri naik stim dengar cerita dia, tak sabar² nak suruh dia cerita cepat!So, Tiara start lah kolom dia, ramas buah dia… yg dia plak ramas tetek Tiara… time Tiara kolom, tgn sebelah dia asyik guide kepala Tiara lagi rapat kat btg keras dia. Tiara hampir lemas disumbat batang besar yang banyak bulu tu. Kapten plak bukak terus boxers dia… Tiara ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.352 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (27)

 
Terserah: 28/12/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Malam tu Tiara call aku. Dia sendiri pun gelabah antara nak pegi dengan tak pegi. Nak pegi takut, tak pegi rase rugi pulak. Aku pun tak berani nak cakap. Aku pun bukan kenal Kapten Kamil tu. Aku tak sure Tiara pegi jumpe dia ke tak, sehinggalah pagi tu dia datang bilik aku bagitau gosip terbaru tu Dia kate malam tu dia jumpe Kapten Kamil kat te...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.352 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (26)

 
Terserah: 28/12/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Aku terus tenggelam dalam kesedapan dan suara jeritan izaida tak lagi kedengaran. Izaida dah tido zamri turut terbaring sebelah izaida dihujung katil sebelah sana. Sekarang giliran aku dgn denial pulak. Denial pacak aku perlahan. Sedikit demi sedikit dan dia meramas breast aku den sesekali menggigit lembut puting aku yg timbul tegang tu. Shima masu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.352 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (25)

 
Terserah: 28/12/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Keesokkan paginya. Saiful datang kebilik aku. Aku serba salah dan rasa malu. Rasa takut dan rasa kesin kat dia. Rasa tak sampai hati dan rasa useless. Saiful kata “malam tadi i nak bagi u hadiah ni. Selamat Hari Jadi” aku diam tapi aku sambut jugak hadiah yg Saiful bagi tu. Lepas tu Saiful terus pegi. Aku serba salah. Rase takut pun ade. Saiful sik...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.352 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (24)

 
Terserah: 28/12/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

hari tu terkejar-kejar gak aku duk layan family yg datang dari kuantan pastu kene pegi ambik Elly kat KLIA. Actually aku tak penah jumpe lly lagi, penah tengok gambo je, aku berhubung dengan dia pun melalai phone dan e-mail, itu pun sebab shima yg kenalkan aku kat dia mase aku plan nak berhijrah ke Tulsa hari tu. Abang aku tak dapat datang. Zamr...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.352 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (23)

 
Terserah: 28/12/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Aie memacak aku perlahan-lahan bila menyedari kebasahan aku sudah sampai ketahap maksimum. Aku mengerang sedap. Setiap kali batang panjang itu menusuk jauh terbenam, aku mendesah. Lagi ditekan lagi kuat aku mengerang. Tiada sesiapa disitu. tiada sesiapa yang tahu bahawa kami sedang meraikan cinta kami. Tiada sapa yang merasakan nikmat yg aku rasaka...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.352 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (22)

 
Terserah: 28/12/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

kembali dari cuti yg panjang. puas aku berehat. tinggalkan ofis dan kehidupan realiti. aku kesatu tempat yg jauh dari orang. disebuah pulau yg sunyi dan masih dara. tiada pencemaran dan penerokaan pembangunan. mesti ada yg tertanya-tanya kenapa aku bercuti untuk jangkamasa yang terlalu lama. sebenarnya mak mertua aku dah uruskan rumah kami yang ter...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.352 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (21)

 
Terserah: 28/12/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

korang pun tau aku ni kalo lekat ngan lelaki aku nak kesenangan, bukan kesusahan. walaupun aku ni prihatin dan ade peri kemanusiaan, tapi tak mungkin aku nak menjebak diri, offer diri untuk menjadi ibu tiri kepada seorang kanak-kanak kecil yang merimaskan. Anak aku sendiri ni pun aku dah mula rasa risau, tak tau camne nak handle. Keadaan Saiful ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.352 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)