Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
155
156
157
158
159
»

Darlina

 
Terserah: 29/11/2011 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Name aku darlina..bekeje di sebuah agency modeling swta di sini..Epol adalah sorg juruteknik di sbuah sykt pecetakan dimane sykt tmpat ku bekeje menyewa mesin dr sykt tmpt Epol. Dlm diam-diam aku menyukainyer walaupon aku punyai boyfriend yg tidak kurang hebat..Epol sudah berkahwin dan punyai seorg cahaye mate,,isteri nyer juga aku kenali,seorg yg ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Sambutan Harijadi

 
Terserah: 23/11/2011 Dikarang oleh: tanera 0 Ulasan

Satu petang aku ke rumah kawan aku yang bernama Izam.Pada hari tersebut merupakan harri lahir abangnya.Aku dipelawa sama untuk memeriahkan lagi suasana.Sebai kawan, aku teru pergi ke dapur menolong bakar satay...... Dalam aku syok bakar satay, aku terpandang satu awek tengah berbual bual dengan member dia.Woyooo!!!!! body dia fulamak montok habis....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Pengalaman bersama Kat dan...

 
Terserah: 23/11/2011 Dikarang oleh: caheim_87 0 Ulasan

"Boleh tak awak teman saya malam ini? Saya tidak berasa selamat di sini sendiri selepas apa yang berlaku sebelum ini." “Soalan yang tidak masuk akal“, getus aku dalam fikiran. Adakah aku sedia untuk bermalam di rumah seorang gadis yang cantik , untuk memastikan beliau berasa lebih selamat? Sudah tentu. Lagipun dia adalah kawan aku ( yang sudah l...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Seminar Yang Tak Terlupakan (2)

 
Terserah: 20/11/2011 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Seminggu berlalu dan kenangan akan pesta seks di puncak masih membekas pada tim kerja Pak Daud. Mereka menjaga rahasia ini dengan ketat. “sayang, besok kita mau seminar lagi lho” Boy merayu Nova “dimana lagi ni?” Nova menjawab centil. “di Bandung. Pak Daud sudah kasih dokeumennya ke aku. Dan pastinya, kita bakal seneng2 lagi” kata Boy “...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Seminar Yang Tak Terlupakan (1)

 
Terserah: 20/11/2011 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Tak seperti biasanya, kali ini Nova harus mengikuti seminar marketing di sebuah hotel di kawasan puncak. Biasanya, karyawati perusahaan swasta dengan tinggi 165cm dengan body sekel itu hanya diberi tugas input data di balik meja kantornya. “Nov, sabtu besok kamu ikut tim kita miting di puncak ya,” kata pak Daud, boss Nova “Beres pak,” jawab Nova....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

The real me (2)

 
Terserah: 18/11/2011 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Saya mulai mempersiapkan diri,dengan mempersiapkan handuk untuk mandi…shower mengguyuri permukaan wajahku perlahan-lahan saya mulai dilanda rasa bersalah, pikiran rasionalku merasuki…tadi sepertinya bukan diriku, tidak pernah terbayangkan aku seagresif dan semurah tadi pikirku,,,, Bayangan yang tadinya kelam kini berganti sekarang malah dipenuhi d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

The real me (1)

 
Terserah: 18/11/2011 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

The Real Me…First Chapter Sudah lama pengen nulis ini tapi kesibukan di kantor mengharuskan saya menghabiskan hampir seluruh waktu luangku, bahkan 24 jam kayanya kurang bagi saya yg terlampau sibuk …. Sama sekali bukan mau membanding-bandingkan cerita saya dengan orang silahkan anda menilai sendiri, sory klo kepanjang nulisnya hal ini dikarenakan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Jururawat kena rawat

 
Terserah: 17/11/2011 Dikarang oleh: virusony 0 Ulasan

Di kampungku ada sebuah klinik desa yang berfungsi memberi rawatan kesihatan peringkat asas kepada penduduk kampung. Fokus utama klinik desa tersebut ialah memberi rawatan kepada ibu-ibu mengandung, ibu lepas bersalin dan anak kecil. Di klinik tersebut ditugaskan seorang jururawat masyarakat. Beliau akan melawat rumah-rumah orang kampung dengan men...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Ubah Selera Dengan Pak Arab

 
Terserah: 17/11/2011 Dikarang oleh: virusony 0 Ulasan

Nah, ini pula kisah perlakuan sumbang dalam sebuah keluarga berpendidikan. Pandai tidak semestinya tinggi akhlak bila tahap nafsu melebihi darjah kewarasan. Kata orang, pandai tak boleh diikut bodoh tak boleh diajar. Sebab itu ramai jenayah kolar putih dimanupulasi oleh golongan bijak pandai. Dia kaut bukan 20-30 ringgit tapi ratusan ribu. Jika jen...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Uncle Helmi

 
Terserah: 16/11/2011 Dikarang oleh: tanera 0 Ulasan

Aku ingin kongsikan satu kisah dalam hidupku.Titik hitam itu berlaku semasa aku menuntut disebuah kolej swasta.Memandangkan kolejku agak jauh dari rumahku,maka semasa cuti sem aku akan mengikut kawanku Iza pulang ke rumah papanya.Papa Iza sudah lama tinggal sendirian kerana isterinya sudah meninggal.Jadi dia tinggal seorang dengan Iza. Nak dijadik...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Nyonya dan Pembantunya (3)

 
Terserah: 14/11/2011 Dikarang oleh: sasakanmu 0 Ulasan

Selama tiga hari berada di Jakarta ini, Hendro sama sekali tidak memberikan nafkah batin kepada istrinya Dewi, sebenarnya Hendro ingin sekali melakukan hubungan seks dengan istrinya tersebut, tetapi setiap kali ia berhubungan dengan istrinya, ia hanya dapat bertahan paling lama 5 menit saja. Hendro sendiri merasa heran karena setiap ia berhubungan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Nyonya dan Pembantunya (2)

 
Terserah: 14/11/2011 Dikarang oleh: sasakanmu 0 Ulasan

“Oooohhh…ssshhhh….aaaaahhhh….ooooohhhh….ssshhhhh,” rintihan Dewi mulai terdengar saat Dewi mulai dapat menikmati permainan kasar Bambang. Kedua tangan Bambang mulai menyelusup ketubuh Dewi dan meraih kedua payudara Dewi yang dari tadi sudah sangat menggemaskan dia, diremas-remas dengan kasar kedua payudara Dewi tersebut, perbuatan kasar Bambang di...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Nyonya dan Pembantunya (1)

 
Terserah: 14/11/2011 Dikarang oleh: sasakanmu 0 Ulasan

Mata Bambang hampir tidak berkedip melihat penampilan nyonya majikannya ini. Keseksian Dewi membuat birahinya bangkit, pikiran kotornya mulai menjalari otaknya, hatinya membatin kalau saja ia dapat menikmati tubuh nyonyanya ini, sungguh beruntungnya ia. Bambangpun turun untuk membukakan pintu bagi nyonyanya ini, dan harum tubuh Dewi yang tercium ol...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Kenangan malam tahun baru

 
Terserah: 13/11/2011 Dikarang oleh: sexoman007 0 Ulasan

Kisah ini adalah experience aku dengan seorang awek yang bernama Nana. Aku dah kenal dia sejak dari sekolah lagi di KL. Dia sekolah perempuan dan aku sekolah lelaki. Dia ada boyfriend tapi masih rapat dengan aku. Semasa aku di IPT, kawan-kawan Nana kata actually dia suka kat aku tapi segan nak cakap sebab takut aku tak respond. Aku memang suka kat ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Lina... Bohsiakah Aku? (2)

 
Terserah: 13/11/2011 Dikarang oleh: virusony 0 Ulasan

Hai. Aku Lina. Aku ada cerita nak kongsi dengan korang. Aku merasai pengalaman persetubuhan sejak aku bersekolah di tingkatan 4. Ketika aku tinggal bersama mak, adik, akak dan bapak tiriku. Bapak tiriku lebih muda dari mak aku. Umur mak aku time tu 42 dan bapak tiri aku 35. Adik beradik aku yang paling besar time tu 19 tahun dan paling kecik 12 tah...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Lina... Bohsiakah Aku? (1)

 
Terserah: 13/11/2011 Dikarang oleh: virusony 0 Ulasan

Hai. Aku Lina. Aku ada cerita nak kongsi dengan korang. Aku merasai pengalaman persetubuhan sejak aku bersekolah di tingkatan 4. Ketika aku tinggal bersama mak, adik, akak dan bapak tiriku. Bapak tiriku lebih muda dari mak aku. Umur mak aku time tu 42 dan bapak tiri aku 35. Adik beradik aku yang paling besar time tu 19 tahun dan paling kecik 12 tah...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)