Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
155
156
157
158
159
»

Belajar hipnotis (3)

 
Terserah: 12/01/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Aku koq jadi gemes dengan pembokatku ini. "Baiklah buka bajumu!", kataku. Denok patuh saja kepadaku. Ia buka bajunya. Tapi cuma T-Shirtnya saja. Aku bisa lihat ternyata dadanya besar juga. Selama ini Bra-nya-lah yang membuat ia seperti mempunyai dada kecil. Dan aku bisa melihat tonjolan bongkahan yang padat dari kedua bra-nya. Shit! Jadi kona...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Belajar hipnotis (2)

 
Terserah: 12/01/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Aku ingin sekali mencium mbak Ratih dari dulu, aku lalu menempelkan bibirku ke bibirnya. Mulutnya yang sedikit terbuka aku jelajahi dengan lidahku. Kuhisap salivanya dan kutelan. Kuciumi apapun yang ada di wajahnya. Bau rambutnya sangat harum dan aku masih meremas toketnya yang gedhe tadi. Penisku sudah on dari tadi sebenarnya. Aku lalu melepas ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Belajar hipnotis (1)

 
Terserah: 12/01/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Iseng saja sebenarnya, aku belajar hipnotis. AKu belajar dari seorang master hipnotis. Tak ada maksud apa-apa. Kurang lebih sebulan setelah belajar, aku dirasa mampu untuk mempraktekkan ilmuku. Aku awalnya praktek kepada seorang sukarelawan yang ditunjuk oleh masterku. Intinya hipnotis itu adalah dengan menggunakan objek, yang mana korban harus pal...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Hasrat Bercinta Gadis Berjilbab Dikapal

 
Terserah: 12/01/2012 Dikarang oleh: antopapua 0 Ulasan

Cerita dewasa ini menceritakan seorang gadis yang baru dikenalnya dikapal, karena dalam perjalanannya pulang dari tugas kantornya. Cerita gadis berjilbab dikapal ini merupakan fakta dan memiliki cerita yang sangat klasik karena dilakukan dengan suatu tiba-tiba dan sangat menggairahkan sekali. Mau tau cerita dewasa ini langsung saja kalian membacan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Membuntingkan Ibu dan Anak

 
Terserah: 11/01/2012 Dikarang oleh: EatLickSleep 0 Ulasan

Kali terakhir aku berjumpa dengan dia semasa perkahwinan anak perempuan dia, Sarah, 4 tahun dulu. Katanya ada satu perkara penting yang dia nak bincang dengan aku. Dia menjemput aku ke rumahnya di Damansara Perdana. Umur Kak Zah sudah mencecah 40 tahun tapi dia pandai menjaga badan. Lagi pula, dia cuma mempunyai seorang anak iaitu Sarah. Jadi, tub...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Felda Kota Tinggi

 
Terserah: 08/01/2012 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Cerita ini semasa aku bekerja sebagai kerani di tapak bina di felda Kota Tinggi pada tahun 2000. Pada masa tu aku sedang melihat pekerja sedang membuat lantai dalam bangunan tersebut. Tiba-tiba datang seorang budak sekolah, dengan motor cabuknya. Lalu aku menegurnya,adik buat ape kat sini, sini kawasan larangan tau tak? Kata aku pada budak perempua...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Salim dan Salmi

 
Terserah: 07/01/2012 Dikarang oleh: JamilahH 0 Ulasan

Salim merupakan ketua Asrama lelaki tahun 2011. Dia berada di tingkatan 5 ketika itu. Dia seorang yang bertanggungjawab dan sentiasa menjaga disiplin asrama dengan baik. Dalam masa yang sama, Salmi, berusia 15 tahun adalah orang yang paling diminati oleh Salim. Mereka merupakan pasangan yang hangat bercinta secara senyap. Tiada siapa yang tahu mere...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Variasi Perjalanan

 
Terserah: 02/01/2012 Dikarang oleh: Samijo Tajudin 0 Ulasan

Akibatnya perjalanan terpaksa ditempuh dengan travel, apa boleh buat. L300 Diesel dengan musik berdentam dan AC yang dingin sekali akan menemani kami semalaman. Jok sebelah supir di isi TKW usia 20 tahunan yang baru pulang mudik, penumpang lain adalah dua pasangan tua dari SUMBAR yang mau menghadiri wisuda anaknya di Yogya, tiga orang menempati b...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Perawat Kekasih Gelapku

 
Terserah: 02/01/2012 Dikarang oleh: kefiar 0 Ulasan

Hari ini adalah hari pertamaku tinggal di kota Bandung. Karena tugas kantorku, aku terpaksa tinggal di Bandung selama 5 hari dan weekend di Jakarta. Di kota kembang ini, aku menyewa kamar di rumah temanku. Menurutnya, rumah itu hanya ditinggali oleh Ayahnya yang sudah pikun, seorang perawat, dan seorang pembantu. “Rumah yang asri” gumamku dalam hat...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Aku manusia berdosa

 
Terserah: 02/01/2012 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Ni kisah aku dengan lelaki yang aku cintakan dan aku rasa selamanya hati aku ada untuk dia, K .K lelaki yang buatkan aku rasa sesempurna perempuan lain. Aku bukanlah gadis cantik mahupun mempunyai body hot but still am cute I guess :P Dia lelaki yang bukan pertama menghilangkan kesucian aku tetapi aku anggap dialah yang pertama. AKu dan K masing-ma...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Panti pijat

 
Terserah: 01/01/2012 Dikarang oleh: langit_merah 0 Ulasan

Awalnya, informasi minim yang aku dapatkan dari seorang kawan yang tinggal di Jakarta tentang massage service (lebih tepat dibilang sex service, sebetulnya) di suatu tempat di Bandung (busyet, dia yang tinggal di Jakarta malah lebih tahu dari Aku, dasar Aku masih hijau!) "Namanya 'ANU Message', di jalan Otista, berseberangan dengan Pasar Baru, tari...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Kenikmatan Gadis Salon

 
Terserah: 01/01/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Cerita ini saya dapat pada sebuah blog besar. Semoga saja ceritanya belum basi, dan masih layak baca. Semoga juga cerita dewasa ini masih bisa bikin ngaceng kontol para pembaca Pada hari Sabtu yang telah kami sepakati dengan teman dia, dan kami janjian ketemu di salon itu jam 13:00. Aku pun meluncur ke salon itu untuk potong rambut, sejenak aku ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Salon Membawa Nikmat

 
Terserah: 01/01/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Cerita ini berawal dari ajakan seorang temanku untuk potong rambut di sebuah salon yang letaknya di sekitar Universitas **** (edited) Jakarta pada awal bulan Februari lalu. Maafkan, andai aku tidak dapat menulis dengan baik. Aku baru tahu bahwa sudah rahasia umum semua wanita yang bekerja di salon itu bisa diajak kencan. Pada hari Sabtu yang tel...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Puas Kukerjain Si Udin

 
Terserah: 01/01/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Kini saatnya balas dendam dan mengerjai kontolnya bersama pasukan laknatku. ini berawal Melihat reaksi-ku Mang Udin seperti diatas angin, tangannya mulai bergerak turun menuju belahan vagina-ku, merenggangkannya dan menyentuh daerah sensitife-ku itu dengan tangannya,.. merasakan belaian tangannya di titik itu sedikit membuat tubuh-ku merinding...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Ibu Vivin tante Girang

 
Terserah: 01/01/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Cerita Ibu dosenku yang cantik, cerita ini bermula pada waktu itu aku lagi kuliah di semester VI di salah satu PTS di Bandung. Ceritanya saat itu aku lagi putus dengan pacarku dan memang dia tidak tahu diri, sudah dicintai malah bertingkah, akhirnya dari cerita cintaku cuma berumur 2 tahun saja. Waktu itu aku tinggal berlima dengan teman satu kulia...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita

Bercinta Di Tempat Umum

 
Terserah: 01/01/2012 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Sore itu Liani sedang duduk ngobrol dengan tiga teman ceweknya di dalam sebuah mal. Mereka sedang asyik-asyiknya ngobrol dan saling bercanda sambil memesan minuman dan makanan ringan. Saat itu mereka semua masih memakai pakaian seragam tapi bukan seragam putih abu-abu biasa, namun seragam dengan corak seperti batik untuk bajunya. Memang sekolahnya ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.476 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)