Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
163
164
165
166
167
»

Innocent Angels (2)

 
Terserah: 05/09/2011 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Innocent Angels 2 : Two Sides of a Coin CHAPTER TWO “Del…!” teriakan Laras langsung mengembalikan Adel kembali ke alam nyata. Rupanya beberapa detik yang lalu pikiran Adel terbang melayang entah kemana. Suara ponsel yang menandakan sebuah SMS (=short message service) masuk ternyata cukup menyita perhatiannya tadi. Memang sejak munculnya Pr...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Innocent Angels (1)

 
Terserah: 05/09/2011 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Innocent Angels : Whom I Slept With? Di sebuah ruangan kamar tubuh seorang gadis nampak terbungkus selimut putih dan tergolek polos diatas ranjang. Dari ekspresi wajahnya terlihat gadis itu masih terlelap dalam tidurnya yang damai. Sedangkan diluar sana sang mentari sudah cukup lama berganti tugas dengan sang rembulan. Ranjang dimana gadis itu ter...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Beraya dengan Siah (1)

 
Terserah: 05/09/2011 Dikarang oleh: Jayjay59 0 Ulasan

Sebaik sahaja masuk ke bilek tidur,Siah terus menyergah aku."Ngapa datang awal sangat...lagi pun Mek ada kat sini,tak syok lah Sin macam ni"." Dah tak tahan nak buat macam mana,lagi pun kalau malam,ada budak budak tak kan nak tidur sini pulak"aku memberi alasan."Siah plan ,kalau malam kita buat kat rumah Mek,biar dia temankan budak budak kat sini.....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (10)

 
Terserah: 04/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Aie berdiri, membengkokkan sedikit lutut dan mula memacak aku. Aie berdayung seperti biasa. Tenang dan romantik. Tangannya tak henti-henti menggigit puting tetek aku dan sesekali menjilat perut dan pinggang aku. Lidahnya bermain disekitar pusat dan tangannya sibuk kesana sini meramas dan menggosok. Aku mengangkang seluas-luasnya tanda rela mener...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (9)

 
Terserah: 04/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Penting bagi aku untuk tau sape sebenarnya bapak kepada anak yg aku kandungkan ni. Walaupun dah takde ape yg nak dirisaukan, sebab aku pun dah bersuami, tapi aku rasa satu hari nanti, akub mesti betulkan keadaan. Aku sangat risau membayangkan hari tua aku nanti. Pada saat anak aku tau siapa sebenarnya aku, betapa kotornya aku, entah macam mana situ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (8)

 
Terserah: 04/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

“mak sihat?” orang gaji becok Saiful tanye aku. Mak? Oh ye aku hampir lupa yg aku bagitau dia aku nak balik umah mak aku 2-3 hari sepanjang Saiful takde ni. “Oh yer… sihat, dia kem salam kat kak kiah” kak kiah angguk2. Korang jangan tak caye, nama kak kiah ni sebenarnya Marisa. Entah nape la saiful panggil dia kak kiah, aku pun ikut la panggil k...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (7)

 
Terserah: 04/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Zamri banyak habiskan masa menggentel kelentit aku, usap2 dengan hujung jari. Korek sikit-sikit dan menjilat. Mungkin sebab dia takut2 dan risau nak pacak aku. Aku tak kisah, janji aku sedap. Dengan rela hati aku kangkang dan merelakan setiap jilatan dan gentelan. Ade jugak aku try duduk atas, tenggek atas dia, bila aku rase senak, aku pun jadi ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (6)

 
Terserah: 04/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Sepanjang ketiadaan Saiful, mungkin aku akan berada di Shah Alam. Aku tak berani nak bawak Zamri balik rumah Saiful sebab pertama orang gaji dia ada, dan kedua aku takut kalau dia tiba-tiba balik. Abis kantoi! Masalahnya ialah aku kuat berfantasi dan kuat sex. Kalau dulu aku boleh layan sex setiap sex dengan berlainan lelaki, sekarang aku jarang...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (5)

 
Terserah: 04/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Saiful menyorong tarik koneknya perlahan-lahan sambil meramas-ramas buah dada aku. Aku rasa nak suruh Saiful goncang kuat-kuat sebab inginkan kepuasan. Tapi dia pun mungkin macam aku jugak, risaukan kandungan ni sebab nilah kali pertama dia projek dengan pompuan mengandung. Bagi aku pulak ini adalah kali ketiga. Kali pertama dulu aku projek dengan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (4)

 
Terserah: 04/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Hari ni hari pertama kami ke pejabat bersama. Aku dah pun pindah kat rumah Saiful. Hari ke-8 aku sebagai isteri Saiful, dia masih lagi tak menyentuh aku. Memang aku tak harapkan apa-apa. Lagipun aku takde mood nak fikirkan tentang sex. Beberapa lelaki cari aku. Aku rasa macam nak tukar nombor handphone. Mungkin salah aku sebab tak bagitau yang aku ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (3)

 
Terserah: 04/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

“dah bangun ke belum?” suara En.Saiful dicorong telefon. “belum…” aku duduk dari perbaringan. “siaplah sekarang kejap lagi saya sampai. Bawak selendang tau…” “mana ada selendang…” aku pelik. “haa takpe. Siap jelah nanti I sampai” En.Saiful memutuskan talian. Selendang? Alamak, sape pulak mati ni? Apsal nak ajak aku pulak. Aku bangun mandi. Ru...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (2)

 
Terserah: 04/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Bos kata ada sesuatu yang dia nak bincang dengan aku. Aku yakin, pasti tentang Amman. Tapi aku tak tau apa dia. Aku sangat berdebar tunggu lunch time sebab bos ajak aku makan kat luar berdua untuk bincangkan hal tu. Aku beritahu Faizal. Faizal pun sibuk turut sama rasa berdebar. Tapi dia kata, dia yakin sangat, bos mesti ada jalan untuk aku sele...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (1)

 
Terserah: 04/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Usia kandungan ini sudah hampir sebulan. Aku tak boleh tunggu lama lagi. “kalau ko nak gugurkan, gugurkan dari awal, tapi ko fikirlah masak-masak” Zamri memandang aku penuh simpati. Bukan simpati yang aku sekarang ni. Aku perlukan idea. Aku perlukan jalan penyelesaian segera. Tentang rancangan jahat aku dengan Faizal, aku masih memikirkan sama...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Nasib Imah Nak

 
Terserah: 04/09/2011 Dikarang oleh: ownn2011 0 Ulasan

Ceritanya bergini………. Opis tempat aku dgn kak linda keje kena tukar ke tempat baru. Opis lama tu jadi tempat simpan barang aje. Kak linda jumpa aku, minta aku tolong temankan dia pada esok pagi pergi opis lama untuk cari 1 document yang di minta oleh org atasan, Aku kata oklah. Pada esok pagi, aku dgn kak linda pun pergi opis lama dgn menaiki ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Percikan Bara Asmara (1)

 
Terserah: 04/09/2011 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

Cerita ini terbagi Atas Empat Bagian, Dimana yang pertama adalah secara berurut adalah 1. Percikan Bara Asmara 2. Awal Perselingkuhan 3. Kenikmatan Tunas Muda 4. Perselingkuhan Yang Mengahiri Segalanya Udara kota Jakarta cukup cerah. Matahari bersinar dilangit menyebarkan cahayanya kesegenap penjuru. Kendaraan-kendaraan bersimpang siur. J...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Angkara Phonesex

 
Terserah: 04/09/2011 Dikarang oleh: mata_sepet 0 Ulasan

Aku ni meniaga sendiri jer dan aku ada seorang kekasih. Dia ni jenis lurus sikit. Pandai jaga diri, tutup aurat and dia sayang sangat kat aku. Kisah ni berlaku raya tahun lepas, seingat aku raya keempat. Malam sebelum tu dia call aku, dia cakap nak keluar jalan-jalan dengan aku esok. Aku terkejut la sebab sebelum ni kami tak pernah pun keluar ja...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)