Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
163
164
165
166
167
»

Terus Dalam Kegelisahan (12)

 
Terserah: 21/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Ann seorang gadis yang pandai berdikari, bijak dan ada ciri-ciri kepimpinan yang tinggi tapi dalam masa yang sama dia manja dan sensitif. Maklumlah sejak kecik, keluarganya bagi ape je yg dia nak, tiada perkataan SUSAH atau TIDAK dalam kamus hidup Ann. Kehidupannya begitu sempurna. Dia ditatang bagai minyak yg penuh. Korang semua tertarik dengan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (11)

 
Terserah: 21/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Hari tu lepas Saiful blah, aku terus ajak Zack keluar. Mana lagi kalau bukan The Curve. Kami tengok wayang. Cerita Syaitan. Hehehe… orang mengandung tidak digalakkan tengok citer tu. Dan aku asyik terkejut tak henti-henti. Dengan sound system yang terasa dekat gile kat telinga, aku rase nak pengsan! Zack peluk aku, genggam tangan aku setiap kali ak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Ngintip rok SMA

 
Terserah: 20/09/2011 Dikarang oleh: analec71 1 Ulasan

Ini hari yang penting karena pertama kali di tahun ini berhasil lihat celana dalam cewek SMA. Siang itu ke kantin seperti biasa. Meja-meja di kantin ini hebat. Tidak ditutup taplak panjang, dan sebagian ada injakan kaki di tengahnya. Jadi kalau ada yang duduk dan meletakkan kakinya pada injakan itu, dan kalau kakinya kebuka, bagian dalamnya dij...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

3 Hari Penuh Kenangan

 
Terserah: 20/09/2011 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Jantung sape yg tak berdebar kalau kejutan didepan mata. Lelaki yg dipuja, dirindu saban waktu sejak seminggu dua ni muncul tiba-tiba. Kat opis plak tu. Aie datang dengan bos dia. Wah! Perasaan aku takleh nak diluahkan dengan kata-kata. Dekat satu hari aku tunggu Aie. Pagi dia meeting dengan bos aku. Tengahari pun lunch meeting. Sampai petang puku...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Jilbab Nakal

 
Terserah: 20/09/2011 Dikarang oleh: ruliwati 0 Ulasan

sesudah putus dari cewek gue yg bernama monica, hidup gue terasa hampa dan ga berarrti banget.. jadi gue ngabisin waktu gue pulang skul utk bermain game online di warnet deket rumah gue.. selama 2 tahun gue jalanin hidup seperti itu.. dan di warnet tersebut gue sering melihat seorang anak smp suatu madrasah yg letaknya ga jauh dari warnet tsb.....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Gara2 dihukum

 
Terserah: 19/09/2011 Dikarang oleh: kuakua 0 Ulasan

Waktu masi skola, aku skola di satu skolah yang berada di komplex perumahan. Aku juga heran kok yayasan skolahku bisa dapet ijin membangun skolah dikomplex perumahan bgitu, padahal setau aku ketika akan dibangun warga setempat protes keras atas pembangunan itu. Mungkin pihak yayasan duitnya kuat dan mental pejabat pemberi jin membangun bgitu bobrok...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Bercinta didepan Istriku

 
Terserah: 19/09/2011 Dikarang oleh: kuakua 0 Ulasan

Aku bangun kesiangan. Kulirik jam dinding…ah… pukul 8 pagi…Suasana rumahku sepi. Tumben, pikirku. Segera aku meloncat bangun, mencari-cari istri dan anak-anakku..tidak ada…Ahh…baru kuingat, hari Minggu ini ada acara di sekolah anakku mulai jam 9 pagi. Pantas saja mereka sudah berangkat. Istriku sengaja tidak membangunkan aku untuk ikut ke sekolah a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Kecelakaan Membawa Nikmat

 
Terserah: 18/09/2011 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Ini adalah cerita sex-ku yang asyik. Namaku Joko (samaran), tinggiku 171 cm, berat ideal. Akumemiliki wajah yang ganteng dan penis yang lumayan untuk membuat cewek tegang dan lemas. Aku mempunyai daya sex yang kuat sekali, sering aku melakukan onani dengan dengan nonton BF dan berkhayal tubuh sintal dan seksi, lalu memasukkan penisku ke vagina ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Pelayanan Ika

 
Terserah: 18/09/2011 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Dalam pekerjaan ku, salah satu team ku sebagai asisten ku,bernama Ika sudah bersama ku selama 3 tahun lebih. Ika sangat menarik, dandanannya cukup simple, namun suka pakai rok mini. Dalam pekerjaan sehari-hari aku dan Ika selalu membicarakan tugas, tidak pernah melenceng ke hal-hal sex, meskipun aku sering mencuri-curi ke arah pahanya yang mulus,...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Nikmatnya survei di desa

 
Terserah: 18/09/2011 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Pernah liat realtyshow di tv yang menunjukkan mahasiswi atau karyawati muda tinggal di rumah seorang penduduk desa yang sudah tua untuk menghayati kerasnya kehidupan di desa sekalipun. Dalam tayangan tersebut, sering si perempuan muda bahkan masih abg hanya mengenakan celana pendek dan tanktop saja sehingga sangat kontras kalo dibandingkan dengan l...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Bapa Tiri Tina

 
Terserah: 18/09/2011 Dikarang oleh: Nicol Armarfi 0 Ulasan

Kongsi Jantan Import “Tina, aku ada CD baru, kau nak tengok.” “Best ke ceritanya?” Tanyaku dengan perasaan ingin tahu. “Best.” Jawab Milah sambil mengangkat ibu jarinya. Itu semua adalah sebahagian aktivitiku. Masa-masa yang terluang, dan sememangnya aku mempunyai masa terluang yang banyak dipenuhi dengan aktiviti bersukaria bersama ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Kawan baik

 
Terserah: 17/09/2011 Dikarang oleh: bangzuan 0 Ulasan

Kisah nie betul2 brlaku kat diri aku,cume aku nk sharing je.time tu umur aku 19 tahun,tahun ni la(2010).Saye ni bknlh msuk dlm kategori budak perempuan yg liar tp cuma menggatal jerr :p aku ni lesbians.Jgn bising2 la,shh..sebab tu aku msih dara lg.aku tk suka budak lki2,tp untuk pengetahuan anda sye ni,budk yg lemah lembut la,tk kasar bukan ala2 bo...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Nini yang misterius (6)

 
Terserah: 17/09/2011 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

Aku meneruskan menonton TV sambil tiduran di ranjang sementara Nini berendam di bathtub sekitar 30 menitan. Saat Nini telah selesai mandi, dia naik ke ranjang bertelanjang bulat lalu membuka celanaku. “Ini yang aku rindukan, Darling” katanya sambil memasukkan penisku yang masih lemas ke mulutnya. Seketika itu juga penisku menjadi tegang di da...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Jumat..Tanggal Tiga Belas (7)

 
Terserah: 17/09/2011 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

Cafe kecil di sudut sebuah plaza. Tempat dimana para yuppies makan siang, dan para pengusaha kelas teri membicarakan proyek-proyek imajiner, juga tempat sejumlah anak pejabat melobi para tukang pukulnya. Agak ke sudut, tampak tiga orang pria berpakaian rapi duduk mengelilingi sebuah meja bundar kecil dengan secangkir Espresso di hadapan masing-masi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Cousin Binal

 
Terserah: 17/09/2011 Dikarang oleh: kiboy 0 Ulasan

Saya tinggal di saudara-mara saya untuk Krismas dan pada malam pertama saya tidur di atas sofa apabila saya bangun sesuatu yang lembut menyentuh zakar saya. Ia adalah Amanda sepupu saya dia telah dibuang selimut dan telah unbuttoned dan unzipped seluar saya membenarkan zakar saya akan dibebaskan. Selepas banyak mencium, dia mengambil tangan saya da...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Kawan tikam dari belakang

 
Terserah: 17/09/2011 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Kisah nie betul2 brlaku kat diri aku,cume aku nk sharing je.time tu umur aku 19 tahun,tahun ni la(2010).Saye ni bknlh msuk dlm kategori budak perempuan yg liar tp cuma menggatal jerr :p aku ni lesbians.Jgn bising2 la,shh..sebab tu aku msih dara lg.aku tk suka budak lki2,tp untuk pengetahuan anda sye ni,budk yg lemah lembut la,tk kasar bukan ala2 bo...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)