Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
163
164
165
166
167
»

Ayam Goreng

 
Terserah: 22/09/2011 Dikarang oleh: paejo 0 Ulasan

ayam gorengnya masih ada, Tante?” “Aduhh.. udah habis tuch, ini tinggal kepalanya doang.” “Waduhh.. bisa makan nasi tok nich..” kataku memelas. “Kalau Dik Sony mau, ayo ke rumah tante. Di rumah tante ada persediaan ayam goreng. Dik Sony mau nggak?” “Terserah Tante aja dech..” “Tunggu sebentar ya, biar Tante tutup dulu warungnya?” “Mari saya ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Kak Ros

 
Terserah: 22/09/2011 Dikarang oleh: Jayjay59 0 Ulasan

KAK ROS ku lihat terlentuk bersandar di kepala katil dengan tangannya masih memegang remote TV,mukanya agak keletihan.'Bathrobe'yang dipakainya tersingkap dan menampakan pehanya yang gebu berwarna sawo matang.Hati kecil ku mula berkata,ini peluang paling baik untuk aku menikmati tubuh montok saudara sebelah isteriku yang agak mesra dengan ku sejak ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Satu hari di pejabat

 
Terserah: 21/09/2011 Dikarang oleh: samuraiXX 0 Ulasan

Aku dapat kerja kat satu kedai jual xxxxx tu kat area Bukit Bintang (sekarang dah tak de dah, bangkrap!) Ada sorang staf pompuan senior tu, aku panggil Kak Lin, pasal dia tua 3 tahun lebih dari aku time tu. Kak Lin ni nak kata lawa tu tak de lah sangat tapi ok lah jugak. Badan dia chubby dan berair sikit tapi cutting tu ada lagi. Boyffriend dah...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Nini yang misterius (7)

 
Terserah: 21/09/2011 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

“Vir..,.. Baru mandi ya.., Mana Nini?” tanyanya sambil memajukan wajahnya dan aku kecup pipinya. “Oh ada.. Tapi lagi mandi.. Masuk aja” ujarku sambil mempersilakannya masuk. “Sudah selesaikah?” tanyanya penuh selidik. “Apanya yang selesai, cuma appetizer kok” jawabku. “Kok cepet, emangnya rumah kamu dekat sini?” tanyaku. “Bukit Jimbaran, 20 me...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Jumat..Tanggal Tiga Belas (8)

 
Terserah: 21/09/2011 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

Ray, tak dapat berbuat banyak. Begitu cepat ia harus merasakan pedihnya kekecewaan Dee. Hanya sedetik rasanya ia melihat wanita itu membalikkan wajah menatap ke arahnya, dengan wajah yang menyeringai menakutkan, dengan mata yang merah melotot, sebaris gigi yang lebih menyerupai deretan pisau, dan gurat-gurat wajah yang tak lagi dapat dikenalinya se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (19)

 
Terserah: 21/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

terus aku teringat peristiwa 10 tahun lalu. aku harap kami dapat melupakan semua tu. tapi peristiwa jilat menjilat kat bilik shima beberapa hari lepas buat kami rasa tak selesa bersama apatah lagi kalo cakap tentang hal tu. camne pun aku dapat menukar suasana dengan satu soalan. aku tanye kat abang aku “camne malam tadi?” abang aku sengih-sengi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (18)

 
Terserah: 21/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Paham dah… belangkas berdua ni malam tadi separuh jalan je, tu pasal bile siang je terus gedik nak mengawan. Kat blakang dorang main kiss-kiss, raba-raba breast. Zamri senyum-senyum pandang cermin blakang. Aku buat tak tau je. Bukak radio dan dnegar lagu. Sesekali aku dengar gak dorang mendesah-desah. Tak tau la ape dorang buat, aku malas nak p...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (17)

 
Terserah: 21/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Kami terus memerhati. Zamri meramas punggung aku perlahan-lahan. Aku menepis. Takut aku tersyok plak nanti kang depan pintu bilik shima ni pun menjadi hahaha! Mereka terus leka dengan goncangan demi goncangan. Lelaki tu menggoncang shima bagaikan menunggang seekor kuda. Aku sendiri naik syok. Shima terhenjut-henjut dengan rambut panjangnya yang ter...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (15)

 
Terserah: 21/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Dan aku sanggup buat ape je asalkan aku dapat lari dari perkara-perkara yang menyakitkan hati dalam dunia ni. So, sekarang aku tunggu Shima je, kalau dia ok, aku pun akan teruskan plan aku ni. Aku dah pk lagi pasal cerai talak, dosa pahala. Sebab selama ni pun bukan aku ambik kisah semua tu, kalau tak, takkan la aku kandungkan anak haram ni sekara...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (14)

 
Terserah: 21/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Sambil menghenjut, Zack mengepal-ngepal punggung aku. Kemudian Zack suruh aku turunkan sebelah kaki ke bawah katil dalam keadaan menonggeng seperti tadi. Zack menaikkan sebelah kaki keatas katil dan teknik doggie ini memang sebijik cam anjing tengah projek, nampak teruk sangat tapi sedap seolah-olah konek Zack tersepit dicelah daging. Hampir s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (13)

 
Terserah: 21/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Lepas tinggalkan Zack dengan Ann kat Pan Pac KLIA sabtu lepas, aku terus hilangkan diri hingga ke hari ini. Aku habiskan masa sendirian dirumah. cuma 2 hari lepas aku ajak Shima jalan-jalan ke Amcorp Mall. Window shopping dan makan-makan. Ini kali pertama kami keluar bersama. Sebelum ni kami tak rapat sangat dan hanya bertemu kat rumah sekali sek...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (12)

 
Terserah: 21/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Ann seorang gadis yang pandai berdikari, bijak dan ada ciri-ciri kepimpinan yang tinggi tapi dalam masa yang sama dia manja dan sensitif. Maklumlah sejak kecik, keluarganya bagi ape je yg dia nak, tiada perkataan SUSAH atau TIDAK dalam kamus hidup Ann. Kehidupannya begitu sempurna. Dia ditatang bagai minyak yg penuh. Korang semua tertarik dengan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Terus Dalam Kegelisahan (11)

 
Terserah: 21/09/2011 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Hari tu lepas Saiful blah, aku terus ajak Zack keluar. Mana lagi kalau bukan The Curve. Kami tengok wayang. Cerita Syaitan. Hehehe… orang mengandung tidak digalakkan tengok citer tu. Dan aku asyik terkejut tak henti-henti. Dengan sound system yang terasa dekat gile kat telinga, aku rase nak pengsan! Zack peluk aku, genggam tangan aku setiap kali ak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Ngintip rok SMA

 
Terserah: 20/09/2011 Dikarang oleh: analec71 1 Ulasan

Ini hari yang penting karena pertama kali di tahun ini berhasil lihat celana dalam cewek SMA. Siang itu ke kantin seperti biasa. Meja-meja di kantin ini hebat. Tidak ditutup taplak panjang, dan sebagian ada injakan kaki di tengahnya. Jadi kalau ada yang duduk dan meletakkan kakinya pada injakan itu, dan kalau kakinya kebuka, bagian dalamnya dij...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

3 Hari Penuh Kenangan

 
Terserah: 20/09/2011 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Jantung sape yg tak berdebar kalau kejutan didepan mata. Lelaki yg dipuja, dirindu saban waktu sejak seminggu dua ni muncul tiba-tiba. Kat opis plak tu. Aie datang dengan bos dia. Wah! Perasaan aku takleh nak diluahkan dengan kata-kata. Dekat satu hari aku tunggu Aie. Pagi dia meeting dengan bos aku. Tengahari pun lunch meeting. Sampai petang puku...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Jilbab Nakal

 
Terserah: 20/09/2011 Dikarang oleh: ruliwati 0 Ulasan

sesudah putus dari cewek gue yg bernama monica, hidup gue terasa hampa dan ga berarrti banget.. jadi gue ngabisin waktu gue pulang skul utk bermain game online di warnet deket rumah gue.. selama 2 tahun gue jalanin hidup seperti itu.. dan di warnet tersebut gue sering melihat seorang anak smp suatu madrasah yg letaknya ga jauh dari warnet tsb.....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)