Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
167
168
169
170
171
»

Cousin Binal

 
Terserah: 17/09/2011 Dikarang oleh: kiboy 0 Ulasan

Saya tinggal di saudara-mara saya untuk Krismas dan pada malam pertama saya tidur di atas sofa apabila saya bangun sesuatu yang lembut menyentuh zakar saya. Ia adalah Amanda sepupu saya dia telah dibuang selimut dan telah unbuttoned dan unzipped seluar saya membenarkan zakar saya akan dibebaskan. Selepas banyak mencium, dia mengambil tangan saya da...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Kawan tikam dari belakang

 
Terserah: 17/09/2011 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Kisah nie betul2 brlaku kat diri aku,cume aku nk sharing je.time tu umur aku 19 tahun,tahun ni la(2010).Saye ni bknlh msuk dlm kategori budak perempuan yg liar tp cuma menggatal jerr :p aku ni lesbians.Jgn bising2 la,shh..sebab tu aku msih dara lg.aku tk suka budak lki2,tp untuk pengetahuan anda sye ni,budk yg lemah lembut la,tk kasar bukan ala2 bo...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Shima

 
Terserah: 17/09/2011 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Name aku ady. nak ceta kat korang ckit pasal 1st time aku main pantat pempuan la. x kan pantat lembu lak kan. mase tu umur aku 16. aku dah main moto. tp ex5 je. bile dah main mto, msti la main bosia lak. bru best. aku dapat main ngan budak shima ni secara x di rancang. shima ni umo 15. pada 1 mlm mggu, aku ikut abg sedare aku gi bengkil sbb di nak ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Satria titisan bunga mawar

 
Terserah: 16/09/2011 Dikarang oleh: macantiger 0 Ulasan

Mata sayunya menatap dalam ke arah mataku, seakan-akan ingin memporak-porandakan perasaanku, dan menegaskan kata cinta di dalam setiap ruang gerak kehidupanku. Ketika mulutnya bergerak dan mengeluarkan kata, aku seperti merasakan adanya irama sebuah kata yang masuk ke telingaku, bagaikan alunan dawai-dawai gitar para dewa-dewa. “Cintaku bagai pi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Rakan Sebilik Tunangku

 
Terserah: 15/09/2011 Dikarang oleh: Nicol Armarfi 0 Ulasan

Cerita yang akan aku paparkan ini adalah salah satu dari pengalaman-pengalaman aku bersama wanita. Aku rasa yang bersependapat denganku bahawa kita tidak boleh mengukur tahap keimanan seseorang itu dari segi luaran sahaja. Bagiku seks adalah perkara biasa kerana aku mula melakukjan hubungan seks semasa masih di sekolah menengah rendah lagi. Nam...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Marto Sang Napi

 
Terserah: 15/09/2011 Dikarang oleh: Nicol Armarfi 0 Ulasan

Ryani adalah seorang mahasiswi program profesi pada sebuah fakultas psikologi di sebuah universitas di Solo. Saat itu berumur 25 tahun, kulit putih, sopan. Sosoknya amat cantik dan menarik hati pria yang memandang dan tidak heran bila ia telah di pertunangkan dengan seorang pria yang berprofesi sebagai pegawai pemda setempat. Kejadiannya bermula s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Pembantu Rumah Gersang

 
Terserah: 14/09/2011 Dikarang oleh: dira007 0 Ulasan

Dia cium mulut aku. “Bang… sayang pergi dulu dengan anak-anak ya!” “Nor kemas rumah ya. Saya nak urut,” aku dengar isteriku bercakap dengan Nor. “Iya lah…” jawab Nor. Agak dah 20 minit, aku teringat Nor. Tetiba batang aku keras. Wahh kacau ni. Aku bangun ke bilik air basuh muka dan gosok gigi. Lepas tu aku talipon isteriku. Dia kata da...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Kekasihku, Maafkanlah Aku

 
Terserah: 14/09/2011 Dikarang oleh: big_randy 0 Ulasan

Cerita ini merupakan cerita tentang kehidupan seorang gadis muda bernama Anita. Gadis yang saat ini berumur 26 tahun yang berparas cukup menarik walaupun tidak secantik Agnes Monica tetapi tetap saja dia seorang wanita yang cantik. Kulit kuning langsat yang cenderung bewarna putih membuatnya semakin terlihat lebih menarik dibanding teman sekantorny...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Casey (1)

 
Terserah: 14/09/2011 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Aku ke ofis dengan langkah longlai. Malasnye nak keje pada pagi isnin. Pagi itu opis aku ada tamu. Beberapa orang dari sebuah design firm datang bertemu dengan bos aku. Entah apa yang yang mereka bincangkan. Tugas aku seperti biasa. Memastikan bos rasa selamat tak kira ditempat sendiri atau ditempat orang. Salah seorang dari mereka keluar dari bil...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Nini yang misterius (5)

 
Terserah: 14/09/2011 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

Kami berciuman bibir. Saat lidahku kujulurkan untuk membuka bibirnya, terasa ada cairan dari mulut Nini yang memasuki mulutku, ternyata itu adalah spermaku sendiri. Nini menjulurkan lidahnya dan menyedot spermaku kembali. Lalu kami berciuman sambil bermain-main dengan spermaku. Setelah beristirahat, kami mandi bersama di bathtub dalam kamar mand...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Jumat..Tanggal Tiga Belas (6)

 
Terserah: 14/09/2011 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

Sari, Neo, Pak Wir, dan Dee hanya menggelengkan kepala menyaksikan tingkah laku Ray. Remaja itu memang satu-satunya 'orang biasa' yang tinggal di situ selain Khristi. Namun apa yang diketahuinya kini sudah terlalu jauh untuk ukuran orang biasa. Mereka tetap diam saja melihat Ray dengan perasaan menangnya kembali naik ke tangga putar, menuju ka...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Pengalaman di UK (1)

 
Terserah: 13/09/2011 Dikarang oleh: matkodeng 0 Ulasan

Ni citer lama ni, tahun 96. Dah dekat 10 tahun tapi aku still ingat lagi kat awek ni. Awek ni aku kenai dalam chat room, alamak.com, dia guna nick minachi, so dalam cita ni aku guna nick dia la.Dia stadi kat kent amik psikologi, aku lak dok kat wales. jauh gak tu, dalam 4 jam setengah baru sampai (naik tren la, student lagi masa tu). Nak kata...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Nini yang misterius (4)

 
Terserah: 12/09/2011 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

“Ooh.. Ooh..” Nini menjerit-jerit melampiaskan kenikmatannya sambil menggoyangkan pinggulnya dengan gerakan memutar. Tangannya memegang pinggulku lalu menariknya dengan kencang sehingga terasa sangat dalam penisku masuk di vaginanya. “Come on vir.. Come on virr.. i am almost.. cuum..” Nini mengerang ngerang. Kutekuk kedua lulutku lalu kuangkat ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Jumat..Tanggal Tiga Belas (5)

 
Terserah: 12/09/2011 Dikarang oleh: Dewi Ngitil 0 Ulasan

Meski malam hampir pagi, di ruang makan rumah besar itu lampu masih menyala terang benderang. Seandainya bisa berpikir, mungkin meja makan berbentuk elips itu kebingungan, untuk apa orang-orang mengelilinginya di waktu seperti ini. "OK, aku rasa kalian sudah tahu masalahnya." Pak Wiro angkat bicara sambil melangkah berkeliling ruangan, mengitari...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Nani dan Rini (4)

 
Terserah: 12/09/2011 Dikarang oleh: Jayjay59 0 Ulasan

Hatiku makin berdebar bila bunyi siraman air berhenti,bila bila masa Nani akan membuka pintu bilik air dan apa reaksinya nanti,fikirku."Hei,D,apa awakbuat kat sini."Nani menjerit sambil menekap badannya yang masih basah dan hanya bersalut tuala sahaja."Ini dah kira menceroboh tau...."sambungnya lagi dan ia masih tercegat di pintu bilik air."Hei,apa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Nani dan Rini (3)

 
Terserah: 12/09/2011 Dikarang oleh: Jayjay59 0 Ulasan

Nani memeprsilakan aku ke ruang tamu sambil dia membuka tingkap dan kipas angin ."Duduk lah dulu D,nak minum sejuk ke atau panas? Tanya nani sebaik sajaha aku melabuhkan punggung ke kerusi."Tak pelah nanti dulu,tadi kan kita dah minum"jawabku sambil terus menekan switch TV ."Tadi kat kat luar,ini kat rumah kita,tetamu kena lah dijamu apa yang ada"j...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)