Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
172
173
174
175
176
»

Gym Pribadi

 
Terserah: 03/09/2011 Dikarang oleh: lamsijan 0 Ulasan

Aku lebih rutin latihan di gym katimbang Dina., karena niatku lebi besar dari Dina untuk tetep menjaga bentuk badanku yang mendekati ideal. Ideal maksudku bukan berarti montok, tetapi bentuk badanku proporsional. Di dadaku ada 2 tonjolan yang kenceng, gak toge sih tapi juga gak bisa dibilang tocil. Pinggulku gak besar tapi dihiasi dengan pantat ya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Intan

 
Terserah: 03/09/2011 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Cte nie berlaku ujung tahun lepas..masa 2 aku n bf merancang ke melaka untuk mandi manda kat thempark.. so kami pon pergi..masa ontway g..ak tak pk pe lah sbb memng kami tak prnah buat something yg tak elok..setakat pegng2 tgn 2 adlah..so sesampai kat sane n tukar baju..aku jumpe bf ak,ak tgk dia pakai suar fit n nmpakla bentuk kote dia..dlm ati ck...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Terlanjur dengan anak bos

 
Terserah: 03/09/2011 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Kisah ni mmg first time aku dan dia, secara tidak sengaja.. aku berumur 20 thn ketika itu, tak la nsem sgt, dan mmg suka baca story dan tgk cerita blue, tp aku msh teruna sehingga peristiwa ini berlaku... anak bos aku ni confirm la gurl.. aku wat part time kat situ.. ada la sorang anak bos, dh berusia 30-an, tp msh bujang, mmg alim la, tudung labuh...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Antara Ibu Pacarku dan Tantenya (2)

 
Terserah: 02/09/2011 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Suatu hari aku ke rumah Shinta sepulang sekolah, ternyata Shinta sedang les. Sedangkan ayahnya ada meeting 2 hari di Malang. Karena sudah terbiasa, setelah masuk ke rumah dan kelihatannya sepi, saat bertemu Tante Tika aku langsung memeluknya dari belakang. "Mumpung sepi Tante, saya sudah kangen sama Tante.." kataku sambil menciumi leher dan cuping...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Antara Ibu Pacarku dan Tantenya (1)

 
Terserah: 02/09/2011 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Namaku Donny, umur 18 tahun, wajahku cukup tampan dan tubuh atletis karena aku memang suka olah raga, tinggi 175 cm. Aku dilahirkan dari keluarga yang mampu. Tapi Aku merasa kesepian karena kakak perempuanku kuliah di Amsterdam, sedang kedua orang tuaku menetap di Bali mengurusi perusahaannya di bidang garment, mereka pulang sebulan sekali. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Pijatan Nafsu Pembantu Baruku (2)

 
Terserah: 02/09/2011 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Senin, pukul 12.00. Aku menelepon ke rumah. Uci yang mengangkat, belum berangkat sekolah dia rupanya. Aku mengharap Tini yang mengangkat telepon sehingga bisa janjian jam berapa dia mau memijatku. Satu jam berikutnya aku menelepon lagi, lama tak ada yang mengangkat, lalu ”Halo‘ suara Tini. Aha! ‘Uci ada Tin?‘ ‘Udah berangkat, Pak‘ ‘Si ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Pijatan Nafsu Pembantu Baruku (1)

 
Terserah: 02/09/2011 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Namanya Tini ‘Dari Cisompet, Bu ‘ kata pembantu baru itu kepada isteriku ketika ditanya asalnya dari mana. ‘Cisompet ? Daerah mana tuh ‘ ‘Itu Bu ‘ Garut terus ka kidul .. jauh ‘. Dekat perkebunan teh ‘ jelasnya lagi dengan wajah memerah karena malu2 kali. Wajah yang biasa saja seperti wajah gadis desa lainnya, tapi Tini ini punya kelebiha...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Ajie… Tante Puas Dengan Layananmu Sayang

 
Terserah: 02/09/2011 Dikarang oleh: hafiz45 0 Ulasan

Aku seorang wanita karir yang cukup mapan, boleh dibilang karirku sudah mencapai tingkat tertinggi dari yang pernah kuimpikan. Tahun lalu aku memutuskan keluar dari pekerjaanku yang sangat baik itu, aku ingin memperbaiki rumah tanggaku yang berantakan karena selama 5 tahun ini aku dan suami tidak pernah berkomunikasi dengan baik sehingga kami masin...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Uswatun Gadis Alim

 
Terserah: 01/09/2011 Dikarang oleh: ikyfaj 0 Ulasan

Tia cemburu berat. Tidak kurang tiga kali ia melihat pacarnya meraba-raba tubuh Uswatun. Semula ia lah yang membantu Tody membius Uswatun dan membiarkannya meraba dan memelototi tubuh gadis itu. Belakangan ia jadi sebal, karena Tody justru menaruh perhatian kepada gadis itu dan mulai mengabaikannya. Uswatun anak kost baru di pondokan yang dikelola ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Rumah Sewa Pak Ya (5)

 
Terserah: 31/08/2011 Dikarang oleh: extreme89 0 Ulasan

Dua bulan selepas insident gambar anu godangnya di muat naik ke internet.... "Den dah ponek lah Dollah." kata Pak Ya. Dollah memandang pada Pak Ya. Hairan. Macam ni punya kehidupan dia dah penat? bosan? "Ponek macam mano tu?" Dollah memandang Pak Ya kehairanan. "Haisyyy!! Den ni solang sari dapek pantat... sonang bonar den dapek. Kadang2 t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Pacarku Mimi

 
Terserah: 31/08/2011 Dikarang oleh: soge_ajah 1 Ulasan

Sebut saja namaku Dodo, usiaku saat ini 32 tahun, kulit kuning bersih badan agak kurusan sedikit. Ini adalah pengalamanku pribadi semasa aku di Solo (saat ini di Surabaya). Saat aku kuliah dulu di Solo aku punya pacar anak Palembang sebut aja namanya Esmeralda tapi aku lebih suka memanggilnya Mimi, dia sekolah di SMA di Yogya. Anaknya lugu dan b...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Budak Nakal

 
Terserah: 30/08/2011 Dikarang oleh: evilkid 0 Ulasan

Kejadian ini berlaku masa tahun 2005, aku kenal bdk perempuan nie melalui satu panggilan miss call. namenyer Azie, bdk Kelang. Dia selalu miss call aku. Jadi satu hari tue aku try tepon dia. Kami berkenalan dan selalu sembang dlm tepon. Dlm tepon kami selalu bebual pasal sek. Jadi satu hari aku turun ke Kelang untuk jumper dia. Pasal dia nak sgt bu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Bercinta Dengan Kedua Teman Cantikku

 
Terserah: 30/08/2011 Dikarang oleh: Ma_mad 0 Ulasan

Gue adalah anak kesayangan dari kedua orangtua. Selama kuliah kehidupan gue bener2 seru, karena gue hidup sendiri disini dan gue bisa ngelakuin banyak hal dengan bebas. Temen2 gue juga sering dateng atau nginep di rumah gue. Pada suatu hari kehidupan kuliah gue menjadi sangat BRUTAL dan berubah total karena kedua temen cantik gue yg bernama (sa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

The nurse

 
Terserah: 29/08/2011 Dikarang oleh: hafiz45 0 Ulasan

Nama saya Setiowati, umur saya 22 tahun, saya baru lulus dari Akademi Perawat di salah satu kota kecil di Jawa Timur. Sekarang saya bekerja di Rumah Sakit Swasta di kota Y, baru satu bulan ini saya bekerja. Saya tinggal di rumah Tante, secara keseluruhan saya sudah tinggal 6 bulan di kota ini untuk mencari kerja, untunglah akhirnya saya mendapat...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Godaan Ibu kepada anak yang lugu

 
Terserah: 28/08/2011 Dikarang oleh: midaa nikmah 0 Ulasan

Saya tidak pernah memberikan blowjob sebelumnya, saya selalu terlalu banyak gadis yang baik. Wah mungkin Bambang benar, mungkin saya terlalu membosankan. Saya tidak akan membuat kesalahan yang sama dengan Dudung. Dudung, memori Dudung masturbasi langsung membanjiri pikiran saya. Aku menutup mataku, oh Ku ia besar, setiap bit itu besar seperti ini ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita

Bu De Tuti

 
Terserah: 28/08/2011 Dikarang oleh: midaa nikmah 0 Ulasan

Aku melirik ke arah rumah tetangga saya dan untuk menyenangkan aku bisa melihat dari balik pagar mereka dan Bu De Tuti berbaring di pakaian dalam minim. Bu De Tuti adalah seorang wanita yang sangat merangsang yang saya mendapatkan banyak boners berakhir, tapi dengan pagar mereka, aku belum pernah melihatnya dalam pakaian renang. Titit remaja saya ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.146 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)