Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
190
191
192
193
194
»

Kakak Linda

 
Terserah: 22/05/2011 Dikarang oleh: pelaqqq 0 Ulasan

Hi, nama aku zack.nie aku nak ceritakan pengalaman aku masa aku baru jer lepas spm.Masa tu aku baru jer datang kl,so kakak aku ajak aku tinggal dgn dia.Aku pun cari keje sementara tunggu result spm.aku dapat keje sebagai sales promoter kat kl.Kakak aku tinggal bersama-sama kawan-kawannya,so aku sorang la lelaki dalam rumah tu.Tapi kakak aku kata ta...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Nancy

 
Terserah: 22/05/2011 Dikarang oleh: kalam90 0 Ulasan

Kawan-kawan Aku yang lain semuanya balik kampung bercuti dan Nancy mengunjungi Aku pada hari itu. Hari kelepasan. Masih terasa betapa lembut jejari Aku membelai-belai rambutnya. Mesra sekali. Pada mulanya kami berdua hanya berbual kosong sambil membaca majalah dan mendengar muzik ringan dari alat stereo Hi-Fi kepunyaan Aku. Muzik lembut yang s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Kegilaan di Sekolah

 
Terserah: 21/05/2011 Dikarang oleh: sawolanang 0 Ulasan

Namaku risa atau biasanya dipanggil icha. aku memiliki wajah yg sedikit indo didukung dengan badanku yg kata teman2ku seksi. aku baru saja lulus smu. cerita ini adalah pengalaman sewaktu aku masih duduk di bangku sma kelas 1. Hari ini pelajaran yg diberikan belum terlalu banyak karena kami masih dalam tahap2 transisi dari murid smp menjadi murid sm...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Hanyut oleh mantra pemikat sukma (2)

 
Terserah: 21/05/2011 Dikarang oleh: sawolanang 0 Ulasan

Ahhh. Yeni merasakan dirinya terbang keawang awang. Lalu Salube bergerak lagi, daging kecil di belahan vagina Yeni ia pilin. Dan liang itupun kini telah basah, menandakan sang empunya terseret daloam gairah yang timbul Sementara itu tubuh Yeni yang telanjang telah berkeringat menandakan Yeni telah terangsang hebat. Tubuh putih itu berkali-kali m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Atut Dan Linda

 
Terserah: 20/05/2011 Dikarang oleh: ardidwi 2 Ulasan

Kontolku langsung saja ngaceng melihat pandangan vulgar Hajjah Ratu Atut Chosiyah yang menungging di belakang mobil dinasnya itu, sejenak aku melihat ke arah samping merupakan arena terbuka hanya di pagari setinggi dada, namun Hajjah Ratu Atut Chosiyah terkesan cuek, dengan pakaian baju dinas warna putih lengkap dengan atribut kepangkatan seorang g...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Tetanggaku masih SMP

 
Terserah: 19/05/2011 Dikarang oleh: Ngentot Jilbab 0 Ulasan

Saya adalah seorang mahasiswa yang sedang pulang untuk liburan. Di suatu hari yang cerah, saya sedang berbaring untuk mencoba tidur siang. Ternyata ibu memanggilku dari luar. Segera saya beranjak dari tempat tidur untuk menemuinya, dan ternyata ibu memintaku untuk mengantarkan sebuah bungkusan untuk diserahkan ke teman arisannya. Tanpa banyak tanya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Tina's story

 
Terserah: 18/05/2011 Dikarang oleh: kaskas11 0 Ulasan

Saya 19 and belajar di kolej private. This story ialah pengalaman sex saya dengan lelaki IRC yg baru saya kenali. Benda ni terjadi beberapa minggu lepas, bile saya chat dengan die dah banyak kali jugaklah. Sebab saya rasa boring sangat,saya call dalam pukul 2:30 p.m. and ajak die keluar jalan2. Dia pun setuju and janji ambik saya pukul 8 malam nant...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Semerbak Teratai (2)

 
Terserah: 17/05/2011 Dikarang oleh: Alexanderz 0 Ulasan

Perlahan, Vivi berjalan menuju kasur. Kerling matanya seakan-akan menyihir dan memancingku. Saya cuma bisa mengikutinya. Tiba di pinggir kasur, dengan posisi berdiri dia memeluk leher saya dan mencium saya dengan buas. Cukup lama kita berciuman, kemudian saya membaringkan Vivi di kasur. Berbaring di samping dia, saya mengarahkan bibir saya untuk me...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Semerbak Teratai (1)

 
Terserah: 17/05/2011 Dikarang oleh: Alexanderz 0 Ulasan

Didalam hitam ada putih, didalam putih ada hitam. Didalam kebenaran ada kesalahan, dan didalam kesalahan ada kebenaran. Tidak ada yang abadi dan sempurna di dunia ini. Di tengah kolam berlumpur yang kotor tumbuh sekuntum bunga teratai nan indah dan semerbak. Adakah yang bersedia mengotori dirinya untuk mendapatkan bunga tersebut? Part one: Pe...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Power of love (2)

 
Terserah: 17/05/2011 Dikarang oleh: Alexanderz 0 Ulasan

Dia tidak berusaha membuka tanganku, tetapi tetap menjilati di daerah selangkanganku, oups rasanya, belum pernah aku merasakannya dengan mantan suamiku yang selalu tanpa pemanasan, terlebih lagi dengan pacar pertamaku, semua yang dilakukan si bapak tidak pernah memaksa, bertahap perlahan membiarkanku mabuk dalam kenikmatan. Dia menjilat turun ke...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Power of love (1)

 
Terserah: 17/05/2011 Dikarang oleh: Alexanderz 0 Ulasan

Saat itu usiaku masih belia sekali untuk ukuran perkotaan, 14 tahun. Pertemuanku dengan seorang laki-laki di daerahku membuatku jatuh cinta, cinta pertamaku, sebaliknya dia pun demikian. Dia sering menungguku saat aku pulang dari sekolah. Cinta pun bersambut, kami sering bertemu. Ada rasa rindu bila sehari tak bertemu. Hubungan kami semakin erat. M...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Meraba Raba Paha Pacar

 
Terserah: 17/05/2011 Dikarang oleh: Alexanderz 0 Ulasan

Pertama-tama aku mau memperkenalkan diri dulu. Namaku "Eot" (nama panggilan dari orangtua dan teman-teman). Aku sekarang berumur 24 tahun dan sudah bekerja di salah satu perusahaan konsultan swasta di Jakarta. Cerita ini merupakan kisah nyata yang benar-benar terjadi beberapa tahun yang lalu (kira-kira bulan July tahun 1989), saat itu aku baru dudu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

The art of sex

 
Terserah: 17/05/2011 Dikarang oleh: Alexanderz 0 Ulasan

Beberapa bulan lalu aku pergi ke rumah teman aku untuk meminjam catatan sejarah miliknya, karena aku selalu tertidur di kelas ketika pelajaran itu. Ketika sampai di tempatnya, ternyata teman aku tidak ada di tempat. Pada saat itu yang membuka pintu adalah Adik perempuannya (sebut saja Santi) yang juga satu sekolah dengan aku. "Mau nunggu Kakak p...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Suti dan Sumi

 
Terserah: 17/05/2011 Dikarang oleh: midaa nikmah 0 Ulasan

Halus dan indah seperti pahatan pematung terkenal. Lehernya yang jenjang, teteknya yang penuh, perut kecil, tubuh padat dan indah, ditambah Banggan pinggul yang besar. Tengah merenung, mata Toton tiba-tiba tertumbuk ke tetek Sumi! Kancing atas baju Sumi terlepas dua, sehingga teteknya terlihat jelas. Ternyata tidak menggunakan kutang. Sumi tampa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

My Memories : Nia

 
Terserah: 17/05/2011 Dikarang oleh: sangpenjantan 0 Ulasan

Tapi aku sendiri tidak menganggap serius apa yang dikatakan mereka. Perkenalanku dengan Nia bermula sekitar Tahun 2007 ketika itu aku sedang ketagihan dengan Scrambel game di salah satu Room Server DalNet. Ketika sedang asik-asiknya bermain scrambel game, aku di sapa oleh seorang cewek yg mengajak ku untuk berkenalan. Kami pun berkenalan dan s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita

Politeknik

 
Terserah: 16/05/2011 Dikarang oleh: pamantaro 0 Ulasan

Dah banyak cerita yang aku baca.Banyak yang aku fikir ianya direka-reka untuk menyedapkan pembaca.. bukannya cerita yang benar. Ini adalah cerita yang aku alami sendiri.Actually sebenarnya ini bukannya first time aku melakukkan seks.Tapi dah banyak kali.First time aku kene dengan boy aku.. (sekarang dah jadi Ex boyfriend)sebab aku pun mempunyai sel...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.870 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)