Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
1
2
3
4
5
»

Mak Cik Yah (Bersama Emak Saudara Aku Makcik Yah)

 
Terserah: 14/06/2015 Dikarang oleh: icemanz89 0 Ulasan

Nama aku adalah Zack.Aku telah dilahirkan pada 11 Mei 1995 dan berbintang Taurus.Aku sedang bersekolah menengah di Kampar,Perak Darul Ridzuan dalam Tingkatan 4. Aku mempunyai seorang Makcik Saudara yang telah berkahwin dengan Pakcik Saudara aku. Namanya adalah Zawiyah dan aku hanya memanggilnya dengan nama “Makcik Yah” sahaja.Makcik Yah aku tu t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.245 cerita

Cikgu Zakiah

 
Terserah: 14/06/2015 Dikarang oleh: icemanz89 0 Ulasan

Akhir nya dia teringatkan sepupu isteri iaitu Cikgu Zakiah yang tinggal di Bangi malahan baru saja berkunjung kerumah mereka pada musim cuti sekolah bulan lepas. Dia sebenarnya sudah lama menyimpan keiginan untuk menikmati tubuh cikgu Zakiah yang mantap dan solid itu kerana pandai menjaga tubuh nya. Tak hairanlah suami cikgu Zakiah yang merupakan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.245 cerita

Cerita Sex Ku Perkosa Baby Sitter

 
Terserah: 12/06/2015 Dikarang oleh: imran8899 0 Ulasan

Jam telah menunjukan pukul 9 malam. Sedari siang tadi kakakku bersama suaminya menghadiri pertemuan sebuah Network Marketing dan diteruskan dengan pertemuan khusus para leaders. Cerita Sex Untuk menghilangkan suntuk, aku connect ke internet dan berbagai macam situs aku buka, seperti biasa pasti terdapat banyak situs porno yang asal nyrobot. Biasany...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.245 cerita

Berkongsi Dengan Jiran (2)

 
Terserah: 10/06/2015 Dikarang oleh: theredarmy 0 Ulasan

Kucing betina ni pun sudah miang juga! Cuma kucing betina bila biang tidak buat bising seperti kucing jantan. Mulut ku yang kat bawah itu sudah lima hari tidak dapat makanan. Tetapi, bagimana gatal sekali pun aku, takkanlah aku yang nak meminta-minta daripadanya. Perasaan malu tetap bersemarak di sanubari. Perempuanlah katakan.. Lagi pun aku tidak ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.245 cerita

Kerana nafsu

 
Terserah: 07/06/2015 Dikarang oleh: saifwira 0 Ulasan

Hari minggu itu aku (Jeje, 27 tahun) udah janjian sama temenku yang bernama Novan (27 tahun) mau jalan ke rumah temen-temenku semasa kuliah dulu. Novan adalah salah satu temen kuliahku dulu, dan kini udah berkeluarga sementara aku masih bujangan. Tapi sejak setaun pernikahaannya dengan Shanti (23 tahun) masih belum juga punya momongan. Shanti adala...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.245 cerita

Hadiah suami kepada isteri curang (no sex)

 
Terserah: 02/06/2015 Dikarang oleh: Amin Salman 0 Ulasan

Heboh di laman so-sial pasai ceghita soghang lelaki memberi kejutan kepada isterinya pasai curang kepadanya. Berikut merupakan ceghita hat sama dok habaq tadi. Aku dapat ghasa isteriku menipu dan curang dibelakangku. Setiap kali dia memegang handphone, dia akan ghenyih soghang diri dan bila ditanya dia kata bahawa dia sedang bermesej dengan ibunya....

Tag: suami, isteri, curang Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.245 cerita

Artis popular

 
Terserah: 01/06/2015 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Sebagai artis muda yang sedang meningkat naik, Lisa amat sibuk dengan aktiviti hariannya. Populariti menjadikannya makin sibuk. Penggambaran dibuat siang dan malam. Habis penggambaran babak filem di siang hari dia berkejar pula ke tempat penggambaran drama tv. Lisa terpaksa bergegas dari satu tempat ke tempat lain hingga badannya terasa sungguh pen...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.245 cerita

Lereng Bukit

 
Terserah: 01/06/2015 Dikarang oleh: norashiken bi awang 0 Ulasan

Desa tersebut berada di lereng perbukitan, sebenarnya merupakan desa yang cukup subur. Hanya saja kurang ditopang dengan kondisi air yang memadai karena belum ada saluran irigasi yang permanen. Jika ada saluran irigasi, itu pun hanya saluran terbuat dari tanah yang digali memanjang. Topografi yang berbukit membuat saluran itu kerap bocor sehingga ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.245 cerita

Ila dalam stor

 
Terserah: 21/05/2015 Dikarang oleh: RaphaelZeroFour 0 Ulasan

Aku bekerja sebagai sales assistant,di sebuah supermarket di KL.Di tempat kerja aku ada seorang awek memang cun gila! Nama dia Ila.Ila adalah awek yang paling rapat dengan aku .Segala masaalahnya dia akan beritahu pada aku.Ila memang cantik,kulit dia putih melepak,mata dia bulat,buah dada dia pun membulat,besarnya lebih kurang sekilo.Sesiapa ya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.245 cerita

Malam pertama

 
Terserah: 21/05/2015 Dikarang oleh: RaphaelZeroFour 0 Ulasan

lepas penat mandi kat kolam renang kondo aku, kami pun naik kerumah, parents tak der malam tuh makan angin ke cameron, so malam tu rumah tu aku punyer la. Jiran-jiran semua buat hal masing masing, so tak kisah pun aku bawak boyfriend aku masuk. Aku masuk kebilik amik t-shirt nak bagik kat boyfriend aku tu. Pastu aku campak kat dier. dalam bilik ak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.245 cerita

Cinta sejati

 
Terserah: 21/05/2015 Dikarang oleh: RaphaelZeroFour 0 Ulasan

Usiaku dalam lingkungan 19 tahun bila aku bertemu dan membalas cinta L lelaki ke 5 dalam dunia cintaku. L mempunyai semua sifat lelaki idaman aku. Tinggi, berkulit cerah, berpelajaran setaraf dengan aku dan orang jauh. Pada mulanya aku tidak terus menerima cintanya kerana masih ada kenangan bersama S ... kekadang Az. Waktu aku menerima cinta L t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.245 cerita

Nikmat dalam bas

 
Terserah: 18/05/2015 Dikarang oleh: edal 125z 0 Ulasan

“Nor, jangan lupa pulang hujung minggu ni.” “Tengoklah kalau ada masa, saya sibuk ni.” “Jangan tengok-tengok, sibuk macam mana pun kau kena balik.” Nor Amira Balqis dengan perasaan berat menguatkan hatinya untuk pulang ke kampungnya hujung minggu itu. Permintaan ibunya perlu ditunaikan. Sejak ayahnya meninggal tahun lepas dan ibunya berkahwin ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.245 cerita

Jururawat (3)

 
Terserah: 09/05/2015 Dikarang oleh: mrniceguyz 0 Ulasan

aku berkenalan dengan suami orang yang kebetulan menghantar anaknya untuk dirawat. Usianya ketika itu tua 5 tahun dari ku iaitu, 42 tahun. Dari pandangan matanya yang kerap memerhatikan aku serta senyuman yang tak lekang dari bibirnya membuatkan aku memberanikan diri menegurnya dan seterusnya berbual sambil berkenal-kenalan. Razman namanya dan bek...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.245 cerita

Jururawat (2)

 
Terserah: 09/05/2015 Dikarang oleh: mrniceguyz 0 Ulasan

aku berkenalan dengan suami orang yang kebetulan menghantar anaknya untuk dirawat. Usianya ketika itu tua 5 tahun dari ku iaitu, 42 tahun. Dari pandangan matanya yang kerap memerhatikan aku serta senyuman yang tak lekang dari bibirnya membuatkan aku memberanikan diri menegurnya dan seterusnya berbual sambil berkenal-kenalan. Razman namanya dan bek...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.245 cerita

Lecturerku Arisa

 
Terserah: 17/04/2015 Dikarang oleh: sexers1987 0 Ulasan

Ruamah sewaku tidak jauh dengan kolej..Ceritanya bermula begini ketika aku berada di semester 3..Lecturer matematik ku iaitu encik din akan berhenti kerana ingin menyambung pelajaran mengambil master di U di kl..Maka aku berasa risau kerana exam tinggal hanya beberapa bulan dan lecturer ku pula berhenti..Di kolej ku biasanya untuk mencari...

Tag: lecturer, arisa Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.245 cerita

Main Dengan Janda (2)

 
Terserah: 11/04/2015 Dikarang oleh: tozaisan 0 Ulasan

Beberapa ketika kemudian aku menanggalkan underwear Ana dan kini terpamerlah batang tubuh Ana yang amat2 aku idamkan selama ini tanpa ada seurat benang pun yang melekat di tubuhnya. Bahagian cipap Ana yang tembam benar2 bersih dari segala "semak samun" yang telah dicukur rapi olehnya. Cantik.... sungguh cantik pemandangan itu aku rasakan. Aku tata...

Tag: janda Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 29.245 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)