Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
18
19
20
21
22
»

Rahim dan Jessica (2)

 
Terserah: 22/01/2014 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Episod Dua : " Dalam Sampan " Petang itu hari hujan renyai-renyai. Bang Rahim mengajak Jessica pulang saja. Jessica tidak membantah. Setelah membersihkan badan , bersiap dan berkemas mereka pun bertolak balik. Enjin motorbot Bang Rahim berjalan lancar. Lebih kurang satu setengah atau dua jam, sampailah mereka nanti. Dalam perjalanan pul...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.551 cerita

Rahim dan Jessica (1)

 
Terserah: 22/01/2014 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Bang Rahim baru bangun tidur. Lepas subuh tadi baru dia melelapkan matanya. Itu bukan kali pertama dia tidur di dalam sampan. Dia mencuci mukanya dengan air sungai yang mengalir lesu. Sepanjang malam tadi dia memancing. Banyak udang galah yang dia dapat, besar-besar pulak tu. Matahari dah tinggi, agak-agak dalam lingkungan sembilan sembilan setenga...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.551 cerita

Shafiq (1)

 
Terserah: 20/01/2014 Dikarang oleh: inuyasha 0 Ulasan

Untuk entah kali keberapanya Shafiq menerima lagi surat cinta dari pelajar perempuan di sekolahnya itu. Sehinggakan naik bosan pula dia dibuatnya. Dia sering diidamkan ramai gadis-gadis mentah di sekolahnya untuk dijadikan kekasih mereka. Malahan, apabila Shafiq ke sekolah lain untuk bertanding sukan pun, ramai gadis-gadis yang menyapanya. Sudah te...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.551 cerita

Rezeki Nikmat Seks Awek Kebaya

 
Terserah: 20/01/2014 Dikarang oleh: akmal3 0 Ulasan

Dalam berpusu-pusu nak naik tu, betul-betul depan aku seorang awek lah(selau bertembung tapi tak pernah tegur) pakai kebaya lak tu (pakaian kegemaran aku). Dah tolak-menolak..tersondollah awek tu, adik ake kena kat punggung dia, mak uuii.. lembutnya.. tetiba je adik aku keras.. nafsu ghairah mulalah tu…so aku naiklah .. dalam bas yang sesak tu.. a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.551 cerita

Desi yang manis

 
Terserah: 19/01/2014 Dikarang oleh: mereng14 0 Ulasan

Seorang wanita berparas cantik ber-make up naturalis yang nampak sibuk memperhatikan beberapa berkas di atas meja kerjanya kemudian nampak mengangkat gagang telepon tersebut. “Halo selamat siang, Bank *** dengan Ecy disini, ada yang bisa dibantu?”. “Ibu Desi, bisa tolong ke ruangan saya sebentar”. “Baik Pak, saya segera kesana”. Wanita...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.551 cerita

Sayang

 
Terserah: 18/01/2014 Dikarang oleh: mereng14 0 Ulasan

Di Kantor Waktu menunjukkan pukul 08.45 ketika Rita tiba di kantornya yang berupa ruko berlantai 4 di daerah Jakarta Barat. “Selamat Pagi, bu,” sapa seorang laki-laki tua berpakaian satpam “Selamat Pagi, juga Pak Darius,” balas Rita sambil tersenyum kepada laki-laki tua yang bernama Darius itu. Pak Darius adalah pria Papua pensiunan tentar...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.551 cerita

4 Star Hotel

 
Terserah: 17/01/2014 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Kejadian ni terjadi lebih kurang 2 tahun lepas. Waktu tu aku tengah tunggu result spm, so aku kerja kat hotel 4 star kat area kl. Aku kerja banquet, tapi part time je. So, bile ade function, baru aku masuk kerja. Jadi, aku banyak la masa untuk lepak-lepak. Nak dijadikan cerita, bukan aku sorang je keje part time kat situ. Ramai gak budak macam ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.551 cerita

Adinda

 
Terserah: 17/01/2014 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Sampai sahaja di bawah block, aku bertemu dengan kak Adinda yang berumur 38 tahun. Dia seorang janda yang tinggal di sebelah rumah aku. Kak Adinda mempunyai sepotong badan yang seksi dengan mempunyai dua belah tetek yang besar dan tegang. Bontot kak Adinda sangat bulat dan sederhana besarnya. Aku jadi tidak menentu bila melihat potongan yang in...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.551 cerita

Zainab Kuat Seks

 
Terserah: 17/01/2014 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Kisah ini berlaku kira kira 2 bulan yang lepas, Zainab adalah kawan chat Yahoo! dan aku temui dia beberapa minggu sebelum itu di dalam room selangor. Dipendekkan kata, selepas puas mengayat Zainab, dia telah bersetuju mengikut aku ke dalam sebuah bilik di hotel summit subang dan berasmara denganku. Setelah, check in, mandi dan berbual dan berm...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.551 cerita

Akak Pejabatku Suzana Pemurah

 
Terserah: 17/01/2014 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Yang penting kerani2 tu suma memang baik dan pemurah bodi. Masing2 jenis tak kisah pegang2, sentuh2. Minah yang aku paling gemar ialah Suzana pasal dia jenis yang pakai kebaya ketat belah tinggi, menyerlahkan bontot dan dadanya. Konekku sentiasa menegang jika berdekatan dengannya. Pernah sekali aku try geselkan konekku di bontotnya masa kerja kat ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.551 cerita

Cerita panas aidah

 
Terserah: 17/01/2014 Dikarang oleh: bilisbilis 0 Ulasan

Aku masih ingat lagi tentang hubungan aku dengan bini orang sewaktu aku bertugas di Penang pada tahun 1995. Nama nya ialah Aida Yasmee dan waktu itu dia berkerja di syarikat Mobifon di Wisma Leader, Penang. Dia ialah bini orang dan mempunyai dua orang anak … tapi bodynya masih best… Petang itu aku pulang lewat dari kerja dan singgah sekejap di p...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.551 cerita

Kencan Dengan Ibu Guru

 
Terserah: 16/01/2014 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Rina adalah seorang guru sejarah di smu. Umurnya 30 tahun, cerai tanpa anak. Kata orang dia mirip Demi Moore di film Striptease. Tinggi 170, 50 kg, dan 36B. Semua murid-muridnya, terutama yang laki-laki pengin banget melihat tubuh polosnya. Suatu hari Rina terpaksa harus memanggil salah satu muridnya ke rumahnya, untuk ulangan susulan. Si Anto...

Tag: guru Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.551 cerita

Konsentrasi Belajarku Hancur

 
Terserah: 16/01/2014 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Saya nggak bisa konsentrasi nonton TV, sebentar mata melihat TV sebentar melihat body Antonella yang oke banget. Kakinya benar-benar bagus, panjangnya proposional banget dan betisnya seperti butir padi. Dia tahu saya nggak konsen, karena kadang-kadang dia sengaja pasang posisi yang menurut saya sangat seksi sekali. Saya duduk disofa kira-kira 1...

Tag: sekolah Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.551 cerita

Gara-gara mabuk

 
Terserah: 11/01/2014 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Pengaruh alkohol membuat istriku agak kehilangan kontrol, dia mulai melakukan tarian erotis mengikuti dancer diatas panggung dengan menjadikan badan Rian sebagai sandaran, sementara Rian tampak canggung mengimbangi tarian istriku.Hal ini memang biasa dilakukan istriku saat mabuk berat, Sementara aku berjoget ringan. sekitar jam 12 muncul keingina...

Tag: mabuk Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.551 cerita

Best day of my life

 
Terserah: 11/01/2014 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Cerita ini berawal ketika aku pacaran dengan Dian. Dian adalah seorang gadis mungil dengan tubuh yang seksi dan dibalut oleh kulit yang putih mulus. Walaupun payudaranya tidak terlalu besar, ya... kira-kira berukuran 34 lah. Selama pacaran, kami belum pernah berhubungan badan. Hanya saja kalau nafsu sudah tidak bisa ditahan, biasanya kami melakukan...

Tag: daun muda Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.551 cerita

Sweet honeymoon (5)

 
Terserah: 11/01/2014 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

"Aku akan ingat momen ini Mas. Aku sangat bahagia. Tuhan sudah memberikan yang terbaik buat aku. Keluargaku, perjalananku, dan kini kamu. Mudah-mudahan kita punya anak ya Mas," ujar Rina sambil memeluk suaminya. "Iya sayang, akan kita besarkan menjadi manusia berguna," balas Bima. Itulah persebutuhan terakhir mereka di tempat itu. Mereka kemudian...

Tag: bulan madu Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.551 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)