Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
205
206
207
208
209
»

Namaku Midah

 
Terserah: 17/01/2011 Dikarang oleh: vickey anira 0 Ulasan

Aku pula ke bilik air di tingkat bawah. Berendam dalam bathtub penuh dengan air suam dapat merehatkan badan dan mindaku. Selesai mandi, aku segera keluar dari bilik air. Ooppss!! Aku terlanggar Abang Man yang entah dari mana datangnya. Hampir terlucut tuala yang kupakai. Aku terpempan.. Hendak lari semula ke dalam bilik air, rasa terkunci dan kaku ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.136 cerita

Aku janda kampung gersang

 
Terserah: 17/01/2011 Dikarang oleh: akakmaniz 0 Ulasan

Cerita aku ini adalah sambungan dari cerita aku sebelumnya yang judulnya "aku janda" stelah seminggu dari kejadian itu pak ari selalu menghubungi saya. ia selalu menghubungi saya waktunya malam. kadang sampai kita bahas dalam masyalah seks juga. awalnya aku risih juga tapi karena manusia biasa yang juga membutuhkan belaian dan hangatan. aku masih i...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.136 cerita

Gadis-Gadis Berjilbab Eksibionis

 
Terserah: 17/01/2011 Dikarang oleh: Zekoid 0 Ulasan

Hari ini adalah hari Minggu, tak seperti hari-hari lainnya aku harus bangun pagi, untuk bersiap pergi ke kantor, hari ini aku santai sekali. Sudah pukul 9 pagi aku masih saja bermalas-malasan di kamarku sambil menonton televisi. Acara berita pagi diselingi dengan iklan kemudian acara olahraga menghiasi hari liburku. Aku kemudian pergi kebelakang, k...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.136 cerita

Jiran

 
Terserah: 17/01/2011 Dikarang oleh: awangje 0 Ulasan

“Ada orang baru pindah…, nampaknya bang…”, kata ku kepada suami ku sambil terus memandang ke luar rumah. “Baguslah kalau macam tu…, tak sunyi sangat kawasan ni”, suami ku membalas. Kelihatan 2 orang lelaki Melayu berbadan sederhana memunggah barang-barang turun dari lori kecil dan meletakkannya di halaman rumah yang kosong sejak 5 bulan yang lal...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.136 cerita

Cerita Panas Sepupuku

 
Terserah: 17/01/2011 Dikarang oleh: awangje 0 Ulasan

Kisah ini bermula setahun yang lalu, dimana aku harus jaga rumah, karenaanak dan istriku sedang berkunjung ke saudaranya selama lebih dariseminggu.Sore itu sekitar jam lima sore, teleponku berdering, aku angkat . . .terdengar suara lembut seorang wanita namun dengan background yanglumayan ramai. "Halo . . . , dik Yanti ada", suara yang sepertinya a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.136 cerita

Tuti Pembantu Rumah

 
Terserah: 17/01/2011 Dikarang oleh: awangjantan73 0 Ulasan

Namaku Tuti warga Indonesia yang baru 6 bulan bekerja sebagai orang gaji di Malaysia umurku baru 25th ,lebih kurang baru 7 bulan aku menjanda,aku ke Malaysia semata-mata ingin lari dari kebuntuan yang melanda,tubuhku kecil saja ,tinggi 4’ 5” berkulit putih kuning .Hari ini amat membosankan hujan turun dengan lebat ,dirumah ini yang tinggal hanyalah...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.136 cerita

Terpedaya (1)

 
Terserah: 17/01/2011 Dikarang oleh: kami72 0 Ulasan

Kisah ini bermula apabila pada suatu hari aku pergi ke bank di balakong untuk membayar duit rumah . pada masa aku sedang mencari petak parking aku terlihat seorang amoi yang boleh dikira agak cantik sedang berdiri dibawah deretan kedai disitu. Dan kebetulan pula berhampiran kedai tersebut ada petak parking kosong dan aku terus memasukkan kereta ak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.136 cerita

Pelajaran paling membekas dari guruku

 
Terserah: 16/01/2011 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Hay para pembaca.aku akan menceritakan pengalaman berharga dalam hidupku ini.pada pagi itu cuaca cerah membuka langkahku menuju sekolah smp ku yg terletak di daerah ramai ibukota.namaku iwan,remaja smp berumur 14 tahun.sekilas tentang diriku,aku anak semata wayang,ekonomi keluargaku biasa saja,ayahku orang bisnis sementara ibuku seorang pegawai di ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.136 cerita

Enjot-enjotan Yang Mahal

 
Terserah: 16/01/2011 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Seandainya itu benar wajah sang Walikota, ?goyangan? di apartemen itu niscaya membuat kursi jabatannya sebagai walikota di daerah Kalbar bisa goyang. Soalnya, dalam VCD yang direkam sendiri oleh selingkuhannya tersebut, digambarkan jelas betapa Pak Wali dan Hana, 35 tahun, sibuk enjot-enjotan. Sungguh perselingkuhan yang mahal, karena untuk kepuas...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.136 cerita

Solusi di Rumah

 
Terserah: 16/01/2011 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Hari ini, di luar kebiasaanku, aku bangun agak telat, sekitar jam 7:30. Itu pun karena sinar matahari yang terang menerpaku dari kaca jendela, yang gordennya lupa kututup tadi malam. Saat ini rumahku pasti sedang sepi, tinggal Siti dan Sulikah, 2 pembantu wanita di rumahku. Keduanya berumur 20 tahun. Juga Suwito yang berumur 25 tahun, dan Wawa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.136 cerita

Paini, si Pembantu pemuas nafsu

 
Terserah: 16/01/2011 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Nama saya Andi, seorang karyawan di sebuah bank terkemuka di indonesia .Saya akan menceritakan kisah saya yang terjadi pada saat saya masih 3 SMU. pada saat tinggi saya 175 cm berat 55 Kg. dan saya berotot pada saat itu karena sering angkat barbel yang 3 kiloan dan sit-up setelah bangun tidur setiap hari. ya cukup menarik perempuan saat itu sehingg...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.136 cerita

Ibu muda seksi di kereta api

 
Terserah: 16/01/2011 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Hari minggu pagi dibulan februari 2010 aku menunggu kereta ekspress yang akan mengantarku kembali ke kota Y karena esok hari aku harus masuk kuliah lagi. Sebelumnya perkenalkan namaku didit berumur 22 tahun, menurut mantan – mantanku dan sahabat – sahabat cewekku aku ini orangnya berwajah menarik, supel, ramah, misterius, dan tinggi (sekitar 180cm)...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.136 cerita

Ngentot Cewek Bispak Bermodal Ganja

 
Terserah: 16/01/2011 Dikarang oleh: aura cinta 0 Ulasan

MODAL GANJA DAPET BISPAK *pendahuluan newbie mau numpang sharing kehidupan dan khayalan pribadinya..pagi tadi pas nyetir mobil sambil topsi (ngebaks-red) ga tau kenapa kepikiran buat nulis2 cerita disini. gw emang doyan seks, (sapa si dari kalian yang baca ini yang ga doyan?? ) gw suka nyari cewe bispak di kampus. ya sudahlah ada beberapa dari peng...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.136 cerita

Kemaluan Orang india menembus memekku

 
Terserah: 15/01/2011 Dikarang oleh: tutti marutti 0 Ulasan

Setelah makan malam seperti dugaanku Raj mengajakku menuju sebuah kamar di hotel itu, begitu masuk kamar dia langsung merengkuh dan melumat bibirku, jemari Raj sangat piawai dalam melucuti pakaianku, dalam waktu singkat kaus dan bra ku sudah tergolek di lantai, ada rasa ngeri waktu Raj merebahkan tubuhku yang hanya setinggi 158 cm dan berat 45 kg b...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.136 cerita

Bersetubuh dengan mak awek

 
Terserah: 15/01/2011 Dikarang oleh: leen833 0 Ulasan

Kisah ini adalah experience aku dengan seorang awek yang bernama Nana. Aku dah kenal dia sejak dari sekolah lagi di KL. Dia sekolah perempuan dan aku sekolah lelaki. Dia ada boyfriend tapi masih rapat dengan aku. Semasa aku di IPT, kawan-kawan Nana kata actually dia suka kat aku tapi segan nak cakap sebab takut aku tak respond. Aku memang suka kat ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.136 cerita

Teh Ninih Luar Biasa

 
Terserah: 15/01/2011 Dikarang oleh: ifaapriana 0 Ulasan

Berikut ini adalah langkah-langkah atau cara membuat email sementara atau email sekali pakai: Pengguna internet tentunya sudah teh ninih luar biasa tidak asing lagi dengan email spam atau junk yang seringkali memenuhi inbox email. Meskipun sudah disediakan berbagai macam filter dan pengamanan spam, masih saja email tersebut menerobos masuk ke...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.136 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)