Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
205
206
207
208
209
»

Dosenku Perawan Tua (1)

 
Terserah: 21/01/2011 Dikarang oleh: tutti marutti 0 Ulasan

Ada satu diantara mereka sudah jadi dosen tapi di Universitas lain, Ibu Inem namanya. Kita semua memanggilnya Ibu maklum sudah umur 40 tahun tapi belum juga menikah. Ibu Inem bertanya, Eh, kamu akhir-akhir ini kok sering ngelamun sih, ngelamunin apa yok? Jangan-jangan ngelamunin yang itu.. Itu apanya Bu? tanyaku. Memang dalam kesehari-harianku, i...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Nurul

 
Terserah: 21/01/2011 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Kisah ni perkara sebenar dalam hidup aku.selama hidup aku tak penah lagi aku main dgn bini org.ni la kali pertama aku rase dalam hidup.cukup indah sekali.die tu aku ringkaskan name die nurul je.name penuh tak yah bagitau.die tu dulu bekas awek lame aku.tapi mase kapel dulu aku tak penah buat ape2 dgn die.tapi satu hari kiteorg berjumpe semula dgn t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Cikgu Midah

 
Terserah: 21/01/2011 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Aku ada sorang cikgu baru posting kat sekolah aku. Waktu tu aku form 5. Cikgu ni mcm akak angkat aku lah.dia duduk rumah sewa kat bandar dgn 2 org cikgu perempuan sek aku.semua tu anak dara.aku duduk asrama.satu hujung minggu cikgu midah tanya aku, aku balik kampung tak? aku cakap minggu ni aku tak balik. Dia ajak aku teman dia kat rumah sbb 2 org ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Kawan Sekolah

 
Terserah: 21/01/2011 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Aku nak cerita tentang kisah lama zaman aku student, aku pernah mengadakan hubungan sex dengan kawan sekolah menengah aku. nama dia sueraya hani dan dia juga jiran dikawasan rumah aku. masa tu kami sama-sama masih belajar di uni dia di utara buat famasi dan aku di KL buat accont. su memang cantik orangnye dan memang jadi awek idaman ramai budak lel...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Kesepian

 
Terserah: 20/01/2011 Dikarang oleh: mirandahorny 0 Ulasan

Kisah ini sebenarnya sangat memalukan untuk aku ceritakan, tapi aku pengen berbagi cerita dengan lainnya. Cerita ini dimulai, ketika adikku ditinggalkan isterinya, gara-garanya suatu hari Maggie Liem istrinya pulang kerja lebih awal dan dia tertangkap basah di tempat tidur apartemennya dengan salah satu mantan pacarnya. Tentu sajaTedi mencoba b...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Aku cintakan suami ku

 
Terserah: 20/01/2011 Dikarang oleh: salleh lai 0 Ulasan

Kehidupan aku mula berubah sejak Din mula pindah ke rumah sebelah menjadi jiran baru aku. Dia tinggal membujang seorang diri. Bekerja sebagai mekanik kereta. Oleh kerana kami duduk di rumah flat, maka selalu juga kami terserempak dan berbual mesra. Kadangkala di dalam lif dan kadangkala di kaki lima. Aku rasa senang dan gembira ketika berdua berbu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Ibu Diah, Istri Bosku yang Bahenol

 
Terserah: 20/01/2011 Dikarang oleh: sahad kadarana 0 Ulasan

Namaku Eko ( kali ini nama asli). Aku tinggal di kota Mataram Lombok. Ceritaku ini terjadi pada tahun 2007 silam. Pada waktu itu aku kuliah di sebuah di salah satu Perguruan Tingi Swasta di Lombok. Aku ambil cuti kuliah untuk bekerja di sebuah radio swasta yang sudah terkenal di kota itu. Waktu itu aku bekerja sebagai kru produksi. Pekerjaannya san...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Mbak Meta

 
Terserah: 20/01/2011 Dikarang oleh: Taka pasha 0 Ulasan

Tentu aja masih membekas, soalnya peristiwa inilah yang membentuk aku jadi maniak seks seperti sekarang. Mba Meta adalah keponakan jauh ibuku yang ikut tinggal dirumahku. Ya, dia ikut keluargaku sebab keluarganya kurang beruntung. Dia ikut keluargaku sejak kelas dia 2 SMP. Kejadian ini terjadi saat mba Meta duduk di kelas 3 SMA Mba Meta adalah...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Pisau cukur

 
Terserah: 19/01/2011 Dikarang oleh: dekkor 0 Ulasan

Aku dah tak tahan dengan si Natasha ni. ... Aku kenal Natasha sejak 3 bulan yang lalu. Sejak itu aku ngan dia selalu keluar sama. Natasha merupakan setiausaha di pejabat rakan kongsi syarikat kami. Sejak pertama kali deal dengan syarikat mereka kami sering keluar minum bersama. Kadang kala lunch bersama. Ada sesekali kami keluar malam tapi setak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Awal Dari Segalanya

 
Terserah: 19/01/2011 Dikarang oleh: ant30 0 Ulasan

Perkenalkan nama gw Rio umur gw 18 Tahun, gw sekolah di SMU Negeri di Jakarta Selatan sekarang gw udah kelas 3 dan dikit lagi pengen menempuh Ujian Nasional tapi itu masih lama, masih ada 4 bulan lagi ngehadapin UN. Sekarang lagi liburan sekolah karena abis Ujian Akhir Semester dan gw liburan hanya dirumah aja karena bokap dan nyokap gw sibuk denga...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Abg Masa Kini

 
Terserah: 19/01/2011 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Aku seorang pelajar SMP kelas II, namaku Rima. Kata orang aku cantik, kulitku kuning, hidungku bangir, sepintas aku mirip Indo. Tinggiku 160cm, ukuran Bhku 34, cukup besar untuk seorang gadis seusiaku. Aku punya pacar, Dino namanya. Dia kakak kelasku, kami sering ketemu di sekolah. Dino seorang siswa yang biasa-biasa saja, dia tidak menonjol di sek...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Perjakaku Digarap Janda

 
Terserah: 19/01/2011 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Kisah ini Ketika Aku masih duduk di bangku SMU, kira-kira 2000 awal.. sebut saja aku roby yg pda saat itu berusia 19 tahun, dan janda itu mirna 27 tahun dengan body yg mulus dan payudara 36C.. Aku yang semula hanya biasa-biasa saja bersikap pada janda itu. karena kami sering berpapasan di jalan dan bertegur sapa, muncul ide iseng yang sering kuanga...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Pacarku Telah Merenggut Keperawananku

 
Terserah: 19/01/2011 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Aku telah berpacaran dengan budi (nama samaran.red) kurang lebih satu setengah tahun. Layaknya orang yang berpacaran, kami juga saling bergandengan tangan, dan berpelukan. Tapi tidak pernah melakukan ”itu”. Sampai suatu saat… Malam minggu, sehabis pulang nonton bioskop, jam menunjukkan pukul 22.30WIB. Jadwal malam di kosku hanya sampai pukul 22.00...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Pura-pura tidur

 
Terserah: 19/01/2011 Dikarang oleh: Herij 0 Ulasan

Aku seorang pedagang umur 35 tahun, istriku 32 tahun guru SMA. kisah ini terjadi dua tahun lalu, tepatnya satu bulan sebelum puasa. Aku mempunyai pembantu namnya Dian. orangnya cukup tinggi hampir setinggi aku yaitu kira-kira 165cm, semampai, badanya langsing dengan kedua tetek yang masih sekal dan mencuat dengan ukuran teteknya kira2 34. saya hany...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Birahi Terpendam Jilbaber Edies Adelia (7)

 
Terserah: 18/01/2011 Dikarang oleh: leen833 0 Ulasan

Kugali terus vagina Indriani Hadi yang sudah termakan gairah birahi itu, kujilati vaginanya yang sempit itu, wanita berjilbab ini menggelinjang bak cacing kepanasan, geliat tubuhnya di sofa itu kian basah oleh keringat yang membanjir, ketika hendak melepas jilbabnya aku langsung menahan tangannya, Indriani Hadi memandangku dengan mata sayu, giginya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Birahi Terpendam Jilbaber Edies Adelia (6)

 
Terserah: 18/01/2011 Dikarang oleh: leen833 0 Ulasan

Indriani Hadi memelukku di sofa itu dengan erat, memberikan rasa tenang padaku dengan mengelus elus pada leher belakangku, aku pun juga tak kalah memberikan kemesraan pada istri Sahrul Gunawan yang puas aku kontoli dengan berjilbab, nafasnya diatur agar cepat pulih, demikian pula denganku yang merasakan jepitan kontolku di dalam memek wanita berjil...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)