Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
210
211
212
213
214
»

Tentang Hiroh, Perawan Ke Tujuh

 
Terserah: 02/11/2010 Dikarang oleh: Kutang 0 Ulasan

Ini adalah kisah nyata tentang perjalanan hidupku. Tidak ada kebohongan di dalamnya meskipun identitas dari semua pelakunya aku sembunyikan.Namaku Soberun, tinggal di Batang sebuah kota kecil Jawa Tengah. Dulu, beberapa tahun yang lalu, saat aku masih begitu bangga dengan koleksi wanita-wanita hasil buruan libidoku, aku merasa ada yang kurang di sa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Cara Mencumbu Pepek

 
Terserah: 01/11/2010 Dikarang oleh: begu ganjang 0 Ulasan

Aku adalah seorang lelaki berusia 16thn dan memiliki naluri seks yang lumayan tinggi.Aku 2 bersaudara dan tinggal bersama mamaku dikota medan sejak sekitar 6 bulan lalu.Papa dan mama tinggal terpisah karena pekerjaan.Papa tinggal di-Riau sementara kakaku tinggal di bandung dan sedang kuliah.5bulan lalu terakhir kali keluarga kami mengumpul dirumah ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Anak Juraganku Dan Temannya

 
Terserah: 01/11/2010 Dikarang oleh: bocahgeblek 0 Ulasan

ini terjadi karena kenakalan Gadis Remaja anak majikanku. Ia gadis ranum, Siswi SMA. Namun rupanya telah memiliki fantasi dan pengalaman cukup. Sekali kupenuhi permintaannya untuk menyetubuhi dirinya, ia malah ketagihan, dan aku bak dijadikan gigolo. Digilir bersama sesama Siswi SMA lainnya. Tapi yang jelas, aku senang, dapat memek gadis dan dapat...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Kisahku dengan nana

 
Terserah: 01/11/2010 Dikarang oleh: bearza 0 Ulasan

Kisah ini adalah experience aku dengan seorang awek yang bernama Nana. Aku dah kenal dia sejak dari sekolah lagi di KL. Dia sekolah perempuan dan aku sekolah lelaki. Dia ada boyfriend tapi masih rapat dengan aku. Semasa aku di IPT, kawan-kawan Nana kata actually dia suka kat aku tapi segan nak cakap sebab takut aku tak respond. Aku memang suka kat ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Pintu depan

 
Terserah: 01/11/2010 Dikarang oleh: leen833 0 Ulasan

Ketika saya membongkok untuk mengambil tidak sengaja mencari tetingkap bilik mandi di tingkat empat yang terletak di depan dan di bawah saya, cahaya itu dan di antara celah-celah jendela aku dapat melihat sepasang payudara besar dengan paruh tajam dengan air dan busa sabun untuk mengelakkan mereka, aku menghabiskan masa menonton dan ketika ia sele...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Juceli dan Old Black

 
Terserah: 01/11/2010 Dikarang oleh: leen833 0 Ulasan

gelap lurus rambut dan mata coklat. Aku menjaga tubuh saya dalam keadaan yang baik. Perlu untuk mengatakan, aku dipilih sebagai gadis paling cantik di kedua-dua suami saya dia adalah keselamatan hipermecado Oleh itu, orang selalu takut dan ragu untuk mendekati saya. Tidak pernah mengatakan tidak, karena laki-laki biasanya sangat tidak selamat bagi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Biasa jer

 
Terserah: 01/11/2010 Dikarang oleh: leen833 0 Ulasan

Dia telah bersama temanku Elena untuk membantu saya dalam memilih bikini, dan situasi yang dijanjikan, memberikan sihat khusus, kerana dalam beberapa kesempatan, suami saya dan saya sudah membayangkan di tempat tidur dengannya. Ketika suami saya dan saya sampai ke mal dan dia menunggu saat menonton beberapa bikini, saya bergabung dan kemudian melih...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Lil Squirt

 
Terserah: 01/11/2010 Dikarang oleh: leen833 0 Ulasan

Semuanya bermula cukup polos. Mereka bertemu di sekolah tinggi, melakukan hal kencan yang normal, dan hanya pergi base kedua lalu pertama atau mungkin beberapa kali. Enam bulan terakhir telah melelahkan baginya dan Michael, mereka berdua memilih untuk pergi ke sekolah yang berbeza tapi masih punya banyak masa di telefon dan komputer. Itu tidak sama...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Asmara Cewek Beijing

 
Terserah: 01/11/2010 Dikarang oleh: kami72 0 Ulasan

Tentunya para pembaca 17tahun.com sudah mengenal saya lewat cerita-cerita saya yang sebelumnya. Saya adalah Joe Chan yang kalian kenal lewat KISAH KASIH mIRC, dan PENGALAMAN PETUGAS ASURANSI. Sekarang saya akan menceritakan pengalaman nyata saya lewat kisah saya di Beijing. Cerita ini bermula sebelum saya mengenal Inge (ingat cerita KISAH KASIH ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Enaknya Kalah Main Poker

 
Terserah: 31/10/2010 Dikarang oleh: dekkor 0 Ulasan

Namaku Adi. Cerita ini adalah satu kisah hebat yang benar2 terjadi dalam hidupku yang membosankan. Sewaktu aku berumur 16 tahun, aku berniat untuk masuk ke SMU di kota besar. Waktu itu aku memilih Surabaya. Sebelumnya aku tinggal di Nganjuk, kota kecil yang jauh dari kesenangan dan kebebasan. Bapak Ibuku mengiyakan saja, dengan syarat aku harus bis...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Urutan demi urutan

 
Terserah: 31/10/2010 Dikarang oleh: AkuTerror 0 Ulasan

Macam ni ceritanya... aku ni student kat Australia... kat mana, tak penting... ada satu hari ni aku baru abis final exam. Aku rasa nak hilangkan tension aku study ni dengan pergi massage. So, aku pun call up la satu iklan massage service dalam majalah ni untuk set up appointment, and not long after that aku pun start kereta, terus pergi rumah masse...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Masa indah kuliah

 
Terserah: 31/10/2010 Dikarang oleh: putra gendut 0 Ulasan

Cerita ini adalah kisah nyata ts..a.k.a bukan dikarang..ini memang benar" terjadi so silahkan simak baik" ya gan pertengahan tahun 2007 ane bertemu dengan seorang gadis, namanya sebut saja indah. ane dikenalin sama temen ane sebut aja joni, joni sendiri sudah punya pacar namanya sebut saja dewi. dewi dan indah adalah teman baik dan 1 kampung...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Gara gara chating

 
Terserah: 31/10/2010 Dikarang oleh: hanntu 0 Ulasan

Ini adalah kisahku dan awal perkenalan ku dgn dia, wktu itu aku masih kuliah, aku berkulit putih rambut hitam ikal. tinggi aku 170cm. postur badan aku biasa aja tdk terlalu kurus tp cukup berotot. sedangkan dedek aku (penis aku) panjangnya 17cm dgn diemeter 6,5cm. ukuran yg lumayan buat orang asia Awal aku mengenal dia dari chating, sebut saja nam...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Kelentit panjang

 
Terserah: 30/10/2010 Dikarang oleh: what the fuck 0 Ulasan

Aku ada kenal seorang awek ni nama dia Rozie, dia boleh dikatakan agak cerdik orangnya. Aku mengenali dia melalui seorang kawan di tempat tinggal aku. Satu malam tu aku keluar dengan member aku pergi ke Damansara UP-Town, baisalah awek kan ramai kat sana. So, aku bila aku sampai kat sana aku terserempak dengan si Rozie ni dan aku bertanya keman...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Wanita Yang Penuh Variasi

 
Terserah: 30/10/2010 Dikarang oleh: paejo 0 Ulasan

Nama saya Jeffry dan saya saat ini sedang kuliah di salah satu PTS di salah satu kota besar di Indonesia, dan hari ini adalah hari pertama saya datang ke kota ini karena besok perkuliahan saya sudah dimulai. Sesudah sampai dari kampung, maka saya segera menuju tempat kost saya karena saya sendiri sebenarnya belum mengenal kost baru itu. Sesampainya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Teman kesunyian

 
Terserah: 30/10/2010 Dikarang oleh: errinbabe 0 Ulasan

Aku mengenali faiz melalui laman sembang.. dari awl perkenalan, aku mmg mencari teman untuk menghilangkan rasa ghairahku.. setiap kali aku bersembang dengannya.. pasti jari ku tidak akan terlepas dr pantatku... kadang-kadang hanya mendengar suaranya sudah membuatkan aku kegersangan... yang pasti akhir perbualan kami akan diteruskan melalui phone se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)