Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
210
211
212
213
214
»

Zarina

 
Terserah: 07/12/2010 Dikarang oleh: jep senduk 0 Ulasan

Ceritanya begini..... sesudah baru tamat mengambil peperiksaan SPM aku pun mulalah carik kerja kat kilang. Dapatlah aku kerja sebagai operator. Kena pulak aku dtempatkan kat Assembly, pergh... ramai awek.... Masa tu rapatlah ngan sorang awek nama Zarina. Hari hari la aku dok melakukan pengusyaran.. Cute giler cakap lu hehe... kulit putih, body pun ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.581 cerita

Seminar

 
Terserah: 06/12/2010 Dikarang oleh: Fariq 0 Ulasan

Pada suatu hari saya telah dihantar ke seminar untuk mengendalikan daya pengeluaran sesebuah syarikat. Saya dan kawan saya timah (nama samaran) telah dihantar untuk menghadiri seminar tersebut. Tiba di hotel kami pun check-in dan pergi ke bilik untuk berehat seketika. Timah ni seorang pemalu dan pendiam. So, komunikasi antara kami berdua sangat le...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.581 cerita

Berbagi nikmat dengan sahabat

 
Terserah: 06/12/2010 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

“Kenapa mesti di saat seperti ini ada tamu yang datang ke kosannya, benar-benar sial!”, runtuk gadis itu lagi. “Tok… tok… tok…! Sha…!!”, suara ketokan di pintu kenbali terdengar, kini ditambah dengan suara teriakan seorang gadis. “Sebentar…!”, teriak Reisha. Dengan segera gadis cantik tersebut mengancingkan kembali kaitan branya dan mengenakan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.581 cerita

Gairah tiga pembantu

 
Terserah: 06/12/2010 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Karena prestasi gue yang lumayan bagus , gue pun di promosikan jadi manager operasional di perusahaan tempat gue kerja.Dengan posisi gue sekarang gue pun dapat jatah rumah dati perusahaan, setelah apartment gue jual, pindahlah gue ke rumah baru gue.Karena kondisi gue yang masih single, gue pun berinisiatif untuk cari pembantu buat di rumah gue. Pas...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.581 cerita

Scarlet affair (1)

 
Terserah: 06/12/2010 Dikarang oleh: sdkurita 0 Ulasan

Bab 1 - Inisiasi Aiden berjalan melewati cermin panjang lantai di rumahnya untuk pergi ke sekolah. Dia adalah seorang senior di Kempton Tinggi. Refleksi dia lihat adalah satu dipilih. celana panjang hitam yang menyeret sampai lantai dengan rantai terjuntai ke bawahnya, disertai kotak-kotak hitam dan putih menempel samping celana panjangnya. T-s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.581 cerita

Meraba Nasariah

 
Terserah: 06/12/2010 Dikarang oleh: amir hafiz 0 Ulasan

Ditambah pula dengan wajahnya yng seakan-akan Chinese look kerana dia ada berdarah cina. Di dalam kelas bila ada kesempatan aku pasti tidak melepaskan peluang untuk skodeng Nasariah kerana kedudukan tempat duduk aku dengan dia tidak jauh, memandangkan tempat duduk ku hanya lah berada satu baris dibelakang tempat duduk dia. Pernah sekali aku terp...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.581 cerita

Surina

 
Terserah: 03/12/2010 Dikarang oleh: akulagike 0 Ulasan

Su termengah-mengah macam baru lepas lari 400 meter. Aku cium Su dengan lembut. Su kata first time dia rase air dia sendiri. Aku nyonyot lagi putting dia. Su masih lagi teransang. Aku bangkit dan get ready nak menyelam. Aku pegang konek, aku letak betul-betul kat mulut cipap dia. Aku gesel atas bawah. Cipap Su bagi respon. Kembang kuncup lagi. Aku ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.581 cerita

Mengintip pasangan bersetubuh

 
Terserah: 01/12/2010 Dikarang oleh: nor asha umira 0 Ulasan

Kejadian ini benar terjadi meski aku hanya sekedar mengintip saja, kejadiannya beberapa bulan yang lalu waktu itu teman sekaligus tetanggaku mengajak aku menemaninya kesemarang untuk mengambil obat dari seorang yang ahli dalam penyembuhan alternatif. Jam 11 siang kami berangkat dan tiba disana jam 2 setelah mengambil obatnya kami menuju rumah nenek...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.581 cerita

Aku innocent

 
Terserah: 01/12/2010 Dikarang oleh: sparda dante 0 Ulasan

Kepada semua pembaca, aku ucapkn selamat m'baca.. lpas ni korang pikir samada perbuatan korang ni ada side effect ke tidak. first, aku nk tulis kat sini mengenai cerita aku buat yang pertama kalinya aku berdampingan dengan seorang perempuan yang aku sangat sayangkn dia sebagai seorang sahabat tapi semua berakhir setelah aku menyebabkan dia mengandu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.581 cerita

Pagar Ayu

 
Terserah: 01/12/2010 Dikarang oleh: maskuy4 0 Ulasan

Hari itu merupakan hari yang sangat bahagia sepanjang hidupku kerena hari itu merupakan hari dimana aku menjadi pengantin dan di rayakan disebuah hotel berbintang yang cukup mewah,seperti biasanya saya di damping oleh dua pagar ayu yang cukup manis dan cakep,yang satu bernama yulia dan yang satu lagi bernama Dewi,dua jam sebelum pertemuan dengan ca...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.581 cerita

Perjanjian MudahTerpaksa

 
Terserah: 28/11/2010 Dikarang oleh: jepun67 1 Ulasan

Kisah ini terjadi ketika usia ku 19 tahun. Ceritanya begini. Pada awal tahun 1995 aku bekerja di sebuah syarikat yang agak besar di Kota Kinabalu. Dalam syarikat inilah, aku mula berkenalan dengan rakan sekerja ku iaitu Michael. Pada awal perkenalan ku dengan Micheal kami selalu bergaduh dan selalu berlumba-lumba untuk mencapai target. Tapi tak d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.581 cerita

Kumpulan Orang-orang Bertopeng (9)

 
Terserah: 27/11/2010 Dikarang oleh: Mamamia2 0 Ulasan

“Gimana, A-mei, rasanya? Enak khan. Puas? Hehehehe,” kata Pak Heru beberapa saat kemudian sambil mengelus-ngelus rambut gadis itu. A-mei yang tubuhnya menempel di atas tubuh Pak Heru tak menjawab namun mukanya memerah. “Hahahahaaaa” Pak Heru tertawa puas sambil tangan yang satu terus membelai-belai rambut A-mei sementara tangannya yang lain m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.581 cerita

Kumpulan Orang-orang Bertopeng (8)

 
Terserah: 27/11/2010 Dikarang oleh: Mamamia2 0 Ulasan

Dua orang yang sama-sama bertopeng malaikat, namun isi dalamnya amat busuk, jauh lebih busuk dibanding potret Dorian Gray. Sesampai di kamar, Pak Heru buru-buru mandi dan berganti pakaian tidur. Setelah itu ia langsung menyelinap keluar ke ruang tengah yang telah gelap dan berjalan menuju kamar A-mei yang masih menyala terang… Dokk..dok...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.581 cerita

Kumpulan Orang-orang Bertopeng (7)

 
Terserah: 27/11/2010 Dikarang oleh: Mamamia2 0 Ulasan

Petang ini ia sengaja membatalkan janji acara kunjungan ke kampung untuk pemberian uang bantuan kepada orang-orang miskin. {Ngapain kesana, udah capek di jalan, nggak ada wartawan yang meliput lagi, dan pemandangannya sepet semua. Mending disini, bisa ngeliat yang bening dan segar kayak gini, hehehehe}, batinnya sambil memandangi gadis Chinese put...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.581 cerita

Kumpulan Orang-orang Bertopeng (6)

 
Terserah: 27/11/2010 Dikarang oleh: Mamamia2 0 Ulasan

Petang ini ia sengaja membatalkan janji acara kunjungan ke kampung untuk pemberian uang bantuan kepada orang-orang miskin. {Ngapain kesana, udah capek di jalan, nggak ada wartawan yang meliput lagi, dan pemandangannya sepet semua. Mending disini, bisa ngeliat yang bening dan segar kayak gini, hehehehe}, batinnya sambil memandangi gadis Chinese put...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.581 cerita

Kumpulan Orang-orang Bertopeng (5)

 
Terserah: 27/11/2010 Dikarang oleh: Mamamia2 0 Ulasan

Mata Pak Wijaya berkejap-kejap karena ia baru saja mendapat ide brilyan untuk membalas dendam hatinya sambil sekaligus memajukan bisnisnya. Kalau selama ini gadis itu selalu melanggar aturannya, maka kini ia akan membalasnya dengan setimpal. Idenya itu diilhami oleh insiden kecil yang terjadi kemarin malam. Pak Heru terpaksa menginap di rumahnya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.581 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)