Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
210
211
212
213
214
»

Kisah Khairani (4)

 
Terserah: 22/12/2010 Dikarang oleh: awangjantan73 0 Ulasan

Mereka sampai ke rumah Khairani kira-kira jam 9.10 malam. Ketika mereka sampai hujan mula turun dengan lebatnya. Khairani mempelawa Pak Itam masuk ke rumahnya. Setelan pintu dikunci Khairani masuk ke biliknya. “Suami cikgu ke mana?” “Mesyuarat kat Langkawi.” “Lama?” “Tiga hari.” “Bila dia pergi?” “Subuh tadi.” “Baguslah tu.” ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Adu Kepiting

 
Terserah: 21/12/2010 Dikarang oleh: lipeng 0 Ulasan

Boleh ngga Mas mencarikan aku?" "Wah, wah, wah, bagaimana mungkin kita bisa mendapatkan kepiting di puncak gunung seperti ini?" kata sang suami. "Tolong cari donk. Berusahalah. Pasti Mas bisa menemukannya. Kalau aku nggak masalah, tapi yang ini nih," desak sang istri sambil menunjuk janin yang ada dalam perutnya. Setelah lama didesak, akhirny...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Aku selingkuh

 
Terserah: 21/12/2010 Dikarang oleh: Pajang 1 Ulasan

Aku seorang ibu dgn mempunyai anak 3 org usiaku sudah 45thn..Sebelumnya tak pernah terpikir dalam benakku kalau aku akan melakukan ini semua. Karena terus terang aku adalah seorang istri dan ibu yang selalu ingin membuat yang terbaik untuk suami dan anak2ku. Aku sudah menikah hampir 20 tahun sehingga seharusnya perkawinanku langgeng dimana 20 ta...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Petugas

 
Terserah: 21/12/2010 Dikarang oleh: cakep_bo2002 0 Ulasan

Saat itu beberapa hari terakhir ada seorang petugas dari kantor pajak yang beberapa kali datang ke rumahku untuk mengurus pajak dengan papaku. Namanya, kita sebut saja dengan Om GT, umurnya 30an, orangnya tidak tergolong cakep, malah di bawah rata-rata atau kasarnya jelek. Rambut cepak, kumis tipis dan badannya agak tambun. Kadang-kadang dia curi-...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

First time dlm hutan

 
Terserah: 21/12/2010 Dikarang oleh: awangje 0 Ulasan

I ni baru 15 time tu,my bf ngan kawan2 dye rancang nak pegi camping ramai2.Pendek citer,sume bawak couple masing2.So...Bf I ni pon bawaklah I. I bukan nak kata,but I ni jenis pemalu and pendiamlah jugak,but my bf ni jenis xtahu malu.Masa nak pegi tempat camping tu barulah I tahu yang kitorang ni nak pegi camping dlm hutan,dahlah I benci hutan and n...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Sarifah Yusof

 
Terserah: 21/12/2010 Dikarang oleh: awangje 0 Ulasan

Sarifah yusof kampung teluk menara, 21200 manir kuala terengganu independent distributor HERBALIFE tidak sabar rasanya menunggu petang hari... pada petang ini aku ingin bertemu dengan kekasih hati . berdebar debar pulak kali ini... seluar dalamku telah lama basah . tak tahan lagi menanggung rindu. burit aku mengemut ngemut memberi tahu yang dia jug...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Rahsia Awek Jepun

 
Terserah: 21/12/2010 Dikarang oleh: dodoz999 0 Ulasan

Aku ingin mengisahkan tentang pengalamanku ini ketika aku berkerja di sebuah ejen pelancongan di Penang. Aku adalah Manager Ejen pelancongan tu. Waktu cuti sekolah lalu adalah sekumpulan pelajar dari Jepun menginap di hotel 5 bintang yang terkenal di Penang. Sibuk lah aku kena uruskan program-program depa sebab depa ni semua tetamu VIP hotel ni. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Kenangan Keropok Lekor

 
Terserah: 20/12/2010 Dikarang oleh: shark75 0 Ulasan

Katanya sudah lama tak makan keropok lekor. Suamiku sememangnya berasal dari Terengganu. Keropok lekor adalah makanan kegemarannya. Aku ikut saja. Sementara menunggu hidangan aku terpandang seorang gadis sedang memotong kecil sebatang keropok lekor yang panjangnya kira-kira dua kaki. Ukurannya sebesar tangan anak kecil. Keropok berwarna hitam p...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Susu Kak Mas

 
Terserah: 19/12/2010 Dikarang oleh: australianguythuy 0 Ulasan

Kak Mastura namanya, dan usianya pula dalam linkungan 26 tahun. Dia adalah seorang wanita yang mempunyai tubuh badan yang sungguh merangsangkan. Lebih-lebih lagi buah dadanya. Fuhhh.... sedap kalau dapat meramasnya. Aku perlahankan van aku sambil menekan hon, dia menoleh dan tersenyum. Lantas aku bertanyakan kharbarnya dan suaminya. Dengan nada...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Zainah

 
Terserah: 19/12/2010 Dikarang oleh: an_sara 0 Ulasan

Hati Khairuddin sedih. Hujung tahun 1997 Khairuddin terpaksa meninggalkan kompleks polis itu. Pindah mengikut abahnya yang ditukarkan ke Kuantan, Pahang pula. Tubuhnya makin sasa dan dia tampak segak. Tinggi dan athletis. Sudah mencecah 170cm.. Masih juga tidak suka pakai seluar dalam. Masih juga gemar konolnya ditibai angin dalam celana atau selua...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Ustazah fatin

 
Terserah: 19/12/2010 Dikarang oleh: an_sara 0 Ulasan

Aku adalah budak lelaki baru berumur 13 tahun,umur tersebut mnyembabkan aku memberontak utk mendapat satu bnda yg baru ..umur ku baru remaja mnyebabkan aku melihat setiap wanita adalah manis.tapi bila aku berumur 16 tahun aku mula berfikir utk menyetubuh wanita,iaitu wanita yang berjilbab dan bersuami dan cantik.Aku tak mau perempuan gemuk dan tak ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Tak sangka dapat juga (2)

 
Terserah: 18/12/2010 Dikarang oleh: bisangaceng 0 Ulasan

Sssshhhhhh…… aku mendengus kesedapan hasil hisapan siti pada batang aku. Tak sangka aku gadis ini mahu juga menghisap batang aku dalam rumahnya sendiri. Aku cuba mencapai bahagian cipapnya. Akhirnya dapat juga aku pegang cipapnya. Rasa licin saje dia dah cukur bulu nya. Aku pun mula memainkan kelentitnya yang sudah terpacak keras hasil usapan jari...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Tak sangka dapat juga (1)

 
Terserah: 18/12/2010 Dikarang oleh: bisangaceng 0 Ulasan

Setelah beberapa bulan aku berhubungan dengan Siti dia pun jemput la aku ke rumahnya pada hari raya. Aku pun cakap la kat dia kalau hari-hari awal raya memang aku tak boleh memenuhi permintaannya. Dia kata takpe la datang la hari yang boleh. Aku pun kata ok. Kalu aku nak pergi aku bagi tau dia. Dia kata ok. Dah beberapa hari lepas raya aku pun call...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Ustazah Nur (3)

 
Terserah: 18/12/2010 Dikarang oleh: Nicol Armarfi 1 Ulasan

"Haji, Kumar, ni air panas minum la dulu," ajak Ustazah Nur. "Kamu dah mandi Nur?" Tanya Haji Ismail. "Iyelah Haji, rehatkan badan dulu, kejap lagi Haji nak lagi kan!" Kata Ustazah nur. "Haa... Mana kamu tau?" "Tu! Tengok konek tu dah naik.. Haji tak nak bukak ke kopiah tu?" Juih mulut Ustazah Nur sambil bertanya. "Alah kalau kau pak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Lisa tergoda

 
Terserah: 18/12/2010 Dikarang oleh: muhd a 0 Ulasan

Aku seorang jurutera yang berkhidmat dengan sebuah syarikat swasta di Penang. Aku berusia hujung 20-an. Aku memang seorang yang kuat seks tetapi masih belum mahu kahwin kerana tanpa kahwin aku boleh menikmati pengalaman seks dengan ramai orang tapi kalau kahwin nanti, tak boleh. Ini ialah cerita seorang staff ku yang baru masuk bekerja. Lisa be...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita

Koleksi nyoksebatang

 
Terserah: 17/12/2010 Dikarang oleh: jepun67 0 Ulasan

Nama saya Zie. Umur dalam thirtiesla... one thing about saya ni, I'm very sexy. Kadang2 bila tengok body saya dlm cermin boleh syok sendiri.. betul! Breast saya masih lagi tegang even anak dah 2. Saya rasa you all kat luar sana pun sure ada yang feel macam tu betul tak? Well.. saya ni masa muda agak liar sikit so bila saya kawin saya dah berjanj...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.940 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)