Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
213
214
215
216
217
»

Kak Zi Tersayang

 
Terserah: 25/10/2010 Dikarang oleh: mightybuu 0 Ulasan

Pagi Sabtu yang sejuk. Hujan renyai sejak malam tadi. Aku sampai di halaman rumah pengetua kira-kira 7.00 pagi. Persekitaran kelihatan basah dan segar. Kuketuk pintu rumah pengetua beberapa kali. Tidak lama menunggu pintu dibuka oleh Kak Azi.. Isteri pengetua yang cantik bestari. Guru-guru muda di sekolah ini memanggilnya Kak Azi. "Oh, Lan, masukla...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Batang Melayu

 
Terserah: 25/10/2010 Dikarang oleh: jue 0 Ulasan

“En. Aziz free ke petang ni. Saya perlu stayback kerana nak habiskan kerja. Esok boss perlu untuk meeting lembaga pengarah,” tiba-tiba saja Airin tercongak di depan mejaku. “Pegawai lain tak ada ke?” tanyaku. “Semua mereka ada hal, tak boleh nak stayback,” Airin merayu kepadaku. Aku faham permintaan Airin. Sudah menjadi polisi pejabat, man...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Ngentotin ABG Bule Mabuk

 
Terserah: 25/10/2010 Dikarang oleh: Hardskin 0 Ulasan

Aku tinggal di salah satu kota di Canada, kira-kira sudah hampir 6 tahun. Aku tinggal sendiri di salah satu gedung apartemen dekat down town area. Kamarnya satu, ada ruang tamu, kitchen, balcon buat smoking, murah juga. Kadang teman-teman menginap, meminjam komputer, karena milikku pentium ii, dan semua software, games etc aku punya. Jadi mereka be...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Service Plus SPG Susu

 
Terserah: 25/10/2010 Dikarang oleh: jue 0 Ulasan

Pagi itu aku harus lebih bagi ke studio foto Maxi, salah satu studio foto terbesar di kotaku. Ada beberapa foto bencana alam yang harus kucetak untuk dikirim segera kepada Supri, kawan lamaku yang jadi agen berita luar negeri, berbasis di Jakarta. Sudah dua tahun ini, kujalani profesi fotografer freelance untuk Supri. Lumayan juga hasilnya, bisa bu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Kembali Semula

 
Terserah: 25/10/2010 Dikarang oleh: azmankaz 1 Ulasan

Sepupuku tinggal dirumah ku selepas SPM. Sebab paksu aku suruh dia belajar cara hidup kampung. Rupa parasnya cantik sebab maksu ku rupa macam hindustan.Aku belajar di salah sebuah sekolah asrama penuh di utara. Aku dulu memang pernah bercinta dengan dia sewaktu umur 13-14 tahun. Dia setahun tua dengan aku. Jadi satu hujung minggu aku balik kampu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Mantan Anak Ibu Kost

 
Terserah: 25/10/2010 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Pengalaman aku kali ini berawal beberapa tahun yang lalu, sekitar tahun 1993 – 1996. Saat itu aku baru saja mendapatkan kerjaku di kota Surabaya sehingga untuk mendapatkan rumah dalam waktu dekat tidak mungkin aku lakukan karena terus terang saja, aku belum mendapatkan tabungan yang cukup untuk membeli rumah. Akhirnya aku putuskan untuk kost didaer...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Ngentot Anak Smp

 
Terserah: 25/10/2010 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Namaku Chepy, 22 tahun, mahasiswa di sebuah universitas swasta ternama di Jakarta. Kisahku ini adalah kejadian nyata tanpa aku rekayasa sedikitpun !. Kisahku bermula setahun yang lalu ketika temanku ( Dedy ) mengajakku menemaninya transaski dengan temannya ( Gunawan ). Saya jelaskan saja perihal kedua orang itu sebelumnya. Dedy adalah teman kuliah...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Kronologi Cinta ku

 
Terserah: 25/10/2010 Dikarang oleh: ulquirroshiffer 0 Ulasan

Aku teringat balik sejarah silam, kisah cousin aku dengan aku. Masa tu kami sama-sama mentah lagi. Yang aku cakap mentah ni maknanya dari segi pengalaman, ciput, kosong. Tapi masa tu aku dah tau masturbate, dah pandai tengok buku telanjang. Masa tu mana ada komputer dan internet, mana ada CD atau DVD. VCR pun tak ada. Harap tumpang majalah lucah ka...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Mas K, Hebat Orangnya

 
Terserah: 24/10/2010 Dikarang oleh: hanizah 0 Ulasan

Namaku Marga Firliany P. Teman-temanku memanggilku Marga. Atau kalo lagi gaul biasa dipanggil Maggie, biar lebih ngegaya. Usia ada di mid twenty. Body nggak sexy-sexy amat: 165 cm / 55 kg, rambut sebahu. Ukuran dada-pinggul? Sampe saat ini biarlah cowok saya (dan temen deket yang nanti saya ceritain) yang tahu. Yang mau saya bagi untuk teman-t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Takut hamil

 
Terserah: 24/10/2010 Dikarang oleh: bokepaja 0 Ulasan

Kejadian ini terjadi beberapa tahun lalu ketika aku masih kuliah di suatu perguruan tinggi di kota BS. Saat itu, aku punya satu teman yang cukup dekat, Dian namanya. Dia gadis Solo tulen, yang kalem, sangat lemah lembut, baik dalam berbicara, berjalan, dan sebagainya. Pokoknya, cewek Solo seperti yang sering dideskripsikan orang ada padanya. Ram...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Ngentot Dgn Bos Ku

 
Terserah: 23/10/2010 Dikarang oleh: sjuaibun 0 Ulasan

Cerita Dewasa berikut ini terjadi akibat tidak sengajaan yang terjadi dari beberapa orang yang tidur bersama disebuah ruangan tempat meraka melalukan KKN atau praktek kerja nyata berikut cerita dewasa yang sangat penomenal dan membangkitkan gairah seks kita, Cerita Dewasa ini dikirimkan oleh seorang mahasiswa yang menjadi pemeran utama dalam cerita...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Sari Dan Rina

 
Terserah: 23/10/2010 Dikarang oleh: adi santosa 0 Ulasan

Seperti telah kuceritakan di bagian sebelumnya, Senin, Rabu dan Jumat adalah jadwalku mengajar Sari dan Rina. Karena rumah Rina lebih dekat, maka Sari yang datang ke rumah Rina. Ibu Rina adalah orang Menado. Bapaknya orang Batak. Kedua orang tuanya berada di Surabaya. Dia disini tinggal berdua saja dengan kakak perempuan tertuanya yang kerja di Ban...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Liburan Yang Mengejutkan (3)

 
Terserah: 22/10/2010 Dikarang oleh: tutti marutti 0 Ulasan

Waktu menunjukan pukul 9.15 ketika Mamo menatap jam dinding dihadapannya. Tubuhnya terdiam tegang sambil menahan nafas. Sesaat sebelum pintu terbuka, ia secepat mungkin berlari ke kamar tidur kiri. Pintu kamar sempat bertumbuk cukup keras ketika dirinya terburu2 menutupnya. Dengan was2 ia menunggu apakah orang yang masuk menyadarinya. “haloo…ki...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Liburan Yang Mengejutkan (2)

 
Terserah: 22/10/2010 Dikarang oleh: tutti marutti 0 Ulasan

Waktu menunjukan pukul 7.30 malam ketika rombongan OSIS SMU Prakarsa kembali ke cottage. Mereka berkumpul di cottage laki2 menghabiskan sisa malam itu. Kokom dan dua anak kelas 1 asyik becanda sambil merokok di teras, Tabe dan Susan sedang bermain pingpong melawan Yufa berpasangan dengan Adi sementara Mona, Rika dan Mamo menyoraki mereka. Tiba2 Mam...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Liburan Yang Mengejutkan (1)

 
Terserah: 22/10/2010 Dikarang oleh: tutti marutti 0 Ulasan

Bagian 1 : “Oi…oi…pantainya udah kelihatan tuh.” Waktu menunjukan pukul 11 siang ketika udara laut mulai tercium. Sebuah mobil inova yang berisi delapan orang meluncur cukup cepat. Mereka adalah sebagian rombongan murid SMU BERSAMA yang sedang berlibur mendadak. “Oi…oi…pantainya udah kelihatan tuh.” Ujar Tabe anak kelas dua, yang membuat semu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita

Sesak

 
Terserah: 22/10/2010 Dikarang oleh: achimku 0 Ulasan

Ini pengalaman yg kualami baru2 ini. Selepas hari raya, aku mengalami masalah kewangan yang agak memeningkan juga. Bingung aku dibuatnya. Kawan2 semuanya senasib, tak dpt nak pinjamlee... Dlm aku dok termenung2, last2 ada sorg rakan sekerja yg memberiku idea. Terkejut sungguh aku mendengar ideanya. Dia menyuruhku cuba berjumpa dengan akauntan syar...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.977 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)