Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
213
214
215
216
217
»

Lisa tergoda

 
Terserah: 18/12/2010 Dikarang oleh: muhd a 0 Ulasan

Aku seorang jurutera yang berkhidmat dengan sebuah syarikat swasta di Penang. Aku berusia hujung 20-an. Aku memang seorang yang kuat seks tetapi masih belum mahu kahwin kerana tanpa kahwin aku boleh menikmati pengalaman seks dengan ramai orang tapi kalau kahwin nanti, tak boleh. Ini ialah cerita seorang staff ku yang baru masuk bekerja. Lisa be...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Koleksi nyoksebatang

 
Terserah: 17/12/2010 Dikarang oleh: jepun67 0 Ulasan

Nama saya Zie. Umur dalam thirtiesla... one thing about saya ni, I'm very sexy. Kadang2 bila tengok body saya dlm cermin boleh syok sendiri.. betul! Breast saya masih lagi tegang even anak dah 2. Saya rasa you all kat luar sana pun sure ada yang feel macam tu betul tak? Well.. saya ni masa muda agak liar sikit so bila saya kawin saya dah berjanj...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Cikgu Nur Asyikin

 
Terserah: 17/12/2010 Dikarang oleh: akulearrr 0 Ulasan

Peristiwa ni berlaku baru baru ni saja masa aku tengah belajar Form 6 di sebuah negeri di Semenanjung Malaysia. Cikgu Syikin ni ajar BM di kelas aku. Aku memang tak tahan dengan body dia. Tetek selambak besar. Bila dia berjalan saja, bergoyang-goyang kiri kanan. Punggung tak usah cakaplah. Besar macam bumper Satria. Time dia mengajar, mesti konek a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Aku Yang Tidak Keruan

 
Terserah: 17/12/2010 Dikarang oleh: akulearrr 0 Ulasan

Selepas peristiwa aku dilancapkan oleh cikgu Kalsom, aku menjadi begitu merinduinya. Sehari kalau aku tak nampak dia macam nak gila rasanya. Setiap kali kami bertemu, pasti hanya senyuman yang terpamer di bibir kami berdua. Senyuman yang penuh rahsia dan sulit untuk diperkatakan. Keinginan ku untuk mendampingi cikgu Kalsom lebih rapat terhalang ber...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Kak Limah Janda

 
Terserah: 15/12/2010 Dikarang oleh: ec_boy 0 Ulasan

Aku melihat jam di tangan ku. Masih awal lagi rupanya. Ada kira-kira setengah jam lagi sebelum waktu pejabat habis. Siang tadi kakak ipar ku menelefon meminta aku datang ke rumahnya selepas kelas. Aku tertanya-tanya juga kerana selalunya hanya abang saja yang menelefon bertanyakan sesuatu atau meminta aku untuk menjagakan rumah jika dia ada urusan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Maria

 
Terserah: 14/12/2010 Dikarang oleh: Soul Assassin 0 Ulasan

Maria. Itu namaku. Kedua orang tuaku meninggal karena kecelakaan ketika aku berusia 11 tahun. Saat itu, aku benar-benar sendirian. Rasa takut dan kesepian menyerang hati dan pikiranku. Yang paling menyedihkan adalah, aku sama sekali tidak pernah dikenalkan ataupun berjumpa dengan kerabat ayah maupun ibu. Aku tidak pernah bertanya. Selama ini aku ha...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Istriku membuatku panas

 
Terserah: 13/12/2010 Dikarang oleh: oonsimatupang 0 Ulasan

Setelah aku menyelesaikan tugasku, aku langsung pulang kerumah karena sangat lelah, apalagi ditambah setelah satu minggu ini aku belum mendapatkan jatah dari istriku karena istriku sedang dapet, dan aku pun sudah sangat horny sekali. sepanjang jalan menuju rumah aku membayangkan istriku terus sampai kontolku pun ngeceng berat. aku sengaja tidak mem...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Budak PKBM

 
Terserah: 11/12/2010 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Benda ni jadik time aku form 3.ak couple ngn senior aku.dr segi rupa,mmg la sedap mata memandang.body pon not bad.budak kadet la katakan.. hubungan kitorang mula2 juz adik n abg agkat.tk lame lps tu bru dia propose aku. mase tu mmg aku jenis yang setia n sayang giler kat dia.satu ari tu dia ajak jumpe lepas waktu skolah.kitorang jpe kt wakaf sebela...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Ngesek Setelah Chatting

 
Terserah: 11/12/2010 Dikarang oleh: Alexanderz 0 Ulasan

Suasana kebun raya Bogor sangat asri, angin bertiup perlahan mengiringi sarapanku di salah satu rumah makan setempat. BT banget rasanya setelah perutku dikocok-kocok oleh kondisi jalan sekitar puncak. Hari ini aku akan menemui dokter Handayani salah seorang kolegaku di Bogor. Dia dokter spesialis anak. Sesuai dengan profesinya, orangnya sangat rama...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Azura yg mantap

 
Terserah: 10/12/2010 Dikarang oleh: spacecowboy 0 Ulasan

Aku pun tak tahu macamana aku boleh terpikat dengan wanita ini. Semuanya bermula bila membuka e-mailku dan menerima salam perkenalan dari seseorang yang bernama azurra. Semuanya bermula bila membuka e-mailku dan menerima salam perkenalan dari seseorang yang bernama Azurra. Hampir setiap minggu aku menerima e-mel darinya. Hampir setiap minggu aku me...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Cinta Sang Bidadari Buat Alfi (2)

 
Terserah: 09/12/2010 Dikarang oleh: dedragao 0 Ulasan

Sejak hari itu Sandra secara rutin melakukan aktifitas seksual dengan Paijo. Setiap malam acara setor benih itu berlangsung. Sandra tak lagi berusaha menghindari Paijo. Bik Iyah-pun tak dapat berbuat apa-apa karena itu semua atas kehendak dari Sandra sendiri. Simbiose mutualisme antara dua insan yang saling membutuhkan itu terus berlangsung tanpa a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Cinta Sang Bidadari Buat Alfi (1)

 
Terserah: 09/12/2010 Dikarang oleh: dedragao 0 Ulasan

Mentari pagi menerobos lembut kaca jendela ke dalam rumah. Di pagi cerah penuh simfoni terlihat Sandra sedang duduk termagu-magu di ruang keluarga. Meski belum mandi dan berias namun wajahnya yang bulat telur tetap saja terlihat cantik. Hidungnya meliuk dari dahi ke bawah dan meruncing di bagian ujung membentuk sudut yang manis dengan bibirnya yang...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Spg vitamin (2)

 
Terserah: 08/12/2010 Dikarang oleh: suacong 0 Ulasan

Dia kemudian menelungkup diatasku, jalan tolnya diarahkan ke nonokku dan kepalanya mulai nancep di nonokku, "Akh, enak om , masukin semuanya om ", lenguhku. Dia mulai mengenjotkan jalan tolnya keluar masuk, makin lama makin cepat dan akhirnya dengan satu enjotan keras seluruh jalan tolnya nancep semuanya di nonokku, "Akh, enak om , masuk semuanya y...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Spg vitamin (1)

 
Terserah: 08/12/2010 Dikarang oleh: suacong 0 Ulasan

aku kerja disatu perusahaan farmasi, selama ini aku kerja sebagai medical detailer yang bertugas mempromosikan obat2 etikal (yang katanya kudu dibeli pake resep dokter) ke dokter2 dirumahsakit, klinik dan lembaga kesehatan laennya. Aku punya banyak kenalan dokter karen aku seneng becandain mereka kalo lagi detailing (mempromosikan obat). Kalo yang ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Lovemail

 
Terserah: 07/12/2010 Dikarang oleh: jepun67 1 Ulasan

Hari ini seperti biasa rasa ketagih ku untuk berchatting menghantui diri ku kembali.Setelah sekian lama ku tinggalkan laman ini...begitu banyak nostalgia dan kenangan manis membuatkan senyuman ku kembali bernafsu. Apa khabar teman teman lama yang seangkatan dengan ku dahulu? Entah lah, semakin ramai yang ku rindui...aku mesti kembali ke alam khayal...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita

Zarina

 
Terserah: 07/12/2010 Dikarang oleh: jep senduk 0 Ulasan

Ceritanya begini..... sesudah baru tamat mengambil peperiksaan SPM aku pun mulalah carik kerja kat kilang. Dapatlah aku kerja sebagai operator. Kena pulak aku dtempatkan kat Assembly, pergh... ramai awek.... Masa tu rapatlah ngan sorang awek nama Zarina. Hari hari la aku dok melakukan pengusyaran.. Cute giler cakap lu hehe... kulit putih, body pun ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.269 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)