Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
229
230
231
232
233
»

Sesansi Inah dan Mbak Asti

 
Terserah: 21/10/2010 Dikarang oleh: tutti marutti 0 Ulasan

Bangun tidur sore itu… tidak membuat Anton menjadi bugar, seperti layaknya orang bangun tidur. Bayangkan… dua malam begadang di puncak Merapi. Sebagai anggota pencinta alam, kampusnya ditugaskan untuk mencari beberapa anak SMK pendaki yang hilang di Merapi. Cuaca buruk begini nekat mendaki gunung, kutuknya dalam hati. Di dekapnya kedua kaki mengus...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Penyewa Bilik

 
Terserah: 21/10/2010 Dikarang oleh: DemonEyeKyo 0 Ulasan

Sesudah anak-anakku menikah, rumahku menjadi kosong dan sepi kerana tinggal aku dan suamiku sahaja. Suamiku memberi cadangan agar bilik diruang belakang disewa oleh seorang pekerjanya. Aku tak menyangka ini akan memberi bencana kepadaku. Suatu pagi, Mizie, penyewa bilik di rumahku tidak keluar dari biliknya untuk sarapan. Kuketuk pintu untuk meliha...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Ngentot Intan Kembang SMA

 
Terserah: 21/10/2010 Dikarang oleh: alindazz 0 Ulasan

kali ini diawali dari Suatu siang aku jalan-jalan kepusat perbelanjaan buat refresing….ya..liat-liat cewek cantik.Begitu aku lagi liat kiri kanan..eee..tak taunya seseorang menubrukku .Wanita ini sepertinya habis belanja banyak dan tergesa-gesa hingga tak tahunya menubruk orang. Begitu bertabrakan…aku langsung membantu memberesi barang-barangnya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Anggi Love U

 
Terserah: 21/10/2010 Dikarang oleh: master4040 0 Ulasan

Sinopsis: Lingkungan merupakan unsur dalam pembentukan seseorang. Apabila kita ingin membeli atau menyewa tempat tinggal sebetulnya yang akan kita beli atau sewa adalah lingkungan yang ada. Perilaku seseorang bisa jadi dibentuk oleh pengalaman-pengalaman yang ada di sekitar lingkungannya yang merupakan bagian masa lalunya. Cerita ini merupakan c...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Pak Guru (Javanese Sex Story)

 
Terserah: 21/10/2010 Dikarang oleh: Sinar 0 Ulasan

Parjó lunggúh ongkang-ongkang ånå lincak karo ngalamún. Sêpédha mótór kridhitané diparkir ånå ngarêpé. Hèlêm loro ånå jênêngé anaké, Nardi lan Sunarmi dicènthèlaké kiwa têngên sêtang. Kåncå-kancané lagi wédangan ånå warúng mburiné dhèwèké. Ora lêt suwé Nardi nyêdhaki Parjó. "Sês, Pak Guru!?" Nardi nawani rókók. "Matúr nuwún! Aku nggåwå, lha iki!...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Healthspa Blue Apple

 
Terserah: 20/10/2010 Dikarang oleh: kepalatumpul 0 Ulasan

Untuk pengetahuan korang aku dah veteran dalam bab main dekat healthspa ni. Hampir kesemua healthspa dalam kl aku dah lawat. Cakap aja lah healthspa mana yg aku belum cuba.. semua aku dah eksperimen. Dari Spa di Holiday Villa Subang, Spa Hotel Armada, Spa Hotel Lisa De Inn, Spa Hotel Concorde, Genesis Spa B. Bintang, Prince Spa Hotel Melia, Spa Rit...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Imah Keponakanku Jago Ranjang

 
Terserah: 19/10/2010 Dikarang oleh: danang2002 0 Ulasan

Malam telah larut dan jam telah menunjukan pukul 9 malam. Sedari siang tadi kakakku bersama suaminya menghadiri pertemuan sebuah Network Marketing dan diteruskan dengan pertemuan khusus para leaders. Untuk menghilangkan suntuk, aku connect ke internet dan berbagai macam situs aku buka, seperti biasa pasti terdapat banyak situs porno yang asal ny...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Empat Mata XXX (Tamara Bleszynski)

 
Terserah: 16/10/2010 Dikarang oleh: ayambakargoreng 0 Ulasan

(Penonton bersorak-sorai dan bergemuruh menyambut kehadiran presenter Empat Mata XXX yang terkenal ndeso - Tukul Arwana saat pria berbibir ndower itu memasuki studio). Selamat malam pemirsa, baik yang di studio maupun di rumah. Malam hari ini kita kedatangan tamu istimewa yang saya yakin sangat ditunggu-tunggu oleh pemirsa semua. Tamu kita kali ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Insafnya sang Preman

 
Terserah: 13/10/2010 Dikarang oleh: Pajang 0 Ulasan

Godam adalah pimpinan preman dikampungnya. Selain kejam, ia juga raja tega. Dibesarkan oleh bapaknya yang mantan preman bernama Pak Sarip yang dulu dikenal sebagai Sarif Saraf, Godam tumbuh menjadi lelaki yang biasa bergelimang di dunia kejahatan. Ibunya meninggal karena makan hati bersuamikan preman jahat. Godam yang sebenarnya tampan ini belaj...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Ingin Kembali Jadi Istrinya

 
Terserah: 13/10/2010 Dikarang oleh: Pajang 0 Ulasan

Kisah ini bermula ketika aku kuliah di Fakultas Keguruan dan Ilmu Pendidikan (FKIP) Universitas Syiah Kuala, 15 tahun lalu. Aku masih ingat, kala itu Juli 1991, aku kenal dengan Rusdi ketika sama-sama mengambil mata kuliah umum. Dia kuliah di Fakultas Ekonomi, pertemuan kami di dekat Ruang Kuliah Umum (RKU) melahirkan cinta, yang empat tahun kemudi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Azura (2)

 
Terserah: 11/10/2010 Dikarang oleh: shark75 0 Ulasan

Celah pantatnya kini tampak agak lebih merah. Seluruh kelangkangnya itu nampak basah penuh dengan air liur bercampur lendir yang kental. Mmm.. Mmm.. Aku jilati seluruh permukaan bukit pantatnya itu..! "Ooohh.. I dahh.. Tak tahan!!" rengek Iza. Aku tidak memperdulikan erangannya. Mulut dan lidah ku terus bermaharaja lela di seluruh pantat Iza ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Azura (1)

 
Terserah: 11/10/2010 Dikarang oleh: shark75 0 Ulasan

Aku pun tak tahu macamana aku boleh terpikat dengan wanita ini. Semuanya bermula bila membuka e-mailku dan menerima salam perkenalan dari seseorang yang bernama Azurra. Hampir setiap minggu aku menerima e-mail darinya. Setelah dua bulan, hubungan cinta maya kami semakin hebat. Aku kemudiannya menerima dua keping gambar separuh bogel darinya. Azu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Amy Dijamuan Ulangtahun Syarikat

 
Terserah: 11/10/2010 Dikarang oleh: mrvanilla 0 Ulasan

Penghujung tahun , seperti biasa kebanyakan syarikat akan mengadakan jamuan makan malam atau biasa disebut annual dinner. Syarikat kami juga tidak ketinggalan. Dengan tenaga kerja seramai lebih seribu orang, bukan semua tempat dapat menyediakan kemudahan untuk acara sebegini. Aku telah ditugaskan sebagai salah seorang ahli jawatankuasa pengel...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Kenangan Villa

 
Terserah: 08/10/2010 Dikarang oleh: zack0004 0 Ulasan

Tak berapa lama orang front office menyapanya dan mengantarkannya menuju ruangan interview. “Silahkan masuk, ibu telah ditunggu oleh Pak Budi di ruangannya.“ “Terima kasih.“ jawabku. Ruangan pak Budi cukup luas sekitar 5×4 m di dalamnya ada sofa dan meja kerja serta cabinet berisi file-file penting dari perusahaannya. “ Selamat siang Pak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Pengalaman sex

 
Terserah: 08/10/2010 Dikarang oleh: Myra.1 0 Ulasan

Dari semenjak gue belum ngerti arti masturbasi, gue udah ngelakuin itu.. Hasrat sex gue emang tinggi. Gue sering gesek2in tangan gue di vagina gue waktu gue lagi horny. Apalagi pas gue udah punya kamar sendiri. Kalau gue lagi ga cape + sibuk, pasti gue lakuin deh. Pas kuliah gue punya seorang cowo, pada suatu saat, gue ama cowo gue udah jadian 1 ta...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Penjaga Tandas

 
Terserah: 07/10/2010 Dikarang oleh: sochaigiler 3 Ulasan

Muthu adalah seorang pencuci tandas yang bekerja di sebuah Universiti. Tugas Muthu adalah amat mudah tetapi sukar dilakukan oleh orang lain iaitu mencuci dan membersihkan tandas lelaki di asrama lelaki. Tapi bukan itu yang nak diceritakan, cerita sebenarnya adalah Muthu telah bekerjasama dengan cleaner Indon yang menjaga tandas wanita iaitu Wati un...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)