Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
233
234
235
236
237
»

Cerita Kino (3)

 
Terserah: 08/03/2010 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Musim Berderap Berlalu Kemarau akhirnya berlalu. Rintik hujan pertama jatuh di senja hari Rabu itu, saat orang-orang pada umumnya berada di rumah. Awan yang menjanjikan hujan sebenarnya telah sering bergantung-gantung di langit selama seminggu terakhir ini. Tetapi baru sekarang hujan benar-benar turun. Mulanya hanya menetes-netes seperti tidak ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Cerita Kino (2)

 
Terserah: 08/03/2010 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Menguak Rahasia Berdua "Peristiwa Kenari", demikian Rien menamakannya, adalah sebuah langkah tak terencana yang sempat membuat wanita lajang ini panik. Ketika mereka berdua akhirnya tiba kembali di kota, menembus rintik hujan dan gelap senja, Rien sempat ingin berbincang dahulu. Ia ingin menjelaskan sesuatu, agar Kino tak salah tangkap. Tetapi m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Cerita Kino (1)

 
Terserah: 08/03/2010 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Pertemuan dengan Bidadari Rien Cerita seru dari sebuah pengalaman seorang pemuda yang penuh misteri dari seorang yang bernama Kino. Berbagai bidadari ia temui salah diantaranya, seorang bidadari yang tak terduga. Nama panjangnya adalah Rinduwati Suliandara. Mba Rien, begitu ia biasa dipanggil, adalah seorang guru tari di Sanggar Tari Pelangi. Ki...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Tetek Jumbo Warisan Ibu

 
Terserah: 26/02/2010 Dikarang oleh: Ma_mad 0 Ulasan

Setelah menunggu lama waktu yang dinanti datang saya menui dokter tersebut dan sebelum pulang saya janjian dengan dewi untuk mengantarkannya pulang, selain untuk mengakrabkan diri juga untuk mengetahui dimana rumahnya sehingga bila ingin ketemu tanpa kesulitan yang berarti langsung menemuinya. Malam makin larut ketika kami pulang, bayangkan sendi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Secandal Doter Berjilbab

 
Terserah: 25/02/2010 Dikarang oleh: oto_bot56 1 Ulasan

Wajahnya cantik dan tatapannya teduh, dia juga berjilbab lebar berbeda dengan anak lainnya, walaupun affairan aku pun sebenernya ada juga yang berjilbab, tapi tidak seperti dia. Tinggi semampai sekitar 165 cm, dengan tubuh yang padat tidak kurus dan tidak gemuk, sesuai seleraku. Jilbabnya pun tidak mampu menutupi lekukan dadanya, aku taksir kalau ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Ngentot Ria, Masih Kecil Bo

 
Terserah: 24/02/2010 Dikarang oleh: kiboy 0 Ulasan

Pertama2 Gw Kenal Sama Ria Uda Beberapa Bulan Ini..Kira2 2 bulan,Gw Bisnis Game Sama dia…Ria umur 17 tahun pas Dia juga Kerja Sampingan Jadi Penjaga Konter Hp gitu dee..Nah Dia juga Bermain Game Seperti Ragnarok Online Sama Dota,Gw Kenal Dia Karena Gw Minta Nomer Hp Dan Knalan Di Game Setelah beberapa Lama Gw Kenal De Ria itu,Pada Hari Sabtu Gw Pun...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Pak Kost

 
Terserah: 24/02/2010 Dikarang oleh: riksonsinaga@yahoo.com 0 Ulasan

“Huuuh..nyebelin banget sih tuh aki-aki..” gerutu Mona sambil mengunci pintu kamar kostnya. Kembali hari ini ia sebel dengan Pak Mahmud, si bapak kostnya yang sering bersikap genit dan terkadang menjurus kurang ajar terhadap dirinya. Kejadiannya tadi saat dia pulang kantor berpapasan dengan Pak Mahmud yang sedang berusaha memaku sesuatu di dindi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Gundik2 ku

 
Terserah: 24/02/2010 Dikarang oleh: mata_sepet 0 Ulasan

awek 1: masa tu aku masih blajo kat kolej. nak dijadikan citer, waktu malam koleh tu dibuka untuk student buat revision. tapi ngan awek pertama nie aku cuma french kiss je ngan isap puting dia. besar tak besar, kali pertama aku rasa tentu menarik kan!! dia pun pndaigak kulum. satu malam tu kitorang main berdiri aje. aku bukak zip suar jeans, kuark...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Fira Student UM

 
Terserah: 24/02/2010 Dikarang oleh: chriala_edi 0 Ulasan

Pengalaman ku 2 Aku kenal dengan Fira nie bila main chatting kat IRC dalam tahun 1999. Umur aku time nie baru 25 tahun dan Fira pula baru 19 tahun. Dia duduk menyewa di luar, kalau tak silap aku kat area pantai dalam. Naik basikal jer dari rumah sewa ke UM. Aku bekerja di sebuah syarikat automotif manakala dia nie student UM dalam bidang perakaunan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Bangla Pemuas Nafsu

 
Terserah: 21/02/2010 Dikarang oleh: mr_taurus76 0 Ulasan

Dah namanya rakan sekerja, ramai la jugak mat-mat bangla ni yang aku kenal. Ada jugak yang handsome mengalahkan Shah Rukh Khan. Tapi itu semua tidak pernah menggangu gugat kasih sayangku pada suamiku. Berlainan dengan Kamal, pemuda bangla yang bertubuh tinggi lampai dan tegap. Badannya berbulu dan berotot kekar. Urat-urat tangannya menonjol keluar...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Amnesia Bandung (true story)

 
Terserah: 21/02/2010 Dikarang oleh: iratitz 0 Ulasan

Akhirnya hari ini karena cuaca mendung dan pekerjaan saya sebagai pelayan masyarakat tidak terlalu sibuk, saya mendapatkan kembali mood untuk menulis cerita pengalaman saya dan wife Ella (Maaf saya samarkan nama aslinya) beberapa saat lalu di kota kami Bandung. Karena bosan akan aktifitas harian kami, saya bekerja melayani dan mengayomi masya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Kisah Mak Saudara

 
Terserah: 21/02/2010 Dikarang oleh: masamgula 0 Ulasan

Aku dibesarkan bersama datuk dan nenek sejak kecil, sebab itu agaknya aku ni manja orangnya (mudah juga merajuk). Aku saja cucunya yang dipelihara walaupun cucu-cucu yang lain ramai. Sejak kecil agaknya umur lima atau enam tahun aku dah lali dengan cipap perempuan (sebab nenek aku ni bidan part time) sementara menantikan bidan sebenar sampai dia ya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Main Dengan Isteri Cikgu

 
Terserah: 21/02/2010 Dikarang oleh: mr_taurus76 1 Ulasan

Aku memang dendam dengan guru kelasku, Cikgu Razak. Semuanya berpunca daripada kelemahanku menguasai subjek sains dan matematik yang diajarnya di dalam kelas. Aku selalu didenda berdiri di atas kerusi, di atas meja, malahan di luar kelas. Memang aku malu diperlakukan begitu. Aku tahu, isteri Cikgu Razak memang cantik orangnya. Kak Sal, itulah pan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Demi suami

 
Terserah: 20/02/2010 Dikarang oleh: sudin2010 0 Ulasan

Suami ku seorang yang kuat seks. Seminggu tiga kali dia akan demah aku. Aku menjerit puas dan terkapai hingga pagi tapi sejak beberapa bulan ini dia minta aku main dengan lelaki lain, yang muda darinya. Alasannya dia menjadi terangsang dan membuat batangnya keras dan bersemangat sekali. Maklumlah suami ku sudah berusia 55 tahun dan tentulah dia mem...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Perhatianku

 
Terserah: 20/02/2010 Dikarang oleh: suacong 0 Ulasan

Sepulang kantor, tubuhku menjadi tambah penat sehabis mengerjai Lia tadi. Kuparkir Mercy kesayanganku di sebuah mall yang terletak tak jauh dari kantorku. Kubergegas menuju sebuah salon dengan dekorasi yang didominasi warna merah itu. “Mau diapain Pak” tanya resepsionis yang cantik. Kulihat namanya yang terpampang di dada. Anggi, namanya. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Janda pigitan

 
Terserah: 20/02/2010 Dikarang oleh: ribuan 0 Ulasan

Aku melihat jam di tangan ku. Masih awal lagi rupanya. Ada kira- kira setengah jam lagi sebelum waktu pejabat habis. Siang tadi kakak Ipar ku menelefon meminta aku datang ke rumahnya selepas kelas. Aku tertanya-tanya juga kerana selalunya hanya abang saja yang menelefon bertanyakan sesuatu atau meminta aku untuk menjagakan rumah jika dia ada urusan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)