Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
234
235
236
237
238
»

Affair di kantor

 
Terserah: 19/01/2010 Dikarang oleh: xkeruh 0 Ulasan

Aku menginginkan sebenarnya ini hanya menjadi rahasiaku sendiri. Namun amatlah bagus kiranya hal ini kuberikan kepada teman teman semua. Boleh dibilang aku yang kata orang bilang - mengidap penyakit oedipus complex, yakni lebih terangsang dengan wanita yang berusia lebih tua dariku. Saat ini aku berusia 37 tahun dan sudah berkeluarga. Ceritaku i...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.623 cerita

Feby, the Innocent Seductress

 
Terserah: 19/01/2010 Dikarang oleh: bejocyber 0 Ulasan

Namaku Feby, usiaku baru 17 tahun. Pagi ini setelah selesai mandi aku berdiri di depan cermin, kuperhatikan lekuk liku bayangan tubuhku di dalam sebuah cermin besar yang terpasang di dinding dikamar. Tubuhku yang putih mulus tanpa cela sedikitpun, wajah orientalku yang jelita, kedua mataku yang sipit khas gadis keturunan, rambutku yang hitam indah...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.623 cerita

My blackberry girlfriends

 
Terserah: 18/01/2010 Dikarang oleh: cuky 0 Ulasan

Nama gua Martin, begitu panggilan teman-teman gua singkatnya. Padahal nama panjang gua Martin Gunawan. Umur gua 23 tahun saat ini, gua berbagi kisah yang ga akan pernah gua lupakan kepada semua orang yang pernah merasakan jatuh cinta. Gua menyebutnya My Blackberry Girlfriends. Semua bermula dari saat ngetrendnya hendphone Blackberry yang membius se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.623 cerita

Seks di kantor

 
Terserah: 18/01/2010 Dikarang oleh: pwpwpw 0 Ulasan

Aku Josef seorang keturunan Chinese adalah seorang pegawai kantor swasta Kejadian ini kira-kira pada 6 bulan yang lalu, tepatnya di ruang kantorku. Aku mempunyai teman kantor, namanya Lisa juga keturunan chinese dengan tinggi 165 cm berat 55 kg. Kebetulan Lisa ini orangnya baik sekali padaku, setiap dia pulang dari luar kota maupun dari luar ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.623 cerita

Pak sopirku

 
Terserah: 18/01/2010 Dikarang oleh: ongol 0 Ulasan

Kisah ini adalah kisah nyataku, yang sampai saat ini masih berlanjut antara aku dan pak warso.Pakwarso adalah sopir bribadiku yang sudah lama kerja di rumahku. Sore itu pak Warso mengantarku ke kantor notaris, karena ada urusan yang harus aku selesai kan. Aku duduk di jok belakang, tiba2 saja aku mengamati pak warso yang selama ini menjadi sopir ke...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.623 cerita

Gadis panggilan

 
Terserah: 18/01/2010 Dikarang oleh: meilan 0 Ulasan

Dalam kehidupan Val ada beberapa pria, tetapi hanya tiga yang membuatnya berkesan. Di antara yang tiga ini, adalah Arya, seorang pria Indonesia dengan sedikit darah Belanda di tubuhnya (ayahnya Ambon- Belanda, dan ibunya seorang Jawa). Mereka bertemu ketika masih sama- sama kuliah di Bedford, Inggris. Pada awalnya mereka cuma berteman, dan Val meny...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.623 cerita

The angles

 
Terserah: 18/01/2010 Dikarang oleh: protagori 0 Ulasan

Seseorang mengetuk pintu ruang pribadiku. Ah, selalu saja begitu, kenapa mereka tidak datang di saat aku sedang senggang atau bosan menanti? Tapi, yah, itulah manusia, mereka selalu saja ceroboh dan tidak berusaha berhati-hati tentang apa yang bisa terjadi di masa depan, dan terus saja menganggap bahwa masa lalu adalah gambaran masa depan. "Tunggu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.623 cerita

Pemerkosaan di bar

 
Terserah: 17/01/2010 Dikarang oleh: afc_arsenal 0 Ulasan

Bar itu terletak di sudut kota, bagian paling gelap dari Jakarta. Bar itu bisa buka mulai dari pagi hingga pagi lagi, tanpa pernah kelihatan tutup. Hampir seluruh pengunjungnya adalah laki-laki pemabuk, preman, pembuat onar. Wanita, sangat jarang, atau bisa dikatakan tidak pernah datang atau mengenali tempat itu. Mulai dari pukul 12 siang, sejumlah...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.623 cerita

Aku, Aneera, Yanie dan Khairin

 
Terserah: 17/01/2010 Dikarang oleh: fork32 0 Ulasan

Aku ni budak 15 tahun lagi dan bersekolah kat somewhere ni... mungkin citer aku x la best sgt, tapi aku cme nk kongsi pengalaman bercinta2.. kat skola aku ni ade la sorang pompuan ni, name die aneera..die ni nak kate lawa x la lawa sgt, cme boleh la dibuat utk memuaskan hati.. aku dah knl ngan die dari form 1 lagi.. kitorang makin lame2 makin rapat...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.623 cerita

Intan

 
Terserah: 16/01/2010 Dikarang oleh: zahidf5 0 Ulasan

Saya telah mendirikan rumah tangga sejak 3 tahun yang lalu dan mendapat saorang anak.Saya dan suami saya bekerja disalah sebuah syarikat antarabangsa terbesar diKL.Suami saya memang suka melayari internet dan kebetulan dia saorang komputer programer.Didalam internet dia banyaklah terjumpa dan membaca kisah kisah anih olih orang orang barat, dan ant...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.623 cerita

Fantasi Wanita

 
Terserah: 14/01/2010 Dikarang oleh: vinzzz 0 Ulasan

Ini bukan kejadian sesungguhnya tapi cuman bahan fantasiku waktu masturbasi ato bercinta ama suami. Kasih comment ya ato bahan fantasi lain juga boleh.. ;> Di kantor hujan deres banget, sekitar jam setengah tigaan. Ga ada orang lain lagi di lantai tempat kerjaku tapi kerjaanku belum selesai, jadi kupikir sambil nunggu ujan reda ya aku nerusin ke...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.623 cerita

Spesial Gift Buat Viena

 
Terserah: 14/01/2010 Dikarang oleh: pakcik 0 Ulasan

Kuperhatikan setiap sudut ruangan. Tidak banyak yang berubah, hanya catnya kini tampak lebih baru. Dalam hati aku bergumam, "sudah dua setengah tahun aku tidak kesini." Dari ruangan tengah, keluar seorang nyonya muda bersama gadis kecil berusia sekitar satu tahun sembilan bulan. Anak itu sangat manis dan lincah. Ketika dia hampir mendekatiku, dari...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.623 cerita

Flashback

 
Terserah: 14/01/2010 Dikarang oleh: nazgem 0 Ulasan

Suasana di Villa Damansara agak sepi pada malam itu. Datuk Sofian dan Datin Suraya pergi bercuti di London. Selina anak kedua mereka keluar bersama kawan kawannya. Banglo tiga tingkat di Bukit Damansara itu sunyi sepi. Hanya sayup sayup kedengaran bunyi radio dari bilik Danial, yang baru sebulan pulang bercuti dari England. Dia, pelajar jurusan K...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.623 cerita

Melepas Kangen

 
Terserah: 14/01/2010 Dikarang oleh: pwpwpw 0 Ulasan

Kami belum pernah bertemu muka. Kami hanya bertemu online selama ini di ruang chat. Alasannya, ya karena aku tidak tinggal di kota yg sama dengannya. Bakalan mahal jika ingin sering bertemu. Keinginan bertemu bukan hanya karena ingin saling kenal lebih dekat tapi juga karena semakin memanasnya pembicaraan kami. Bisa ditebak.. pembicaraan kami s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.623 cerita

Orang gaji terangsang

 
Terserah: 14/01/2010 Dikarang oleh: an_sara 0 Ulasan

Ketika itu musim cuti sekolah. jadi semua kcluargaku pergi bercuti.tinggalah aku dengan orang gaji(O.G) kcluagaku.Aku tak pergi kerana aku Lidak suka melancong.Scbclum Lu aku nak cerita serba sedikit tcnang o.g aku.Nama o.g aku adalah kak suc,dia berasal dan Hadyai ThaiLand tapi boLeh cakap melayu.Kak sue ni berusia 32 tahun,mukanya taklah cantik s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.623 cerita

Bis Birahi

 
Terserah: 13/01/2010 Dikarang oleh: valkyrie dodol 0 Ulasan

Bis kota itu berjalan lambat. Kepadatan pagi itu membuat kendaraan ini berjalan hanya 20-30 km/jam. Seorang mahasiswi cantik bernama Lastri sedang berada di dalam bis kota itu menuju kampusnya yang cukup jauh. Ia mengenakan kaos lengan pendek dan rok sehingga menampakkan kulitnya yang putih, halus dan berbulu. Lastri berada dalam posisi berdir...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.623 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)