Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
234
235
236
237
238
»

Kamar penuh gairah

 
Terserah: 11/02/2010 Dikarang oleh: valkyrie dodol 0 Ulasan

Yeni membimbing adiknya menuju sebuah pintu sambil sesekali melirik ke belakang dan tersenyum simpul ke arah adiknya. Yeni membuka pintu kamar tersebut dan menyalakan lampunya. Ternyata, apa yang dilihat adiknya adalah sesuatu yang menakjubkan namun juga membuatnya sedikit shock: sebuah kamar yang cukup luas — dengan seluruh dinding ditutupi ba...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Skodeng pembantu rumahku yg baru

 
Terserah: 10/02/2010 Dikarang oleh: laki_nakalnye 0 Ulasan

Aku nk cerita pasal pembantu rumah aku ni... masa tu umur aku baru menjangkau 14 tahun..pembantu rumah lama aku dh abis kontrak dan dia nk balik kampung..parents aku dh penat pujuk suruh dia stay tapi dia tak mau gak.. untuk menyelesaikan permasalahan tersebut pembantu rumah aku yg lama tu bagi cadangan agar anak saudara dia di indonesia datang m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Aku Hanya Pembantu Perubatan

 
Terserah: 09/02/2010 Dikarang oleh: jawir_06 2 Ulasan

Johan adalah seorang pembantu perubatan di sebuah hospital besar di negeri X. Kerja yang membosankan namun Johan terpaksa juga kerana kelayakan Johan tak mampu membawa ke kerjaya yang lebih berjaya. Kebosanan kerja itu sering membuatkan Johan sering ponteng kerja dan sering datang lewat. Itulah yang membuatkan Johan rasa tidak tertekan sangat deng...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Fantasi seorang lelaki

 
Terserah: 09/02/2010 Dikarang oleh: honey12307 0 Ulasan

Hai... apa kabar cipap kau tu?harap2 dapat sabar menunggulidah aku ni utk jilat cipap kau.. aku lepas save email kau terus balik umah tido.. pas tu terbangun.. aku lancap kan kote aku.. masa tu aku bayang kang la sorang les isap kote akuu dan aku fuck dgn kau.. best siutt.. banyak jugak air mani aku kuar.. bila dah kuar air mani tu.. tentu le lepak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Eci Di WC

 
Terserah: 09/02/2010 Dikarang oleh: nyuwan 0 Ulasan

Sebab di sini aku menggunakan nama asli mereka. Pagi itu, aku lagi berak waktu terdengar suara handuk dikibaskan dari luar pintu WC. Rupanya Eci sudah bangun dari molornya yang sedari sore sudah mengunci kamarnya rapat-rapat seperti orang yang mau mengumbar nafsu dan tak mau diketahui siapapun dari luar. Maklum dia jauh dari suaminya yang hanya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Puan Z di Eropah (1)

 
Terserah: 09/02/2010 Dikarang oleh: Jayjay59 0 Ulasan

Puan Z eksekutif kanan bahagian latihan merupakan antara personaliti yang sering menjadi tumpuan terutama nya kami kaum lelaki.Bukan sahaja statusnya sebagai mak janda tapi cara dia berpakaian ,berinteraksi dan bergaya memang wajar digelar 'sophisticated lady'.Bilamana dia mengendalikan sesi latihan,biasanya cukup ramai yang hadir dan peserta akan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Asisten Pribadiku Yang Menggairahkan

 
Terserah: 05/02/2010 Dikarang oleh: royboy61 0 Ulasan

Aku menjabat Kepala Cabang perusahaan asing ternama disalah satu kota di Sumatra. Dalam pekerjaan ku, salah satu team ku sebagai asisten ku,bernama Ika sudah bersama ku selama 3 tahun lebih. Ika sangat menarik, dandanannya cukup simple, namun suka pakai rok mini. Dalam pekerjaan sehari-hari aku dan Ika selalu membicarakan tugas, tidak pernah mel...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Mek kelate

 
Terserah: 05/02/2010 Dikarang oleh: leen833 0 Ulasan

Apa khabar kekawan semua? Aku harap anda semua berada di dalam keadaan yang sihat, zahir dan batin. Pada kali ini aku nak berkongsi pengalaman sebenar yang aku alami pada suatu masa dulu. Kini ianya masih lagi berjalan dan aku harap ia akan kekal buat selamanya. Mungkin juga pengalaman dan kegiatan ku ini boleh dikongsikan oleh rakan-rakan untuk bu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Kiisah seks gro

 
Terserah: 05/02/2010 Dikarang oleh: Azanuddin 0 Ulasan

Aku bekerja sebagai GRO. Umurku baru 22 tahun dan menjadi GRO favorite di tempat kerjaku. Antara yang menjadi pelangganku ialah Mr. Lim, seorang taukey kilang cip komputer di Rawang. Mr. Lim pemurah orangnya kerana aku selalu mendapat tip lumayan tiap kali aku melayannya. Kadang-kadang aku melayan Mr. Lim hingga ke bilik hotelnya. Dia selalunya ber...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Mila Yang Aduhai

 
Terserah: 31/01/2010 Dikarang oleh: dewilianawati00 0 Ulasan

Suatu hari Suami Ku pulang dari ngobrol dengan tetangga-tetangga ku di pos satpam. Dia bilang kalau pak Bowo menawarkan pekerjaan untuk Priska. Aku heran, kok buat Priska? Memang dia gak tau kalau Priska sudah punya usaha sendiri walau kecil2an. Suamiku bilang, karena pekerjaannya Cuma sekretaris merangkap admin gak sibuk-sibuk banget, dan itu unt...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Suami Isteri Konyol

 
Terserah: 30/01/2010 Dikarang oleh: Riansyah80 0 Ulasan

Cerita ini bermula dari iseng membelikan wife kaos seksi yang ketat. Abis belanja-2 ternyata banyak kupon diskon yang sayang nggak dipake’, akhirnya gw iseng bilang ke wife gimana kalo kubelikan kaos seksi? Wife setuju tapi harus aku yang beli. Akhirnya memberanikan diri. Meski sempat disenyumin ama mbak-2 spg kaos cewek itu, cuek aja.. Singkat ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

ML Dengan Ibu Mila

 
Terserah: 30/01/2010 Dikarang oleh: Ma_mad 0 Ulasan

Suasana pgi,bgtu dgin.maklumlah smlm hujan mngguyur kota P.Aku terbangun jam mnunjukkn pukul 9 pgi.wlaupun jam segitu tapi suasana masih begitu gelap.sang mentari enggan untuk menampakkan senyumnya.tak lama hujanpun mengguyur kota itu kembali.aku berdiri,bangkit dri tempat tidurku,menuju westafel.waktu mau mencuci muka tiba-tiba suara bel berbunyi....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Kerana RM50

 
Terserah: 30/01/2010 Dikarang oleh: doggystilebest 0 Ulasan

m"Alah.. Mak.. RM50 aje.. Bukannya banyak sangat" Sheila tidak berputus asa, terus merayu emaknya. "Ish.. Budak ni.. Tak faham ke mak cakap tak ada duit, tak adalah.. Hah.. Kalau kau Nak sangat, pergilah mintak dengan bapak kau tu" emaknya menjawab keras. Mintak dengan bapak?? Eii.. Taknaklah.. Belum sempat Sheila buka mulut dah kena jerkah.. T...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Sweetest sin

 
Terserah: 29/01/2010 Dikarang oleh: indra manoor 1 Ulasan

Aku semakin panik landasan helipad sudah terlihat semakin mendekat. “Pak tolong saya pak…..saya tidak mungkin turun dalam keadaan seperti ini.” Kedua pria bejad itu hanya tersenyum-senyum penuh kemenangan melihatku semakin panik. Aku benar-benar tidak bisa membayangkan apa jadinya nanti. Membayangkan wajah keras pria-pria berbadan tegap yang ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Innocent Seductress

 
Terserah: 29/01/2010 Dikarang oleh: indra manoor 0 Ulasan

Aku pura-pura tidak tahu sambil membolak-balik buku pelajaranku, aku membalas tatapan mata mesum Pak Harsono dengan tatapan mataku yang innocent hingga ia salah tingkah di depan kelas. Sambil mengajar Pak Harsono menikmati kemulusan pahaku, kunaikkan kedua kakiku pada besi yang melintang di bawah mejaku, kujingjitkan ujung kakiku sambil mengipas-n...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Ketagihan Cokelat Saat Hamil, Sehatkah?

 
Terserah: 28/01/2010 Dikarang oleh: triwan 0 Ulasan

Cokelat tak hanya lezat tapi juga banyak manfaat. Namun, bolehkah ibu hamil mengonsumsi cokelat terus menerus? Pada dasarnya cokelat aman untuk dikonsumsi, termasuk oleh ibu hamil. Tetapi sebaiknya tidak berlebihan mengonsumsi cokelat karena bisa mengurangi asupan makanan gizi yang dibutuhkan ibu dan janin. Selain itu, cokelat termasuk makanan t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)