Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
234
235
236
237
238
»

Spesial Gift Buat Viena

 
Terserah: 14/01/2010 Dikarang oleh: pakcik 0 Ulasan

Kuperhatikan setiap sudut ruangan. Tidak banyak yang berubah, hanya catnya kini tampak lebih baru. Dalam hati aku bergumam, "sudah dua setengah tahun aku tidak kesini." Dari ruangan tengah, keluar seorang nyonya muda bersama gadis kecil berusia sekitar satu tahun sembilan bulan. Anak itu sangat manis dan lincah. Ketika dia hampir mendekatiku, dari...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Flashback

 
Terserah: 14/01/2010 Dikarang oleh: nazgem 0 Ulasan

Suasana di Villa Damansara agak sepi pada malam itu. Datuk Sofian dan Datin Suraya pergi bercuti di London. Selina anak kedua mereka keluar bersama kawan kawannya. Banglo tiga tingkat di Bukit Damansara itu sunyi sepi. Hanya sayup sayup kedengaran bunyi radio dari bilik Danial, yang baru sebulan pulang bercuti dari England. Dia, pelajar jurusan K...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Melepas Kangen

 
Terserah: 14/01/2010 Dikarang oleh: pwpwpw 0 Ulasan

Kami belum pernah bertemu muka. Kami hanya bertemu online selama ini di ruang chat. Alasannya, ya karena aku tidak tinggal di kota yg sama dengannya. Bakalan mahal jika ingin sering bertemu. Keinginan bertemu bukan hanya karena ingin saling kenal lebih dekat tapi juga karena semakin memanasnya pembicaraan kami. Bisa ditebak.. pembicaraan kami s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Orang gaji terangsang

 
Terserah: 14/01/2010 Dikarang oleh: an_sara 0 Ulasan

Ketika itu musim cuti sekolah. jadi semua kcluargaku pergi bercuti.tinggalah aku dengan orang gaji(O.G) kcluagaku.Aku tak pergi kerana aku Lidak suka melancong.Scbclum Lu aku nak cerita serba sedikit tcnang o.g aku.Nama o.g aku adalah kak suc,dia berasal dan Hadyai ThaiLand tapi boLeh cakap melayu.Kak sue ni berusia 32 tahun,mukanya taklah cantik s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Bis Birahi

 
Terserah: 13/01/2010 Dikarang oleh: valkyrie dodol 0 Ulasan

Bis kota itu berjalan lambat. Kepadatan pagi itu membuat kendaraan ini berjalan hanya 20-30 km/jam. Seorang mahasiswi cantik bernama Lastri sedang berada di dalam bis kota itu menuju kampusnya yang cukup jauh. Ia mengenakan kaos lengan pendek dan rok sehingga menampakkan kulitnya yang putih, halus dan berbulu. Lastri berada dalam posisi berdir...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Aku menjadi madu pembantuku

 
Terserah: 13/01/2010 Dikarang oleh: Pajang 0 Ulasan

Namaku Sri Wulandari dan dipanggil Riri umurku baru 27 tahun, aku keturunan keluarga keraton Jawa, seperti keluarga kraton yang lainnya aku dijodohkan oleh keluarga, bekas suamiku berumur 35 tahun, dan sama-sama berasal dari keluarga kraton. Semula keluarga cukup bahagia dan dianugrahi seorang putri yang berumur 3 tahun yang bernama Suci. Aku beke...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Rakan Sepejabat

 
Terserah: 12/01/2010 Dikarang oleh: sawanobori 0 Ulasan

kisah yang ingin aku paparkan adalah yang pernah terjadi kepada aku lima atau enam tahun yang lalu ketika bekerja disebuah syarikat swasta yang sekarang ni sudah tutup bungkus kerana mungkin atas balasan tuhan diatas perbuatan ku dan maksiat yang ada. pada suatu hari nak dipendekkan cerita... ada staf baru nama noor mula joint company kami orangnya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Dua Pria Menikmati Diriku

 
Terserah: 12/01/2010 Dikarang oleh: borokokok 0 Ulasan

catatan : mohon dibaca satu-satu, kemungkinan kurangnya pemahaman akan alur dan penokohan dalam cerita menjadi semakin besar apabila beberapa peristiwa terlewatkan, maaf kalau agak berat bagi sebagian pembaca. Kota X, pertengahan September Suasana sepulang sekolah merupakan suasana yang cukup menyenangkan apabila semua orang bisa memandangnya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Kerana kerja

 
Terserah: 12/01/2010 Dikarang oleh: bananarambutan 0 Ulasan

Nama ku razman, aku seorang ahli perniagaan muda yang menjalankan perniagaan penasihat rekabentuk dalaman... pada kali ini aku bukan hendak menceritakan mengenai perniagaan ku tetapi tentang satu kisah aku dengan isteri orang... cerita ku bermula bergini, pada suatu hari ada sepasang suami isteri yang baru mendirikan rumah taangga 5 bulan... sem...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Wan Maz Si Bibir tebal (1)

 
Terserah: 12/01/2010 Dikarang oleh: Jayjay59 0 Ulasan

WAN Maz nama panggilan yang aku guna pada seorang kakitangan ku berpangkat penolong pengurus yang menjaga halehwal latihan kakitangan syarikat.Ibu muda berusia lewat 20han ini walau telah punya tiga anak tapi masih menarik dengan wajah ayu berkulit kuning langsat ,bertubuh sederhana dan bagi aku yang paling menarik ilah bibirnya yang agak tebal da...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Kota Kenangan (3)

 
Terserah: 11/01/2010 Dikarang oleh: macantiger 0 Ulasan

"Terus Masss..., ouugghh..., yang keras isapnya Masss...", Juliet memaksa. 
Perlahan aku pelorotkan CD Juliet yang tipis berwarna putih dan berbunga di tengahnya hingga dengkul dan tanpa dikomando aku telah benamkan kepalaku di hadapan liang kewanitaan Juliet yang tersembunyi dibalik bulu-bulu halus yang lebat tak terkira. Ohh..., honey..., please ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Kota Kenangan (2)

 
Terserah: 11/01/2010 Dikarang oleh: macantiger 0 Ulasan

"Jangan Mas..., aku sudah pakai lipstik, nanti berantakan lagi" jawab Juliet menolak dengan halus. Aku jadi penasaran, tapi aku yakin dari tatapan matanya tersembunyi ada kesan frustasi dalam diri Juliet, tapi aku tidak mau mencoba berusaha tau ada apa sebenarnya yang terjadi tehadap diri Juliet. Karena pikiranku sudah kacau termakan keindahan leku...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Kota Kenangan (1)

 
Terserah: 11/01/2010 Dikarang oleh: macantiger 0 Ulasan

Satu saat tepatnya bulan Agustus 2001, aku pindah kerja ke kota Mlg. Sesampai di stasiun kereta api jam 8 pagi aku langsung naik becak dan melintas jalan K yang cukup terkenal lalu meminta kepada tukang becak untuk segera diantar ke hotel yang mempunyai cukup fasilitas. Aku menurunkan tas koperku di depan hotel R. Setelah cukup istirahat aku bernia...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Dendam Ex-Girlfriend Ku

 
Terserah: 09/01/2010 Dikarang oleh: alishazenia 0 Ulasan

Background.. Aku start bercouple dengan ex-girlfriend aku sejak di universiti lagi. 1st year universiti sampai 4th year. Aku seorang yg setia, x pernah curang walau sekalipun. Kami belajar dalam kelas yg sama, batch yg sama. Pada ketika 2nd year, parentz aku dah supply aku dengan kereta untuk memudahkan aku ke hulu hilir dari kuliah ke rumah sewa....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Chan.. Teman Sepejabatku

 
Terserah: 09/01/2010 Dikarang oleh: alishazenia 0 Ulasan

Siapa kata kerja dengan company cina x best? Aku rasa bertuah kerana terpilih untuk join X Engineering. Majority staff kat sini semua chineese. Malay ada, tp kebanyakkan jadi mechanic and office boy. Jawatan aku tak setinggi mana, tapi aku ada meja yg tetap di dalam pejabat. itu sudah memadai untukku. Di dalam akaun department itu, hanya aku ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Bondage Sex Bersama Dominique

 
Terserah: 09/01/2010 Dikarang oleh: gatotbunder 0 Ulasan

Malam yang gelap,tidak ada aktivitas lage yang aku kerjakan setelah semua tugas-tugas kul kelar.Nonton Tv juga monoton saja,acara itu-itu aja ah bete,ngapain enaknya”Hp berdering si beb’,teman kampusku tlp.apalagi kalau bukan nanyain tugas dari Dosen A udah aku selesaikan belom,dasar gelo sering nyontek aku pekerjaannya tapi gak apa-apa demi teman....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)