Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
235
236
237
238
239
»

Meremas Buah Dada

 
Terserah: 24/06/2010 Dikarang oleh: awangje 0 Ulasan

Dipotong dulu cerita dng mbak Icih dan ini kisah yang diceritakan bu Etty padaku dan merupakan kumpulan dari berbagai saat saat tidur (tapi tidur yg ngga merem malah olahraga bersama), ini kumpulan selama hampir 3 tahun aku “ngelmu” sama bu Etty, tante Id, mbak Icih, Adeline dan spy lebih menghayati aku anggap seolah olah dia yang cerita ya: ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Cerita Selingkuh Oh Dewasaku

 
Terserah: 23/06/2010 Dikarang oleh: kefiar 0 Ulasan

Hari itu aku seperti biasa mencuci motor , ku basahi motor ku dengan sabun lalu ku gosok gosok sampai berbusa,setelah berbusa aku bilas dengan air sampai bersih , belum aku keringkan dengan kanebo, eh tiba2 ada suara sms dari hp ku, ku lihat hpku lalu kubaca pesan singkat yang terkirim dari nomor yang tak ada di memori di hp ku, kupikir ini nomer s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Campus Desperado 5-1

 
Terserah: 21/06/2010 Dikarang oleh: buruitil 0 Ulasan

Campus Desperado 5-1 : Perfection of the Goddess “ Pa yang benar aja, masa Cuma skripi saya saja yang ditolak “ tanya gadis itu, dengan nada kesal dari balik telefone… “ Koq, kamu malah bertanya sama saya, kamu memang merasa saya sengaja tidak meluluskan kamu?? ” Kata dosen itu di ujung sana,.. “ Pak, saya sudah mengikuti semua petunujk Bu Ha...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Kenangan bersama nisa

 
Terserah: 21/06/2010 Dikarang oleh: kasa09 0 Ulasan

Aku ader sorang kaka angkat..nama dia nisa(bkan nama betul)..dia ni cukup rapat ngan aku sejak dari sekolah menengah..nak jadi citer pas aku abes skolah,dia yg belajar kat sebuah u, datang melawat ku kat umahku.. aku time tu biasala..sweet 17..lepak makan tido la..disebabkan hari tu mak aku meniaga kat pasar,so aku solo lah kat umah..hati ni ada g...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Schoolgirl’s Diary (14) The new beast is born

 
Terserah: 18/06/2010 Dikarang oleh: leon_da_great 0 Ulasan

Pak Agung tersenyum sambil memapah Vivi masuk ke dalam rumah. Batang penisnya yang besar panjang bergelantungan dengan puas. Langkah Vivi agak tertatih mengangkang, seolah-olah ia masih merasakan ada sesuatu yang mengganjal di selangkangannya walaupun sebenarnya batang kemaluan Pak Agung sudah terlepas dari belahan bibir vaginanya.. “Vii….!! LEP...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Lia yang toge

 
Terserah: 18/06/2010 Dikarang oleh: leon_da_great 0 Ulasan

Di kampusku ada seorang cewek cakep yang selalu jadi perbincangan di antara teman-teman cowokku, Lia namanya. Sebenarnya dia tidak terlalu cakep banget, tetapi bodynya.., wow.., sungguh ideal, seksi dan sialnya dia tahu kelebihannya tersebut. Lia sering (atau mungkin suka) berpakaian ketat, sehingga memancarkan daya tariknya itu. Tak heran jika ban...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Mbak Nin, Istri Sepupuku

 
Terserah: 18/06/2010 Dikarang oleh: leon_da_great 0 Ulasan

Perkenalkan, namaku Rangga (bukan nama sebenarnya). Kali ini aku mencoba menceritakan pengalamanku bersama Mbak Nin yang sangat mengesankan bagiku. ***** Pesta pernikahan kakak sepupuku, Mas Bud, dapat dikatakan sangat meriah dan sangat mewah. Dia memang sangat beruntung, perawakannya yang over size dengan perut yang mirip gentong itu tidak m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Benar-2 Beda! Pembokat Sexy

 
Terserah: 06/06/2010 Dikarang oleh: Masyus02 0 Ulasan

Kemarin merupakan hari yang terindah dalam hidupku, akhirnya wanita yang kuincar sejak beberapa hari yang lalu, jatuh juga dalam pelukanku. Berawal dari perjumpaan di siang itu di rumah kerabatku, sosok pembokat perempuan berwajah manis, dengan busana ketat nan seksi memberiku minuman saat berkunjung ke sana. Karena kemolekan & keseksiannya aku...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Cewek di Kampus

 
Terserah: 03/06/2010 Dikarang oleh: jelou85 0 Ulasan

Cerita Dewasa kali ini bermula pada Suatu siang di kampusku ceritanya waktu siang itu cuacanya panas dan gerah banget rasanya!, keringat gw mengalir seperti sungai (ciehhh terlalu mengada2 kayaknya!heheh ) dengan sapu tangan warna coklat yg selalu gw bawa dan gw taruh di kantong celana sebelah kanan, dan setengah tengak tengok di depan papan pengu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Nafsu Berahi

 
Terserah: 02/06/2010 Dikarang oleh: farahnats 0 Ulasan

Aku berazam nak tekun beribadat sepanjang Ramadhan ni, atau setidak-tidaknya aku lupakan sementara blog aku ni. Tapi you know what, housemate aku ni ade bawak balik sorang abang navy hehehe ketul-ketul habis. Aku usher je dia sampai dia pun perasan yg aku asyik pandang dia je. Aku tak tau la mana housemate aku dapat mamat ni. Housemate aku terbang ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Bercinta dengan Mayat

 
Terserah: 30/05/2010 Dikarang oleh: cuky 0 Ulasan

Kisah ini terjadi sekitar 5 tahun yang lalu, saat saya masih bekerja di sebuah rumah sakit swasta di kota Bandung. Pekerjaan saya memang amat mengerikan, sebagai penjaga kamar mayat. Selain harus menjaga keamanan dan ketertiban di sana, saya juga harus membersihkan mayat-mayat kiriman dari berbagai tempat di kota itu. Kebanyakan mayat-mayat itu ada...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Katil Ku Kopi Ku

 
Terserah: 30/05/2010 Dikarang oleh: salleh lai 0 Ulasan

Masa tu aku baru saja lepas menduduki SPM.Lepas habis SPM aku ke K/L..rumah brother. Rumah brother aku ni bersebelahan dengan rumah sewa gadis-gadis kilang..Rumah teres katakan..Di kawasan Cheras. Memang aku selalu lepak rumah brother jika cuti sekolah sebelum ni.. Satu hari sedang aku potong rumput laman rumah, aku telah disapa. Aku pun pandang....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Nafsu Birahi Karyawan

 
Terserah: 29/05/2010 Dikarang oleh: mature man 0 Ulasan

Aku seorang wanita walau belum pernah menikah tapi sempat berhubungan intim dengan seorang pria kekasihku beberapa tahun yang lalu. Hubungan kami terpaksa berhenti setahun yang lalu ketika orang tuanya yang kaya raya tidak menyetujui hubungan kami tersebut. Terakhir ku dengan mantan kekasihku itu telah menikah dan pindah kekota lain yang tidak ingi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Sasha, Alyssa dan Pak Anton (2)

 
Terserah: 24/05/2010 Dikarang oleh: HogBack 0 Ulasan

Seks Cewek Pengantin: Sasha, Alyssa dan Pak Anton 2 (final) April 25, 2010 oleh shusaku Sasha Sasha “Ayo kita mulai, Sasha.” ujar Pak Anton sambil menarik pelan pergelangan tangan Sasha sehingga tangan Sasha mengulur kehadapan Pak Anton. Salah seorang saksi laki-laki menyodorkan dua kotak cincin. Pak Anton mengambil salah satu kotak it...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Sasha, Alyssa dan Pak Anton (1)

 
Terserah: 24/05/2010 Dikarang oleh: HogBack 0 Ulasan

Sasha adalah seorang seorang eksekutif muda berusia 26 tahun yang sudah lumayan lama bekerja sebagai sekretaris sebuah perusahaan multinasional. Sikapnya yang ramah dan lembut membuat ia disukai oleh rekan-rekannya di kantor. Sasha memiliki wajah yang amat cantik khas wanita oriental yang sering dibanding-bandingkan dengan wajah artis-artis Jepang,...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita

Kerana buah dada...

 
Terserah: 24/05/2010 Dikarang oleh: BuayaD 0 Ulasan

Masa jam 5.00 petang..masa kelas habis...diluar kelas aku lihat hujan dah turun renyai-renyai..pelajar-pelajar lain dah kelam kabut turun dan balik..tapi aku tengok Laila ni masih lagi menyusun buku-bukunya perlahan-lahan..."Laila belum nak balik?" aku tunjukkan prihatin...dan dalam masa yang sama pandanganku singgah didadanya yang membusung tingg...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.740 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)