Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
239
240
241
242
243
»

Nikmatnya anak kost

 
Terserah: 22/12/2009 Dikarang oleh: andyafuk 0 Ulasan

Kejadian ini terjadi di akhir tahun yang lalu, saat aku dinas audit di kantor bank cabang utama Malang selama 2 minggu. Saat di Malang aku tak bermalam di hotel, tetapi aku tingal di rumah adik laki-lakiku yang juga buka kost sebab bisa dapat penggantian 50 persen dari tarip hotel yang ditentukan. Jadi aku sewa kost 1 bulan di sana. Aku tiba di Mal...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Agnes ponakan kakak ipar

 
Terserah: 21/12/2009 Dikarang oleh: jdsajhbfakdhfbhjk 0 Ulasan

Perkenalkan namaku Hendy,, aku asli dari kota Tahu dan sekarang berumur 19 tahun, aku sendiri sudah kuliah semester 3 di fakultas hukum di salah satu perguruan tinggi negeri di jawa tengah.. Langsung aja,, hari sabtu tepatnya 6 hari yang lalu, aku kedatangan kakak iparku yang dari Jakarta bersama dengan anaknya, sebut saja namanya Agnes. Agnes ini...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Tante Nina

 
Terserah: 21/12/2009 Dikarang oleh: awangje 0 Ulasan

: Cerita ini terjadi waktu gue berumur 14 ketika itu, waktu gua liburan di rumah temennya Om Gua di kota J, sebut saja nama temen Om gua Arif. Om Arif mempunyai istri namanya Tante Nina. Umur Om Arif kira-kita 40 tahun sedangkan Tante Nina berumur 31 dan mereka mempunyai anak berumur 5 tahun bernama Dino. Om Arif adalah temen baik dan temenbisn...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Budak Benggali

 
Terserah: 21/12/2009 Dikarang oleh: awangje 0 Ulasan

Aku seorang surirumah berumur 24 tahun. Tinggal di rumah sewa di suatu taman perumahan bersama seorang anak kecil berusia 2 tahun. Suamiku seorang pembantu nakhoda kapal perdagangan dan sentiasa tiada di rumah. Sekali belayar mengambil masa enam bulan, kemudian bercuti di darat selama tiga bulan. Selama tiga bulan di darat aku benar-benar bahag...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Tempat kost

 
Terserah: 21/12/2009 Dikarang oleh: awangje 0 Ulasan

Aku kost di rumah keluarga Karsa yang terdiri dari pak Karsa, Bu Karsa yang biasa dipanggil Bi Iin, Lia putri tunggalnya yang masih SMU, dan seorang pembantu. Bi Iin dan Lia punya kemiripan, sama-sama cantik dan kulit bersih khas orang Priangan, bedanya hanya Bi Iin lebih gemukan sedikit. Pak Karsa pagi-pagi sudah keluar rumah berangkat kerja d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Teruna dan Dara

 
Terserah: 20/12/2009 Dikarang oleh: xcatterpillar 0 Ulasan

Aku pun pandang..siapa yang menegur aku..Berderau darah aku bila melihat sorang awek sebelah rumah..Mukanya memang manis dengan senyuman dan gigi yang teratur rapi.. " Bila sampai?" tanya dia.Aku tersipu-sipu kerana aku hanya memakai seluar pendek..macam mini skirt.."Semalam petang." Aku pun datang mendekati pagar yang memisahkan rumah kami.. Aku ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Kenangan Ku

 
Terserah: 20/12/2009 Dikarang oleh: xcatterpillar 0 Ulasan

Cerita ini bukanlah seratus peratusnya benar,adalah sikit sebanyak diputar belitkan semuga sedap dibaca. Mior nama aku dilahirkan disebuah daerah di Perak..Nama Penuh aku Miorlah Bin Kulop Lah.Aku ni berkerja bukanlah besar sangat ,harap kan konek aja yang besar..Nak kahwin tak berduit ..bak kata orang Perak Harapkan keras aja Beras tak ada.......

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Tugas Perusahaan

 
Terserah: 20/12/2009 Dikarang oleh: xcatterpillar 0 Ulasan

Aku masa tu sedang ditugaskan oleh perusahaan X di mana aku bekerja ke London untuk beberapa hari, melakukan Negotiate dengan teman perusahaannya di London. Aku di dampingi oleh wakil bahagian kewangan, Mahmud namanya. Mengingati kali ini perjalanannya agak lama, aku berusaha mengajak suamiku Azman untuk pergi bersama dengan bayaran sendiri. Suamik...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Urutan

 
Terserah: 20/12/2009 Dikarang oleh: xcatterpillar 0 Ulasan

Macam ni ceritanya... aku ni student kat US... kat mana, tak penting... ada satu hari ni aku baru abis final exam. Aku rasa nak hilangkan tension aku study ni dengan pergi massage. So, aku pun call up la satu iklan massage service dalam majalah ni untuk set up appointment, and not long after that aku pun start kereta, terus pergi rumah masseur tu. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Cerita U

 
Terserah: 20/12/2009 Dikarang oleh: xcatterpillar 0 Ulasan

Well... nih citer betul nih. Tak tipoo. Pengalaman ini adalah kenangan manis... as well as basah... dengan bekas awek. Kami kenal antara satu ngan lain semasa kami di pusat matrikulasi sebuah universiti tempatan di utara semenanjung. Kalau tak tau jugak dah bagi hint nih tak taula. Mula2 tu kita oang biasa-biasa jer, kawan macam oang lain gak. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Azura

 
Terserah: 20/12/2009 Dikarang oleh: xcatterpillar 0 Ulasan

Aku suka juga ganggu gadis kolej ni.terutama yang berumar dalam 16 tahun hingga 24 tahun saja.bila aku tengok awek-awek tu jalan batang zakar aku sudah menegang, maklum sajalah aku suka pada pucuk muda.bahkan kekadang isteri aku menyerah sebulan hanya beberapa kali saja.tengah dok masak dalam kolej yang gadis ni belajar,aku terpandang seorang gadis...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Bersetubuh dengan ibu Kost

 
Terserah: 17/12/2009 Dikarang oleh: bejocyber 0 Ulasan

Akhirnya sampai juga aku di kota besar ini. Kota yang jauh dari tempat asalku di Jawa ! Aku memang orang dari kota kecil di Jawa. Rendah diri, pendiam dan tak pandai bergaul, apalagi dengan wanita. Pengetahuanku tentang wanita hampir dapat dikatakan nol, karena lingkungan bergaulku hanya seputar rumah, kebun, dan sekolah yang muridnya sebagian besa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Asyiknya Jadi Instruktur (1)

 
Terserah: 17/12/2009 Dikarang oleh: ritta71 1 Ulasan

Kejadian ini aku alami saat aku masih bekerja part-time di salah satu lembaga pendidikan komputer di Jakarta. Waktu itu salah seorang temanku ada yang menawarkan lowongan di tempat tersebut sebagai instruktur komputer part-time. Aku pikir boleh juga, toh mata kuliahku juga tinggal sedikit sehingga dalam seminggu paling cuma dua hari kuliah. Sisanya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Rahasia Para Pelacur Highclass 2

 
Terserah: 16/12/2009 Dikarang oleh: sukangentot 0 Ulasan

Lydia, putri konglomerat Lydia memang cantik. Kulitnya putih bersih. Hidungnya bangir, bibir tipis mungil, dagu berbelah, pipi halus bak pualam dengan wajah sedikit bulat. Rambutnya dipotong modis sebahu dengan poni di dahi… Tapi apa sih yang membuat putri bungsu seorang konglomerat kaya raya seperti Lydia Mawarni sampai terjun ke dunia seks?...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Linda kawan kakak ku

 
Terserah: 16/12/2009 Dikarang oleh: mohd. fariz 0 Ulasan

nama aku zack.nie aku nak ceritakan pengalaman aku masa aku baru jer lepas spm.Masa tu aku baru jer datang kl,so kakak aku ajak aku tinggal dgn dia.Aku pun cari keje sementara tunggu result spm.aku dapat keje sebagai sales promoter kat kl.Kakak aku tinggal bersama-sama kawan-kawannya,so aku sorang la lelaki dalam rumah tu.Tapi kakak aku kata takpe,...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita

Back to Malaysia!

 
Terserah: 16/12/2009 Dikarang oleh: giraya 0 Ulasan

Lega! Lapang kepala otak balik KL. Rindu katil, tilam, bantal, teddy bear! Shima ade kat rumah. Dengan boyfriend dia. dekat 2 bulan tak jumpa dia. Dia kata dia tour Europe. Best sangat! Aku teringin nak jadi dia. Tapi dah terlambat kot nak apply jadi pramugari :p Hari ni bosan. Bos bagi cuti 2 hari. Aku tidur sepanjang hari sejak sampai pukul 7 pa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.540 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)