Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
239
240
241
242
243
»

Azura

 
Terserah: 20/12/2009 Dikarang oleh: xcatterpillar 0 Ulasan

Aku suka juga ganggu gadis kolej ni.terutama yang berumar dalam 16 tahun hingga 24 tahun saja.bila aku tengok awek-awek tu jalan batang zakar aku sudah menegang, maklum sajalah aku suka pada pucuk muda.bahkan kekadang isteri aku menyerah sebulan hanya beberapa kali saja.tengah dok masak dalam kolej yang gadis ni belajar,aku terpandang seorang gadis...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Bersetubuh dengan ibu Kost

 
Terserah: 17/12/2009 Dikarang oleh: bejocyber 0 Ulasan

Akhirnya sampai juga aku di kota besar ini. Kota yang jauh dari tempat asalku di Jawa ! Aku memang orang dari kota kecil di Jawa. Rendah diri, pendiam dan tak pandai bergaul, apalagi dengan wanita. Pengetahuanku tentang wanita hampir dapat dikatakan nol, karena lingkungan bergaulku hanya seputar rumah, kebun, dan sekolah yang muridnya sebagian besa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Asyiknya Jadi Instruktur (1)

 
Terserah: 17/12/2009 Dikarang oleh: ritta71 1 Ulasan

Kejadian ini aku alami saat aku masih bekerja part-time di salah satu lembaga pendidikan komputer di Jakarta. Waktu itu salah seorang temanku ada yang menawarkan lowongan di tempat tersebut sebagai instruktur komputer part-time. Aku pikir boleh juga, toh mata kuliahku juga tinggal sedikit sehingga dalam seminggu paling cuma dua hari kuliah. Sisanya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Rahasia Para Pelacur Highclass 2

 
Terserah: 16/12/2009 Dikarang oleh: sukangentot 0 Ulasan

Lydia, putri konglomerat Lydia memang cantik. Kulitnya putih bersih. Hidungnya bangir, bibir tipis mungil, dagu berbelah, pipi halus bak pualam dengan wajah sedikit bulat. Rambutnya dipotong modis sebahu dengan poni di dahi… Tapi apa sih yang membuat putri bungsu seorang konglomerat kaya raya seperti Lydia Mawarni sampai terjun ke dunia seks?...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Linda kawan kakak ku

 
Terserah: 16/12/2009 Dikarang oleh: mohd. fariz 0 Ulasan

nama aku zack.nie aku nak ceritakan pengalaman aku masa aku baru jer lepas spm.Masa tu aku baru jer datang kl,so kakak aku ajak aku tinggal dgn dia.Aku pun cari keje sementara tunggu result spm.aku dapat keje sebagai sales promoter kat kl.Kakak aku tinggal bersama-sama kawan-kawannya,so aku sorang la lelaki dalam rumah tu.Tapi kakak aku kata takpe,...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Back to Malaysia!

 
Terserah: 16/12/2009 Dikarang oleh: giraya 0 Ulasan

Lega! Lapang kepala otak balik KL. Rindu katil, tilam, bantal, teddy bear! Shima ade kat rumah. Dengan boyfriend dia. dekat 2 bulan tak jumpa dia. Dia kata dia tour Europe. Best sangat! Aku teringin nak jadi dia. Tapi dah terlambat kot nak apply jadi pramugari :p Hari ni bosan. Bos bagi cuti 2 hari. Aku tidur sepanjang hari sejak sampai pukul 7 pa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Balada Sang Penari Jalanan

 
Terserah: 15/12/2009 Dikarang oleh: kerenz 0 Ulasan

Dengan bermodal pakaian dan perlengkapan yang kami bawa dari kampung, serta radio tape bekas dan kaset-kaset musik tradisional yang kami beli dari pasar loak dengan sisa uang, mulailah kami berdua menjadi penari jalanan. Waktu gadis-gadis seumur saya yang di kota sedang siap-siap ujian akhir SMA atau menjalani tahun pertama kuliah, dan yang di ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Komputerku Yang Berjasa

 
Terserah: 14/12/2009 Dikarang oleh: and`s 0 Ulasan

Peristiwa ini terjadi sekitar setahun yang lalu, waktu aku masih kuliah di PTN di kota X. Aku bersama 6 temanku, kost di sebuah rumah bersama pemiliknya. Empat kamar ada di bagian belakang rumah, sedangkan dua kamar di bagian samping rumah. Karena aku penghuni baru, maka terpaksa aku menempati kamar yang di bagian samping rumah. Letaknya memang str...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Pijat Nikmat

 
Terserah: 07/12/2009 Dikarang oleh: mas kun 2 Ulasan

Tapi mau minta pijat sama Narti sungkan. Kini saya sebenarnya sangat ingin dipijat. Seolah tahu pikiran saya, Narti menawari saya. "Mau saya pijat pak?" "Mm terserah Narti saja," kata saya. Dalam hati saya bersorak. Lalu Narti duduk di tepi ranjang. "Lepaskan bajunya," kata Narti. Saya melepas baju dan celana panjang saya. Saya bungkus bag...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Permusuhan Ninuk dengan Nyamuk

 
Terserah: 07/12/2009 Dikarang oleh: Sinar 0 Ulasan

“Sejak gigitan pertama yang meninggalkan rasa sakit, gatal berkepanjangan, dan bekas yang terpaksa menjadi tato sementara pada kulitku, aku, Ninuk Kusuma Wardhani atau yang biasa dipanggil Ninuk, berikrar untuk tidak akan pernah mengenal kata damai pada KAU, NYAMUK!!!” Mata Ninuk melotot geram sambil mengedarkan pandangan ke segala penjuru ruangan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Kenikmatan mengintip

 
Terserah: 06/12/2009 Dikarang oleh: muuuuh 0 Ulasan

Cerita ini bermula 3 hari yg lalu ketika tengah malam ketika tiba-tiba perutku yang lapar berteriak minta di isi, segera ku ambil persediaan mi instant ku(maklum anak kost bro2,jadi wajib nyetok mi instant buat jaga2 akhir bulan). Ku buka pintu kamarku dengan perlahan agar tidak membangunkan tetangga2 kost ku,naek tangga dengan berjingkat,neh kost ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Toket gede mita

 
Terserah: 05/12/2009 Dikarang oleh: ayu cantika 0 Ulasan

Nama gw radit gw masih kuliah di salah satu PTS di jakarta. gw orangnya biasa aja… tapi banyak yang bilang badan gw gagah… tinggi gw 175…. dulu di SMU gw termasuk salah satu cowo yang di PUJA” sama wanita… dari Kelas 1 sampai kelas 3. Cerita ini berawal pas gw duduk di SMU.. pertama kali gw masuk kelas 3.. gw pindahan dari surabaya.. SMP gw di j...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Kisah hidup ijah budak kampung

 
Terserah: 05/12/2009 Dikarang oleh: padzluddin 0 Ulasan

Aku dilahirkan didalam sebuah kampung yang terpencil dengan kemudahan pembangunan asas. Kampungku hanya mempunyai sebuah klinik desa dan sebuah sekolah rendah yang jauhnya 5 kilometer dari rumahku. Disamping itu aku berasal dari sebuah keluarga yang sederhana. Ayahku meninggal ketika aku berumur 12 tahun manakala adik adiku masih lagi berumur sembi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Puteri Noor Akma

 
Terserah: 05/12/2009 Dikarang oleh: kayz 0 Ulasan

di tempat aku berkhidmat iaitu di sebuah firma pengiklanan, terdapat seorang wanita yang bekerja sebagai receptionist, namanya ialah Puteri Noor Akmar, berumur dalam lingkungan 30'an, sudah berkahwin dan mempunyai 3 orang anak. Walaupun begitu dia mempunyai susuk tubuh yang sederhana. Bentuk badannya pula jelas menjanjikan seribu kenikmatan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Aku dan pembantu rumahku seri

 
Terserah: 04/12/2009 Dikarang oleh: maveraul 0 Ulasan

Namaku Shahrul,berumur 19 tahun.Aku dibesarkan dalam sebuah family yang agak berada,ayahku adalah seorang ahli perniagaan yang berjaya,ibuku juga begitu.Walaupun mereka sentiasa sibuk namun perhatian kepada aku dan adik perempuan ku tidak pernah terabai. Bagi menguruskan banglo tempat kami anak beranak tinggal ni,ayahku telah menggajikan seorang...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Vagina-bu-guru

 
Terserah: 04/12/2009 Dikarang oleh: siffa 0 Ulasan

Namaku Priambudhy Saktiaji, teman-teman memanggilku Budhy. Aku tinggal di Bogor, sebelah selatan Jakarta. Tinggiku sekitar 167 cm, bentuk wajahku tidak mengecewakan, imut-imut kalau teman-teman perempuanku bilang. Langsung saja aku mulai dengan pengalaman pertamaku ‘make love’ (ML) atau bercinta dengan seorang wanita. Kejadiannya waktu aku masih ke...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)