Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
242
243
244
245
246
»

Aini

 
Terserah: 22/11/2009 Dikarang oleh: rajadimata 0 Ulasan

Hari sudah sore ketika aku tiba disebuah terminal disalah satu kota.Hari ini aku akan pergi keluar kota untuk memperbaiki sebuah mesin penggilingan padi milik seorang konsumen.Pagi itu aku hanya memakai celana pendek yang lumayan besar.Aku segaja memakainya agar gampang bekerja sesampainya disana. Aku adalah seorang montir disebuah bengkel khusu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Harold dan aku

 
Terserah: 21/11/2009 Dikarang oleh: darksaiya11 0 Ulasan

Saya berkahwin dengan Wayne ketika saya pertama kali bertemu dengan Harold, saya mengantar anak saya Tiffany, pada latihan senam nya. "Siapa itu?", Saya bertanya Tiffany. "Jurulatih Harold ibu, bukan aku bilang kami mempunyai jurulatih baru?", Jawabnya. "Ya, aku tidak tahu dia BLACK", jawabku. Tiffany dan rakan-rakannya percaya orangtua...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

One Piece: Woman Island

 
Terserah: 19/11/2009 Dikarang oleh: cawan7 0 Ulasan

Setting cerita ini adalah pada saat Luffy, Zorro, Usopp, Tony Chopper, Sanji, Vivi dan Nami, sedang melanjutkan perjalanan menuju Arabasta. Pada suatu hari saat dalam perjalanan, Usopp mengatakan bahwa ia telah menemukan sebuah pulau yang penuh dengan kota, lalu Nami mengatakan bahwa itu adalah Woman Island, keterangannya tidak lengkap, kotanya lum...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Lia, si gadis jelita

 
Terserah: 18/11/2009 Dikarang oleh: andi sutono 0 Ulasan

Sekarang pukul 21.30 WITA, dan saya baru saja kembali ke rumah 1/2 jam yang lalu. Tubuh saya lelah namun pikiran dan semangat saya masih terbakar untuk menuliskan apa yang saya alami hari ini. Lia, namanya. Dia datang bersama kakaknya Nita, ke Bali untuk berlibur. Dan Nita adalah ceweknya kawan saya di Jakarta, dan kemudian m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Alfi dan Lila, Si Dokter Cantik (2)

 
Terserah: 17/11/2009 Dikarang oleh: skydromeo01 0 Ulasan

Meskipun Alfi tak menginginkan hal tersebut malam itu terjadi padanya dan dokter Lila namun kejadian seperti ini tak pernah terjadi sebelumnya pada setiap gadis yang pernah ia tiduri. Bukannya Lila menjadi suka dan ketagihan akibat di tiduri malahan gadis itu membenci dan mendampratnya habis-habisan. Atas saran dari Sriti, Alfi menelpon Niken dan m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Akhirnya ku dapat

 
Terserah: 17/11/2009 Dikarang oleh: peik 0 Ulasan

Akhirnya laki dia cari pomen dan tarik kereta tu ke workshop. Aku pun ambil ler peluang pertama aku tunjuk baik kat dia nak hantar balik kerumah memandangkan hari dah malam dan anaknya pun tinggal berdua sahaja dirumah. Dia pula tampa segan silu menerima pelawaan ku dan aku pun kena ler bagi alasan kat bini aku supaya dia tak ikut sama. Aku bagita...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Membaur Ke Kampung

 
Terserah: 17/11/2009 Dikarang oleh: and`s 0 Ulasan

Aku menawarkan diri mengantarnya sampai ke rumahnya. Dia dengan senangnya menyambut tawaranku. Kami akhirnya janjian untuk berangkat bersama. Kami janjian ketemu di halte mikrolet di dekat pasar. Dari situ kami menuju Pulo Gadung untuk mengambil bus jurusan Cirebon. Baru sekali itu aku naik bus dari Pulo Gadung dan bersama cewek. Sorry aku lupa ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Mei Ling, Ida dan Miss Chiew

 
Terserah: 17/11/2009 Dikarang oleh: k0i_69 0 Ulasan

Miss Chiew, berusia awal 40 an. Namun, dia masih tetap anggun dan lawa. Entahlah, mungkin kerana cara dia berpakaian atau tingkah-lakunya yang sering dijaga membuatkan dia kelihatan begitu anggun dan menarik. Berbual dan "making business" dengannya tidak pernah membosankan. Dia salah seorang "client" kami yang terbaik. Walaupun agak cerewet tapi ti...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Badan Tinie Mari

 
Terserah: 16/11/2009 Dikarang oleh: qaswed 0 Ulasan

Ok nie nak cerita kisah benar..Cerita ni sebenarnya dah 2 tahun berlalu, tapi memandangkan ni la kali pertama aku "make love" dengan pompuan so akan aku ingat sampai bila-bila. Begini kisahnya... dulu aku ni student di salah sebuah IPTA di Terengganu, dan aku juga merupakan salah seorang jejaka yang di "admire" oleh ramai senior perempuan. Waktu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Gadis-Gadis Pemijat Langgananku

 
Terserah: 15/11/2009 Dikarang oleh: aidar andi hakim 0 Ulasan

Kisah ini adalah pengalaman saya dalam menyetubuhi 2 perempuan pemijat langganan saya. Saya sering sekali datang ke panti pijat SM yang besar dan ternama di daerah Grand Wijaya di Blok M. Pemijat langganan saya adalah Wina dan Sonya (semua adalah nama asli). Kedua perempuan tersebut cantik, baik, bertubuh sexy, enak diajak ngobrol dan mijitnya tida...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Mandi Nikmat

 
Terserah: 15/11/2009 Dikarang oleh: arop 0 Ulasan

Hari ini aku libur, jadi bangunnya agak siang dari biasanya, apa lagi semalam aku tidur hampir dini hari karena asyik membuka mail box dan membalas email-email yang masuk. Ada seorang pembaca yang gentleman mengirimkan email padaku, isinya biasa-biasa saja dan sopan. Awalnya seperti email-email lain yang kubalas, selalu kucantumkan persyaratan yang...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Teman sekolah

 
Terserah: 14/11/2009 Dikarang oleh: pwpwpw 0 Ulasan

Sudah dua bulan aku menjadi kekasih gelap tante Ani. Meski aku menikmati hubungan gelap dengan wanita paruh baya itu, namun timbul juga keinginanku untuk menjajal dengan cewek-cewek sebaya. Tentu saja, sasaran paling dekat adalah cewek-cewek teman sekolahku sendiri. Tapi, aku tidak tahu bagaimana harus memulai, mengingat pengalamanku yang masih nol...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Pengalaman di hospital

 
Terserah: 07/11/2009 Dikarang oleh: shainaashina 0 Ulasan

Pengalaman ini berlaku kira-kira dua tahun yang lalu, iaitu semasa aku dimasukkan ke wad pembedahan kelas dua. Tujuan pembedahan tersebut hanyalah untuk membuang satu ketumbuhan di kakiku yang semakin serius. Di wad itu aku mengenali seorang nurse yang comel bernama Shima. Shima ialah seorang nurse muda yang berkulit putih dan berbadan langsing...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Ika

 
Terserah: 07/11/2009 Dikarang oleh: arjuna sepi 0 Ulasan

WAKTU itu aku baru sahaja tamat sekolah menengah. Aku ingin melanjutkan pengajian ke peringkat yang lebih tinggi. Namun keadaan kewangan tidak mengizinkan akau untuk berbuat sedemikian. Ibu merupakan seorang ibu tunggal yang terpaksa membesarkan lima kami. Ibu membuat keputusan untuk mengahwinkan aku demi menjaga nama keluarga. Ibu juga berkata...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Work Partner

 
Terserah: 07/11/2009 Dikarang oleh: kingsize_6 0 Ulasan

Kejadian ni terjadi lebih kurang 2 tahun lepas. Waktu tu aku tengah tunggu result spm, so aku kerja kat hotel 4 star kat area kl. Aku kerja banquet, tapi part time je. So, bile ade function, baru aku masuk kerja. Jadi, aku banyak la masa untuk lepak-lepak. Nak dijadikan cerita, bukan aku sorang je keje part time kat situ. Ramai gak budak macam a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita

Warna Hidupku

 
Terserah: 07/11/2009 Dikarang oleh: kingsize_6 0 Ulasan

Namun roda hidupku amat malang di sisi agama.Aku kesal...tapi aku tetap terus dengan cara hidupku itu....entah mengapa aku tak tahu.Mungkin aku memerlukan seseorang yang dapat membimbing aku ke jalan yang sebaiknya. Diari Pertama... Aku sememangnya disukai oleh kebanyakkan perempuan di sekolahku.Saban hari pasti ada kiriman salam dari mere...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.618 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)