Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
242
243
244
245
246
»

Teman sekolah

 
Terserah: 14/11/2009 Dikarang oleh: pwpwpw 0 Ulasan

Sudah dua bulan aku menjadi kekasih gelap tante Ani. Meski aku menikmati hubungan gelap dengan wanita paruh baya itu, namun timbul juga keinginanku untuk menjajal dengan cewek-cewek sebaya. Tentu saja, sasaran paling dekat adalah cewek-cewek teman sekolahku sendiri. Tapi, aku tidak tahu bagaimana harus memulai, mengingat pengalamanku yang masih nol...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Pengalaman di hospital

 
Terserah: 07/11/2009 Dikarang oleh: shainaashina 0 Ulasan

Pengalaman ini berlaku kira-kira dua tahun yang lalu, iaitu semasa aku dimasukkan ke wad pembedahan kelas dua. Tujuan pembedahan tersebut hanyalah untuk membuang satu ketumbuhan di kakiku yang semakin serius. Di wad itu aku mengenali seorang nurse yang comel bernama Shima. Shima ialah seorang nurse muda yang berkulit putih dan berbadan langsing...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Ika

 
Terserah: 07/11/2009 Dikarang oleh: arjuna sepi 0 Ulasan

WAKTU itu aku baru sahaja tamat sekolah menengah. Aku ingin melanjutkan pengajian ke peringkat yang lebih tinggi. Namun keadaan kewangan tidak mengizinkan akau untuk berbuat sedemikian. Ibu merupakan seorang ibu tunggal yang terpaksa membesarkan lima kami. Ibu membuat keputusan untuk mengahwinkan aku demi menjaga nama keluarga. Ibu juga berkata...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Work Partner

 
Terserah: 07/11/2009 Dikarang oleh: kingsize_6 0 Ulasan

Kejadian ni terjadi lebih kurang 2 tahun lepas. Waktu tu aku tengah tunggu result spm, so aku kerja kat hotel 4 star kat area kl. Aku kerja banquet, tapi part time je. So, bile ade function, baru aku masuk kerja. Jadi, aku banyak la masa untuk lepak-lepak. Nak dijadikan cerita, bukan aku sorang je keje part time kat situ. Ramai gak budak macam a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Warna Hidupku

 
Terserah: 07/11/2009 Dikarang oleh: kingsize_6 0 Ulasan

Namun roda hidupku amat malang di sisi agama.Aku kesal...tapi aku tetap terus dengan cara hidupku itu....entah mengapa aku tak tahu.Mungkin aku memerlukan seseorang yang dapat membimbing aku ke jalan yang sebaiknya. Diari Pertama... Aku sememangnya disukai oleh kebanyakkan perempuan di sekolahku.Saban hari pasti ada kiriman salam dari mere...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Shana Sayang

 
Terserah: 07/11/2009 Dikarang oleh: kingsize_6 0 Ulasan

Shana is a malay lady at her mid 20’s working at KL and here for a short weekend break. E Ling is a typical chinese Ling with quite a pair of big eyes, standard boobs, shoulder level hair and very sweet attitude. We use to go out even in our college years and pretend we were a couple, kiss occasionally and some light petting whenever possible. Her...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Seks Dalam Memori

 
Terserah: 07/11/2009 Dikarang oleh: kingsize_6 0 Ulasan

Kekadang aku layan lancap sesorang bila tahap seks tu dah klimaks. So, nak jadi cerita, aku berkenalan dengan seorang awek kilang di Bandar Baru Bangi melalui seorang kawan. Sepanjang hidup aku, inilah pengalaman aku yang pertama bersama dengan seorang awek yang umurnya tua 3 tahun dari aku. Awek ni pun tak la cun sangat tapi dia punyer ‘body’ ful...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Rahasia para pelacur high class

 
Terserah: 07/11/2009 Dikarang oleh: sukangentot 0 Ulasan

Siapa yang menduga ternyata aktivis PKS yang selalu tampak santun, alim dan sholehah adalah seorang pelacur high class? Sehari-hari ia bukan hanya senantiasa menjaga diri dari pergaulan dan menutup auratnya dengan jubah panjang longgar dan jilbab lebar, tetapi sangat rajin dalam kegiatan dakwah dan pengajian. Ifah, demikian panggilannya akrabny...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Pandai Cari Peluang

 
Terserah: 07/11/2009 Dikarang oleh: alishazenia 0 Ulasan

Dari perspective economy, pembantu rumah ialah 2nd highest paid wages selepas perdana menteri. Haha. Just kidding. Tapi aku tak menafikan yang pembantu rumah terutamanya dari indonesia sebenarnya boleh buat banyak duit kalau diorg pandai cari peluang. Aku anak tunggal dalam keluarga. Mak ayah aku bekerja sepenuh masa. Sejak aku form 1 sampai for...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Adik pacarku

 
Terserah: 06/11/2009 Dikarang oleh: bokepaja 0 Ulasan

Saya Masih Ingat Betul Kejadian Ini. Kejadian Yang Menurut Saya Sangat Luar Biasa. Kejadian Itu Terjadi Hari Sabtu, Tepatnya Pukul 13:36 WIB. Ceritanya Begini.... Seperti Biasa Kalau Hari Sabtu Saya Ngapel. Rumah Cewek Saya Tak Jauh Dari Tempat Tinggal Saya. Kalau Tidak Salah Waktu Itu Saya Berangkat Menuju Kerumah Pacar Saya Pukul 11:13, Karena...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Gersang si anak sedara

 
Terserah: 06/11/2009 Dikarang oleh: arba rashid 0 Ulasan

Aku sudah pun setahun mendirikan rumah tangga bersama suamiku, namun begitu masih belum ada tanda-tanda yang aku akan mengandung. Mungkin disebabkan kesibukan kerja suamiku jarang untuk bersama denganku. Namun begitu aku pasrah, kalau ada rezeki aku akan menimang cahaya mata juga. Aku menyedari diriku masih cantik dan menawan yang mampu menjadi per...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Memori

 
Terserah: 06/11/2009 Dikarang oleh: arjuna sepi 0 Ulasan

Jantung sape yg tak berdebar kalau kejutan didepan mata. Lelaki yg dipuja, dirindu saban waktu sejak seminggu dua ni muncul tiba-tiba. Kat opis plak tu. Aie datang dengan bos dia. Wah! Perasaan aku takleh nak diluahkan dengan kata-kata. Dekat satu hari aku tunggu Aie. Pagi dia meeting dengan bos aku. Tengahari pun lunch meeting. Sampai petang pu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Waheda

 
Terserah: 04/11/2009 Dikarang oleh: asuramaru 0 Ulasan

Kisah ni terjadi semasa aku bejalar di kolej dekat Rompin,time belajar aku duk umah sewa so class mate aku ni sorg yg sosioal merokok dan suka campur dgn laki, Dia ada citer kat aku masa time cuti sem 2 ari2 dia ada jumpa kena lama yg udah dikenal sbelum belajar agih...di cerita lah kawan laki dia ni berminat nak kenal dgn aku,bcoz abg 2 dah tgok p...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Lynn Dan Aku

 
Terserah: 04/11/2009 Dikarang oleh: nazim_ali 0 Ulasan

Aku merupakan seorang yang pendiam.Dalam diam diam aku,aku menyetan jugak.Harapkan ke muka baik tapi perangai macam setan.Hehehehe.Seperti budak lelaki yang lain aku juga melancap dan juga tengok cerita blue.Ceritanya bermula macam nih.Aku mase tuh sekolah lagik kat jb tingkatan 5.Selepas bulan puasa ade sorang pompuan kat sekolah aku datang jumpa ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Pengalaman Tak Terlupakan (3)

 
Terserah: 04/11/2009 Dikarang oleh: cookiemonsterz 0 Ulasan

.hidup jalan terus...kejadian yang terulang kedua kalinya dengan beliau makin membuatku selalu terbayang-bayang, kadang aku membayangkan Tante Maya sambil onani...edann... rumah tanggaku adem ayem saja, karena memang aku sangat mencintai istriku..hubungan kami bertetanggapun semakin erat...seringkali kita makan malam bersama, kadang pergi piknik b...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita

Bercinta ama Anak Boss

 
Terserah: 04/11/2009 Dikarang oleh: Jonisimatupang 0 Ulasan

Belum lama ini saya bergabung dengan sebuah perusahaan eksportir fashion ternama di kotaku. Dan anak gadis pemilik perusahaan itu, Dewi namanya, baru lulus sekolah dari Singapore, umurnya sekitar 23 tahun, cantik dan waktu masih SMA sempat berprofesi sebagai model lokal. Nah, Dewi itu ditugaskan sebagai asisten GM (yaitu saya), jadi tugasnya memban...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.238 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)