Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
248
249
250
251
252
»

Ngentot dengan Yanti Pembantuku

 
Terserah: 23/08/2009 Dikarang oleh: hidungbelang 0 Ulasan

Saat itu aku baru saja pulang dari Australia, karena sedang liburan natal dan tahun baru 1998, aku disuruh pulang oleh kedua orang tuaku karena kedua orang tuaku akan pergi ke Belanda ke rumah pamanku. Setelah kedua orang tuaku pergi tinggal aku dan dua orang pembantu rumah tanggaku yang menghuni rumahku. Pembantuku itu yang satu sudah tua dan yang...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Sari Timur, Novelis Pujaan

 
Terserah: 23/08/2009 Dikarang oleh: zahidf5 0 Ulasan

Pembaca situs yang setia. Kini N sudah meningkat ke usia 16 tahun. 173 cm tinggi dengan penisnya sudah berukuran 17cm dengan 3.5cm diameter. N juga sudah lulus perperiksaan LCE dan kini bertukar ke sebuah sekolah menengah atas yang elit di Kuantan dalam tingkatan empat. Minat N terhadap dunia penulisan membuatkan dia berkenalan dengan beberapa ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Umi, the Pretty Cleaning Service

 
Terserah: 23/08/2009 Dikarang oleh: indra manoor 0 Ulasan

“Aaah, kenapa juga sih gue stuck di kerja kayak beginian?” Keluhan itu sudah berkali-kali dilontarkan Umi, gadis petugas cleaning service di satu gedung perkantoran bertingkat banyak. Pendengarnya kali ini adalah Karman, sesama petugas cleaning service, cowok dengan tampang pas-pasan dan masa depan pas-pasan juga. “Disyukurin ajalah Mi, jaman s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Aura Kasih Tidur Sambil Telanjang

 
Terserah: 21/08/2009 Dikarang oleh: jeritan 0 Ulasan

Setelah dua tahun bercerai aku baru mulai bisa menikmati hidup menjomblo. Dalam usia ku di awal 30-an aku tidak lagi direpotkan oleh pekerjaan. aku memilih tinggal di daerah sepi di Bali. rumah ku tak jauh dari pantai yang berpasir putih. Daerah ini karena sepi dan jauh dari pemukiman penduduk, sering dimanfaatkan oleh wisatawan asing untuk ber...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Revy, Sahabat SMA-ku

 
Terserah: 20/08/2009 Dikarang oleh: hanizah 0 Ulasan

Jakarta, 18 November, 07.18 PM. Termenung saya dalam mini jeep yang saya kendarai, memandangi antrean kendaraan yang hendak memasuki gerbang Puri Agung Sahid malam itu. Sepasang janur kuning berukuran besar tampak menjuntai di kejauhan, menandakan acara apa yang sedang dilangsungkan di dalamnya. Saya memang berniat menuju ke sana, sama seperti k...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Shida Janda Hot

 
Terserah: 20/08/2009 Dikarang oleh: mata_sepet 0 Ulasan

hello utk pambaca erotikcerita.com sekalian....ini kisah hdp ku gan seorg janda..aku kenal janda nie melalui sorg tmn shbtku.nama yer shida pertama kali ku lihat wajahnya ku punya burung garuda dah bernari2 dlm sluarku,aku rasa dah x tahan sgt,aku rasa aku sorg saja yg merasa mcm tue saja tapi shida jg berperasan yg sama dgn ku.aku buat pertemuan d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Melayani Nafsu Tante Mona

 
Terserah: 18/08/2009 Dikarang oleh: celunk 0 Ulasan

Sebut saja namaku Setio, usiaku 32 tahun, sudah empat tahun perkawinanku tapi seorang anak belum kami dapatkan. Karena cintaku pada istriku, tidak ada niat untukku berselingkuh, tapi sejak perkenalanku dengan wanita itu, aku tergoda untuk selingkuh. Perkenalanku dengan wanita itu berawal 2 tahun yang lalu, saat kakak istriku mau menikah, kami mengu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Kisah Dgn Ibu Muda

 
Terserah: 18/08/2009 Dikarang oleh: celunk 0 Ulasan

Sebut saja namaku Dandy 30 tahun, 170/65 berparas seperti kebanyakan orang pribumi dan kata orang aku orangnya manis, atletis, hidung mancung, bertubuh sexy karena memang aku suka olah raga. Aku bekerja sebagai karyawan di salah satu perusahaan besar di kota Surabaya dan statusku married. Perlu pembaca ketahui bahwa sebelum aku bekerja di Surabaya ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Selembut Sutera (3)

 
Terserah: 18/08/2009 Dikarang oleh: kodokbrewok 0 Ulasan

HANYA SEPULUH menit mereka membutuhkan waktu istirahat. Benny naik ke atas tubuh Aningsih yang sudah siap menanti. Kedua susunya menyembul putih bagaikan salju. Benar-benar menantang. Pinggangnya ramping dan pinggulnya mekar dan indah. Benny menciumi bahu dan payudara Aningsih, sementara bazokanya yang sudah benar-benar tegang menggeser-geser di pa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Tetanggaku Yang Nikmat

 
Terserah: 18/08/2009 Dikarang oleh: mas kun 0 Ulasan

Saat aku pindah ke rumah yang aku beli, beberapa tetangga memberitahu bahwa tetangga terdekat rumahku berperilaku kasar. Namanya Mas Ratno, berusia sekitar 38 tahun sedangkan Mbak Jum istrinya mungkin sekitar 30 atau 31 tahun. Kehidupan keluarga itu, dengan hanya mengandalkan pendapatan Mas Ratno dari buruh bangunan tentu saja hidup mereka pas-pasa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Zinah istriku

 
Terserah: 17/08/2009 Dikarang oleh: mamawawa123456 0 Ulasan

"Nur rasa suami Nur dah syak lah Nizam...esok suami Nur balik..janganlah"'Pleease Nur ..kejap je...boleh lah'"Nur takut lah..esok suami Nur datang mesti dia perasan"'Tak ada lah sekejap je'"Tak boleh Nizam...minta lah dengan tunang Nizam tu"'Nizam nak Nur punya bukan dia punya...please'"Tolonglah Nizam..Nur tak sanggup lagi menipu suami Nur"'Ok lah...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Kisah Seri

 
Terserah: 17/08/2009 Dikarang oleh: amharith 0 Ulasan

Aku mulai mengenal Seri agak lama beberapa tahun dahulu. Sewaktu itu aku hanya sekadar kenal dan hanya bertegur sapa apabila terjumpa. Aku mengenali Seri kerana dia adalah isteri kepada seorang pemimpin masyarakat. Dengan wajahnya yang nampak masih ayu, potongan badan yang kurus dan bertubuh tinggi, bagi aku dia masih menarik walaupun di usia perte...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Affair dengan Lelaki Melayu

 
Terserah: 17/08/2009 Dikarang oleh: Raffiq Hariri 0 Ulasan

Saya Tey. Saya seorang perempuan berbangsa cina. Duduk bersama suami dan anak anak. Saya nak critakan pangalaman saya main sama seorang lelaki berbangsa melayu. Semasa itu saya masih kerja dikompeni. Semasa tu anak sudah 3 orang dan suami saya masih lagi manager sebuah kompeni lain. Sori sebab saya tidak pandai sangat bahasa malaysia tetapi saya ak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Abang Deraman

 
Terserah: 17/08/2009 Dikarang oleh: mantal1980 0 Ulasan

Tuan punya rumah, Abang Deraman baik orangnya. Berusia lebih kurang 28 tahun, mempunyai seorang isteri dan tiga orang anak. Kesemua anaknya masih kecil. Yang tua pun baru saja masuk tadika. Abang Deraman bekerja di sebuah syarikat swasta, kerani biasa katanya. Isteri Abang Deraman ni, Kak Nor, kalau tak silap time tu umurnya 25, dua tahun tua ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Bini olang

 
Terserah: 16/08/2009 Dikarang oleh: Ronaldo de Capiro 0 Ulasan

Boss aku perempuan dan berumur lewat 30-an. Namanya Ms Hoe Mei Ling dan sudah berkahwin dan mempunyai 2 anak. Dia ni tidaklah cantik sangat tapi bodynya boleh tahan menariknya.Satu hari aku disuruh menghantar fail kerumah Mei Ling yang sedang bercuti. Aku pun pergilah naik company car kerumah Mei Ling yang terletak di apartment ekslusif di JB. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita

Bini Muda Anak Satu

 
Terserah: 16/08/2009 Dikarang oleh: mangkuk32 0 Ulasan

Aku seorang yang gilekan seks. Aku mula berjinak-jinak dengan seks pada usia yang agak muda. Pada pertengahan 20-an,aku mula bosan dengan seks yang biasa di ranjang. Aku bosan dengan aksi yang same setiap kali di atas katil. Satu malam,aku ke kawasan pelacuran untuk mencari bahan-bahan untuk fantasi seks. Aku telah membeli satu konek palsu atau dik...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.989 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)