Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
248
249
250
251
252
»

Cikgu Montok

 
Terserah: 24/09/2009 Dikarang oleh: fathuze 0 Ulasan

aku memang syok giler kat cikgu nie pasal badan die montok abis siot.... dah lama aku impikan nak beromen ngan cikgu.. barang die pun baik juga...... k la,,, nak dijadikan cerita cikgu aku nie umur die 31.. baru kawin.. korang nak tau time die bertugas jer aku mesti pegi klinik.. buat2 sakit pasal aku nak tengok die tetek yg bes...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Mbak Suli Pembantuku

 
Terserah: 24/09/2009 Dikarang oleh: sesama 0 Ulasan

Siang itu aku agak cepat pulang kuliah, bukan karena malas ikut kuliah yang masih ada, tetapi karena kakiku sakit (mungkin terkilir) dan ada bagian yang membiru sedikit. lagi-lagi karena main sepak bola yang kurang hati-hati, dengan teman sekampus tadi pagi. Dengan naik motor, aku ingin secepatnya pulang dan memberi obat (minyak urut), terus istira...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Mahasiswi Diperkosa Mahasiswa

 
Terserah: 24/09/2009 Dikarang oleh: triwan 0 Ulasan

JAKARTA, JUMAT-Bunga (23) yang mengaku sebagai mahasiswi Universitas Indonesia (UI) diperkosa kenalan barunya, DWS (21), sepulang dari kampus. Perkosaan yang dilakukan di rumah DWS, di Perumahan Benda Baru, Pamulang, Tangerang, itu juga direkam oleh DWS. Bunga dan keluarganya telah melaporkan kasus itu ke polisi. Tapi, hingga kemarin belum a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Habis2an ML with flight attendant

 
Terserah: 23/09/2009 Dikarang oleh: dian malindo 0 Ulasan

Ini pengalaman pribadiku yg original.... Waktu itu aku main friendster, sengaja cari dengan search "pramugari" atau F.A., nach ketemulah 1 orang yg respon dan cantik, singat crita setelah email2an kita ketemu di SENAYAN CITY, karena dia dulunya kerja di Air Paradice BALI yg udah tutup. sebuah penerbangan international. Nama anak itu DEVI, anak s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Tante Montok

 
Terserah: 23/09/2009 Dikarang oleh: hidungbelang 0 Ulasan

Aku sebenarnya enggan memperkenalkan diri sebagai dokter, namun untuk kelengkapan cerita, aku terpaksa mengakui bahwa aku memang dokter. Telah belasan tahun berpraktek aku di kawasan kumuh ibu kota, tepatnya di kawasan Pelabuhan Rakyat di Jakarta Barat. Pasienku lumayan banyak, namun rata-rata dari kelas menengah ke bawah. Jadi sekalipun telah ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Sofa Kuningku

 
Terserah: 23/09/2009 Dikarang oleh: hidungbelang 0 Ulasan

Tapi sofa pemberian kakakku ini bisa dirubah jadi tempat tidur cadangan, jadi berguna kalau ada teman-teman yang menginap di sini. "Oh ini sofa udah lama, ini diberi sama kakakku, Mbak Widya", kataku. "Its very cool!" Imel segera merebahkan tubuhnya di atas sofa itu. Dari ekspresinya dia seperti anak kecil yang menemukan mainan lamanya. "Eh sorry,...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Esther, karyawanku

 
Terserah: 22/09/2009 Dikarang oleh: dian anggrana 0 Ulasan

Seperti biasanya, saya dan Esther serta karyawan lain pulang pada pukul 4:30 sore, namun kami tidak langsung pulang. Kami habiskan sisa malam itu (kalau tidak salah malam Sabtu) untuk nonton film di bioskop. Sepulangnya menonton film **** (edited) pukul 9:30 malam, saya mengantar Esther ke rumahnya. Oh iya, aku lupa menceritakan bahwa Esther masih ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Bersetubuh dengan ibu tmn aku

 
Terserah: 21/09/2009 Dikarang oleh: deni himura 0 Ulasan

Selamat berjumpa kembalI. kali ini ada sebuah cerita ngentot antara aku dengan ibu hot temanku! Terus terang awalnya gw tdk begitu mahir di bidang yang satu ini, tetapi seiring pertambahan usia hingga menjelang SMU, bentuk kontol gw sedikit lebih besar dibandingkan dengan teman2 seusiaku bahkan yang jauh lebih tua dariku. Banyak dari temanku menyur...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Narmi Yang Menggairahkan

 
Terserah: 20/09/2009 Dikarang oleh: mas kun 0 Ulasan

Kebetulan baru seminggu yang lalu orang tuaku pindah ke rumah ini. Saat siang hari di rumah tersebut hanya terdapat seorang pembantu,dikarenakan kedua orangtuaku bekerja. Nama pembantu tersebut Mbak Narmi. Usianya sekitar 20 tahun. Kulitnya putih dengan tubuh yang tidak begitu besar tetapi yang membuat menarik adalah kedua payudaranya yang terliha...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Liza sedapnya tubuhmu

 
Terserah: 19/09/2009 Dikarang oleh: hartono porno 0 Ulasan

liza tu segan, terus masuk bilik. aku panggil dia bape kali. dia senyap je. aku terus off tv, ketuk pintu bilik dia. dia bukak tanya nak apa. aku cakap nak borak-borak. dia bagi masuk bilik. dia sandar kat ujung katil. aku duduk sebelah dia. borak punya borak, aku terus rangkul dia, cium mulut dia. dia melawan. aku ramas tetek dia, dia melawan. ak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Selalu dicintai

 
Terserah: 18/09/2009 Dikarang oleh: lakamisut 0 Ulasan

Aku termasuk seorang wanita yang beruntung. Dalam karir aku lumayan berhasil. Sebagai istri aku sangat disayang suami, malah selalu didukung dalam setiap aktivitasku. Tuhan juga telah menganugerahkan anak-anak yang semakin melengkapi kebahagiaanku sebagai wanita dan bersama suamiku. Ada satu hal lagi yang membuatku merasa beruntung, yaitu karena su...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Nazrin

 
Terserah: 18/09/2009 Dikarang oleh: lopala 0 Ulasan

Cerita aku bermula pada suatu hari apabila ari tu aku pegi umah class mate aku (Nazrin) sebab nak discuss pasal pembentangan sejarah..Nazrin ni jenis budak yg baik sangat...pandai lak tu...untung aku pasal kena satu group ngan dier..memandangkan ari tu 2 owang lagi member kami tak dapat datang ,jadi aku datang sowang jer kat umah Nazrin.. Bila a...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Ketika Salah Orang Berujung di Ranjang

 
Terserah: 17/09/2009 Dikarang oleh: erokuro 0 Ulasan

Cerita ini bermula dari suatu kebetulan yang tidak disengaja. Sampai saat ini aku suka tertawa sendiri kalau mengingat awal kejadian ini. Bermula dari suatu Sabtu siang, aku janjian ketemu dengan salah seorang teman chat-ku. Namanya Fenny, mahasiswi tingkat akhir di salah satu PTS di Jakarta Barat. Teman chat-ku yang satu ini cukup misterius. Aku n...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Seks dirumah (Akiet)

 
Terserah: 17/09/2009 Dikarang oleh: Baby V.O.X 0 Ulasan

Saya adalah seorang pelajar yg sekolah di sekolah swasta di jakarta yg cukup terkenal. Saat ini saya berumur 15 dan saya adalah pria yg tinggi, putih dan banyak yang bilang saya ganteng. Tapi saya merasa saya masih memiliki banyak kekurangan. Saya tinggal di suatu apartemen di jakarta pusat. Disana saya tinggal dengan mbak dan terkadang orang tu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

wati yang cantik

 
Terserah: 17/09/2009 Dikarang oleh: bananarambutan 0 Ulasan

Cerita ini bermula ketika aku baru sahaja bermula kerja di sebuah syarikat swasta yang menjalankan perniagaan pemprosesan bahan mentah... Pada suatu hari ketika aku tgh melihat mesin- mesin beroperasi aku terserempak dengan seorang perempuan yang mempunyai paras wajah yang cantik sampai batang aku pon tercacak... tanpa aku berlengah lengah lagi ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Wawa pustakawan

 
Terserah: 17/09/2009 Dikarang oleh: Kswisszero 0 Ulasan

Cerita ni dah lama dah berlaku tapi entah macam mana entah, susah juga aku nak lupakan. Aku nak simpan sorang-sorang pun tak sedap juga. Nak cerita kat member lagi tak sedap. Kang kena gelak lagi ada. So cerita la kat sini, siapa pun tak kenal aku betul tak? So cerita dia macam ni. Cerita ni waktu aku form 4 dulu. Aku baru je transfer dari kedah ke...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)