Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
250
251
252
253
254
»

Dokter Cantik

 
Terserah: 24/10/2009 Dikarang oleh: indra manoor 0 Ulasan

Sebenarnya Lila lebih cantik dan memiliki bentuk fisik yang lebih baik dari pada Elena namun ia bukanlah type gadis pesolek. Ia adalah seorang kutu buku yang betah bergelut di laboratorium biologi dan perpustakaan selama berjam-jam, rambut kepang dan kaca mata tebalnya itu menutupi semua kecantikannya. Kepergok berselingkuh bukannya meminta maaf...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Fiona, gadis nakal

 
Terserah: 24/10/2009 Dikarang oleh: akbar_smunda 0 Ulasan

Zulfa, seorang model dan artis papan bawah, yaitu yang biasa kebagian hanya sebagai peran pendukung, namun di usianya yang masih muda, 25 tahun, dia sudah menempati sebuah rumah yang terbilang mewah di sebuah kompleks elite dan sebuah mobil BMW sudah dimilikinya. Kalau cuma mengandalkan gajinya saja belum tentu dia memiliki semua itu, tidak lain di...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Birahi Laut Selatan

 
Terserah: 24/10/2009 Dikarang oleh: cacai89 0 Ulasan

Pemuda itu terus berjalan , sesekali tampak dia menyeka peluh yang membasahi dahinya . Dia sudah bertekat untuk mengungkap misteri laut selatan . Ketika dia tiba di pinggir pantai itu , matanya melihat sekelilingnya . Matanya terbuka lebar mencari tempat yang sesuai . Dia menemukan bebatuan karang yang agak menjorok ke laut . Dia berjalan ke ar...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Rina

 
Terserah: 23/10/2009 Dikarang oleh: mulanman 0 Ulasan

Kali ini saya akan menceritakan kisah hubunganku dengan Rina, gadis dari Bukittinggi. Kami ketemu ketika aku nongkrong di salah satu Studio 21 di Jakarta. Setelah lihat poster film yang akan diputar kurasa aku nggak tertarik untuk nonton hari ini. Di sebelahku ada seorang wanita muda yang juga sedang melihat-lihat poster film. Dari raut mukanya kel...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Martha, Gairah Yang Abadi

 
Terserah: 23/10/2009 Dikarang oleh: marqly 0 Ulasan

Cerita Seks Martha Gairah yang Abadi, Siang itu aku menghadiri meeting dengan vendor peralatan pengeboran minyak di kantor mereka di sebuah gedung perkantoran yang juga terdapat pusat perbelanjaan di gedung itu di kawasan Sudirman, Jaksel. Aku ditemani dua orang staff, satu dari engineering dan satunya lagi dari bagian logistik. Perusahaan rekan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Kenikmatan dari Mbak Suli

 
Terserah: 21/10/2009 Dikarang oleh: edicah 0 Ulasan

Siang itu aku agak cepat pulang kuliah, bukan karena malas ikut kuliah yang masih ada, tetapi karena kakiku sakit (mungkin terkilir) dan ada bagian yang membiru sedikit. lagi-lagi karena main sepak bola yang kurang hati-hati, dengan teman sekampus tadi pagi. Dengan naik motor, aku ingin secepatnya pulang dan memberi obat (minyak urut), terus istira...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Ayu Kenalan Chating

 
Terserah: 21/10/2009 Dikarang oleh: Pena Menari 0 Ulasan

Kisah ini berlaku kira kira 2 bulan yang lepas, Ayu adalah kawan chat Yahoo! dan aku temui dia beberapa minggu sebelum itu di dalam room Selangor. Dipendekkan kata, selepas puas mengayat Ayu, dia telah bersetuju mengikut aku ke dalam sebuah bilik di Hotel Summit, Subang dan berasmara denganku. Setelah, check in, mandi dan berbual dan bermesra al...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Perjalanan Tugas Yang Mengesankan

 
Terserah: 20/10/2009 Dikarang oleh: awekelate74 0 Ulasan

Cerita ini di mulai saat aku dan tiga teman ku berangkat ke cianjur untuk melaksanakan tugas yang di berikan oleh perusaahanku.. aku lelaki lajang berusia 28 tahun yan bekerja sebagai insiyur sipil di salah satu perusahaan kontraktor ternama di Jakarta.. kami di beri tugas oleh kantor untuk melakukan peninjauan proyek yang sedang berjalan di ciajur...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Susan oh Susan

 
Terserah: 19/10/2009 Dikarang oleh: auahgelap 0 Ulasan

Susan adalah seorang guru disebuah SMA di Jakarta, umur sekitar 32tahun, seksi, cantik dan menggairahkan, sudah hampir 8 tahun tidak pernah melakukan hubungan seks lagi. Saat ia berumur 24 tahun ia ditinggalkan oleh suaminya, suaminya pergi tanpa pesan entah kemana, sejak itu Susan tidak pernah lagi percaya dengan laki-laki, ia merasakan bahwa l...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Kenangan Shah Alam

 
Terserah: 19/10/2009 Dikarang oleh: zalistone 1 Ulasan

Peristiwa ni berlaku masa aku kena tukar kerja ke Shah Alam. Pasal short notice aku hanya dapat sewa bilik (rumah kembar dua master bedroom) serumah dengan budak-budak ITM (sekarang UiTM) Pening jugak masa tu semuanya beza umur kat 10 tahun ngan aku. Satu hari tu diaorang nak buat parti sikit, maklumlah baru lepas exam, nak lepas tension kata diaor...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Gairah sang sopir

 
Terserah: 19/10/2009 Dikarang oleh: sunjo 0 Ulasan

Malam ini aku sendirian di rumah, ayahku sedang di kantor sedangkan ibuku sedang ikut seminar yang ada hanya aku dan sopirku yang sekaligus sebagai pembantu di rumahku. Nama sopirku Toni, usianya 35 tahun dan ia sudah menikah tetapi istrinya tinggal di kota lain. Aku merasakan kecapekan setelah seharian aku jalan-jalan dan aku ingin sekali tidur t...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Seks dengan cinta pertama (1)

 
Terserah: 19/10/2009 Dikarang oleh: fork32 0 Ulasan

Dila ialah cinta pertamaku. Kami pernah berpasangan waktu tingkatan 5 dulu. Habis SPM kami membawa haluan masing-masing. Hubungan kami berakhir begitu saja. Aku masuk ke matrik dan seterusnya Ke sebuah IPTA tempatan. Dila pula mengambil kursus kejururawatan di sebuah pusat perubatan di KL. Bila aku dah bekerja di KL aku cuba mencari Dila. Menerusi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Lazatnya Ika

 
Terserah: 18/10/2009 Dikarang oleh: dragon swors 0 Ulasan

Kamarul dan ika selalu dating,balik kerja memang bersama selalu.Tiap-tiap hari kamarul memang balik kerumah ika dulu sebelum balik ke rumahnya.Suatu hari ika telefon kamarul memberitahu ika tak pergi kerja sebab mc,ika meminta kamarul ke rumahnya selepas waktu kerja nanti.Oleh sebab kamarul tak ada kerja pada hari itu,kamarul pun minta cuti pada bo...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Cerita liza

 
Terserah: 16/10/2009 Dikarang oleh: bisangaceng 0 Ulasan

Asyik sekali suasana desa……. Mmmmmmmm…. Itulah keluhan manja Liza setelah dia berada di sebatang kali hujung kampungnya. Sudah lama dia tidak merasakan sebegini nyaman dan tenteram. Air yang jernih itu dimainkan oleh kakinya sambil dia menikmati kesejukan air kali tersebut. Hidup di kota semuanya perlu pantas dan terasa sibuk sekali. Lagi-lagi duit...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Mahasiswa-mahasiswi

 
Terserah: 16/10/2009 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Kenalkan, namaku Tama. Aku adalah seorang mahasiwa tingkat 3 di sebuah perguruan negeri tinggi di Kota Bandung. Postur tubuhku biasa saja, tinggi 173 cm dengan berat 62 kg, namun karena aku ramah, lumayan pintar, serta lumayan kaya maka aku cukup terkenal di kalangan adik maupun kakak kelas jurusanku. Pagi itu aku tergesa – gesa memarkir Honda Acc...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita

Nafsunya Pembantuku

 
Terserah: 16/10/2009 Dikarang oleh: entahh 0 Ulasan

Di tempat aku tinggal ada pembantu baru, lelaki, orangnya sepantaran aku, tinggi besar, lumayan ganteng, malah terlalu ganteng untuk jadi pembantu, harusnya jadi cover boy. Namanya Budi. Aku tertarik padanya karena dia type cowok idaman buatku. Aku kerap kali membayangkan gimana kalo aku di***** olehnya, memiawku dienjot tongkolnya yang dari luar c...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.361 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2015 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)