Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
259
260
261
262
263
»

Bercinta Dengan Seorang Ibu Muda

 
Terserah: 18/07/2009 Dikarang oleh: suacong 0 Ulasan

Kisah ini berawal terjadi sebagai dampak seringnya aku main chatting di kantor di saat kerjaan lagi kosong. Mulai muda aku adalah termasuk seorang penggemar sex education, karena buat aku sex adalah sesuatu yang indah jika kita bisa menerjemahkannya dalam bentuk visualnya. Dan memang mulai SD, SMP sampai SMA hidup aku selalu dikelilingi cewek-cewek...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Zack -Hilang Teruna

 
Terserah: 18/07/2009 Dikarang oleh: Soul Assassin 0 Ulasan

Hai, aku Zafri, lebih mesra dipanggil Zack. Aku nak ceritakan pengalaman pertama aku dalam seks. Well, dulu aku study kat sebuah IPT di ibu kota ni, tapi sekarang dah dua tahun lebih aku kerja sebagai Pegawai Pemasaran di sebuah company di PJ. Aku tak der la handsome sangat, cuma sebagai anak kampung dari Pantai Timur, dah biasa main bendang, di sa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Aku puas...

 
Terserah: 18/07/2009 Dikarang oleh: hartono porno 0 Ulasan

Cerita ni ak nk kongsi sama korang betapa puas nye ak dpt nikmat yang tak terhingga…dengan jejaka yang aku idam idamkan selama ni, namanya…rahsia la…masa tu kat dalam bilik kat umah dia.camner aku bleh ada kat situ...tak yah la citer.buang masa jek.masa tu dia sorang2 je.memula aku duduk jek ka katil dia.dia usap2 belakang aku dari luar tshirt.sese...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Pesta Seks Waktu SMP

 
Terserah: 17/07/2009 Dikarang oleh: P.wahid 0 Ulasan

Namaku Sonny, dulu sewaktu masih SMP ada beberapa teman wanita yang naksir denganku, maklumlah waktu itu aku bintang kelas di SMP tersebut, di antara perempuan-perempuan tersebut adalah Rere, Vinvin (nama samaran) yang ada hubungannya dengan ceritaku ini. Aku sekarang sudah bekerja di suatu perusahaan swasta di Jakarta yang kebetulan aku termasuk ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Minah France

 
Terserah: 17/07/2009 Dikarang oleh: fork32 0 Ulasan

Bermulanya cerita ketika saya bersama members pergi ke Pulau Tioman.Ialah setelah penat bekerja di Johor maka saya bersama Joe mengambil keputusan untuk ke Pulau Tioman.Ketika kami di Pulau Tioman, saya berdua menyewa sebuah chalet... Bab minah France ni terjadi ketika saya sedang duduk termenung di tepi pantai... Joe ketika itu sedang usha awek...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Ali

 
Terserah: 17/07/2009 Dikarang oleh: bizzy D 0 Ulasan

Errrgghhh ... Nak cite ni ...waktu first time aku buat sex Gila sedap ... Waktu tu laaah aku rasa nikmat gile sex ni ... Sedap gila babi ... Aku dah kapel ngan Lin dah 3 tahun . Akhirnya dapat gak kitorang jmpe 1st time laah kirenye . Comel gak awek aku ni . Muka coklat2 je ... pakai tudung ... ayu je aku tengok . Aku waktu mula2 tu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Murid dan Cikgu

 
Terserah: 16/07/2009 Dikarang oleh: Askar_sakit 0 Ulasan

Cerita ini diterbit kan oleh Kumpulan ALOY yang diketuai aku. Terdiri dari 5 orang anak muda, 2 lelaki dan 3 perempuan (tidak termasuk aku). Kumpulan yang menceritakan kisah suka duka mereka dan menggabungkan idea untuk memberikan kepuasan yang menarik. Kebanyakan gaya bahasa di ambil dari cerita-cerita yang telah sedia ada untuk menambahkan lagi s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Truth or Dare (Full)

 
Terserah: 16/07/2009 Dikarang oleh: alishazenia 0 Ulasan

Permainan "truth or dare" sememangnya menarik kerana kita akan mengalami satu pengalaman yang memalukan dan juga melucukan tetapi tidak kurang juga yang lebih daring dari itu. Aku berpeluang merasai pengalaman itu dengan sendirinya. Aku (Ishak-bukan nama sebenar), Rosli, Azrin, Stephanie, Alice, Amy dan Nora. Kami sememangnya bukan dari golongan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Dapat Pantat Masa Harijadi

 
Terserah: 16/07/2009 Dikarang oleh: kingsize_6 0 Ulasan

Satu petang aku kerumah kawan ku yang bernama Icuk. Pada hari tersebut merupakan hari lahir abangnya. Aku dipelawa sama untuk memeriahkan lagi suasana. Sebagai kawan, aku terus pergi didapur menolong bakar satay…… Dalam aku syok bakar satay, aku terpandang satu awek tengah berbual bual dengan member dia. Woyooo!!!!! body dia fulamak montok habi...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Sukabumi, Kota Kenangan

 
Terserah: 16/07/2009 Dikarang oleh: red joker 0 Ulasan

Dengan kondisi badan yang cukup letih, kucoba konsentrasikan perhatian untuk mengendalikan mobil kecil biruku di keramaian jalan Tol Jagorawi. Masa liburan sekolah menyebabkan jalan bebas hambatan itu menjadi sangat ramai dan padat. Masih terbayang lambaian tangan istri dan ketiga anakku melepas kepergianku, pulang kembali ke kota dimana kami menet...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Bekas Abang Senior Ku

 
Terserah: 15/07/2009 Dikarang oleh: aimankel 0 Ulasan

Kalau diikutkan, pengalaman seks pertama aku adalah di pejabat. Waktu tu aku bekerja di sebuah syarikat pengiklanan sebagai seorang setiausaha. Semua orang tahu bertugas sebagai secretary memerlukan aku sentiasa berpakaian cantik dan mengikut trend semasa. Jadi..aku gemar memakai skirt pendek bersama blaus dan kadang-kadang mengenakan blazer sekira...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Ngewe dengan babysitter tetangga

 
Terserah: 15/07/2009 Dikarang oleh: bhe90 0 Ulasan

Aku tinggal di komplex perumahan, disitu banyak pasangan muda yang mempercayakan anak balitanya ke para babay sitter. Kalo pagi banyak baby sitter yang ngumpul depan rumahku, memang rumahku rada tusuk sate, sehingga kayanya strategis buat ngerumpi, palagi praktis gak da mobil yang lalu lalang. Kalo lagi dirumah aku suka memperhatikan para baby sitt...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Abg Angkat

 
Terserah: 14/07/2009 Dikarang oleh: mamawawa123456 0 Ulasan

Kisah seorg kwn yg bernama ...... (nama rahsia)... begini kisahnya Masa tu dia di tingkatan tiga. dia tinggal di asrama sekolah sejak dari tingkatan satu lagi. dia ada sorang senior iaitu abang angkat dia yang suka ambil berat tentang diri dia. Dia tua lebih dua tahun dari dia. Abang angkat dia ni belajar di tingkatan lima dan juga tinggal di asram...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Puan Wahida Pujaanku

 
Terserah: 13/07/2009 Dikarang oleh: johari johan 0 Ulasan

Masihkah anda ingat kisah aku yang dahulu. Kisah aku dapat main dengan pensyarah pujaanku semasa di Universiti. Puan Wahida sentiasa dihatiku, selepas peristiwa tersebut aku telah meminta kebenaran papaku untuk bertukar ke Universiti swasta kerana aku tidak dapat menumpukan pengajianku apabila terpandang Puan Wahida. Aku tidak dapat melupakannya wa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita

Seputar Memek dan Vagina

 
Terserah: 12/07/2009 Dikarang oleh: mohd shazwie 0 Ulasan

Saat itu aku baru lulus SMA, aku melanjutkan kuliah di Surabaya di sana aku tinggal di rumah Pamanku. Aku tinggal di sana karena paman dan bibiku yang sudah 4 tahun menikah belum juga punya anak, jadi kata mereka biar suasana rumahnya bertambah ramai dengan kehadiranku. Rumah pamanku sangat luas, di sana ada kolam renangnya dan juga ada lapangan te...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.148 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)