Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
263
264
265
266
267
»

Wanieku

 
Terserah: 26/06/2009 Dikarang oleh: ros_soh 0 Ulasan

Salam....Pada mulanya aku malu untuk menceritakan kisah ini kepada umum kerana ianya adalah pengalaman yang sebenar. Kisahnya begini..........Aku berumur 21 tahun dan sedang menuntut di salah sebuah institusi pengajian tinggi di ibu kota kuala lumpur. Kisah yang ingin aku paparkan ini memang benar-benar terjadi pada diriku setahun yang lepas. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Saksi Bisu

 
Terserah: 25/06/2009 Dikarang oleh: akta 0 Ulasan

Bila dah dengar desahan Isha, aku rasa tiba masanya aku praktikkan apa yang aku tengok kat TV semalam. Perlahan-lahan aku baring kat sebelah Isha. Sebelah puting Isha aku jilat dan yang sebelah lagi aku gentel. Entah dari mana aku tahu, aku kadang-kadang menyedut puting Isha. Bila aku sedut, Isha makin kuat mendesah. Jari aku yang masih menggentel ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Cikgu Zainab

 
Terserah: 23/06/2009 Dikarang oleh: mc1yea 1 Ulasan

Namaku amirul.aku ni kuat sex la jugak.masa ni umuk aku 13 thun.kat sekolah aku tu ade cikgu name die zainab.badah kurus tetek mantap gebu beb sekali tengok pehhh meleleh beb....nak di jadikan cerita lah kan satu hari tu dia mintak aku tolong dia cat rumah dia kat depan sekolah,aku pun ikut je lah.ni lah peluang aku nak tengok badan die puas2....ki...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Ke Rumah Melly

 
Terserah: 23/06/2009 Dikarang oleh: waja28 0 Ulasan

Setelah berhasil medapatkan Melly lengkap dengan kegadisannya, aku pun tetap melanjutkan hubungan dengan dia. Selesai ‘melakukan’ di toilet di kolam renang pasar Atom Surabaya, aku sudah berjanji akan ke rumahnya. Pada hari Minggu, aku pergi ke rumahnya karena kebetulan aku sedang tidak ada kerjaan saat itu. Awalnya susah juga sih cari rumahnya ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Kehangatan semalam

 
Terserah: 22/06/2009 Dikarang oleh: mamat zali 0 Ulasan

Berkelip-kelip icon sampul surat di pc Suraya. Suraya yg baru tiba ditempatnya setelah pergi ke tandas, pantas membuka emailnya. Tersenyum lebar Suraya. Email dari Izwan. Dari mana Izwan dapat addressnya pun amat memusykilkan Suraya. Tere mamat ni! terharu Suraya seketika. Gembira jugak ada orang yg bersusah payah untuknya, berusaha menggembirakann...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Debu Dalam Suci

 
Terserah: 22/06/2009 Dikarang oleh: dunnoooo 0 Ulasan

Sudah lebih setahun Nia menjadi kekasihku tetapi kami tidak pernah melakukan sebarang perbuatan terkutuk. Kami hanya pernah berpimpin tangan sewaktu bersiar-siar... tidak lebih dari itu. Cinta kami terlalu suci hinggakan kami menjaga tertib dan batas-batas pergaulan berpegangkan ajaran agama.... Aku sama sekali tidak menyangka pada tanggal 19 Jula...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Romen jepun best siottt...

 
Terserah: 22/06/2009 Dikarang oleh: airulan 0 Ulasan

Masa tu aku bertugas di Kemboja dengan satu organisasi antarabangsa. Aku kenal taklah rapat sangat, sekadar hi bye bye je. Chiyuki ni nurse yang ditugaskan di Kemboja selama 6 bulan untuk menjalankan projek NGO Jepun di sana. Pada satu hari tu, saya dijemput ke birthday party seorang kawan,dan kebetulan dia pun di jemput. So kami pun bersetuju untu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Diperkosa di Halaman Belakang Rumah

 
Terserah: 21/06/2009 Dikarang oleh: sate-kijang 0 Ulasan

Aku suke tengok citer lucah dan aku juga telah biasa melihat blue film. selepas aku tengok citer lucah aku akan imagine bahawa aku sedang melakukan hubungan seks. aku akan meramas buah dadaku dengan kedua tangan ku. Suatu malam sedang aku beronani tanpa aku sedari aku sedang ditonton oleh seorang jiran ku yang sering kali melihat ku beraksi. Saya ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Anak sekolah kehausan

 
Terserah: 21/06/2009 Dikarang oleh: jue 0 Ulasan

Rina Safina satu nama yang telah terukir disebuah sekolah di KL.Sebut sahaja nama itu satu sekolah akan tahu budak gatal dan banyak boyfriend. Ahh.. itu tak kisah beb, hati mahu senang , seronok-seronok aje. Janji aku tak kesunyian. Kalau nak diikut aku ni taklah sejahat macam dia orang tu. Sampai keluar malam dengan mat motor. Itu dah jadi bohsia....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Ah Ah Haus

 
Terserah: 21/06/2009 Dikarang oleh: jue 0 Ulasan

Kegemaran aku biasalah main sontot sambil tengok blue..maklumlah nak dapat kote susah..Aku biasa main sontot pakai kain batik.Pehh pakai kain batik masa main sontot memang nikmat boleh tahan lamer.. Aku mula main sontot nie sewaktu aku melihat kawan aku membelinyer kain batik special untuk aku.Semenjak ari tu aku mula membeli kain batik tu untuk di...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Variasi Cinta (2)

 
Terserah: 21/06/2009 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Kurang lebih 20 menit Chal telah merangsang sekujur tubuh Gina sementara baju Gina telah terlepas membuat dia leluasa menggerayangi sekujur tubuh putih mulus itu. Terlihat Gina tersenyum puas dan memasrahkan diri sepenuhnya untuk diraba dan diremas oleh jari Chal dan Chal pun menciumi seluruh tubuh Gina yang telah polos sampai ke punggung pun dia c...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Variasi Cinta (1)

 
Terserah: 21/06/2009 Dikarang oleh: madlyee 0 Ulasan

Ini cerita kejadian pada waktu aku sedang ada masalah dengan pacarku, namanya Gina, tinggi badannya 160 cm, berat 57 kg, kulit putih bersih, bra 36B. Namaku panggil saja Andi. Pacarku itu sangat seksi karena bokongnya menonjol ke belakang dan pinggangnya kecil jadi kata temanku dia sangat montok. Masalahnya kami sedang bosan satu sama lain, karena...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Putera Pukau

 
Terserah: 20/06/2009 Dikarang oleh: Seri Bayu 0 Ulasan

Aku mendengar ketukan di pintu. Sekali, dua kali dan terus-terusan. Aku yang sedang menonton tv di ruang tamu bangun dan membuka pintu. Tercegat di muka pintu seorang lelaki. Badannya sederhana dan berusia dalam lingkungan 30-an. Dia berpakaian baju putih, seluar biru dan bertali leher merah. Di tangannya ada sebuah beg samsonite warna coklat gelap...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Chatting punya hal

 
Terserah: 20/06/2009 Dikarang oleh: bigrandy 0 Ulasan

Aku adalah seorang yang suka chatting melalui internet. Pantang masa free je..aku chatting melalui komputer dipejabat. Terlalu ramai kawan yang aku dapat..tapi dalam banyak-banyak orang...seorang ni paling istimewa..nama dia Ratih...bini orang beranak 3, umur sekitar 33 tahun..bekerja sebagai guru..kami saling bertukar fikiran diarena internet..pel...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Kali Pertama Dengan Jepun

 
Terserah: 20/06/2009 Dikarang oleh: sakura9909 0 Ulasan

Masa tu aku bertugas di Kemboja dengan satu organisasi antarabangsa. Aku kenal taklah rapat sangat, sekadar hi bye bye je. Chiyuki ni nurse yang ditugaskan di Kemboja selama 6 bulan untuk menjalankan projek NGO Jepun di sana. Pada satu hari tu, saya dijemput ke birthday party seorang kawan,dan kebetulan dia pun di jemput. So kami pun bersetuju untu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita

Gersang (3)

 
Terserah: 20/06/2009 Dikarang oleh: sukatembakdalam 0 Ulasan

Weyyyy..engkorang ingat tak lagi cerita aku ngan Jenny?Tak abis lagi laa...so,aku nak sambung la ni...nak dengar dak? Okey... Ada la satu hari aku dapat tip baik pasal saham tengah merudum nih awal tahun ari tu..aku pun pas kat Jenny pasal YCS yg turun sampai 45 sen dan ada info baik punya. Jenny tangkap 20 lot.....tak berapa minggu pas tu BSKL...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.284 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)