Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
264
265
266
267
268
»

Hairil

 
Terserah: 14/06/2009 Dikarang oleh: baggio78 0 Ulasan

Aku sebenarnya baru je kapel dengan bf aku yang bernama hairil ni. kawan, pun xlama dalam setahun aje. kitorang sebaya,aku 19 dia pun 19. memang muda and tak layak lagi nak jumpa parents sebenarnya tapi tu la yang hairil buat. dia bawak aku jumpa parents dia. aku pada mulanya memang takut la. dahla aku ni xberapa baik free hair rambut perang bagai ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Pembantu Idaman

 
Terserah: 14/06/2009 Dikarang oleh: kurcac1 0 Ulasan

Di sebuah rumah di kota P, terdapat laki-laki muda yang masih single. Pria tersebut bernama Bonsa (samaran). Perawakannya ganteng dan berbody atletis, berkulit putih dan memiliki batang kemaluan yang besar dan panjang, dengan panjang 18 cm dan diameter 5 cm. Dia mempunyai libido sex yang tinggi, tidak jarang melakukan onani sampai setiap hari jika ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Rini Terkulai

 
Terserah: 13/06/2009 Dikarang oleh: salleh lai 0 Ulasan

Aku kenal gadis itu, gadis cantik yang memukau aku. Nama gadis yang selalu mengganggu jiwaku tersebut ialah Marini. Marini atau biasanya aku dan kawan-kawan panggil Rini sahaja. Pada masa aku berkenalan dengannya umur Rini baru 19 tahun. Sungguhpun masih muda tapi bentuk badannya memang menarik. Meleleh air liur aku bila memandangnya. Pandai be...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Kumpulan Cerita Panas Ngentot Gadis

 
Terserah: 12/06/2009 Dikarang oleh: naz87kk 0 Ulasan

Sangat menjemukan mendengar ocehan guru sejarahku yang membuat aku pusing , karena aku tidak menyukai pelajaran itu apalagi wajah gurunya judes dan sangat terkenal dengan julukan si nyamuk karena badanya yang kurus dan suaranya yang sember seperti nyamuk. Kriiiiinnnnggg suara bell berbunyi mendandakan waktu pulang dan itu yang aku tunggu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Bersama Grace

 
Terserah: 12/06/2009 Dikarang oleh: empty_xxx 0 Ulasan

Kisah nyata ini bermula ketika saya mengikuti test penerimaan karyawan sebuah perusahaan di kota Mataram. Pada hari Sabtu jam 10.20 yang telah ditentukan, saya diinterview pada session terakhir. “Saudara Andi, silakan” panggil resepsionis cewek itu mengajak saya ke sebuah ruangan. Di ruangan itu sudah duduk seorang wanita yang cantik, seperti...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Mbak Marisa

 
Terserah: 12/06/2009 Dikarang oleh: faisalyds 0 Ulasan

Mendung tipis berarak di langit. Aku menatap lapisan awan hitam itu sejenak. Sebentar lagi pasti hujan. Dan seperti biasa, sementara aroma angin menjelang hujan menerpa leher, setiap kali hendak hujan aku selalu teringat masa paling mengasyikkan dalam hidupku. Masa di mana sesosok perempuan secantik dewi tiba-tiba hadir memberikan kehangatan d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Adik wan

 
Terserah: 11/06/2009 Dikarang oleh: satanc lurse 0 Ulasan

Aku ader seorang kawan pompuan. Disebabkan dia nie lebih muda maka aku panggil dia adik Wan. Aku berkawan rapan dengan adik Wan semenjak aku menolong dia dalam satu masalah problem yang dia dah tak tahu nak buat cam mana. Sejak itu aku selalu gak ajak dia keluar - pergi makan dan ronda-ronda. Tempat yang aku kerap pergi dan ltuju dengan adik Wan ia...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Pergi ke Rumah Melly

 
Terserah: 10/06/2009 Dikarang oleh: popayatono 0 Ulasan

Pada hari Minggu, aku pergi ke rumahnya karena kebetulan aku sedang tidak ada kerjaan saat itu. Awalnya susah juga sih cari rumahnya di kawasan Jimerto itu. Maklumlah karena aku belum pernah ke Jimerto dan baru tahu Jimerto setelah tanya ke tukang becak diseberang jalan tadi. Setelah sekian lama mencari akhirnya kutemukan juga rumahnya. Rumahnya...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Percintaan dengan Abg Amoy

 
Terserah: 09/06/2009 Dikarang oleh: auahgelap 0 Ulasan

namaku Yudi, umurku 29 tahun. Aku dari lahir sampai sekarang tinggal di Bandung. Dulu aku kuliah di universitas swasta terkenal di Bandung Utara. Sekarang aku kerja di salah satu pabrik garment di daerah Bandung Barat. Posisiku sebagai Manager Produksi, jadi ya mengurusi produksi melulu. Sebagai level manager, aku bersyukur aku diberi fasilitas yan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Ayu (Mute Love)

 
Terserah: 09/06/2009 Dikarang oleh: zackmy 0 Ulasan

Hai. tgh wat pe. Dr td tak keluar cubical. Sibuk ke? Tadi sibuk sikit. Sekarang dah free. Ayu nak tanya sikit boleh? Apa dia? Zin dah ada gf? tak ader. Naper? saja tanya. Balik nanti naik bas ke? Ye. Ayu hantar Zin balik nak tak? Boleh tapi saya malu larr.. Nape nak malu? Ayu hantar Zin balik ye. ok.. mmm.. nanti boleh saya buat lagi? ;)...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Arab Gila (2)

 
Terserah: 08/06/2009 Dikarang oleh: riksonsinaga@yahoo.com 0 Ulasan

Hari itu masih gelap, jam dinding menunjukkan pukul 5 dini hari, sesosok tubuh tambun menggeliat diatas ranjang empuknya, Razman membuka matanya, tatapan matanya dingin sedingin udara hari itu, tubuh besar itu bangkit dari atas ranjang dan berdiri dihadapan sebuah cermin besar, Siarab menanggalkan Pakaiannya hingga telanjang bulat, matanya menatap ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Supir yang beruntung

 
Terserah: 08/06/2009 Dikarang oleh: Pajang 0 Ulasan

Namaku Pajang, umurku 50 tahun dan aku seorang supir taxi yang hidup pas-pasan bersama seorang istri dan 2 orang putri yang kucintai.Aku dulu sorang jawara yang sangat ditakuti karena ilmu kanuraganku yang tinggi Walaupun hidup pas-pasan kami hidup bahagia. Istriku bekerja sebagai pembantu rumah rumah tangga sekaligus membantu menjaga Tika anak Pak...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Guru Pelatih

 
Terserah: 08/06/2009 Dikarang oleh: fallen psycho 0 Ulasan

Ni kisah masa aku masih kursus di Maktab Perguruan Seri Begawan. Masa tu aku berada ditahun 3 1997. Aku sebenarnya amat rapat dengan seorang guru pelatih (peserta kursus) perempuan bernama si Manja. Aku sudah mengenalinya selama kurang dari setahun. Suatu petang jam 5.00 petang aku pun berdatang dengan si Manjaku didalam kuliah. Kebetulan aku m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Anita, Cinta Pertamaku

 
Terserah: 08/06/2009 Dikarang oleh: etrone 0 Ulasan

Sebenarnya kejadian ini terjadi 6 tahun yang lalu, tepatnya bulan November 1994, tetapi kejadian itu tak akan mungkin aku lupakan seumur hidupku. Saat itu aku masih sekolah kelas 3 di STM Negeri di Surakarta. Saat itu aku bertemu dengan kawanku saat SMP. Dia sebenarnya adalah cinta pertama bagiku yang yang saat itu belum pernah aku ungkapkan wa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Jack mantap

 
Terserah: 08/06/2009 Dikarang oleh: belara 0 Ulasan

Nama aku Jack. Ini adalah kisah benar yang aku sendiri buat. Aku dilahirkan dengan wajah yang tampan dan berdarah mixed. Jadi memang hensemlah (bukan nak membangga diri). Aku ni ada seorang gf, nama dia E. E ni tetek dia memang mantaplah, punggung dia pun ok. Aku selalunya biasa beromen2 je dengan E ni, stakat kiss2, jilat-jilat tetek tu adalah. Na...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita

Ah Siew

 
Terserah: 07/06/2009 Dikarang oleh: Soul Assassin 0 Ulasan

Sejurus sebelum aku meninggalkan pejabat, aku terima panggilan daripada Mr. Tan. Dia nak ajak aku menziarahi teman lamanya yang baru balik dari Taiwan. Katanya dah lama tak jumpa. Saja nak jumpa, manalah tahu, kut- kut ada peluang bisness. Aku setuju nak ikut. Cuma masanya saja tak sesuai. Dia minta aku tunggu jam lapan malam. Tapi aku minta jam se...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.924 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)