Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
264
265
266
267
268
»

Nikmatnya Ngentot Dengan Gadis Cina

 
Terserah: 27/05/2009 Dikarang oleh: jontor123 0 Ulasan

Aq kuliah di sebuah universitas ternama dimalang.awal perkenalan ku dengan gadis cina ini terjadi lewat chating intranet.awalnya aq hanya iseng tuk godain dia…eh ternyata ada respon,ya sekalian qt keluar warnet bareng tuk mkn siang.pertemuan kedua terjadi saat si gadis cina baru pulang sekolah… Oh yaaa gadis cina ini bernama neti(nama samaran).i...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Anak SMU suka Oral SEX

 
Terserah: 27/05/2009 Dikarang oleh: jontor123 0 Ulasan

Suatu hari, ketika sore pulang kerja, Mei-Mei temen kostku mau pinjam film dvd Lord of the Ring 2 milikku. Aku perbolehkan, tapi nanti malam saja, kataku kepadanya. Sebagai gambaran, Mei-Mei tuh anak SMU kelas 3, lumayan facenya, supel, rada kurus, tapi dadanya proporsional, kencang dan indah. Malamnya, aku tuh lupa mau pinjamin dia film, tapi mala...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Kos-kosan nikmat (1)

 
Terserah: 27/05/2009 Dikarang oleh: ical_21 0 Ulasan

Perkenalkan namaku ice aku merupakan anak terakhir dari beberapa saudara... aku sedang kuliah disalah satu perguruan tinggi dibanjarmasin. aku sendiri bukan orang banjarmasin sehingga aku kos ditempatku yang sekarang. ada pengalaman yang menarik yang membuat aku betah kos ditempatku yang sekarang ,kos-kosanku ini merupakan kos-kosan yang penghuni...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Kisah Terlarang

 
Terserah: 27/05/2009 Dikarang oleh: satanc lurse 0 Ulasan

Sejak aku kerja ni, aku takde masa lagi nak tulis blog. Balik pun dah letih. Kadang-kadang layan En.Saiful kesana sini sampai pukul 2 pagi. Esoknya 8 pagi mesti ada kat office. Memang aku tak boleh tahan. Aku dah start ambik part time. Aku terpaksa abaikan nasihat semua pensyarah dan kawan-kawan yg nasihatkan agar aku habiskan semester akhir d...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Nikmatnya presenter

 
Terserah: 27/05/2009 Dikarang oleh: cung tangkil 0 Ulasan

Aku ikut dalam acara realty show di salah satu tv swasta. Presenternya, ana, sangat seksi. aku napsu sekali melihatnya. Selama show, bodinya yang bahenol terbungkus dengan tank top ketat dan jeans yang juga ketat. Toketnya yang besar tampak sangat menonjol. Pantatnya yang besar juga tampak sangat menggairahkan. Karena tank topnya sepinggang, puser ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Tini Janda Muda (2)

 
Terserah: 27/05/2009 Dikarang oleh: satanc lurse 0 Ulasan

Raju dapat melihat bibir burit warna merah ternganga diselaputi cairan berlendir. Kebetulan kaki Tini menghala ke pintu. Raju dapat melihat apam Tini yang bermadu itu dengan jelas sekali. Cairan lendir campuran air nikmat Tini dan air mani Ah Tong mengalir keluar membasahi bibir lembut. Batang butuhnya meronta-ronta ingin bebas dari dalam selu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Tini Janda Muda (1)

 
Terserah: 27/05/2009 Dikarang oleh: satanc lurse 0 Ulasan

Sudah dua tahun Tini menjanda. Suaminya sedang merengkok dalam penjara kerana dituduh mengedar dadah. Kerana memikirkan suaminya akan dihukum gantung maka Tini meminta cerai dari suaminya. Tak guna menunggu suaminya yang akhirnya akan ke tali gantung. Dalam usia 25 tahun Tini memerlukan belaian kasih sayang seorang lelaki. Nafsunya sedang berada...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Saya dan Pakwe ku

 
Terserah: 26/05/2009 Dikarang oleh: syahmi19 0 Ulasan

Aku berkawan dengannya dah setahun lebih . segala rahsia ku telah diketahui olehnya . jadi oleh kerana kami telah mengetahui isi hati masing masing maka terjadilah satu cerita . pada malam tu kami keluar berjalan jalan , lepas berjalan kesana kesini ..kami berdua pun duduk di satu tempat , sedang asyik berborak..tiba tiba pakwe ku berbisik teringin...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Layan Bosia

 
Terserah: 26/05/2009 Dikarang oleh: satanc lurse 0 Ulasan

Sejak aku ilang keterunaan (tu cita lain lah..nak cite suma panjang sangat) Aku kini sudah berkecimpung dengan mat mat motor masa aku form 4. Bohsia dah semestinya ada bila kami melepak. Satu malam.. memberku mengajakku ke Rapat Setia, konvoi naik motor. Sesampai kami di satu restoran di sana kelihatan 3 orang gadis sebaya kami (bohsia lah kot) ber...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Memek merah Warni

 
Terserah: 26/05/2009 Dikarang oleh: satanc lurse 0 Ulasan

Kaki itu terkaget namun lantas diam. Yang kudengar berikutnya adalah desah.“Mbak.. Kok beginii.. Sih mbaakk..”Geliatnya membuat aku sedikit menahan kakinya agar tak lepas dari kulumanku. Lidah dan bibirku merasakan kesat licin pori-pori jari kakinya. Aku melumatnya hingga kurasakan keringat tipisnya larut dalam ludahku. Aku menikmati dengan menelan...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Kursus

 
Terserah: 26/05/2009 Dikarang oleh: Ronaldo de Capiro 0 Ulasan

Aku dikenali sebagai kakitangan yang bijak serta menjadi rujukan teman sepejabatku. Aku juga sentiasa bersopan dengan setiap wanita dan juga lelaki di pejabatku. Keadaan ini menyebabkan aku disenangi oleh kebanyakan wanita dan kakitangan di pejabat aku. Walaupun sesetengah lelaki di pejabat aku suka bergurau dengan menggunakan perkataan berunsur lu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Seks ku dengan Jenifer!

 
Terserah: 26/05/2009 Dikarang oleh: satanc lurse 0 Ulasan

Aku (Dale) selalu memiliki fantasi sendiri terhadap Jenifer Aniston. Saat mendengar bahwa ia (Jenifer Aniston) akan membuka ceremony penghargaan sebuah klub science dan engineering, aku merasa memiliki kesempatan berbicara dengannya. Menurutku demikian. Sebenarnya kami telah berkenal baik melalui internet. Dan photo ku pun sudah ku kirimkan padany...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Kisah Urut Batin

 
Terserah: 26/05/2009 Dikarang oleh: talk 0 Ulasan

Umur aku 25 tahun. Berikut adalah cerita benar yang berlaku tiga bulan yang lalu: Hari tu hari minggu dan aku boring duduk sorang-sorang kat rumah. Aku sedang menyelak akhbar Star bila ternampak iklan di bahagian Classified. Iklan itu menawarkan urut untuk orang lelaki dan disertakan dengan nombor telefon bimbit. Nama yang dibagi ialah Effa. Jad...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Anieku sayang Anieku hilang

 
Terserah: 25/05/2009 Dikarang oleh: xkeruh 0 Ulasan

Pengalaman pertamaku inilah yang membawaku kadang-kadang ingin menikmati kembali, tapi hingga kini aku belum menemukan pengganti Anieku sayang, Anieku yang hilang. Pada waktu itu kami menempati kontakan bersama adikku yang sedang kuliah di kota S. Aku sendiri sudah bekerja apa adanya sambil kuliah di perguruan tinggi swasta pada sore harinya. Ka...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Kaku Dalam Bas Expres

 
Terserah: 24/05/2009 Dikarang oleh: aBgSofa 0 Ulasan

Aahh .. Aku akan pulang semula ke asrama kerana cuti semester tinggal 3 hari saja lagi. Malas betul rasanya nak beli tiket bas tapi kerana cuti habis, terpaksa juga aku beli. Kali ini aku akan bertolak dari Kuala Perlis. 3 hari yang lalu aku menghabiskan cuti di Langkawi di rumah kawan seasrama. Aku mengambil kesempatan cuti semester untuk beriadah...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita

Skodeng di pejabat

 
Terserah: 24/05/2009 Dikarang oleh: shaharuddin 0 Ulasan

Kisah ni terjadi pada 10 Jun 2007, masa tu aku masih ada di pejabat, aku balik lewat sebab banyak kerja yang perlu dibereskan. Masa tu kira-kira pukul 7:30 malam. Kat luar pejabat aku hujan agak lebat. Aku ke tingkat bawah untuk buat air. Tingkat tu terletak Finance Department. Biasanya pada akhir bulan dia orang akan balik lewat sebab nak siapkan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.327 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)