Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
266
267
268
269
270
»

Aku Diperkosa (3)

 
Terserah: 23/05/2009 Dikarang oleh: Peju Hangat 0 Ulasan

Pukul 04.30 aku terbangun, ketika akan membuka pintu kamar aku teringat akan kejadian yang baru aku saksikan semalam, pelan-pelan kubuka ternyata tak kulihat orang diluar, aku langsung menuju dapur untuk memulai aktivitas pagi, terkadang aku harus membantu memasakkan sarapan pagi dan menyapu lantai sebelum menjalankan altivitasku sendiri, aku meras...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.514 cerita

Aku Diperkosa (2)

 
Terserah: 23/05/2009 Dikarang oleh: Peju Hangat 0 Ulasan

Kamarku sendiri adalah bekas ruang tamu yang dipasang sekat dari triplek. Sekitar pukul 22.30 an aku mendengar suara aneh bercampur derit kursi seperti didongong atau ditarik berulang-ulang dari ruang tamu depan kamarku persis, sejenak kuperhatikan secara seksama suara tersebut dan aku penasaran dengan suara tersebut. Sedikit kubuka pintu kamark...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.514 cerita

Aku Diperkosa (1)

 
Terserah: 23/05/2009 Dikarang oleh: Peju Hangat 0 Ulasan

Cerita ku ini bermula ketika aku sedang memenuhi panggilan interview pekerjaan di pusat kota Surabaya, meski lulusan sebuah perguruan tinggi yang cukup ternama di Malang namun berpuluh kali aku mengikuti interview namun tak satu pun mengangkatku menjadi salah satu pegawainya. Aku menginap di rumah tetangga kampung yang pindah ke Surabaya namun s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.514 cerita

Sedapnya Wanita Gemuk

 
Terserah: 22/05/2009 Dikarang oleh: suami_ska_sexs_dubur 0 Ulasan

Pengembaraan Abang N berkembang dalam dunia chatting. Kawan/partner tidak mengira usia dan status. Pokoknya siapa sahaja yang berhasrat dan berkeinginan menjadilah. Pernahkah dengar ungkapan begini: "Kalau seseorang sayangkan seseorang, maka dia akan lakukan apa juga demi mempertahankan perhubungan mereka. Dan kadang-kadang timbulnya benci. Bila...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.514 cerita

Cikgu Kartina

 
Terserah: 22/05/2009 Dikarang oleh: Nicol Armarfi 2 Ulasan

Ia berlaku ketika aku di form 6 kat sebuah sekolah. Aku seorang budak yan tak lah popular sangat…tapi ada la rupa juga n ramai juga la kawan aku ni… yang tak best nya sekolah aku hanya lelaki je…nasib baik la ada guru perempuan yang cun cun…ada juga yang seksi lagi cikgu yang tak pakai tudung…walau pun ada cikgu perempuan yang pakai tudung tapi baj...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.514 cerita

Cerita Jan dan Rita

 
Terserah: 22/05/2009 Dikarang oleh: Nicol Armarfi 0 Ulasan

"Lepas abg mandi dan siap, kita keluar kay?" Jan mencuit dagu Rita yg baru selesai mengenakan tudungnya. Rita hanya mengangguk sambil memaut manja lengan suaminya sebentar sebelum melepaskannya. Jan ke bilik air dan Rita bangun dri bilik ke ruang tamu. TV dibuka. Semua saluran dipilih tetapi tiada yg menarik. Rita menonton dokumentari di salah satu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.514 cerita

Ghairah karyawanku

 
Terserah: 21/05/2009 Dikarang oleh: ayie8890 0 Ulasan

Salah satu karyawanku itu sebutlah namanya Esther, adalah tangan kananku dalam menjalankan roda perusahaan ini. Dia cukup berpengalaman di bidang marketing dan operasional. Orangnya cantik, putih, berumur sekitar 28 tahun. Pertama aku meng-interview dia kujabat tangannya, "Selamat siang, perkenalkan nama saya Pram, Pramono." Dia pun menye...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.514 cerita

Gadis Salon Cantik

 
Terserah: 21/05/2009 Dikarang oleh: erik_potter 0 Ulasan

Sepulang kantor, tubuhku menjadi tambah penat sehabis mengerjai Lia tadi. Kuparkir Mercy kesayanganku di sebuah mall yang terletak tak jauh dari kantorku. Kubergegas menuju sebuah salon dengan dekorasi yang didominasi warna merah itu. “Mau diapain Pak” tanya resepsionis yang cantik. Kulihat namanya yang terpampang di dada. Anggi, namanya. ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.514 cerita

Cerita Geli dan Basah

 
Terserah: 20/05/2009 Dikarang oleh: ij41 0 Ulasan

Aku dikenali sebagai kakitangan yang bijak serta menjadi rujukan teman sepejabatku. Aku juga sentiasa bersopan dengan setiap wanita dan juga lelaki di pejabatku. Keadaan ini menyebabkan aku disenangi oleh kebanyakan wanita dan kakitangan di pejabat aku. Walaupun sesetengah lelaki di pejabat aku suka bergurau dengan menggunakan perkataan berunsur lu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.514 cerita

Kak Mas Janda

 
Terserah: 19/05/2009 Dikarang oleh: sukatembakdalam 1 Ulasan

Nama aku ialah Sham. Berumur 24 tahun dan tinggal bujang bersama 4 orang rakan sekerja di sebuah condominium. Jiran aku ialah seorang janda. Kami panggil Kak Mas. Nama penuh dia ialah Maslinda. Dia ni baru kematian suaminya, so faham-faham sajalah. Kalau dah lama tak kena. Kak Mas ni baik orangnya malah ditambah dengan potongan badannya yang men...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.514 cerita

Cerita Hot Ngentot

 
Terserah: 19/05/2009 Dikarang oleh: jayamahe 0 Ulasan

Malam semakin larut ketika kami memutuskan untuk kembali ke hotel. Kami semakin dekat satu sama lain, saling curhat selama perjalanan di mobil. Bercanda, tertawa-an bareng. Why do I feel that everything seems so right when we're together? Ah mungkin aku aja yang terlalu terbawa suasana. Waktu menunjukkan sekitar pukul 11 malam ketika kami kembali m...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.514 cerita

Dilla

 
Terserah: 19/05/2009 Dikarang oleh: zalie83@gmail.com 0 Ulasan

Dilla…. Begitulah namanya. Dia adalah jiran sepupuku. Aku mempunyai kenangan indah bersamanya sewaktu di kolej dahulu. Dari perkenalan biasa sehinggalah semakin akrab dan menjalinkan hubungan intim. Tetapi masa menentukan bahawa kami tidak dapat hidup bersama.Dia telah dijodohkan oleh keluarganya dengan kerabat sebelah ibunya. Sementara aku pula me...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.514 cerita

Kenangan di hotel

 
Terserah: 19/05/2009 Dikarang oleh: ann1eta 0 Ulasan

Ini adalah cerita betul yang terjadi masa malam Hari Raya ke - 2 di KL. Aku boring duduk rumah malam tu so aku call member ajak keluar, tau - tau diaorang dah ada kat Spiral (pub). Apa lagi aku tukar baju start enjin kereta terus blah menuju Spiral, punyalah kosong KL malam tu, tak macam biasa kalau esoknya cuti!. Aku dah agak mesti mesti kosong, c...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.514 cerita

Tingkat 16

 
Terserah: 18/05/2009 Dikarang oleh: jgt8586 0 Ulasan

Saya baru sahaja menamatkan kontrak bersama sesebuah firma di KL. Saya kini bekerja di sebuah tempat yang canggih, Oklah, jom kita jangan lengahkan masa lagi, sila tatap cerita ini. berita terkini hiburan sensasi. (cam biasa dengar aja) Setelah tamat hari kerja, aku pun mula beransur untuk ke motosikal ku. Nak pulang. Tetiba hujan pula menurun ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.514 cerita

Tulis Sendiri Beritamu

 
Terserah: 18/05/2009 Dikarang oleh: wono 0 Ulasan

Aku tersadar di sebelah sungai yang keruh sekali, aku yakin banyak sekali buaya yang berkeliaran di sungai ini. rumput-rumput liar di sekitar sungai ini memberikan kesan angker. bunyi gemercik air yang samar-samar terdengar membuatku sadar, cepat-cepat berdiri dan menjauh. walaupun masih sedikit terasa sekali nyeri di dada. tak butuh waktu lama ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.514 cerita

Mengendap Kak Timah

 
Terserah: 17/05/2009 Dikarang oleh: Peeon67 0 Ulasan

Kebanyakan rumah di kampong ku adalah rumah kayu. Begitu juga rumah jiranku Kak Timah yang tinggal tak jauh dari rumahku. Umurnya dalam tiga puluhan, dah berkahwin mempunyai anak satu. Anaknya masih kecil baru tak sampai setahun lagi. Suaminya seorang drebar lori. Aku ketika itu baru sahaja lepas SPM. Duduk kat rumah tak ada kerja sementar menunggu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.514 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)