Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
25
26
27
28
29
»

Gabung Apartemen Dengan Exhibitionist

 
Terserah: 09/12/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Dari belakang dia menyuguhkan pemandangan yang tak kalah menggiurkan dengan bulatan bokong yang gempal. Nah bajunya itu selalu mampu menonjolkan apa yang memang sangat menonjol. Aku tidak terlalu akrab dengan Marisa, maklum bagianku tidak langsung berhubungan dengan dia. Padahal kami sudah saling kenal lebih dari 2 tahun. Kantorku di disain terbu...

Tag: kost Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Pengalaman Interracial Negro

 
Terserah: 05/12/2013 Dikarang oleh: radke8 0 Ulasan

Aku ingin berkongsi pengalaman interracial aku dengan budak negro dari Afrika. Selepas pengalaman itu baru aku tahu mengapa wanita mat saleh tergila-gila konek negro. Penan-gan mereka memang hebat. Yang aku rasa hanya amatur sebab masih budak lagi, kalau dah berusia tentu lebih dahsyat. Budak negro tersebut masih bersekolah di sekolah anta-rabangsa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Cleaning Service

 
Terserah: 05/12/2013 Dikarang oleh: pras71287 0 Ulasan

Sering kali ketika aku akan kencing, wc sedang dibersihkan oleh petugas cleaning service. Biasanya aku tahan sebentar sambil menunggu wc rampung dibersihkan. Masalahnya yang membersihkan petugas cleaning servicenya adalah cewek, jadi aku agak segan juga. Suatu hari aku sudah sangat tersesak kencing. Rasanya menunggu Yani, begitu nama petugas clean...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Nikmatnya Memek Ibu Muda

 
Terserah: 05/12/2013 Dikarang oleh: rafki 0 Ulasan

Dan mulai dari sinilah aku mulai mengenal apa itu “kehidupan sex having fun”. Suatu hari aku chatting dengan menggunakan nickname yang menantang kaum hawa untuk pv aku, hingga masuklah seorang ibu muda yang berumur 32 tahun sebut saja namanya Via. Via yang bekerja di salah satu perusahaan swasta sebagai sekretaris dengan paras yang canti...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Pertemuan

 
Terserah: 04/12/2013 Dikarang oleh: abangbiru 0 Ulasan

Kebiasaannya bila dah hujung bulan, budget pun dah makin sempit. Kami pun sama-sama ikhtiar untuk mencari port / tempat kami melakukan sex tanpa mengeluarkan duit. Kali ini aku mengajak abang melakukan aktiviti sex di rumah sewa ku. Kebetulan hari Sabtu itu semua kawan-kawan serumah ku pulang ke kampung. Aku dah berangan nak ajak abang main secara ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Buka Bersama

 
Terserah: 03/12/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Besok hari minggu buka bersama, di rumah Kiky. Bagi yang akan datang dimohon konfirmasinya. Untuk biaya, nanti akan dibicarakan kembali. Kiky? Lama tidak mendengar nama tersebut. Maaf, bukannya lupa atau bagaimana, tapi setelah lulus sekolah kami semua disibukkan dengan kesibukan masing masing, sehingga intensitas untuk bertemu pun berkurang, bahk...

Tag: daun muda Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Dapat adik dan kakak

 
Terserah: 02/12/2013 Dikarang oleh: michael mahmood miang 0 Ulasan

Nama aku syam. Aku kerja di company swasta dan aku tinggal dekat sebuah appartment tidak jauh dari ibu kota. Aku kerja office hour. Tinggal sebelah rumah aku bermakna jiran aku la ada seorang perempuan. Nama dia Fasha. Aku x berapa kenal dengan dia sebab aku jarang jumpa dia. selalu aku balik kerja terus aku lepak rumah. maklum la x ada awek....

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Kongsi dengan pak anjang

 
Terserah: 02/12/2013 Dikarang oleh: michael mahmood miang 0 Ulasan

Tengok semua orang cerita pengalaman masing-masing, aku pun ada satu cerita best berdasarkan pengalaman aku sebelum nih. Cerita ni pasal pakcik aku yang sporting. Dia nilah yang mula-mula sekali ajar aku apa tu pantat sebenarnya. Maklumlah, masa tu aku budak-budak, umur pun baru nak masuk 20, kira subur sangat le nak buat adegan ranjang. Macam bia...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Mendadak dangdut

 
Terserah: 27/11/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Kira kira begitulah isi sms yang disebar lewat server komputer oleh orang suruhan Ayahku. Sebelumnya kenalain dulu namaku Jhoni, biasa dipanggil Jhon. Bulan lalu Ayahku adalah pejabat pemerintahan provinsi di daerah Semarang, tapi sekarang dia mengundurkan diri karena ingin ikut mencalonkan diri menjadi calon Bupati di daerah tempat asalku, masi...

Tag: pengalaman Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Galau Indah, berujung Menikmati Indah

 
Terserah: 21/11/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Alhasil akupun dengan ringan menghibur doi melalui chat bbm (aku memang mahir berkata kata). "Blalalblablabalabla (disingkat aja ya gan ke intinya" "Kost mu gimana ndah ? Boleh cowo main kesana ?" Tanya ku melalui bbm setelah ku hibur si doi "Bebas roy, disini orang" nya pada cuek semua kok" jawab indah. "Oke deh aku meluncur kesana, kirim r...

Tag: teman Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Tanteeeee

 
Terserah: 18/11/2013 Dikarang oleh: lextrum 0 Ulasan

Tiap pagi, gue lewat depan rumah itu. Makanya, gue tahu penghuninya keluarga muda dengan anak balita satu. Nyonya rumah namanya Yani. Doi lulusan IKIP Seni Tari. Udah lama juga sih gue perhatiin doi. Tapi gue baru kenal ama perempuan Klaten itu lewat lakinya yang pelukis. Doi orangnya nggak cakep-cakep banget. Tapi tampangnya yang khas Jawa, lem...

Tag: setengah baya Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Hujan malam pelepas syahwat

 
Terserah: 13/11/2013 Dikarang oleh: LegolasPieyan 0 Ulasan

Malam minggu kemaren ane dapat sms dri temen kampus ane.sebelumnya ane adalah salah 1 lulusan sekolah tinggi mayoritas di medan.nah tepatnya wktu ane semester 3,ane kan mahasiswa mlm ane sebenarnya nggak suka liat ntu cewek.krna ane dgr2 ntu cewek ayam kampus dikampus ane.semua org pengen ngerasain tubuh molek'a gan.biasalah amoy,siapa yg gk pengen...

Tag: teman Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Nor Gatal

 
Terserah: 12/11/2013 Dikarang oleh: abrahamtank 0 Ulasan

Selepas ke bilik air Nor melangkah kaki ke restoran yang berderet di kawasan R&R itu. Nor memesan segelas kopi panas supaya badannya lebih segar. Sambil minum dia melihat gelagat orang ramai di tempat itu. Dari jauh dia melihat dua India jiran tempat duduknya di atas bas. Dalam cahaya lampu yang terang begini dia nampak handsome juga india dua oran...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Ngentot sopir truk

 
Terserah: 11/11/2013 Dikarang oleh: Peterofdanur 0 Ulasan

Tanpa disadari aksi mereka tenyata sudah diperhatikan oleh supir truk lainnya sejak tadi. Agus mengenali mereka, tono dan tukin mereka teman agus sesama supir truk diatribusi barang dan memang selallu beristirahat diearung marni. Marni masih fokus menjilati mani agus yang bercexeran sampai akhirnya marni merasakan memeknya sudah dirangsang kemba...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Doktor

 
Terserah: 11/11/2013 Dikarang oleh: daziahur 0 Ulasan

Doktor ini patut jadi pragawati atau model, fikir Amir. Duduk, awak sakit apa? Sapa doktor muda itu. Amir berjalan perlahan sambil memandang ke dinding di belakang doktor yang memakai baju pink dan overcoat warna putih. Di dalam frame terlihat ijazah doktor berkenaan. Dr. Tan Ying Ying, MD (USM). Saya sakit di sini doktor, jawab Amir malu...

Tag: doktor, dendam Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita

Hebatnya Batang Melayu

 
Terserah: 06/11/2013 Dikarang oleh: abrahamtank 0 Ulasan

Aku pun telah berjanji dengan isteriku untuk pulang awal kerana bapa mertuaku sedang bertandang ke rumah kami. th 27586 HEBATNYABATANGMELAYU1 123 377lo (Cerita Seks Melayu) Hebatnya Batang MelayuAirin Chua adalah setiausaha boss yang baru. Umur dia pun muda lagi, 20 tahun dan baru lulus diploma kesetiausahaan. Jadi banyak yang perlu dipelajarin...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 28.159 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)