Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
271
272
273
274
275
»

Kehidupan PribadiKu (2)

 
Terserah: 21/04/2009 Dikarang oleh: jeritan 0 Ulasan

"Sepuluh tahun bahtera pernikahan Roy-Reni harmonis dan bahagia.Obsesi sex Roy yang ingin menjilati vagina istrinya tidak kesampaian. Reni malu dan geli dijilati dan diisap-isap memeknya (maaf). Dari sinilah awal kegelisahan Roni dan keingintahuan Roy bermula. Istrinya sudah cukup puas ketika semalam tidur dengan Roy dengan sex yang normatif seseka...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Kehidupan PribadiKu (1)

 
Terserah: 21/04/2009 Dikarang oleh: jeritan 0 Ulasan

Akhirnya membawaku ke dalam petualangan cinta semu yang sementara mengasyikkan. ..". Sebagai penulis lepas kehidupan Roy tidak begitu kaya, namun bisa terbilang mapan di kelasnya. Mobil walau seken mampu ia beli dan rumah mungil di pusat kota kembangpun bisa ia huni dengan istri dan kedua anaknya. Tulisannya mempunyai daya pikat tersendiri. I...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Derita seorang janda

 
Terserah: 21/04/2009 Dikarang oleh: Horny Najib 0 Ulasan

Hai, perkenankan aku untuk sedikit bercerita tentang pengalamanku pertama kali dengan teman kantorku Deni, saat ini aku sedang gemar berinternet ria dikantorku, aku adalah seorang janda, orang bilang aku cantik, tinggiku 1.68cm, kulitku putih mulus dengan ukuran tubuh 34/29/37, yah tetekku memang tidak begitu besar dibandingkan dengan tinggi tubuhk...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Comblang fitness

 
Terserah: 21/04/2009 Dikarang oleh: Horny Najib 0 Ulasan

Nnahh…saya juga ingin share pengalaman saya tentang "hal-hal yang diharapkan" yang menimpa diri saya, bukan karena ada sayembara CCS, lho ! Yah…kalo ternyata bisa menang, nggak nolak dong! He…he…he… Saya akan memperkenalkan diri. Nama saya AGEUNG (Nama Samaran. Ageung = Besar, bhs. Sunda!). Saya sudah bekerja di perusahaan swasta yang bergerak di ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Ceweq manis karyawan kampusku

 
Terserah: 21/04/2009 Dikarang oleh: Horny Najib 0 Ulasan

Nama gue Tommy (kalau mau tahu tentang gue baca dech cerita-cerita gue yang terdahulu, mis Temanku Yang Misterius, dan Tempat Kost Temanku), and seperti elu semua udah pada tahu skrg status gue masih mahasiswa di sebuah univ Komputer Terkenal di Jakarta Barat. Kebetulan di semester genap kali ini ada satu mata kuliah yang harus gue ulang, namanya ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Hari manggu itu

 
Terserah: 21/04/2009 Dikarang oleh: Horny Najib 0 Ulasan

Cerita ini merupakan pengalaman dan petualangan tersendiri bagi saya tentang sex. Saya adalah seorang cowo berusia 20th. Nama saya Iwan(samaran). Cerita ini terjadi sekitar akhir tahun lalu. Dan saya ngga nyangka akan mengalaminya. Singkat cerita saya mempunyai cewe yg umurnya dibawah saya. Namanya Tia, dia masih duduk di bangku sma kelas 2. Hubung...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Ganasnya Gairah Cinta Michiko

 
Terserah: 20/04/2009 Dikarang oleh: Sandakan 0 Ulasan

Dalam cerita terdahulu, aku telah menceritakan bagaimana permainan seks aku dengan Kristi, bule cantik dari Swedia yang ikut program Mega FAM di Malaysia pada akhir Januari 2004 lalu. Dimana setelah permainan kami yang cukup panas itu, tak ada lagi kesempatan kami berdua untuk melampiaskan hawa syahwat kami yang masih tetap menggebu-gebu, disebabka...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Sally budak secretary

 
Terserah: 20/04/2009 Dikarang oleh: Sandakan 0 Ulasan

Kisah ni berlaku di tahun 1999. Masa tu aku dah naik pangkat pegawai, jadi sapa-sapa staf yang nak stayback kat ofis mesti salah seorangnya adalah pegawai. Ada satu hari tu, secretary bos nama dia Sally (Bukan nama sebenar-terpaksa tukar sbb kisah ni kisah benar) minta tolong temankan dia sbb dia nak stayback. Banyak kerja yang perlu dilakukan. Dia...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Pantat Berkata kata

 
Terserah: 20/04/2009 Dikarang oleh: Sandakan 0 Ulasan

Hello...anda peminat my first time versi Bahasa Melayu. nih.I nak citer sama ngkorang..pasai citer aku yang dah keluar kat sex talk...asian sex com tuh...ader le kutu respon baik tanya kat aku cam mana puki yang main ngan aku tuh boleh bersembang sembang sambil aku dok layan jilat dier..eeeeeee.....okeylah,aku open citer nih untuk u all. Dulu aku...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Malang Indah

 
Terserah: 20/04/2009 Dikarang oleh: b.m1818 0 Ulasan

Pagi ini aku sedang membereskan pakaianku untuk dimasukkan ke dalam koper. Ayahku memperhatikan dengan wajah sedih karena aku satu-satunya anak lelakinya harus pergi demi meraih masa depanku. Aku akan tinggal di Surabaya bersama Tante dan Oomku. “Papa harap kamu bisa menjaga diri dan berbuat baik, menurut pada Oom Benny dan TanteLenny..” kata papa...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Kecanduan Kemaluan Pria

 
Terserah: 20/04/2009 Dikarang oleh: b.m1818 0 Ulasan

Hallo, nama saya Lilian. Saya mau bercerita tentang pengalaman saya beberapa waktu yang lalu. Saya adalah wanita yang memiliki hyperseksual yang dalam hal ini kecanduan akan kebiasaan sepongan (melakukan oral seks terhadap kemaluan pria). Sudah lama sekali saya waktu pertama kali menghisap kemaluan pria. Waktu itu umur saya 16 tahun. Dan setelah ke...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Hukum Oral Seks, Suami Isteri

 
Terserah: 20/04/2009 Dikarang oleh: triwan2007 0 Ulasan

Cerita oral seks dalam berhubungan intim dipandang dalam kaidah hukum islam ini semoga dapat menjadi panduan kita dalam berhubungan dengan pasangan hidup kita. Peringatan keras!! Cerita ini untuk 17 tahun ke atas, atau remaja aqil balig, atau bagi yang sudah memasuki jenjang pernikahan. Diluar itu, sebaiknya didampingi orangtua atau guru agama. Khu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Kemahuan Diri

 
Terserah: 20/04/2009 Dikarang oleh: triwan2007 0 Ulasan

Aku macam lelaki lain juga yang tidak tahan melihat perempuan yang seksi. Apa lagi melihat tetek yang besar dan tegang. Selalunya aku akan memuaskan diri dengan melancap seorang diri. Tengok saja perempuan seksi, pelir aku akan tegang dan hujungnya terus berlendir. Tetapi aku tidak mempunyai teman wanita untuk melepaskan nafsu aku. Aku berkerja seb...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Rita kau kulum penisku

 
Terserah: 19/04/2009 Dikarang oleh: zcvvxzfvsv 0 Ulasan

Perlahan rita menarik tubuhnya lebih dekat kearahku,,,, aku yang sedari tadi terpana akan kecantikannya membuat aku makin gugup berhadapan dengan rita,,,,apalagi sedekat ini...rita semakin mendekat....mendekat dan kini wajahnya sudah berada dekat dengan dadaku,,,, aku tertunduk memandang wajahnya yang sayu dengan gelora nafsu birahi yang memunca...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Michelle

 
Terserah: 19/04/2009 Dikarang oleh: Azumilah 0 Ulasan

This experience sebenarnya berlaku musim summer tahun lepas masa aku masih ditahun ke2 kat University di US ni. Maklumlah musim summer...panas tak seberapa tapi oleh kerana dia orang ni sejuk lama jadi panas sikit tu dia orang rasa panas sangat lah kot.. Dalam lecture aku tu ramai jugak MInah2 Putih , Hitam, Chicano dan Jepun. Aku macam biasalah......

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Tripping sama pembokat

 
Terserah: 19/04/2009 Dikarang oleh: Azumilah 0 Ulasan

Gua punya teman orang luar negeri. Di jakarta sih dia punya satu restoran lumayan terkenal. Udah umur 30+ tahun tapi masih belum kawain. Satu hari, gua diundang ke apartmen dia. Dia bilang ada surprise nih buat gua. Yah, gua sih pergi pergi aja deh ke apartmen dia. Pas dibukain pintu, nongol cewek lumayan cantik pake baju suster gitu. Gua pikir in...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)