Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
274
275
276
277
278
»

Selingkuh kerena internet

 
Terserah: 03/05/2009 Dikarang oleh: adunq 0 Ulasan

Ini adalah kisah nyataku, Pertama aku ingin memperkenalkan diri dahulu, aku adalah seorang wanita berusia 27 tahun, namaku... katakan lisa, tempat tinggalku di semarang, dan sudah setahun menikah, tetapi entah kenapa belum mempunyai anak, walaupun hubungan sex kami (dengan suami) lakukan dengan rutin dan lancar, kehidupan sex kami biasa biasa saja,...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.923 cerita

Kakak angkat

 
Terserah: 03/05/2009 Dikarang oleh: ady bin arip 0 Ulasan

Aku berkenalan dengan kakak angkat ku melalui talipon ,dia adalah seorang janda anak seorang, bekas suaminya adalah sorang askar aku selalu kerumahnya, anaknya tak ada sebab duduk dengan parents dia. Selalunya dia akan datang ambil aku pada waktu ptg dan hantar pada waktu subuh aku suka berborak dengan dia ,aku diberi satu bilik khas pada mula...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.923 cerita

Miss Chin

 
Terserah: 03/05/2009 Dikarang oleh: ady bin arip 0 Ulasan

Ini pengalaman yg ku alami baru2 ini. Selepas hari raya, aku mengalami masalah kewangan yang agak memeningkan juga. Bingung aku dibuatnya. Kawan2 semuanya senasib, tak dpt nak pinjam ler... Dlm aku dok termenung2, last2 ada sorg rakan sekerja yg memberiku idea. Terkejut sungguh aku mendengar ideanya. Dia menyuruhku cuba berjumpa dengan akaunt...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.923 cerita

Membantingkan kenikmatan

 
Terserah: 03/05/2009 Dikarang oleh: adysex 0 Ulasan

10 Tahun aku jalani Hubungan dengan Tuti, wanita yang mewarnai kehidupanku. Perkenalan kami dimulai dari hubungan kerja dikantor sampai terjadi hubungan intim. Waktu itu dia atasanku. Usia Tuti lebih tua 4 tahun dariku tapi bodynya yang aduhai, pantat menonjol dada 34B membuat orang tergiur untuk mendekapnya selain kulitnya putih. Beruntungnya aku ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.923 cerita

Merengkuhkenikmatan Ausie girls

 
Terserah: 03/05/2009 Dikarang oleh: adysex 0 Ulasan

Matahari sudah mulai redup menandakan senja akan datang, dalam keadaan lelah tetap kulangkahkan kakiku ke super market "Bilo" supermarket terlengkap di Newcastle. Aku saat ini sedang mengikuti trainnig, dan rutin tiap selesai trainning aku mampir "Bilo" disamping membeli untuk keperluan makan malam, juga untuk refreshing. Sambil menunggu Bis kot...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.923 cerita

Nikmatnya anak SMU

 
Terserah: 03/05/2009 Dikarang oleh: adysex 0 Ulasan

Buat yang baru pertama kali membaca cerita saya, tolong sebelumnya anda baca cerita saya yang berjudul "Kenikmatan Wulan". Nama saya Adit. Cerita ini merupakan lanjutan dari cerita saya sebelumnya yang berjudul "Kenikmatan Wulan"tersebut. Anda masih inget dengan seorang wanita yang bernama Wulan? Hingga saat ini kami masih sering berhubungan bah...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.923 cerita

Perjalanan sepasang teman

 
Terserah: 03/05/2009 Dikarang oleh: aeg783 0 Ulasan

Waktu diusiaku yang beranjak dewasa, aku merasa bangga terhadap diriku yang ceria, supel, riang, penuh canda dan memiliki keindahan yang ada di dalam diriku. Tidak jarang aku berkumpul dan berjalan-jalan dengan kenalan baru, untuk saling mengetahui hal-hal yang baru. Aku di sekolah memiliki teman yang cantik dan seksi, sebut saja namanya Rina, teta...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.923 cerita

Pertualangan dengan pancar

 
Terserah: 03/05/2009 Dikarang oleh: aeg783 0 Ulasan

Sore itu aku baru pulang kuliah. Capek sekali rasanya setelah seharian berkutat dengan kuliah. Bayangin aja aku kuliah dari jam 7 pagi sampai jam 5 sore. non stop. Makannya aku merasa badanku lelah dan ingin istirahat. Untung besok libur (hari sabtu), jadi aku bisa mamfaatkan waktuku untuk istirahat. O iya,sebelumnya aku memperkenalkan diri dulu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.923 cerita

Hasrat dan nafsu (3)

 
Terserah: 02/05/2009 Dikarang oleh: nawak 0 Ulasan

Kisah ini merupakan sequel dari Hasrat dan Nafsu 2, atas desakan dari para pembaca akhirnya saya sempatkan untuk menulis kelanjutan kisah saya ini. Juga trims atas kiriman 'hot picture'nya dari para pembaca. Thanks a lot and I'll be wait your another picture oke!!. Kisah ini saya lanjutkan berkenaan dengan awal first time 'sex' experience saya den...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.923 cerita

Hasrat dan nafsu (2)

 
Terserah: 02/05/2009 Dikarang oleh: nawak 0 Ulasan

Halo .. ketemu lagi pembaca Cerita-cerita Seru, saya akan melanjutkan lagi kisah sex saya dalam Hasrat dan Nafsu 2. Seperti yg telah saya ceritakan sebelumnya, kehamilan mbak Marisa olehku benar-benar membuatnya sangat bahagia. Terkadang aku nggak habis pikir dengan jalan pikiran mbak Marisa ini. Bagaimana mungkin ia bisa bersikap demikian padahal...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.923 cerita

Hasrat dan nafsu (1)

 
Terserah: 02/05/2009 Dikarang oleh: nawak 0 Ulasan

Ini adalah pengalaman unik saya sendiri yang kejadiannya masih berlangsung sampai sekarang ini. Ini benar-benar terjadi. Sebelumnya perkenalkan nama (panggilan) saya Ery, asal kota Surabaya dan sekarang masih berstatus mahasiswa sebuah PT di kota Malang. Umur saya masih 23 tahun dan saat ini sebenarnya saya baru saja lulus kuliah (tinggal menunggu ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.923 cerita

Tuah Badan

 
Terserah: 01/05/2009 Dikarang oleh: riksonsinaga@yahoo.com 0 Ulasan

Kisah ini terjadi antara aku dan isteri jiran sebelah rumah. Kebetulan ketika sebulan sebelum aku berkahwin aku telah mendapat jiran baru.Hisham dan Norlin pasangan suami isteri serta 2 anak. Khabarnya mereka telah membeli rumah tersebut so bila dapat jiran baru rajin juga la saling bertegur sapa. Sikap aku yang ramah membuatkan aku rajin menyapa s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.923 cerita

Perkenalanku dengan Alfi

 
Terserah: 30/04/2009 Dikarang oleh: marvinn 0 Ulasan

Pertama-tama perkenankan aku memperkenalkan diri, namaku Dian, 24 tahun. Aku kini hampir setahun bekerja di sebuah biro iklan tak lama setelah lulus kuliah. Dilihat secara fisik aku terbilang cantik, setidaknya begitulah yang dikatakan orang-orang. Tubuhku 169 cm dengan kulit putih mulus dan membentuk lekukan indah. Rambutku hitam panjang sedada da...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.923 cerita

Semalam Bersama Pelajarku (1)

 
Terserah: 30/04/2009 Dikarang oleh: cherakah 0 Ulasan

Salam buat pembaca sekalian, kepada pembaca-pembaca yang telah membaca karyaku "Rakan baruku Mira dan Diana" mungkin menantikan cerita pengalamanku yang terbaru. Inginku kongsi kini kisah yang berlaku sewaktu aku mengajar di salah sebuah kolej swasta yang terletak di Johor Bahru. ***** Kisah ini berlaku sewaktu aku mengikuti satu perkhemahan ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.923 cerita

Massage Maria

 
Terserah: 29/04/2009 Dikarang oleh: xaphyer 0 Ulasan

Rosa telah menikah dengan pria bernama Suhendra yang pekerjaannya adalah teknisi di pengeboran minyak lepas pantai milik perusahaan asing yang hanya bisa pulang 5-6 bulan sekali. Rosa bertekad memulai profesinya sebagai High Class Call Girl saat ia tahu melihat bukti bahwa suaminya main belakang, selama bekerja di lepas pantai Suhendra suka memb...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.923 cerita

Pengalaman Di Rumah Sakit

 
Terserah: 29/04/2009 Dikarang oleh: Azmilian 0 Ulasan

Saya mah orang Bandung asli loh, ngomong-ngomong saya ceritanya ingin ikut lomba CCS gitu. Dan juga mungkin penggemar CCS ingin tahu pengalaman saya ini. Eh !! Wiro mungkin pengalaman saya ini kurang ajar juga sih soalnya kakek lagi sakit eh saya malah saya berasyik ria…. Hehe tapi enggak apaya. Ceritanya begini dua tahun yang lalu kakek saya men...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 27.923 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)