Biasa Cerita-cerita erotik seksi

Cerita erotik seksi - Fantasi erotik Login Tulis cerita Arkib video Bantuan  

Kategori-kategori cerita

Anggota polis Antara keluarga Biasa Bilik sembang Buat kali pertama Dubur Hamil Homosektual
Kawasan terbuka Kecurangan Kelab seks Lesbian Orang ternama Pasangan Pengikatan Penipuan
Perbezaan umur Secara geng Secara kumpulan Seks aniayaan Transekstual X Files

Biasa Cerita-cerita

Cerita-cerita dalam kategori ini Biasa

Diagih dengan
Terbaru
Dengan bunyi
A-Z
Yang paling popular
Pilih muka surat
274
275
276
277
278
»

Tetanggaku, Guru Sex Ku

 
Terserah: 15/04/2009 Dikarang oleh: PMPaklah 0 Ulasan

Kisah ini terjadi beberapa tahun yang lalu saat aku masih duduk di bangku SMA. Aku hidup di sebuah perkampungan rakyat yang cukup sederhana dan rumahku bertetanggaan dengan sebuah keluarga muda yang baru memiliki 2 orang putri. Bermula dari kedekatan keluargaku dengan kedua putri tetanggaku itu maka kami merasa seperti keluarga, sebut saja ibu...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Babysitter

 
Terserah: 15/04/2009 Dikarang oleh: PMPaklah 0 Ulasan

Aku dilahirkan dalam keluarga yang agak berada, papaku sibuk dengan urusan pejabatnya dan mamaku sibuk dengan urusan bershopping ke sana dan sini menghabiskan duit papaku. Manakala aku dibesarkan oleh seorang baby sitter yang bernama Marni. Aku panggil dengan Kak Marni. Peristiwa ini terjadi pada tahun 1996 saat aku lulus sekolah swasta di KL. P...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Berenang bugil

 
Terserah: 15/04/2009 Dikarang oleh: PMPaklah 0 Ulasan

Hari itu, sekitar jam 12 siang, aku baru saja tiba di vilaku di puncak. Pak Joko, penjaga vilaku membukakan pintu garasi agar aku bisa memarkirkan mobilku. Pheew... akhirnya aku bisa melepaskan kepenatan setelah seminggu lebih menempuh UAS. Aku ingin mengambil saat tenang sejenak, tanpa ditemani siapapun, aku ingin menikmatinya sendirian di tempat ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Percumbuan terpanjang

 
Terserah: 15/04/2009 Dikarang oleh: PMPaklah 0 Ulasan

Dalam kehidupan Val ada beberapa pria, tetapi hanya tiga yang membuatnya berkesan. Di antara yang tiga ini, adalah Arya, seorang pria Indonesia dengan sedikit darah Belanda di tubuhnya (ayahnya Ambon-Belanda, dan ibunya seorang Jawa). Mereka bertemu ketika masih sama-sama kuliah di Bedford, Inggris. Pada awalnya mereka cuma berteman, dan Val menyuk...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Mak cik Bibah

 
Terserah: 14/04/2009 Dikarang oleh: Omie Chang 0 Ulasan

Peristiwa ini berlaku pada suatu petang semasa aku mencari kambing bapa aku hilang sekor. Hari itu pun gelap nak hujan semasa aku sampai dibelakang rumah Makcik Bibah hujan pun turun dengan lebatnya. Aku yang tiada pilihan terpaksa berteduh dicucur atap sebelah bilik mandi makcik Bibah. Sebenarnya makcik Bibah ni janda kematian suami. Dia mempuny...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Cuti Tanpa Gaji

 
Terserah: 14/04/2009 Dikarang oleh: juean422 0 Ulasan

Aku mengambil cuti tanpa gaji selama setahun kerana mengikut suamiku ke Amerikat Syarikat kerana melanjutkan pelajaran. Suamiku diterima membuat master di Ohio University. Mengikut jadual yang dirancangkan aku bersama suami berangkat dari KLIA, berhenti sebentar di Jepun dan mendarat di negara Uncle Sam, USA. Suamiku menyewa sebuah apartment dua b...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Nikmatnya ngentott

 
Terserah: 14/04/2009 Dikarang oleh: Azumilah 0 Ulasan

Nih, ceritanya tuh gue kan masih kayak smp kelas 3 gitu....nah gua tuh sekolah di singapur. pas itu gua duduk di pojok belakang, dan sebelah gua tuh yg duduk cewe.... wah tuh cewe cakep banget, apalagi kalo lagi ketawa, manis abisss dhe. nah, gue tuh benernya emang lagi naksir sama tuh cewe, tapi kagak yakin kalo tuh cewe ada feeling sama gue apa e...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Pijitan plus obat perangsang

 
Terserah: 14/04/2009 Dikarang oleh: Azumilah 0 Ulasan

Aku kuliah di suatu perguruan tinggi di medan, di fakultas ekonomi. Aku baru masuk kemaren stambuk '98 (jadi sekarang semester 5. Dan aku memiliki seorang senioren (stb '97), namanya Yona. Aku biasanya memanggilnya mbak Yona. Dia satu kelompok diskusi denganku dan teman- teman lain sekitar 10 orang. Suatu kali, waktu ujian mid semester, sepert...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Ratih

 
Terserah: 14/04/2009 Dikarang oleh: zilhelmy 0 Ulasan

Namaku Ratih. Usiaku kini 27 tahun. Menurut banyak teman-teman priaku, wajahku sesungguhnya tidak terlalu cantik, namun diakui sangat merangsang. Demkian juga pendapat mereka mengenai bodyku. Dengan tinggi badan 168cm dan berat 57kg, penampilanku selalu mengundang tatapan napsu setiap lelaki. Aku menyadari betul bahwa bagian tubuhku yang paling men...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Perempuan-Perempuan Gym

 
Terserah: 14/04/2009 Dikarang oleh: westking 0 Ulasan

La berlutut di depan Robin. Kulit yang tegang di seluruh dari 13 tahun bodong busut menyebabkan beberapa orang berambut putih rambut berdiri akhir. Her hairless bibir yang thinned dan babang. Like Ashley, dia telah clit dipaksa keluar dari itu secara luas oleh hood posisi. Ia sedikit yang lebih besar dari Ashley dan ternyata lebih sensitif kare...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Pembokat gue nafsunya gede

 
Terserah: 13/04/2009 Dikarang oleh: c00l_b1t 0 Ulasan

Gue punya pembokat cewe umurnya sekitar 18 tahun, cuma lulus smp.. orangnya putih agak tinggi montok dan teteknya gede tampangnya rada ngesek... sebenernya sih dia pembokat yg punya rumah dan gue kontrak paviliun disitu, cuma tuh pembokat yg ngurusin paviliun. Pernah suatu pagi lagi gue ngga ngantor gue telat bangun.. eh tahunya dia lagi ngepel p...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Kenangan Bersama Sopirku

 
Terserah: 13/04/2009 Dikarang oleh: MiraGirl 0 Ulasan

Kenangan Bersama Sopirku Kisah ini terjadi ketika aku masih SMU, ketika umurku masih 18 tahun, waktu itu rambutku masih sepanjang sedada dan hitam (sekarang sebahu lebih dan sedikit merah). Di SMU aku termasuk sebagai anak yang menjadi incaran para cowok. Tubuhku cukup proporsional untuk seusiaku dengan buah dada yang sedang tapi kencang serta ...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Pantat Berkata kata

 
Terserah: 13/04/2009 Dikarang oleh: MiraGirl 0 Ulasan

Hello...anda peminat my first time versi Bahasa Melayu. nih.I nak citer sama ngkorang..pasai citer aku yang dah keluar kat sex talk...asian sex com tuh...ader le kutu respon baik tanya kat aku cam mana puki yang main ngan aku tuh boleh bersembang sembang sambil aku dok layan jilat dier..eeeeeee.....okeylah,aku open citer nih untuk u all. Dulu aku...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Kenangan indah

 
Terserah: 13/04/2009 Dikarang oleh: MiraGirl 0 Ulasan

Pengalaman aku ni mungkin tak sama dengan pengalaman apa yang telah korang baca kat sini.. Aku sebenarnya seorang lelaki..tetapi lelaki yang berjiwa lembut... ceritanya begini...aku telah bekerja di Genting Highlands semasa aku menunggu keputusan SPM aku...sepanjang kerja tu..aku dilayan dengan baik sekali oleh kawan kawan..dia orang kata aku n...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Nafsu Renelda

 
Terserah: 13/04/2009 Dikarang oleh: MiraGirl 0 Ulasan

Cerita ku ini bermula ketika aku sedang memenuhi panggilan interview pekerjaan di pusat kota Surabaya, meski lulusan sebuah perguruan tinggi yang cukup ternama di Malang namun berpuluh kali aku mengikuti interview namun tak satu pun mengangkatku menjadi salah satu pegawainya. Aku menginap di rumah tetangga kampung yang pindah ke Surabaya namun s...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita

Gila anak kost ....

 
Terserah: 13/04/2009 Dikarang oleh: MiraGirl 0 Ulasan

Gue anak kost ... di tempat kost gue campuran .. ada cewek ada cowok. Saat gue bangun tengah malam karena mau kencing. Gue pergi ke kamarr kecil mau kencing. ternyata di dalam ada orang yang lagi mandi. Gue tunggu di luar kamar mandi sambil tiduran. Tak lama kemudian yang di dalam kamar kecil keluar. Ternyata si Shiela. Si putih cantik selesai k...

Tag: Penilaian Kepanjangan
Baca cerita spenuhnya
Stau klik sini jika ingin memberli akses penuh kesemua 26.985 cerita
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412

Login untuk ahli

Jika anda ahli erotikcerita.com sila isikan e-mel dan kata laluan anda di bawah.
E-mel
Kata laluan
 
login
Selanjutnya
Terlupa kata laluan
Ahli baru

Ingat?

Maklumat kategori

Kategori adalah paling biasa dan mengandungi pelbagai cerita seks dan fantasi. Bagaimana dengan mengadakan seks dengan anak dara jiran anda? Bercumbu dengan budak cabana yang ditemui anda dalam percutian? Atau seks dengan 3 lelaki tampan yang cuba membantu anda memperbaiki kereta anda di pertengahan perjanlanan di lebuhraya pada malam Jumaat? Kategori ini biasa digunakan apabila tiada lagi katagori boleh digunakan atau sebarang cerita yang berkenaan dengan seks domestik. Hantarkan cerita anda sekarang!
Karangkan "biasa" cerita anda

Yang paling popular

Kedai Seks

Link rakan

Ketahui juga

Laman web ini tertakluk dalam 18 U.S.C. Section 2257
Anda perlu berumur sekurang-kurang 18 tahun untuk menggunakan laman web ini
© 2003-2014 Erotikcerita.com "No.1 in Malaysia and Indonesia for erotic stories!"

TERIMAH KASIH DAN JUMPA LAGI !!! :-)